Bilen de bilmeyen de günlerdir Kraliçe'yi konuştu! Altında yatan 3 sebep var
Bilen de bilmeyen de günlerdir Kraliçe'yi konuştu! Altında yatan 3 sebep var Kraliçe II. Elizabeth'in hayatını kaybetmesi sadece İngiltere'nin değil, tüm dünyanın gündemini günlerdir meşgul ediyor. Dünyanın dört bir yanından insanlar sosyal medyayı yorum yağmuruna tutmuş durumda. Hatta bu öyle bir hal aldı ki Kraliçe'yi bilen bilmeyen, ilgilenen ilgilenmeyen birçok kişi ona ve kraliyete dair bir şeyler söyler oldu. Peki ama neden? Uzmanlara göre bunun altında yatan 3 sebep var.
18.09.2022 Dünya
Çağımızın yeni hastalığı: FOMO
Çağımızın yeni hastalığı: FOMO İnternete ulaşım ve akıllı telefonlar artık ceplerimizde birer bilgisayar taşıma imkânı verdi. 2006 yılında ilk sosyal paylaşım sitesi Facebook’un üye kabul etmesi ve bugün dünyada her 4 kişiden birisi tarafından kullanılmakta olması yeni bir durumu ortaya çıkardı. Psikiyatrist/Psikoterapist Yrd. Doç. Dr. Rıdvan Üney, çağımızın hastalığı FOMO hakkında bilgi verdi.
23.12.2020 Ruh Sağlığı
Dikkat Siz de Fomo Olabilirsiniz!
Dikkat Siz de Fomo Olabilirsiniz! Hayatımıza hızla giren teknoloji biz insanların hem günlük hayatlarında hem de ruhsal dünyalarında bazı değişiklikler yarattı. Dijitalleşen dünya ve kullandığınız yeni teknolojiler bizde yeni hobiler ve fobiler oluşturdu. Birçoğumuz ise içerisine düştüğümüz bu ruhsal durumların farkında bile değiliz. Son dönemde insanları tehdit eden ve teknoloji ile birlikte etkisi artan yeni hastalıklardan biri de Fomo… Peki fomo nedir? Fomo olduğunuzu nasıl anlarsınız? Detaylar haberimizde...
26.02.2020 Teknoloji
Yeşilay uyarıyor: Hepimiz FOMO olabiliriz!
Yeşilay uyarıyor: Hepimiz FOMO olabiliriz! Türkiye Yeşilay Cemiyeti Başkanı Prof. Dr. M. İhsan Karaman, sosyal medyayı hem bilinçli hem de aktif kullanmanın mümkün olduğunu belirtti.
19.01.2015 Ruh Sağlığı