Fiziki

Fiziki

Son dakika Fiziki haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Fiziki gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Fiziki haber sayfamızda...

Fiziki

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 16.100 fiziki haberi bulunmuştur.
Köpek saldırısı bu hale getirdi! 'Dişlerini hala içimde hissediyorum'
Köpek saldırısı bu hale getirdi! 'Dişlerini hala içimde hissediyorum' Arkadaşıyla keyifli zaman geçirmek için evine gitti. Arkadaşının köpeği başta hiç saldırganlık emaresi göstermiyordu. Ancak bir anda üzerine atılıp dişlerini yüzüne geçirdi.
26.04.2024 Dünya
İYİ Partili Olgun'dan olağanüstü kurultay için açıklama
İYİ Partili Olgun'dan olağanüstü kurultay için açıklama İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Hakan Şeref Olgun, partisinin cumartesi günü gerçekleştirilecek olan 5'inci olağanüstü kurultayına delegeler, il, ilçe ve belediye başkanları ile önceki dönem milletvekilleri dışında katılımcı davet edilmeyeceğini açıkladı.
24.04.2024 Gündem
Üsküdar-Samandıra Metro Hattı arızasında üçüncü gün! Seferler ne zaman normale dönecek?
Üsküdar-Samandıra Metro Hattı arızasında üçüncü gün! Seferler ne zaman normale dönecek? Üsküdar-Samandıra Metro Hattı'nda önceki gün sabah meydana gelen kaza sonrası meydana gelen aksaklık 52 saati aşkın süredir giderilemedi. Sabah mesaisine gitmek isteyen vatandaşlar yoğunluk oluşturdu.
24.04.2024 Gündem
Türkiye’nin enerji dönüşümünde kritik viraj: ‘Çıkarılan petrol ve gazdan pay alınabilir’
Türkiye’nin enerji dönüşümünde kritik viraj: ‘Çıkarılan petrol ve gazdan pay alınabilir’ Türkiye son dönemde enerjide dışa bağımlılığı azaltmak için önemli atılımlar yaptı. Karadeniz’deki doğal gaz keşfinin yanı sıra Türkiye’de gaz merkezinin kurulması için yapılan girişimler bunlardan sadece birkaçı. Özellikle Libya ve Somali ile enerji anlaşmaları konusunda da önemli adımlar atıldı. Peki Türkiye başka ülkelerden çıkardığı petrol ve doğal gazdan pay alabilir mi? Gaz merkezi ne zaman kurulacak? İşte detaylar...
24.04.2024 Ekonomi
Sapık üvey baba tutuklandı! Kamera pelüş oyuncakların arasından çıktı
Sapık üvey baba tutuklandı! Kamera pelüş oyuncakların arasından çıktı Kardeşinden aldığı telefonla tüm dünyası adeta yıkıldı. Aile tabletinden çıkan mahrem görüntüleri duyan genç kadın gözyaşlarına boğuldu. Derhal olaya müdahale eden polis, pelüş oyuncaklarının içinden çıkan ve mide bulandıran bir keşif yaptı.
23.04.2024 Dünya
İki ayrı FETÖ soruşturmasında 16 yakalama kararı
İki ayrı FETÖ soruşturmasında 16 yakalama kararı Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen iki ayrı FETÖ/PDY soruşturması kapsamında, örgütün güncel yapılanması içinde yer aldıkları belirlenen 16 şüpheli için gözaltına alınması karar verildi.
22.04.2024 Gündem
Irak’a tarihi ziyaret! Rüzgar PKK için tersine döndü
Irak’a tarihi ziyaret! Rüzgar PKK için tersine döndü Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bugünkü Irak ziyaretinde terör örgütü PKK’nın Irak’ın kuzeyindeki varlığına son verilmesi sürecini başlatacak kararların alınması bekleniyor. Ziyaret çerçevesinde iki ülke arasında güvenlikten enerjiye birçok anlaşmanın yanı sıra stratejik çerçeve belgesi imzalanacak.
22.04.2024 Gündem
Sınıf ortamında ‘yetenek sizsiniz’
Sınıf ortamında ‘yetenek sizsiniz’ Eline kamerayı alan öğretmenler, matematik, genel kültür soruları, şarkı, tekerleme ile öğrencileri yarıştırıyor. Videolar, sosyal medyada milyonlarca kez tıklanıyor. Öğrenciler adına fan hesapları açanlar bile var.
