Fren

Fren

Son dakika fren haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan fren gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan fren haber sayfamızda...

Fren

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 5.191 fren haberi bulunmuştur.
Şaşkınlık yaratan an! Motosikletine çarpan kişi annesi çıktı
Şaşkınlık yaratan an! Motosikletine çarpan kişi annesi çıktı Kabataş’ta bir sürücü, önünde motosikletiyle ilerleyen oğluna arkadan çarptı. Kazayı gören bir başka motosikletli ise gence, “İyi misin” sorusunu yöneltince aldığı yanıtla büyük şaşkınlık yaşadı.
5.05.2024 Gündem
Motosikletine çarpan kişi annesi çıktı
Motosikletine çarpan kişi annesi çıktı Kabataş’ta kadın bir sürücü, önünde motosikletiyle ilerleyen oğluna arkadan çarptı. Kazayı gören bir başka motosikletli ise gence, “İyi misin” sorusunu yöneltince gülerek cevap veren motosikletli genç, “Annem zaten, paylaş ağabey, rezilliği gördün mü?” diyerek yaşananlara şaşırdı. Cevap karşısında motosikletlinin kahkahaya boğulduğu o ilginç anlar kameralara yansıdı.
5.05.2024 Haberler
THY- Airbus- Rolls-Royce arasında tarihi iş birliği! 'Ekonomiye katkısı 144 milyar dolara ulaşacak'
THY- Airbus- Rolls-Royce arasında tarihi iş birliği! 'Ekonomiye katkısı 144 milyar dolara ulaşacak' Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Türk Hava Yolları’nın (THY) Airbus ile yaptığı anlaşma ile 105 adet A350 tipi ve 250 adet A321NEO tipi uçak alımı yaptığını, Rolls Royce firmasıyla da A350 uçaklarının motor bakım hizmeti ile yedek motorlarının temin edilmesi yönünde anlaşmaya varıldığını bildirdi.
29.04.2024 Ekonomi
Çocuğu yaralıyken TikTok'ta canlı yayın açmıştı! 'Karagül'ün çocukları hakkında karar
Çocuğu yaralıyken TikTok'ta canlı yayın açmıştı! 'Karagül'ün çocukları hakkında karar 'Karagül' isimli TikTok kullanıcısı yayın sırasında başı yarılan çocuğunu azarlayan kadın, "ambulans çağırdım" diyerek yayına devam etti. Yetkililerin odağına yerleşen görüntü sonrası devreye Bakanlık girdi.
29.04.2024 Gündem
Hakkari'de 100 kilometrelik yeni fay hattı! Uzmanlar uyardı: Enerji bu alanda birikti
Hakkari'de 100 kilometrelik yeni fay hattı! Uzmanlar uyardı: Enerji bu alanda birikti Hakkari bölgesinde yapılan incelemelerde, yerleşim yerlerinden geçen aktif bir fay hattı tespit edildi. Öte yandan AFET ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), olası Hakkari depremi için hazırlıklara başladı.
29.04.2024 Gündem
Gaziantep’te depremin izleri siliniyor
Gaziantep’te depremin izleri siliniyor Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, deprem bölgesindeki tüm illerde olduğu gibi Gaziantep’te de bir yıl gibi kısa bir sürede yapımını tamamladığı afet konutlarını hak sahiplerine teslim etmeye devam ediyor.
29.04.2024 Ekonomi
Bakan Yerlikaya'dan 1 Mayıs ve Taksim açıklaması
Bakan Yerlikaya'dan 1 Mayıs ve Taksim açıklaması 'Sosyal medyadan çağrı yapan terör örgütlerinin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlamalarını bir eylem ve propaganda sahası haline getirmelerine asla ve asla müsaade etmeyeceğiz' diyen Bakan Yerlikaya, Bakan Yerlikaya, Taksim ile ilgili alınan kararı kamuoyuyla paylaştı.
29.04.2024 Gündem
Hatay'da vahşi pusu! Ağabeyi bıçakladılar, kardeşi döverek öldürdüler
Hatay'da vahşi pusu! Ağabeyi bıçakladılar, kardeşi döverek öldürdüler Hatay'da taşlı, sopalı kavgada darp edilerek hayatını kaybeden Ayhan Kutlu'nun ağabeyi de yaklaşık bir buçuk ay önce aynı aile tarafından bıçaklı saldırıya uğradı.
29.04.2024 Gündem
Bakan Şimşek: Uluslararası kuruluşlar programımıza güveniyor
Bakan Şimşek: Uluslararası kuruluşlar programımıza güveniyor Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, sosyal medya hesabından önemli açıklamalarda bulundu.
