Ferda

Ferda

Son dakika ferda haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan ferda gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan ferda haber sayfamızda...

Ferda

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.164 ferda haberi bulunmuştur.
“Dizilerde yokum, çünkü istediğim roller gelmiyor”
“Dizilerde yokum, çünkü istediğim roller gelmiyor” Ebru Cündübeyoğlu ile ilk röportajı yaptığım 90’lı yıllarda Uludağ Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü’nü bitirmek üzereydi, bunun için alttan bir dersi geçmesi şarttı.
20.04.2024 Pazar
Bebek İsimleri 2024: Farklı, Değişik, Yeni ve Anlamı Güzel Kız ve Erkek Unisex Bebek İsim Önerileri
Bebek İsimleri 2024: Farklı, Değişik, Yeni ve Anlamı Güzel Kız ve Erkek Unisex Bebek İsim Önerileri Dünyanın en güzel duygularından bir tanesi de hiç şüphesiz anne ve baba olmak. Aileye yeni katılması beklenen üyenin yanında çiftleri isim heyecanı da sarar. Bebek isimleri ile ilgili uzun ve derin bir araştırma sürecine giren anne ve adayları çocuklarının isminin en güzel ve en anlamlı olmasını isterler. Hamilelik döneminde cinsiyetin belli olmasının ardından en çok üzerine düşülen konulardan bir tanesidir. Ömür boyu taşıyacakları ismin kulağa hoş gelmesini tercih eden aileler bebeklerinin isminin keşfedilmemiş, en zor ve nadir bulunan, değişik, duyulmamış, özel ve farklı olmasını isterler. Bunun dışında kız ve erkek bebeklerine verecekleri ismin unisex olmasını isteyen aileler de var. Ancak ismin güzelliği kadar anlamlarının da güzel olmasını önemserler. En güzel, duyulmamış, modern, değişik kız ve erkek bebekler için unisex isimler sözlüğü ve anlamları hakkında daha fazla bilgi almak istiyorsanız “Bebek İsimleri 2024” içeriğimize bakabilirsiniz.
18.04.2024 Bebek
Bilinmeyen diyarlara yolculuk
Bilinmeyen diyarlara yolculuk Ferda Art Platform’da sanatseverleri bekleyen “Bilinmeyen Bir Yer” sergisi, Nisan Talaz’ın doğadan ilham alan seramik eserlerine ev sahipliği yapıyor.
31.03.2024 Kültür Sanat
Galatasaray Çağdaş Faktoring, İzmit Belediyespor engeline takılmadı!
Galatasaray Çağdaş Faktoring, İzmit Belediyespor engeline takılmadı! Galatasaray Çağdaş Faktoring, ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi Çeyrek Final serisi 3'üncü maçında Mehmet Kavan Yapı İzmit Belediyespor'u 78-75 mağlup etti ve adını yarı finale yazdırdı.
27.03.2024 Basketbol
Köpek havladı, 700 bin TL'si gitti: Benimle alakası yok, başıma gelmeyen kalmadı
Köpek havladı, 700 bin TL'si gitti: Benimle alakası yok, başıma gelmeyen kalmadı Samsunlu 61 yaşındaki esnaf Bülent Petek, 10 yıl önce dükkanının önünde pitbull saldırısına uğrayan golden cinsi yavru köpeği tedavi ettirdi. 'Kont' ismini verdiği köpek, yıllar sonra başına iş açtı.
15.03.2024 Haberler
Köpek havladı, 700 bin TL'si gitti: Benimle alakası yok, başıma gelmeyen kalmadı
Köpek havladı, 700 bin TL'si gitti: Benimle alakası yok, başıma gelmeyen kalmadı Samsunlu 61 yaşındaki esnaf Bülent Petek, 10 yıl önce dükkanının önünde pitbull saldırısına uğrayan golden cinsi yavru köpeği tedavi ettirdi. 'Kont' ismini verdiği köpek, yıllar sonra başına iş açtı.
