Ferat Üngür

Ferat Üngür

Son dakika Ferat Üngür haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Ferat Üngür gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Ferat Üngür haber sayfamızda...

Ferat Üngür

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 20 ferat üngür haberi bulunmuştur.
Diyarbakır Sur Kültür Yolu Festivali başladı
Diyarbakır Sur Kültür Yolu Festivali başladı Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından, Türkiye’nin uluslararası marka değerine katkıda bulunmak amacıyla düzenlenen Türkiye Kültür Yolu Festivalleri kapsamında bu yıl ilk kez gerçekleştirilen Sur Kültür Yolu Festivali bugün Diyarbakır’da başladı. 16 Ekim’e kadar devam edecek olan ve 2000’den fazla sanatçının katılımıyla 600'ün üzerinde etkinliğe ev sahipliği yapacak Sur Kültür Yolu Festivali, 7’den 70’e herkese hitap eden zengin içeriğiyle kültür sanat severlere dopdolu bir 9 gün yaşatacak.
8.10.2022 Kültür Sanat
O Ses Türkiye'de Seda Sayan'ın yerine Ebru Gündeş mi gelecek?
O Ses Türkiye'de Seda Sayan'ın yerine Ebru Gündeş mi gelecek? O Ses Türkiye'de yeni sezon öncesi jüri koltuğunda oturacak isimler belli olmaya başladı. Seda Sayan'ın sürpriz bir kararla programı bırakmasından sonra yarışmaya kimin dahil olacağı merak konusuydu. Son iddia ise şu: Ebru Gündeş 'O Ses'e dönüyor!
16.06.2020 Ekran
Seda Sayan kaç yaşında? Seda Sayan nereli?
Seda Sayan kaç yaşında? Seda Sayan nereli? Seda Sayan kimdir? TV8 kanalında yayınlanan Yemekteyiz yarışması ile ekrana gelen Seda Sayan'ın yaşı merak konusu oldu. Yıllardır başarılı işlere imza atan Seda sayan nereli? İşte Seda Sayan'ın yaşamına dair merak edilenler...
6.04.2020 Gündem
Ferat Üngür ve Seda Sayan düet yaptı
Ferat Üngür ve Seda Sayan düet yaptı Ferat Üngür ve Seda Sayan, güzel şarkıcının 90’lardaki popüler şarkılarından ‘Gerçekçi Ol’u yeniden yorumladılar. ‘Gerçekçi Ol’ 14 Şubat Cuma günü dinleyicilerle buluşacak.
13.02.2020 Cadde
O Ses Türkiye'de son 10 yılın şampiyonu kim olmalıydı?
O Ses Türkiye'de son 10 yılın şampiyonu kim olmalıydı? O Ses Türkiye, 2011 sonbaharından beri ekranlarda. İlk günden itibaren kendine has bir izleyici kitlesi yaratmayı başaran O Ses Türkiye'de geçtiğimiz günlerde son 10 yılın iz bırakan yarışmacıları bir araya geldi. Yapılan oylamada son 10 yılın şampiyonu Ferat Üngür oldu...
12.02.2020 Ekran
O Ses Türkiye ne zaman başlıyor?
O Ses Türkiye ne zaman başlıyor? O Ses Türkiye yeni sezon için geri sayım başladı. Ekranların sevilen müzik yarışması O Ses Türkiye jürisinde bu sene değişiklik yok. Geçtiğimiz sezon jüride yer alan Murat Boz, Seda Sayan, Hadise ve Beyazıt Öztürk'ün seçimleri ile O Ses Türkiye yeni sezon tarihi belli oldu.
1.10.2019 Gündem
Şarkıcı Ferat Üngür hakkında flaş gelişme
Şarkıcı Ferat Üngür hakkında flaş gelişme Diyarbakır'da sosyal medyada terör örgütü PKK/KCK propagandası yaptığı iddiasıyla gözaltına alınan şarkıcı Ferat Üngür'ün Terörle Mücadele Şubesinde ifadesi alındı. Üngür, ifadesinin ardından serbest bırakıldı.
16.03.2019 Gündem
Şarkıcı Ferat Üngür'e terör propagandası gözaltısı
Şarkıcı Ferat Üngür'e terör propagandası gözaltısı Diyarbakır'da sosyal medyada terör örgütü PKK/KCK propagandası yaptığı iddiasıyla gözaltına alınan şarkıcı Ferat Üngür'ün Terörle Mücadele Şubesinde ifadesi alındı. Üngür, ifadesinin ardından serbest bırakıldı. Ferat Üngür sosyal medya hesabından konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı: "16 Mart 2019 tarihinde Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü'nce ilgimin bulunmadığı sosyal medya beğenisi nedeniyle bilgime başvurulmuştur. Bahse konu işlemin yapılmasının hemen ardından Emniyet Müdürlüğünden çıktığımı ve günlük programıma devam ettiğimi ifade eder, saygılarımı sunarım."
11.09.2019 Haberler
Ferat Üngür kimdir? Ferat Üngür gözaltına mı alındı?
Ferat Üngür kimdir? Ferat Üngür gözaltına mı alındı? Geçtiğimiz aylarda bir ses yarışmasında tanına şarkıcı Ferat Üngür'ün gözaltına alındığı açıklandı. Peki Ferat Üngür kimdir ve neden gözaltına alındı?
16.03.2019 Gündem
Şarkıcı Ferat Üngür gözaltına alındı
