Garip

Garip

Son dakika garip haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan garip gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan garip haber sayfamızda...

Garip

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 12.228 garip haberi bulunmuştur.
İzel-Çelik-Ercan grubu yeniden dağıldı! İşte ayrılık nedeni
İzel-Çelik-Ercan grubu yeniden dağıldı! İşte ayrılık nedeni Pop müzikte fırtınalar estirdikten sonra kariyerlerine solo olarak devam eden İzel Çeliköz, Çelik Erişçi ve Ercan Saatçi, 30 yıl aradan sonra yeniden bir araya gelmişti. Ünlü müzik grubunun, tekrar dağılma kararı aldığı ortaya çıktı. Ayrılık nedenini İzel açıkladı.
20.04.2024 Cadde
İstiklal Caddesi'nde yeni tramvaylar test sürüşüne başladı! Beğenen de var beğenmeyen de
İstiklal Caddesi'nde yeni tramvaylar test sürüşüne başladı! Beğenen de var beğenmeyen de Beyoğlu’nda 1990 yılından beri Taksim - Tünel arasında hizmet veren nostaljik tramvaylar yerine kullanılacak akülü nostaljik tramvay test sürüşüne çıktı.
19.04.2024 Haberler
İstiklal Caddesi'nde yeni tramvaylar test sürüşüne başladı! Beğenen de var beğenmeyen de
İstiklal Caddesi'nde yeni tramvaylar test sürüşüne başladı! Beğenen de var beğenmeyen de Beyoğlu’nda 1990 yılından beri Taksim - Tünel arasında hizmet veren nostaljik tramvaylar yerine kullanılacak akülü nostaljik tramvay test sürüşüne çıktı.
19.04.2024 Gündem
Bebek İsimleri 2024: Farklı, Değişik, Yeni ve Anlamı Güzel Kız ve Erkek Unisex Bebek İsim Önerileri
Bebek İsimleri 2024: Farklı, Değişik, Yeni ve Anlamı Güzel Kız ve Erkek Unisex Bebek İsim Önerileri Dünyanın en güzel duygularından bir tanesi de hiç şüphesiz anne ve baba olmak. Aileye yeni katılması beklenen üyenin yanında çiftleri isim heyecanı da sarar. Bebek isimleri ile ilgili uzun ve derin bir araştırma sürecine giren anne ve adayları çocuklarının isminin en güzel ve en anlamlı olmasını isterler. Hamilelik döneminde cinsiyetin belli olmasının ardından en çok üzerine düşülen konulardan bir tanesidir. Ömür boyu taşıyacakları ismin kulağa hoş gelmesini tercih eden aileler bebeklerinin isminin keşfedilmemiş, en zor ve nadir bulunan, değişik, duyulmamış, özel ve farklı olmasını isterler. Bunun dışında kız ve erkek bebeklerine verecekleri ismin unisex olmasını isteyen aileler de var. Ancak ismin güzelliği kadar anlamlarının da güzel olmasını önemserler. En güzel, duyulmamış, modern, değişik kız ve erkek bebekler için unisex isimler sözlüğü ve anlamları hakkında daha fazla bilgi almak istiyorsanız “Bebek İsimleri 2024” içeriğimize bakabilirsiniz.
18.04.2024 Bebek
İran'ın İsrail'e saldırısını da bildi! Vanga’nın ‘Tüyler ürpertici’ kehanetleri: Büyük felaketin konumunu yazdılar
İran'ın İsrail'e saldırısını da bildi! Vanga’nın ‘Tüyler ürpertici’ kehanetleri: Büyük felaketin konumunu yazdılar Yıllar önce yaptığı kehanetlerle adeta geleceği tek tek bilen ünlü Kahin Baba Vanga'nın İran'ın İsrail'e saldıracağını da bildiği ortaya çıktı. Vanga'nın 2024 yılı için yaptığı ve 'Büyük felaket' için yaptığı kehanetler ise dünyada ses getirdi.
16.04.2024 Dünya
Santos'a büyük tepki: Sevsinler senin gibi hocayı! Hadi oradan
Santos'a büyük tepki: Sevsinler senin gibi hocayı! Hadi oradan Trendyol Süper Lig'in 32. haftasında Beşiktaş sahasında Samsunspor ile 1-1 berabere kaldı. Milliyet'in usta kalemlerinden Bilal Meşe, siyah-beyazlıların yollarını ayırdığı Portekizli teknik adam Fernandı Santos'u sert sözlerle eleştirdi.
14.04.2024 Beşiktaş
Manchester United'ın yıldızlarında Erik ten Hag paniği!