29.04.2024 Ekonomi
Bakan Bayraktar'dan doğal gaz açıklaması! 1.8 milyon hanenin ihtiyacını karşılayacak
Bakan Bayraktar'dan doğal gaz açıklaması! 1.8 milyon hanenin ihtiyacını karşılayacak Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Bayraktar, Sakarya Gaz Sahası'nda günlük 4,5 milyon metreküp gaz üretildiğini ve bunun 1,8 milyon hanenin ihtiyacını karşılayabileceğini bildirdi.
29.04.2024 Ekonomi
'Risksiz' çıksa da 'sağlam' olmayabilir! Doç. Dr. Özmen: Depremde yıkıldığında sorumlusu yok
'Risksiz' çıksa da 'sağlam' olmayabilir! Doç. Dr. Özmen: Depremde yıkıldığında sorumlusu yok 6306 sayılı Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Hakkında Kanun, Türkiye’deki riskli binaların kaderini belirler nitelikte. Ancak şirketlere yaptırılan testlerde 'riskli bina' kapsamına girmeyenler için sağlam olduğu yönünde hiçbir ifadeye yer verilmiyor. Yani binanın kaderi deprem sonrası yıkılmak dahi olsa, bundan sorumlu tutulacak kimsenin olmaması tam bir muamma.
2.05.2024 Gündem
Araç alacak herkesi ilgilendiriyor! Sıfır ve ikinci elde sert fren
Araç alacak herkesi ilgilendiriyor! Sıfır ve ikinci elde sert fren Yılın ilk çeyreğinde sıfır ve ikinci el araç piyasasına ilişkin dikkat çeken veriler geldi. Mart ayında trafiğe kayıtlı otomobil sayısı yılın ilk iki ayına göre yavaşlarken, ikinci elde noter devri ile yapılan satışlarda düşüş görüldü. Peki sıfır ve ikinci elde yaşanan sert frenin nedenleri neler? Araç piyasasındaki durgunluk fiyatları nasıl etkiliyor? Konuyla ilgili merak edilenler haberin detayında...
29.04.2024 Ekonomi
Bakan Işıkhan: Yapısal sorunlar için çözüm Çalışma Meclisi
Bakan Işıkhan: Yapısal sorunlar için çözüm Çalışma Meclisi Milliyet’i ziyaret eden Bakan Vedat Işıkhan Çalışma Meclisi’nin 5 yıl aradan sonra ilk kez bugün toplanacağına dikkat çekerek, “Emeğin, sendikal örgütlenmenin ve istihdamın asırlık altyapısını inşa edecek ve çalışma hayatının yapısal sorunlarına kalıcı çözümler getirecek ortak bir vizyon hedefliyoruz” dedi.
29.04.2024 Ekonomi
Terlikle araba kullanmanın cezası olmalı mı?
Terlikle araba kullanmanın cezası olmalı mı? Yaz mevsiminde sürücüler tarafından sıkça kullanılan terlik, araç kullanımında zaman zaman olumsuzluklar ortaya çıkarabiliyor.
28.04.2024 Gündem
Gölcük'te tehlikeli anlar! Tanker kaza yaptı, patlama riskine karşı evler tahliye edildi
Gölcük'te tehlikeli anlar! Tanker kaza yaptı, patlama riskine karşı evler tahliye edildi Kocaeli'nin Gölcük ilçesi D-130 Karayolu'nda benzin yüklü tanker kaza yaptı. Patlama riskine karşı D-130 Karayolu trafiğe kapatıldı, evler tahliye edildi.
27.04.2024 Gündem
Otomobil kanala düştü! Öldüğü sanılan sürücü meğer yüzerek kaçmış
Otomobil kanala düştü! Öldüğü sanılan sürücü meğer yüzerek kaçmış Antalya'da bir otomobil kanala uçtu. Aracın sürücüsü ortalıklarda yoktu. Öldüğü düşünüldü fakat bir görgü tanığı araç sürücüsünün yüzerek dışarı çıkıp olay yerinden kaçtığını belirtti. İşte detaylar...
26.04.2024 Gündem
Renault Duster görücüye çıktı!  Dünyada ilk kez Türkiye'de tanıtıldı
Renault Duster görücüye çıktı! Dünyada ilk kez Türkiye'de tanıtıldı Türkiye'de Renault markası altında yeni Renault Duster İstanbul'da gerçekleştirilen gecede görücüye çıktı. Bursa Oyak Renault Otomobil Fabrikaları’nda üretilecek olan yeni Renault Duster araç için Ümraniye'de tanıtım lansmanı düzenlendi. Peki aracın özellikleri neler? İşte detaylar...