Şarkıcı Ferat Üngür gözaltına alındı Bir ses yarışmasında birinci olmasıyla tanınan  şarkıcı Ferat Üngür, sosyal medya hesabında terör örgütü PKK'nın propagandasını  yaptığı gerekçesiyle Diyarbakır'da gözaltına alındı.
16.03.2019 Gündem
O Ses Türkiye şampiyonu Ferat Üngür kimdir?
O Ses Türkiye şampiyonu Ferat Üngür kimdir? Ferat Üngür, O Ses Türkiye'de şampiyonluğu kucaklamasından sonra ülkenin en merak edilen isimlerinden biri haline geldi. Peki, Ferat Üngür kimdir?
2.02.2019 Gündem
Eser Yenenler Show'un (EYS) bu haftaki sürpriz konukları kimler?
Eser Yenenler Show'un (EYS) bu haftaki sürpriz konukları kimler? Büyük beğeniyle takip edilen Eser Yenenler Show'un (EYS) konukları belli oldu. Bu akşam yayınlanacak olan Eser Eyenenler Show, yine kahkaha dozu yüksek bir bölümle ekranlarda olacak. Cuma gecelerini eğlenceli kılan Eser Yenenler, bu hafta oldukça çarpıcı isimlere ev sahipliği yapacak. Peki Eser Yenenler Show'un konukları kimler?
1.02.2019 Gündem
İlk sezonundan bu yana O Ses Türkiye şampiyonları
İlk sezonundan bu yana O Ses Türkiye şampiyonları O Ses Türkiye, jüri üyeleri zaman zaman değişse de 9 sezondur devam ediyor. Peki şimdiye kadar kimler şampiyon oldu? Şampiyonlar neler yaptı? İşte ilk sezondan beri O Ses Türkiye şampiyonları.
7.04.2020 Ekran
Beyazıt Öztürk'e O Ses Türkiye şoku!
Beyazıt Öztürk'e O Ses Türkiye şoku! 6 Ekim 2018'de başlayan O Ses Türkiye macerası dün akşam sona erdi. 113 gün süren heyecanın ardından bir kişi şampiyonluğa ulaştı. Finale 4 isimle kalan Beyaz, Murat Boz'a yenilmekten kurtulamadı.
28.01.2019 Cadde
O Ses Türkiye'de şampiyonluğu kim hak etti?
O Ses Türkiye'de şampiyonluğu kim hak etti? Yıllardır devam eden ve sonbahar-kış mevsimine damga vuran O Ses Türkiye, bu sezon da sona erdi. Şampiyon ise, Ferat Üngür oldu. Tam da Molatik olmanın tam vakti! Bu yıl şampiyonluğu hak eden isim gerçekten Ferat Üngür müydü sizce?
29.01.2019 Ekran
O Ses Türkiye birincisi Murat Boz'un takımından çıktı! İşte şampiyon olan isim...
O Ses Türkiye birincisi Murat Boz'un takımından çıktı! İşte şampiyon olan isim... O Ses Türkiye merakla beklenen finali ile izleyenleri yine ekrana kilitledi. Finale kalan güçlü isimler birincilik için yarışırken, Beyaz'ın takımından Umut Kaç ve Murat Boz'un takımından Ferat Üngür son ikiye kalan isimler oldu. Heyecanın bir an olsun eksik olmadığı O Ses Türkiye'de, Murat Boz uzun bir aradan sonra şampiyonluk sevinci tatmış oldu. İşte O Ses Türkiye şampiyonu!
29.01.2019 Gündem
O Ses Türkiye'de şampiyon kim oldu? O Ses Türkiye birincisi kimin takımında?
O Ses Türkiye'de şampiyon kim oldu? O Ses Türkiye birincisi kimin takımında? O Ses Türkiye'de final bölümüyle ekranlara geldi. Büyük ilgi gören yarışmada finale kalan 6 isim oldukça çekişmeli geçen gecede adeta müzik ziyafeti sundu. Peki O Ses Türkiye'de şampiyon kim oldu? İşte O Ses Türkiye'nin birincisi...
28.01.2019 Gündem
Ferat Üngür kimdir, kaç yaşında, nereli? O Ses Türkiye birincisi
Ferat Üngür kimdir, kaç yaşında, nereli? O Ses Türkiye birincisi O Ses Türkiye'nin birincisi belli oldu. Finale Beyaz'ın takımından Umut Kaç ile birlikte kalan ve şampiyon olmayı başaran Ferat Üngür'ün hayat hikayesini sizler için derledik. Peki O Ses Türkiye şampiyonu Ferat Üngür kimdir, kaç yaşında, nereli?
28.01.2019 Gündem
O Ses Türkiye'de şampiyon kim oldu? O Ses Türkiye finalini kim kazandı?
O Ses Türkiye'de şampiyon kim oldu? O Ses Türkiye finalini kim kazandı? O Ses Türkiye'de final bölümüyle nefesleri kesti. Büyük bir rekabete sahne olan yarışmada izleyenler oldukça keyifli anlar yaşadı. Peki 6 kişiyle başlayan finalde ilk elenen isimler kimler oldu, son 2'ye kimler kaldı ve şampiyon kim oldu? İşte O Ses Türkiye şampiyonu...
27.01.2019 Gündem
O Ses Türkiye 8. yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı?
O Ses Türkiye 8. yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? O Ses Türkiye yeni bölümüyle bu akşam ekrana geldi. Sevilen yarışmanın 7. yeni bölümüne Seda Sayan ile Murat Boz arasındaki kahkaha dolu anlar damga vurdu. Peki O Ses Türkiye 8. yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı?
27.10.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Ferat Üngür ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.