Manchester United'ın yıldızlarında Erik ten Hag paniği! Manchester United'da futbolcuların, Erik ten Hag'ın olası vedasından çekindiği iddia edildi.
Ünlülerden Ramazan Bayramı mesajları
Ünlülerden Ramazan Bayramı mesajları Ramazan Bayramı’nda ünlü simalardan, sosyal medya üzerinden kutlama mesajları yağdı. Kimisi yaşamını yitiren yakınlarını anarken, kimisi ise aile fotoğraflarıyla sevenlerine iyi dileklerini iletti.
11.04.2024 Cadde
Rafael van der Vaart'tan Erling Haaland yorumu! 'Vasat'
Rafael van der Vaart'tan Erling Haaland yorumu! 'Vasat' Hollanda futbolunun ekol isimlerinden Rafael van der Vaart, Erling Haaland ile ilgili çarpıcı bir yorumda bulundu.
10.04.2024 Şampiyonlar Ligi
Olympiakos cephesinden Fenerbahçe maçı için iddialı sözler
Olympiakos cephesinden Fenerbahçe maçı için iddialı sözler Olympiakos Teknik Direktörü Jose Luis Mendilibar ve takım kaptanı Konstantinos Fortounis, Fenerbahçe maçı öncesi açıklamalarda bulundu.
10.04.2024 Konferans Ligi
Şampiyonlar Ligi'nde geceye damga vuran pozisyon! Arsenal-Bayern Münih maçında büyük skandal
Şampiyonlar Ligi'nde geceye damga vuran pozisyon! Arsenal-Bayern Münih maçında büyük skandal Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final maçları nefesleri kesti. Arsenal ile Bayern Münih'in İngiltere'de karşı karşıya geldiği mücadelede skandal bire hakem hatası yaşandı. Bayern Münih Teknik Direktörü Tuchel ve futbolcular maçın ardından büyük tepki gösterdi.
10.04.2024 Şampiyonlar Ligi
Kahvenin hikayesi: Vücudumuza etkileri neler, bizi nasıl uyandırıyor?
Kahvenin hikayesi: Vücudumuza etkileri neler, bizi nasıl uyandırıyor? Kahve dünyanın dört bir yanında milyonlarca insanın günlük rutininin bir parçası. Farklı coğrafyalarda bu kadar çok kişinin vazgeçilmezi haline gelebilmiş az sayıda gıda vardır.
9.04.2024 Dünya
Ancelotti, Arda Güler için idmanı durdurdu! 'İşimi zorlaştırıyor'
Ancelotti, Arda Güler için idmanı durdurdu! 'İşimi zorlaştırıyor' UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde Real Madrid, Manchester City ile karşılaşacak. Mücadele öncesinde Real Madrid idmanında ise Ancelotti, antrenmanı durdurup Arda Güler ve Luka Modric ile konuştu
9.04.2024 İspanya La Liga
Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, Ramazan ayının son teravih namazını Sakarya'da kıldırdı
Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, Ramazan ayının son teravih namazını Sakarya'da kıldırdı Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Sakarya'da son teravih namazını tarihi Orhan Gazi Camii'nde kıldırdı. Namaz sonrasında konuşan Erbaş, “Teravih namazına nasıl böyle önem veriyorsak diğer beş vakit namaza da öyle önem verelim.” dedi.
8.04.2024 Gündem
Galatasaray cephesinden Süper Kupa yorumu: Türk futbolu için çok kötü bir imaj
Galatasaray cephesinden Süper Kupa yorumu: Türk futbolu için çok kötü bir imaj Galatasaray Yardımcı Antrenörü Ismael Garcia Gomez, Galatasaray-Fenerbahçe maçında yaşananları İspanyol basınına anlattı.
8.04.2024 Galatasaray
Real Madrid'de Arda Güler için Şampiyonlar Ligi kararı
Real Madrid'de Arda Güler için Şampiyonlar Ligi kararı UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde Manchester City ile karşılaşacak Real Madrid'de kafile belli oldu.
8.04.2024 İspanya La Liga
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç: Galatasaray tur atlasaydı bugün bu maç oynanacak mıydı?
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç: Galatasaray tur atlasaydı bugün bu maç oynanacak mıydı? Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Galatasaray maçı öncesi açıklamalarda bulundu.
7.04.2024 Fenerbahçe
İçerik fabrikası Türkiye! 'Bunun adı dizi diplomasisi'
İçerik fabrikası Türkiye! 'Bunun adı dizi diplomasisi' Türkiye’nin ciddi anlamda bir içerik fabrikasına dönüştüğünü söyleyen Demirören Medya TV Grup Başkanı Murat Yancı, “Türk dizileri de en az savunma sanayi ürünleri kadar stratejik bir yapıya sahip oldu. Devletimizin Türk dizileriyle ilgili bir strateji oluşturması gerekiyor,” diyor.
