Fenerbahçe bayrağı yeniden köprüye asıldı
Fenerbahçe bayrağı yeniden köprüye asıldı Fenerbahçe'nin Euroleague şampiyonluğu sonrası köprüye asılan dev bayrak, Beşiktaşlı bir grup taraftar tarafından yakılıp denize atılmıştı. Sarı Lacivertli kulüp, bayrağın yenilenerek tekrar köprüye asıldığını duyurdu.
30.06.2020 Fenerbahçe
Fenerbahçe bayrağını yaktılar
Fenerbahçe bayrağını yaktılar Grasshoppers - Fenerbahçe maçının ilk yarısında Grasshoppers tribünden yükselen çirkin tezahüratların ardından iki takım taraftarları arasında gerginlik yaşandı.Gerginliğin büyümesinin ardından bir grup taraftar Fenerbahçe bayrağını yakınca ortam yine girildi. Fenerbahçe taraftarları Grasshoppers tribününde bayraklarının yakılmasına büyük tepki gösterdi.
26.08.2016 Futbol
TFF'den Fenerbahçe bayrağı açıklaması!
TFF'den Fenerbahçe bayrağı açıklaması! Türkiye Futbol Federasyonu, İstinye'de bulunan binaya asıldığı iddia edilen Fenerbahçe bayrağı ile ilgili açıklama yaptı.
30.06.2020 Fenerbahçe
Fenerbahçe bayrağı ABD Başkonsolosluğu’nda
Fenerbahçe bayrağı ABD Başkonsolosluğu’nda Spor Toto Süper Lig’in 2013-2014 sezonunda şampiyon olan Fenerbahçe’nin dev bayrağı İstinye’deki Amerika Birleşik Devletleri’nin (ABD) İstanbul Başkonsolosluğu’na asıldı.
30.06.2020 Fenerbahçe
3. Köprüye ilk bayrak şampiyon Fenerbahçe'den
3. Köprüye ilk bayrak şampiyon Fenerbahçe'den Spor Toto Süper Lig'de 19.'uncu şampiyonluğunu kazanan Fenerbahçe'nin bayrağı, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü ve Boğaziçi Köprüsü'ne asılmasının ardından yapımına devam edilen halk arasında 3. köprü olarak da adlandırılan Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nde de bu sabah dalgalandı.
10.05.2014 Futbol
FSM'ye Fenerbahçe bayrağı asıldı
FSM'ye Fenerbahçe bayrağı asıldı Her yıl Süper Lig'de şampiyon olan takımın bayraklarının asıldığı Boğaziçi ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde sarı-lacivertli bayraklar dalgalanıyor
30.06.2020 Fenerbahçe