26.04.2024 Ekonomi
Bisiklet kullanmayı öğrenen çocuk, işyeri camına böyle daldı
Bisiklet kullanmayı öğrenen çocuk, işyeri camına böyle daldı Esenyurt’ta bisiklet kullanmayı yeni öğrenen bir çocuk, fren yapamayınca yokuş aşağı duramayarak bir telefon bayisinin camına uçarak çarptı. Kaza güvenlik kamerasına böyle yansıdı.
23.04.2024 Haberler
Korkunç kaza! Uçurumdan düşen minibüs alev aldı: 4 kişi öldü
Korkunç kaza! Uçurumdan düşen minibüs alev aldı: 4 kişi öldü Adana'nın Karaisalı ilçesinde tarım işçisi taşıyan bir minibüs, seyir halindeyken kontrolden çıkıp uçurumdan düştü. Kaza sonrası alev alan minibüsteki 4 kişi hayatını kaybetti. Kaza sonrası ile ilgili yeni detaylar ortaya çıkarken yaralıların anlattıkları ise kan dondurdu.
22.04.2024 Gündem
15 metrelik uçurumdan uçtular! Görgü tanığı kaza anını anlattı: Ağaç sayesinde kurtuldular
15 metrelik uçurumdan uçtular! Görgü tanığı kaza anını anlattı: Ağaç sayesinde kurtuldular Antalya’da yaklaşık 15 metrelik yükseklikten uçarak bir ağacın üzerine düşen otomobildeki karı koca emekli öğretmen, itfaiye ekiplerinin film gibi operasyonuyla kurtarıldı. Kazanın görgü tanığı o anları anlattı.
19.04.2024 Gündem
Aksaray’da kontrolden çıkan yolcu otobüs bahçe duvarına çarptı: 8 yaralı
Aksaray’da kontrolden çıkan yolcu otobüs bahçe duvarına çarptı: 8 yaralı Aksaray'da önüne aniden bir otomobilin geçmesi üzerine fren yapan tıra, arkadan gelen yolcu otobüsü çarptı. Çarpmanın etkisiyle kontrolden çıkan otobüs bir fabrikanın bahçe duvarına çarparak durabildi. Kazada otobüs sürücüsüyle birlikte toplam 8 kişi yaralandı.
19.04.2024 Gündem
Fekeli gencin tek teker ulaşım aracı herkesin dikkatini çekiyor
Fekeli gencin tek teker ulaşım aracı herkesin dikkatini çekiyor Fekeli maden işçisi Harun Karaca İstanbul'da engelli bir arkadaşından ilham alarak öğrendiği elektrikli tek teker ulaşım aracı ile Adana ve çevresini geziyor. Trafikte kendisini robot zannettiklerini söyleyen Karaca, tek teker üzerinde hem ulaşımını sağlıyor, hem de yolların keyfini çıkarıyor.
17.04.2024 Haberler
Babasıyla tartışan 2  kişiye kamyonetle çarptı, 1’i öldü:  Bilerek değil, fren tutmadı
Babasıyla tartışan 2 kişiye kamyonetle çarptı, 1’i öldü: Bilerek değil, fren tutmadı Antalya'nın Suriye uyruklu Ahmad A. (28), babası Yahya A. (46) ile tartışan mesai arkadaşı Muhammed Ali Bilal (19) ile Abdurrahman Belelo'ya (23), kamyonetle çarpıp kaçtı. Muhammed Ali Bilal, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
16.04.2024 Gündem
Ailesi sinir krizi geçirdi! Nefes borusuna mama kaçtı kurtarılamadı
Ailesi sinir krizi geçirdi! Nefes borusuna mama kaçtı kurtarılamadı Bursa inegöl'de yürekleri dağlayan bir olay gerçekleşti. 2 yaşındaki Umut Ali'nin nefes borusuna mama kaçtı ve kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
15.04.2024 Gündem
Pakistan'da şiddetli yağış! Sel ve yıldırımlarda 43 kişi hayatını kaybetti
Pakistan'da şiddetli yağış! Sel ve yıldırımlarda 43 kişi hayatını kaybetti Pakistan'da sel ve yıldırımlarda 43 kişi hayatını kaybetti. Olumsuz hava koşulları nedeniyle can kayıpları devam ediyor. İşte detaylar...
15.04.2024 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Fren ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.