21.04.2024 Gündem
Demirören Yayınları'ndan 'İstanbul ve Boğaz Kıyılarına Pitoresk Seyahat' çıktı
Demirören Yayınları'ndan 'İstanbul ve Boğaz Kıyılarına Pitoresk Seyahat' çıktı Demirören Yayınları'ndan çıkan Antoine Ignace Melling'in 'İstanbul ve Boğaz Kıyılarına Pitoresk Seyahat' adlı eserinin çok özenle hazırlandığını söyleyen Zero Kitap'ın sahibi Ahmet Boratav, "Demirören Yayınları'nın çıkartmaya başladığı prestij yayınları gerçekten çok önemli. Baskı kaliteleri çok iyi ve satışında kitapçılar ile sahafları desteklemesi de önemli. Çünkü satış kanalları bunlar. Yani Demirören Yayınları piyasayı olumlu yönde destekliyor. Örneğin Antoine Ignance Melling'in A Picture Voyage to Constantinople kitabı yeniden basıldı. Bu çok kaliteli bir baskı ve çok kaliteli bir cilt. Bugüne kadar alamamış olan kitap meraklıları için çok önemli bir yayın. Eski bir matbaacı olarak söylüyorum Melling'in kitabının baskısı gerçekten çok iyi. Seçilen kağıt, baskı kalitesi orijinal, arşivlerden alınıp renk ayrımı düzgün yapılmış. Mükemmel bir cilt ile gerçek bir koleksiyon kitabı" diye konuştu.
19.04.2024 Kültür Sanat
Üreticiye destek başvuruları başladı
Üreticiye destek başvuruları başladı Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK), IPARD III. Dönemi 1. Başvuru Çağrı İlanı için süreç devam ediyor.
18.04.2024 Ekonomi
Borsada Rönesans dönemi başlayacak
Borsada Rönesans dönemi başlayacak Portföyündeki iddialı AVM’lerle, borsadaki GYO rekabetine renk katmayı hedefleyen Rönesans Gayrimenkul Yatırım (RGY), hızlı büyümeye oynayacak.
17.04.2024 Ekonomi
'En son benim başıma gelir' derken kabusu oldu! Sapığı 4 yıl sonra yakalattı
'En son benim başıma gelir' derken kabusu oldu! Sapığı 4 yıl sonra yakalattı İzmir'de yaşayan kız çocuğuna sosyal medya üzerinden cinsel içerikli mesajlar atarak taciz eden sapık, 4 yıl süren teknik takip sonucu kıskıvrak yakalandı.
16.04.2024 Haberler
Şoke eden detay! 18 yaşına girdiği gibi ilk işinin uyuşturucu satmak oldu
Şoke eden detay! 18 yaşına girdiği gibi ilk işinin uyuşturucu satmak oldu Bursa Emniyet Müdürlüğü Yıldırım İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği'ne bağlı ekipler, uyuşturucu madde sattığı tespit edilen şüphelilere yaptığı teknik ve fiziki takibin ardından eve operasyon düzenledi. 2 şüpheli kıskıvrak gözaltına alınırken; şüphelilerden birinin 18 yaşına girdiği gibi ilk işinin uyuşturucu satmak olduğu öğrenildi.
16.04.2024 Gündem
'En son benim başıma gelir' derken kabusu oldu! Sapığı 4 yıl sonra yakalattı
'En son benim başıma gelir' derken kabusu oldu! Sapığı 4 yıl sonra yakalattı İzmir'de yaşayan kız çocuğuna sosyal medya üzerinden cinsel içerikli mesajlar atarak taciz eden sapık, 4 yıl süren teknik takip sonucu kıskıvrak yakalandı. Yapılan telefon incelemesinde çok sayıda çocuğa ve yetişkine cinsel içerikli mesajlar gönderdiği belirlenen zanlı, çıkarıldığı mahkemece örnek bir ceza olarak yüzde 50 ağırlaştırılmış, ertelenemez ve para cezasına çevrilemez hapis cezası aldı.
16.04.2024 Gündem
Kadın girişimcilerle hızlı büyüyecek
Kadın girişimcilerle hızlı büyüyecek Modüler genç odası üretimlerini Lajivert ve Ritmik markalarıyla tüketiciye ulaştıran Soyserin Grup, verdiği bayiliklerde kadın girişimcilere pozitif ayrımcılık yapıyor. Soyserin Grup, bu yıl 60 kadın girişimciye bayilik vermeyi hedefliyor.
16.04.2024 Kobi
Kuru incirin tadı kaçıyor
Kuru incirin tadı kaçıyor Türkiye’den Fransa’ya ihraç edilen kuru incirde normal değerin 11 katı aflatoksin tespit edildi ve iade edildi. Ege İhracatçıları Birliği, aflatoksinin doğa koşullarında oluştuğunu, UV ışığıyla ayıkladıklarını söyledi. Prof. Ayhan Filazi de uygun depolama şartlarına dikkat çekerek, ‘Havadan gelen mantarların toksinleri ürüne yerleşip bu kanserojen maddeleri ortaya çıkarıyor. Karaciğerleri daha çok etkiliyor’ dedi.