7.04.2024 Pazar
AYETEL KÜRSİ OKUNUŞU | Ayetel Kürsi Türkçe Anlamı, Ayet-el Kürsi Duası Arapça & Türkçe Yazılışı, Meali ve Tefsiri!
AYETEL KÜRSİ OKUNUŞU | Ayetel Kürsi Türkçe Anlamı, Ayet-el Kürsi Duası Arapça & Türkçe Yazılışı, Meali ve Tefsiri! Ayetel Kürsi Duası, Bakara Suresi'nin 255. ayeti olarak bilinmektedir. Ayetel Kürsi okunuşu ile insana huzur veren dualar arasında bulunmaktadır. Okuyan kişiye birçok faydası bulunmaktadır. Özellikle sabah vakitleri okunan bu dua, anlamı ile de oldukça etkileyicidir. Sizin için hazırladığımız bu içeriğimizden Ayetel Kürsi'nin okunuşu ile birlikte Türkçe anlamı (meali) hakkında bilgi alabilirsiniz. Ayrıca içeriğimizde arapça Ayetel Kursi yazılışı, faydaları, faziletleri de yer almaktadır. İlk sayfadan Ayet-el kürsi duasının Türkçe okunuşunu Arapça görseli ile birlikte görebilirsiniz. Sonraki sayfalarda ise Ayet-el Kursi'nin tefsirini okuyabilirsiniz.
5.04.2024 Dualar
20 kez doktora gidip yalvardı! Geçmeyen öksürük öldürecekti: 'Kritik süre 3 hafta'
20 kez doktora gidip yalvardı! Geçmeyen öksürük öldürecekti: 'Kritik süre 3 hafta' Sabah uyandığında boğazında tuhaf bir his vardı. Ardından gıcık şeklinde başlayan öksürüğü yerini nöbetlere bırakıp günler, aylar hatta 1 yıl sürdü. Kimileri astım kimileri alerji dedi ancak içgüdülerine göre yaşadığı şey bambaşkaydı. Günden güne daha da kötüleşen genç kadın, doktorları ikna etme sürecinde bakın neler yaşadı.
5.04.2024 Genel Sağlık
Köprü havaya uçacak! Tarih vererek duyurdular: Savaşta bütün dengeler değişecek
Köprü havaya uçacak! Tarih vererek duyurdular: Savaşta bütün dengeler değişecek Ukrayna İHA ve insansız deniz araçları tarafından defalarca vurulan Kerç Köprüsü'nü yok edecekleri tarihi duyurdu. Haziran ayını işaret eden yetkililer Rusya ve Kırım arasındaki tek bağlantı noktasını çökertmek istiyor.
3.04.2024 Dünya
Belediye başkan adayına suikast! Meksika'da insan avı: Başından vurdular
Belediye başkan adayına suikast! Meksika'da insan avı: Başından vurdular Haziran ayındaki seçimlere hazırlanan Meksika'da kadın belediye başkanı karteller tarafından başından vurularak öldürüldü. Eylül ayından bu yana öldürülen belediye başkan adayı sayısı ise 12'ye yükseldi.
3.04.2024 Dünya
Mayıs ayında kendini öldürtecek! Bir garip ötenazi kararı! Sevgilisi bile destekliyor
Mayıs ayında kendini öldürtecek! Bir garip ötenazi kararı! Sevgilisi bile destekliyor Hollanda'da fiziksel hiçbir sorunu olmayan 28 yaşındaki kadın kendini öldürme kararı aldı. Devlet tarafından kabul edilen ötanazi isteğinin Mayıs ayında gerçekleşeceği belirtildi.
3.04.2024 Dünya
Evlilik teklifi yağıyor
Evlilik teklifi yağıyor Burcu Kıratlı, sosyal medyada eleştiriye açık olduğunu söyledi.
2.04.2024 Cadde
Fenerbahçe'nin şaşırtan istatistiği! Galatasaray'ı geride bıraktı ama...
Fenerbahçe'nin şaşırtan istatistiği! Galatasaray'ı geride bıraktı ama... 2013-2014’ten bu yana ligdeki tabloya bakıldığında Galatasaray 4, Beşiktaş 3, Başakşehir ve Trabzonspor 1’er kez mutlu sona ulaştı. Ancak sarı-kırmızılı takımla birlikte son 10 yılda en çok puan toplayan takım Fenerbahçe oldu. Hatta Kanarya, kendisine göre bu süreçte 5 galibiyet fazlası olan ezeli rakibine göre daha az mağlubiyet gördü.
31.03.2024 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Garip ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.