Fesat

Fesat

Son dakika fesat haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan fesat gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan fesat haber sayfamızda...

Fesat

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.715 fesat haberi bulunmuştur.
49 ilde Mahzen-40 operasyonu! 127 kişi yakalandı
49 ilde Mahzen-40 operasyonu! 127 kişi yakalandı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya sosyal medya hesabı X'ten 49 ilde Mahzen-40 operasyonunun detaylarını paylaştı.
8.05.2024 Haberler
49 ilde Mahzen-40 operasyonu! 127 kişi yakalandı
49 ilde Mahzen-40 operasyonu! 127 kişi yakalandı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya sosyal medya hesabı X'ten 49 ilde Mahzen-40 operasyonunun detaylarını paylaştı.
8.05.2024 Gündem
İntegral neden yok? Bakan Tekin Milliyet'e açıkladı
İntegral neden yok? Bakan Tekin Milliyet'e açıkladı Milli Eğitim Bakanı Tekin, yeni eğitim müfredatına ilişkin açıklamalarda bulundu.
7.05.2024 Gündem
Duruşması ertelendi
Duruşması ertelendi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Beylikdüzü Belediye Başkanlığı döneminde “ihaleye fesat karıştırdığı” iddiasıyla 3 yıldan 7 yıla kadar hapis talebi ve “siyasi yasak” yargılandığı davanın dün Büyükçekmece Adliyesi’nde görülmesine devam edildi.
26.04.2024 Gündem
Ekrem İmamoğlu'nun yargılandığı dava ertelendi
Ekrem İmamoğlu'nun yargılandığı dava ertelendi İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun, Beylikdüzü Belediye Başkanlığı yaptığı dönemde kamunun 250 bin lira zarara uğratıldığı iddiasıyla 'İhaleye fesat karıştırma' suçundan 3 yıldan 7 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılandığı dava 31 Mayıs'a ertelendi.
25.04.2024 Gündem
Bahçeli'den Akşener'e çağrı: Bu oyuna düşmeyin
Bahçeli'den Akşener'e çağrı: Bu oyuna düşmeyin MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İYİ Parti kurultayında aday olmayacağını açıklayan Meral Akşener'e dikkat çeken bir çağrı yaptı.
10.04.2024 Gündem
Sad Suresi Okunuşu, Türkçe Anlamı, Fazileti ve Diyanet Meali
Sad Suresi Okunuşu, Türkçe Anlamı, Fazileti ve Diyanet Meali Sad suresi, Kur’an-ı Kerim’in 38. suresidir. Sure toplam 88 ayetten oluşur. Sad suresi Mekke’de inmiştir. Mushaftaki sıralamada otuz sekizinci, iniş sırasına göre de otuz sekizinci olmaktadır. Sure adını 1. ayetteki “Sad” harfinden almıştır. Surede Hz. Davud’un kıssalarına yer verildiğinden dolayı Davud suresi olarak da bilinmektedir. Sad Suresi okunuşu, Türkçe anlamı, fazileti ve diyanet meali ile ilgili detaylı bilgilere içeriğimizden ulaşabilirsiniz.
4.04.2024 Sureler
'Bazıları vadettiklerini bile hatırlamıyor'
'Bazıları vadettiklerini bile hatırlamıyor' Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, "Ne söylediysek onu sonuna kadar gerçekleştirmek için gece gündüz uğraştık. Bazıları bırakın vaatlerini yapmayı, ne vadettiklerini bile hatırlamıyorlar. Seçimden sonra unutuyorlar" dedi.
26.03.2024 Ekonomi
Bakan Yerlikaya açıkladı: Tunceli'de organize suç örgütü çökertildi
Bakan Yerlikaya açıkladı: Tunceli'de organize suç örgütü çökertildi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Tunceli’de eş zamanlı olarak düzenlenen “MAHZEN-20” operasyonlarında elebaşılığını Serdar Alp’in yaptığı organize suç örgütünün çökertildiğini açıkladı.
26.03.2024 Haberler
Bakan Yerlikaya açıkladı: Tunceli'de organize suç örgütü çökertildi
Bakan Yerlikaya açıkladı: Tunceli'de organize suç örgütü çökertildi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Tunceli’de eş zamanlı olarak düzenlenen “MAHZEN-20” operasyonlarında elebaşılığını Serdar Alp’in yaptığı organize suç örgütünün çökertildiğini açıkladı.
26.03.2024 Gündem
Yavaş ve Yıldırım arasında hakaretli söz düellosu
Yavaş ve Yıldırım arasında hakaretli söz düellosu İYİ Parti Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkan adayı Cengiz Topel Yıldırım’ın, ABB Başkanı ve CHP adayı Mansur Yavaş’ı “yolsuzluk” ithamlarıyla hedef almasının ardından başlayan tartışma, karşılıklı hakaretlerin havada uçuştuğu söz düellosuna dönüştü.
14.03.2024 Gündem
31. DÖNEM POMEM BAŞVURU TARİHLERİ: 2024 polis alımı başvuruları ne zaman başlayacak? POMEM başvuru şartları
31. DÖNEM POMEM BAŞVURU TARİHLERİ: 2024 polis alımı başvuruları ne zaman başlayacak? POMEM başvuru şartları 2024 polis alımı başvuruları için gözler EGM'ye çevrildi. Emniyet Genel Müdürlüğü'ne bağlı Polis Akademisi Başkanlığı'ndan yapılacak açıklamayı bekleyen adaylar, 31. Dönem POMEM başvuru şartları ve başvuru tarihlerine göre müracaatlarını tamamlayabilecekler. Peki, 2024 polis alımı başvuruları ne zaman başlayacak? POMEM başvuru şartları belli oldu mu?