16.04.2024 Gündem
Kız çocukları için güvenli adımlar
Kız çocukları için güvenli adımlar Kız çocukların eşit imkanlarla hayata katılmasını destekleyen Skechers Türkiye, kız çocukların sokakta yürürken kendini güvende hissetmesi için “Güvenli Adımlar” projesini hayata geçirdi. Suna’nın Kızları ve Şehir Dedektifi iş birliği ile hayata geçirilen projenin ana hedefi kız çocukların sokakta yürürken adımlarını güvenle atabilmesi için ihtiyaçlarını ortaya çıkarmak.
15.04.2024 Ekonomi
Sağlık ve performans bir arada!
Sağlık ve performans bir arada! Gençlik ve Spor Bakanlığı bünyesinde oluşturulan ‘Sporcu Sağlığı ve Performansı Merkezi’nde üst düzey teknolojik cihazlarla sporcuların gelişimine katkı sağlanıyor.
13.04.2024 Diğer
Bakan Bak, Sporcu Sağlığı ve Performansı Merkezi’ni övdü
Bakan Bak, Sporcu Sağlığı ve Performansı Merkezi’ni övdü Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, sporcu sağlığının ve performans ölçümlerinin bilimsel esaslara göre yapılmasının başarıya giden yolda çok önemli olduğunu vurguladı.
12.04.2024 Skorer
Bakan Bak'tan Sporcu Sağlığı ve Performansı Merkezi'ne övgü
Bakan Bak'tan Sporcu Sağlığı ve Performansı Merkezi'ne övgü Gençlik ve Spor Bakanlığı bünyesinde oluşturulan Sporcu Sağlığı ve Performansı Merkezi'ndeki üst düzey teknolojik cihazlarla sporcuların gelişimine katkı sağlanıyor. Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, sporcu sağlığının ve performans ölçümlerinin bilimsel esaslara göre yapılmasının başarıya giden yolda çok önemli olduğunu belirterek, merkezde yürütülen faaliyetlerin memnuniyet verici olduğunu söyledi.
12.04.2024 Gündem
Ticaret Bakanlığı, İsrail’e ihracatı kısıtlama kararı aldı
Ticaret Bakanlığı, İsrail’e ihracatı kısıtlama kararı aldı Ticaret Bakanlığı, bugünden itibaren belirlenen ürünlerde İsrail’e ihracatı kısıtlama kararı aldı.
9.04.2024 Uzmanpara
Türkiye'den İsrail'e ihracat kısıtlaması! Bakanlık 54 ürünü açıkladı
Türkiye'den İsrail'e ihracat kısıtlaması! Bakanlık 54 ürünü açıkladı Ticaret Bakanlığı, İsrail'le ihracat kısıtlaması getirildiğini duyurdu. Ticaret Bakanlığı'nın kararı inşaat demirinden yassı çeliğe, mermerden seramiğe kadar 54 ürün grubunu kapsıyor.
9.04.2024 Haberler
Türkiye'den İsrail'e ihracat kısıtlaması! Bakanlık 54 ürünü açıkladı
Türkiye'den İsrail'e ihracat kısıtlaması! Bakanlık 54 ürünü açıkladı Ticaret Bakanlığı, İsrail'le ihracat kısıtlaması getirildiğini duyurdu. Ticaret Bakanlığı'nın kararı inşaat demirinden yassı çeliğe, mermerden seramiğe kadar 54 ürün grubunu kapsıyor.
9.04.2024 Ekonomi
Koluna takılan doğum kontrol implantını 'kaybetti': 6 yıl sonra akciğerinden çıktı!
Koluna takılan doğum kontrol implantını 'kaybetti': 6 yıl sonra akciğerinden çıktı! Gittiği sayısız doktor, yıllar önce 'kaybettiği' implantı tespit etmeyi başaramadı. En sonunda çekilen röntgen şoke eden manzarayı gözler önüne serdi.
8.04.2024 Dünya
Bakan Uraloğlu duyurdu: 2024 yılında 4 metro hattı açıldı
Bakan Uraloğlu duyurdu: 2024 yılında 4 metro hattı açıldı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, bakanlık olarak İstanbul’u baştan başa metro ağları ile ördüklerini belirterek, en önemli metro hatlarından olan ve 8 Nisan 2023 tarihinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından hizmete açılan Başakşehir-Çam ve Sakura Şehir Hastanesi-Kayaşehir Metro Hattını açıldığı günden bu yana 1 yıllık süre içerisinde toplam 5 milyon 200 bin yolcu taşındığını söyledi.
8.04.2024 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Fiziki ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.