Gazetehaberi

Gazetehaberi

Son dakika gazetehaberi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan gazetehaberi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan gazetehaberi haber sayfamızda...

Gazetehaberi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 110.393 gazetehaberi haberi bulunmuştur.
ÖZEL | Süheyl Batum: Okan Buruk'u Guardiola'ya değişmeyiz!
ÖZEL | Süheyl Batum: Okan Buruk'u Guardiola'ya değişmeyiz! Galatasaray Kulübü başkan adayı Süheyl Batum, Fenerbahçe’nin Mourinho hamlesi için “Bizim böyle bir şeye ihtiyacımız yok. Biz zaten tarihi yazdık. Kim yazdı? Okan Buruk yazdı. O yüzden Pep Guardiola bile olsa, biz Okan Buruk’a değişmeyiz” ifadelerini kullandı.
17.05.2024 Galatasaray
Premier Lig, VAR'a veda edebilir!
Premier Lig, VAR'a veda edebilir! Wolverhampton kulübü uygulamanın artık ciddi sıkıntılar yarattığını savunarak Premier Lig yönetimine başvurdu. Bunun üzerine kulüpler arasında oylama yapılmasına karar verildi.
Trabzonspor'da Roman Yaremchuk gündeme geldi!
Trabzonspor'da Roman Yaremchuk gündeme geldi! Şampiyonluk parolasıyla başlayacağı yeni sezona iddialı bir kadroyla girmeyi hedefleyen Trabzonspor, golcü transferinde rotayı sürpriz bir isme çevirdi. Bordo-mavililerin, Ukraynalı forvet Roman Yaremchuk’un peşinde olduğu belirlendi.
17.05.2024 Trabzonspor
18 yaş altı BES sektörün dinamosu
18 yaş altı BES sektörün dinamosu Tasarruflarını BES’te değerlendiren vatandaşların sayısı 9 milyonu aştı. 1 milyon 160 binden fazla katılımcıya ulaşan 18 yaş altı BES ise sektörün dinamosu olmaya devam ediyor. Katılım Emeklilik Genel Müdürü Ayhan Sincek, “18 yaş altı BES ülkemizde tasarruf bilincinin gelişmesinde çok önemli bir rol üstleniyor” dedi.
17.05.2024 Sigorta
Quick Sigorta 7’nci yaşını kutluyor
Quick Sigorta 7’nci yaşını kutluyor Quick Sigorta, yedi yaşında. 81 ilde 6 binden fazla acentesinin yanı sıra her geçen gün sayısı artan 3 bini aşkın güçlü network ağı ile sektörün sürekli büyüyen yüzü haline geldi.
17.05.2024 Sigorta
Beşiktaş'ta Vincent Aboubakar'la yollar ayrılıyor! İşte belirlenen bonservis
Beşiktaş'ta Vincent Aboubakar'la yollar ayrılıyor! İşte belirlenen bonservis Beşiktaş, Santos döneminde affedilen ancak bulduğu şansların hiçbirini kullanamayan 32 yaşındaki Kamerunlu golcüyü sezon sonu elden çıkarmanın hesaplarını yapıyor.
17.05.2024 Beşiktaş
Fenerbahçe'de Jose Mourinho motivasyonu! Yıldız oyuncular karar değiştirdi
Fenerbahçe'de Jose Mourinho motivasyonu! Yıldız oyuncular karar değiştirdi Fenerbahçe’de hem Başkan Ali Koç hem de başkan adayı Aziz Yıldırım’ın Jose Mourinho’yu takımın başına getirmek için harekete geçmesi büyük heyecan yarattı.
17.05.2024 Fenerbahçe
'Fark yaratmaya devam edeceğiz'
'Fark yaratmaya devam edeceğiz' AXA Türkiye, 2024 sürdürülebilir gelişim ve büyüme hedeflerini acenteleriyle paylaşmak üzere 8 bölgesine bağlı 9 ili kapsayan turuna başladı.
17.05.2024 Sigorta
Ray Sigorta’dan ‘Trink Komisyon’
Ray Sigorta’dan ‘Trink Komisyon’ Ray Sigorta, “Trink Komisyon Projesi” ile acentelerine komisyonlarını anında ödediğini açıkladı.
17.05.2024 Sigorta
Aveon Global Sigorta’dan yeni teknoloji şirketi
Aveon Global Sigorta’dan yeni teknoloji şirketi Aveon Global Sigorta, yeni teknoloji şirketi Innaveon Teknoloji A.Ş’yi kurarak Türkiye’ye ve sektöre değer katacak önemli bir adım attı.
17.05.2024 Sigorta
Büyüsen de çocuk olmayı unutma!
Büyüsen de çocuk olmayı unutma! Ryan Reynolds’ın rol aldığı “IF/Hayali Arkadaşlar” yetişkinlere çocukluklarını ve hayal güçlerini unutmamalarını hatırlatan, Pixar animasyonlarının izinde duygusal bir aile filmi.
