İstanbul Boğazı'nda Fetih coşkusu
İstanbul Boğazı'nda Fetih coşkusu Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, bakanlığın himayesinde Türkiye Yelken Federasyonu tarafından gerçekleştirilen "29 Mayıs İstanbul Boğazı Fetih Saygı Geçişi" etkinliğine katıldı.
1.07.2020 Diğer
Fetih coşkusunun kutlama programı belli oldu!
Fetih coşkusunun kutlama programı belli oldu! Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın  "İstanbul'un Fethi'nin 567'nci yıl  dönümünde, milletimizle birlikte çok güzel programlara şahitlik  edeceğiz."  açıklamasıyla duyurduğu fetih programının detayları belli oldu. Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın  "İstanbul'un Fethi'nin 567'nci yıl  dönümünde, milletimizle birlikte çok güzel programlara şahitlik  edeceğiz."  açıklamasıyla duyurduğu fetih programının detayları belli oldu. 
28.05.2020 Gündem
İstanbul'da Fetih şöleni
İstanbul'da Fetih şöleni İstanbul’un fethinin 562. yıldönümü dolayısıyla Yenikapı Miting Alanı’nda görkemli bir fetih şöleni düzenlendi.On binlerce İstanbullunun katılımıyla gerçekleşen renkli şölen birçok ilke sahne oldu. Türkiye’de şu ana kadar yapılmış en büyük sahne olan 1800 metrekarelik sahnede 562 kişilik mehteran ekibi konser verirken, Türk Yıldızları’nın gösterisi nefesleri kesti. Şölen havai fişek gösterileriyle noktalandı. İstanbul’un fethinin 562. yıldönümü kutlamaları, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM Başkanı Cemil çiçek ve Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun katılımıyla Yenikapı Meydanı’nda gerçekleştirildi. Günler öncesinden merakla beklenen kutlamalar adeta şölen havasında geçerken, yüzbinin üzerinde vatandaş kutlamaları izlemek için meydana akın etti.
11.09.2019 Haberler