15.03.2024 Gündem
Isparta'da kontrolden çıkan otomobil reklam panosuna çarptı: 1 ölü, 3 yaralı
Isparta'da kontrolden çıkan otomobil reklam panosuna çarptı: 1 ölü, 3 yaralı Isparta’da otomobilin reklam panosuna çarptığı kazada 1 kişi öldü, 1’i ağır olmak üzere 3 kişi de yaralandı.
3.03.2024 Gündem
23 Çağdaş Sanat Galerisi Art Show sergisinde buluşuyor
23 Çağdaş Sanat Galerisi Art Show sergisinde buluşuyor 20-25 Şubat 2024 tarihleri arasında, 23 çağdaş sanat galerisi Ritz Carlton Residences'da toplamda 4.800m2’lik 6 katlı bir alanda Art Show adı altında bir sergi gerçekleştiriyor.
15.02.2024 Kültür Sanat
F ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: F Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir?
F ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: F Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir? Bebeklerine kavuşacağı anı dört gözle bekleyen anne ve baba adaylarının en çok üzerinde durduğu konulardan birisi de isimler. Erkek bebek bekleyen çiftler isimler ve anlamları hakkında derin bir araştırma içerisine giriyor. Bebeklerinin hayat boyu taşıyacağı isme karar verirken zorlanıyorlar. Aileler keşfedilmemiş, nadir bulunan ve değişik isimleri tercih ediyor. Aileler ismin yanı sıra anlamlarına da dikkat ediyor. F harfi ile başlayan erkek isimleri ve anlamları nelerdir? “F ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
5.01.2024 Bebek
F ile Başlayan Kız Bebek İsimleri 2024: F Harfi ile Başlayan Kız İsimleri ve Anlamları Nelerdir?
F ile Başlayan Kız Bebek İsimleri 2024: F Harfi ile Başlayan Kız İsimleri ve Anlamları Nelerdir? Anne ve baba adaylarının yaşadıkları heyecanlardan birisi de isim konusu. Yeni doğacak bebeklerine anlamları güzel, modern, değişik, keşfedilmemiş ve nadir bulunan isimleri vermek isteyen anne baba adayları derin bir araştırma içerisine giriyor. Kız bebeklerine verecekleri isim konusunda çiftler seçici davranıyor. Hem eğlenceli hem de eğlenceli geçen bu süreçte karar vermek de zor oluyor. Kız bebekler için Kur’an’da geçen birbirinden güzel anlamları bulunan isimler yer alıyor. F harfi ile başlayan kız isimleri ve anlamları nelerdir? “F ile Başlayan Kız Bebek İsimleri” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
4.01.2024 Bebek
Üç ayrı üniversitede kaydı var, 14 diploma aldı! Sırada belediye başkanlığı var
Üç ayrı üniversitede kaydı var, 14 diploma aldı! Sırada belediye başkanlığı var İzmirli öğretmen ve avukat 68 yaşındaki Ferda Sarıyer; ön lisans, lisans ve yüksek lisans olmak üzere 14 diplomaya sahip. “Okumak benim için yemek yemek, su içmek gibi” diyen Sarıyer’in sıradaki hedefi, diplomasını 17’ye tamamlayıp dünya rekorunu elde etmek.
3.01.2024 Eğitim
'Bir Derdim Var'dan muhteşem final! 'Ruhta tek yara açmayan şeydir sevgi'
'Bir Derdim Var'dan muhteşem final! 'Ruhta tek yara açmayan şeydir sevgi' Kanal D’nin, yapımını AyNA Yapım’ın üstlendiği yeni dizisi 'Bir Derdim Var', final bölümüyle ekranlara geldi. Farklı hikayesi ve zengin oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizi, final bölümüyle büyük beğeni topladı. İşte Bir Derdim Var'ın duygu yüklü final bölümü özeti...
15.12.2023 Cadde
'Bir Derdim Var'ın çok konuşulacak karakterleri!