6.03.2024 Bilgi Rehberi
56 ilde Kafes-49 operasyonu! 147 kişi yakalandı
56 ilde Kafes-49 operasyonu! 147 kişi yakalandı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 56 ilde tefecilere ve dolandırıcılara yönelik 'Kafes-49' operasyonlarının gerçekleştirildiğini duyurdu. Yerlikaya, operasyonların detaylarını da paylaştı.
27.02.2024 Haberler
56 ilde Kafes-49 operasyonu! 147 kişi yakalandı
56 ilde Kafes-49 operasyonu! 147 kişi yakalandı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 56 ilde tefecilere ve dolandırıcılara yönelik 'Kafes-49' operasyonlarının gerçekleştirildiğini duyurdu. Yerlikaya, operasyonların detaylarını da paylaştı.
27.02.2024 Gündem
Cevdet Yılmaz: 2026’da enflasyonda tek haneleri yakalayacağız
Cevdet Yılmaz: 2026’da enflasyonda tek haneleri yakalayacağız Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Adana programının ardından Mersin’de düzenlenen 'İş Dünyası Buluşması'na katıldı.
17.02.2024 Ekonomi
Özlem Sarı ve Hüseyin Sarı, CHP’den istifa etti
Özlem Sarı ve Hüseyin Sarı, CHP’den istifa etti Balıkesir'in Erdek ilçesinde belediye başkanlığı yaparken hakkındaki suçlamalar nedeniyle görevden alınan Hüseyin Sarı ve eşi Özlem Sarı, CHP'den istifa etti.
14.02.2024 Gündem
MHP lideri Bahçeli'den taksici katiliyle ilgili 'vatandaşlıktan çıkarılsın' önerisi
MHP lideri Bahçeli'den taksici katiliyle ilgili 'vatandaşlıktan çıkarılsın' önerisi Manisa mitinginde konuşma yapan Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, geçtiğimiz gün İzmir'de öldürülen taksicinin katiliyle ilgili bir öneride bulundu.
4.02.2024 Gündem
MHP, ilk mitingini 27 Ocak'ta Mersin'de yapacak
MHP, ilk mitingini 27 Ocak'ta Mersin'de yapacak Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Semih Yalçın, yerel seçimlere yönelik ilk mitingi 27 Ocak'ta Mersin'de, ikinci mitingi ise 4 Şubat'ta Manisa'da gerçekleştireceklerini açıkladı.
22.01.2024 Gündem
Kocaeli'de yeniden aday olan Tahir Büyükakın coşkuyla karşılandı
Kocaeli'de yeniden aday olan Tahir Büyükakın coşkuyla karşılandı Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından tekrar aday gösterilmesinin ardından kente dönüşünde coşkuyla karşılandı. Partililere seslenen Büyükakın, "Belediyeciliğin sosyal medyadan yapılamayacağını, halkın arasında yapılacağını, lafla peynir gemisinin yürümeyeceğini, aslolanın hizmet olduğunu tek tek göstereceğiz” dedi.
7.01.2024 Gündem
Son dakika: İran'daki kanlı terör saldırısını DEAŞ üstlendi
Son dakika: İran'daki kanlı terör saldırısını DEAŞ üstlendi İran’ın Kirman kentinde dün düzenlenen terör saldırısını terör örgütü DEAŞ üstlendi.
4.01.2024 Dünya
Hamaney: Bu felaketin karşılığı çok sert olacak
Hamaney: Bu felaketin karşılığı çok sert olacak İran Dini Lideri Ali Hamaney, İran’da düzenlenen terör saldırısıyla ilgili “Katiller, şu andan itibaren kesin hedefimizin onları ezmek ve adil bir şekilde cezalandırmak olduğunu bilsinler. Bu felaketin karşılığı çok sert olacak" dedi.
3.01.2024 Dünya
2024 MSÜ BAŞVURU EKRANI-KILAVUZU: MSÜ başvurusu nasıl, nereden yapılır ve şartlar neler? MSÜ başvuru ücreti ne kadar, hangi bankalara yatırılacak?
2024 MSÜ BAŞVURU EKRANI-KILAVUZU: MSÜ başvurusu nasıl, nereden yapılır ve şartlar neler? MSÜ başvuru ücreti ne kadar, hangi bankalara yatırılacak? MSÜ başvurularının başladığı ÖSYM tarafından duyuruldu. Başvurularının başlamasıyla beraber MSÜ başvuru ekranı, ücreti ve şartlar hakkında detayları araştırmaya başladılar. MSÜ başvuruları online olarak yapılabilecek. Peki 2024 MSÜ başvurusu nasıl ve nereden yapılır, şartlar neler? MSÜ başvuru ücreti ne kadar?
3.01.2024 Bilgi Rehberi
Son dakika... İran'da peş peşe patlamalar! Çok sayıda ölü ve yaralı var
Son dakika... İran'da peş peşe patlamalar! Çok sayıda ölü ve yaralı var İran, Kasım Süleymani'nin mezarının yakınında patlamalar meydana geldiğini bildirdi. Çok sayıda kişi bugün Süleymani'nin ölüm yıldönümü nedeniyle bölgede bulunuyordu. Yetkililer ilk belirlemelere göre 103 kişinin yaşamını yitirdiğini aktardı. İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi konuya dair yeni bir açıklama yaptı.
3.01.2024 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Fesat ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.