'Bir Derdim Var'ın çok konuşulacak karakterleri! Kanal D’nin AyNA Yapım imzalı yeni dizisi 'Bir Derdim Var', bu akşam saat 20.00'de ilk bölümüyle izleyici karşısına çıkacak. Ergenlikteki gençlerin sorunlarını farklı bir dille ekrana getirmeye hazırlanan dizi, hikayesiyle olduğu kadar karakterleriyle de çok konuşulacak.
9.11.2023 Cadde
Cumhuriyet coşkusu her yerde
Cumhuriyet coşkusu her yerde Sanatçılar, hem yurt içinde hem de yurt dışındaki mekanlarda sahne alarak, Cumhuriyet’in 100’üncü yılını sevenleriyle kutladı.
31.10.2023 Cadde
Meryem Suresi Okunuşu ve Anlamı - Meryem Suresi Türkçe Okunuşu, Arapça Yazılışı, Fazileti ve Diyanet Meali
Meryem Suresi Okunuşu ve Anlamı - Meryem Suresi Türkçe Okunuşu, Arapça Yazılışı, Fazileti ve Diyanet Meali Kur'an-ı Kerim'in 19. suresi olan Meryem Suresi 98 ayetten oluşur. Mekke döneminde indiğine inanılan sure Kur'an-ı Kerim'de 16. cüzde ve 304. sayfada yer alıyor. Meryem Suresi Meryem'in İsa'yı dünyaya getirişini anlatmaktadır. Okuması ve dinlemesi oldukça faziletli sureler arasında yer alır. Surenin 58. ve 71. ayetleri ise Medine döneminde indiğine inanılmaktadır. Meryem suresi, içerisinde tilavet secdesi bulunan surelerin de arasındadır. Meryem Suresi Türkçe okunuşu, Arapça yazılışı, fazileti ve diyanet meali ile ilgili detaylı bilgilere içeriğimizden ulaşabilirsiniz.
24.10.2023 Sureler
Ferda İsminin Anlamı Nedir? Ferda Ne Demek, Hangi Anlama Gelir?
Ferda İsminin Anlamı Nedir? Ferda Ne Demek, Hangi Anlama Gelir? Türkiye'de en fazla araştırılan isimlerden biri de Ferda ismi olmaktadır. Farsça kökenli olan Ferda ismi, ülkemizdeki pek çok anne ve baba tarafında araştırılma konusunda ilk sıralara çıkan isimler arasında yer almaktadır. Sizin için Ferda isminin anlamı nedir? Ferda ne demek, hangi anlama gelir şeklinde seçilmiş olan konu başlıklarını detaylarıyla derledik.
25.09.2023 Eğitim
Arzu Yanardağ: Okudum, güldüm ve kabul ettim!
Arzu Yanardağ: Okudum, güldüm ve kabul ettim! Yönetmenliğini ve senaristliğini Fatih Yıldırım’ın yaptığı 'Hükümet Bey' filminin oyuncusu Arzu Yanardağ, rolü kabul etme süreci ve sette yaşadığı zorluklarından bahsetti.
25.09.2023 Cadde
10. Sınıf Edebiyat Ders Kitabı Cevapları: 10. Sınıf Türk Dili ve Edebiyatı Ders Kitabı MEB Yayınları Cevap Anahtarı 2022-2023
10. Sınıf Edebiyat Ders Kitabı Cevapları: 10. Sınıf Türk Dili ve Edebiyatı Ders Kitabı MEB Yayınları Cevap Anahtarı 2022-2023 Eğitim öğretim hayatında edebiyat dersleri öğrencilerin aldığı derslerden birisidir. Özellikle lise 9. 10. 11. ve 12. sınıf öğrencileri Türk Dili ve Edebiyatı dersleri alırlar. Üniversite giriş sınavı YKS oturumları TYT-AYT gibi merkezi sınavlarda öğrencilerin karşısına çıkan alanlardan bir tanesidir. Ders kitapları her yıl MEB tarafından açıklanan müfredata göre düzenlenmektedir. 10. sınıf edebiyat ders kitabında öğrencilerin kendini geliştirebileceği çeşitli etkinliklerin yanı sıra cevaplayabilecekleri bilgi verici sorular da bulunmaktadır. 2022-2023 yılında 10. sınıf edebiyat ders kitabı MEB Yayınları cevap anahtarını merak ediyorsanız "10. Sınıf Edebiyat Ders Kitabı Cevapları" içeriğimize göz atabilirsiniz.
25.08.2023 Eğitim
Bakan Ersoy açıkladı! Kültür Yolu Festivali'nde hedef dünya markası olmak
Bakan Ersoy açıkladı! Kültür Yolu Festivali'nde hedef dünya markası olmak Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, düzenlenen Kültür Yolu Festivali ile ilgili CNN TÜRK'e açıklamalarda bulundu. Şehirlerin tüm dünyada olduğu gibi değerinin artırmasını da hedeflediklerini belirten Bakan Ersoy, festivalin bir dünya markası olmasını istediklerini söyledi.
19.08.2023 Haberler
Bakan Ersoy açıkladı! Kültür Yolu Festivali'nde hedef dünya markası olmak
Bakan Ersoy açıkladı! Kültür Yolu Festivali'nde hedef dünya markası olmak Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, düzenlenen Kültür Yolu Festivali ile ilgili CNN TÜRK'e açıklamalarda bulundu. Şehirlerin tüm dünyada olduğu gibi değerinin artırmasını da hedeflediklerini belirten Bakan Ersoy, festivalin bir dünya markası olmasını istediklerini söyledi.
19.08.2023 Gündem
Kültür Yolu Festivalleri'in ikinci durağı: Trabzon ve Erzurum
Kültür Yolu Festivalleri'in ikinci durağı: Trabzon ve Erzurum Kültür ve Turizm Bakanlığı, Türkiye Kültür Yolu Festivalleri'nin, Trabzon ve Erzurum'da 19-27 Ağustos'ta düzenlenecek Sümela ve Palandöken Festivalleri ile devam edeceğini duyurdu.
16.08.2023 Kültür Sanat
En zor görev! Biri oğlunun, diğeri eşinin cenaze namazını kıldırdı
En zor görev! Biri oğlunun, diğeri eşinin cenaze namazını kıldırdı Bulgaristan'a denizde boğularak hayatını kaybeden Halil İbrahim Yeşilyurt, Aksaray'da son yolculuğuna uğurlanırken cenaze namazını imam babası kıldırdı. Aynı saatlerde Ordu'nun Gölköy ilçesinde din kültürü ve ahlak bilgisi öğretmeni Ferda Çelik kazada hayatını kaybeden eşinin cenaze namazını kıldırdı.
12.08.2023 Gündem
Nostalji gecesi
Nostalji gecesi Metin Özülkü, Eda Özülkü, Reyhan Karaca, Erdal Çelik, Jale, Ümit Sayın, Sibel Alaş, Hazal ve Ferda Anıl Yarkın; ‘Şimdi 90’lar’ konseptiyle Paraf Kuruçeşme Açıkhava Sahnesi’ndeydi.
8.08.2023 Cadde
Ada Nur anime karakterlere hayat veriyor
Ada Nur anime karakterlere hayat veriyor Demirören Medya ve Teknoloji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi 15 yaşındaki Ada Nur Çelik, Japonya’ya özgü ‘anime’ çizimlerinden oluşan resimlerini, Mersin’de oturdukları sitenin önünde açtığı stantta sergiledi.
18.07.2023 Kültür Sanat
14. Uluslararası İstanbul Opera Festivali'ne geri sayım başladı
14. Uluslararası İstanbul Opera Festivali'ne geri sayım başladı 14. Uluslararası İstanbul Opera Festivali, 10-22 Haziran'da Atatürk Kültür Merkezi'nde (AKM) sanatseverlerle buluşacak. 
9.06.2023 Kültür Sanat

Benzer Haber Etiketleri

Ferda ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.