17.05.2024 Kültür Sanat
Değerlerimizi yaşatıyor
Değerlerimizi yaşatıyor Bayburt’taki Kenan Yavuz Etnografya Müzesi’nin kurucusu Kenan Yavuz, müzenin kentin turizm hayatına katkı sunduğunu söyledi.
17.05.2024 Kültür Sanat
Ayşe Şasa’nın kitap mirası
Ayşe Şasa’nın kitap mirası Türk sinemasının usta kalemi Ayşe Şasa’nın şahsi kitap koleksiyonu vefatının 10. yılında Cumhurbaşkanlığı Millet Kütüphanesi’ne bağışlandı.
17.05.2024 Kültür Sanat
‘Şeylerin Masumiyeti’ Münih’te
‘Şeylerin Masumiyeti’ Münih’te Orhan Pamuk’un yazar, fotoğrafçı, illüstratör, küratör ve müze kurucusu kimlikleriyle topladığı çalışmaları Münih’teki Lenbachhaus Müzesi’nde...
17.05.2024 Kültür Sanat
Cannes heyecanlı başladı, grev yok
Cannes heyecanlı başladı, grev yok Bu sene 77. kez düzenlenen Cannes Film Festivali, Meryl Streep’e Onursal Altın Palmiye’nin takdim edildiği açılış töreniyle başladı.
17.05.2024 Kültür Sanat
Aizanoi’nin NFT’si var
Aizanoi’nin NFT’si var Tarihi M.Ö. 3 bin yıl öncesine dayanan ve dünyanın ilk borsasının da yer aldığı Aizanoi Antik Kenti için hazırlanan NFT koleksiyonu, 8. Heritage İstanbul’da sergileniyor.
17.05.2024 Kültür Sanat
Efsanevi tenor Türkiye’de
Efsanevi tenor Türkiye’de Dünyaca ünlü tenor José Carreras, veda turnesi “The Farewell Tour” kapsamında son kez Türkiye’ye geliyor.
17.05.2024 Kültür Sanat
Cumhurbaşkanı kararı Resmi Gazete’de yayımlandı! 28 Şubat hükümlüsü 7 eski komutana af
Cumhurbaşkanı kararı Resmi Gazete’de yayımlandı! 28 Şubat hükümlüsü 7 eski komutana af 28 Şubat davası hükümlüsü eski komutanlara sürekli hastalık ve kocama hali nedeniyle af getirildi. Hükümlüler 1000 günden fazla bir süredir cezaevindeydi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasını taşıyan Cezanın Kaldırılması ile İlgili Kararlar Resmi Gazete’de yayımlandı.
17.05.2024 Gündem
‘Erdoğan liderler zirvesi yapsın’
‘Erdoğan liderler zirvesi yapsın’ CHP Genel Başkanı Özgür Özel, dün akşam bir televizyon programında katıldığı canlı yayında konuştu.
17.05.2024 Gündem
PKK, Irak’ın kuzeyinde barınamaz hale geldi
PKK, Irak’ın kuzeyinde barınamaz hale geldi Irak’ın kuzeyinde 17 Nisan 2022’de başlatılan Pençe - Kilit Harekat bölgesinde kilidin kapatılması için sürdürülen operasyonlar ile terör örgütüne büyük çapta darbe indirildi.
17.05.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gürcistan Başbakanını resmi törenle karşıladı: ‘Ticaret hedefimiz beş milyar dolar’
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gürcistan Başbakanını resmi törenle karşıladı: ‘Ticaret hedefimiz beş milyar dolar’ Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gürcistan Başbakanı ile düzenlediği toplantıda “Ticaret hacmimizde 3 milyar dolara ulaştık. Yeni hedef olarak 5 milyar dolar üzerinde durduk. Gürcistan’ın altyapı projelerine desteğe hazırız” dedi.
17.05.2024 Gündem
Dışişleri’ne üç önemli atama
Dışişleri’ne üç önemli atama Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Dışişleri Bakan Yardımcılıkları’na atamalar gerçekleştirdi
17.05.2024 Gündem
‘Siyonist anlayış insanlığın kanseri’
‘Siyonist anlayış insanlığın kanseri’ Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, İslam İşbirliği Teşkilatı (IIT) üyesi Afrika ülkelerinde kanserlerle mücadelede farkındalığın artırılmasını hedefleyen programın onur konuğu olarak konuştuğu oturumuna Filistin mesajıyla damga vurdu. Erdoğan, “Filistin halkına soykırım uygulayan ırkçı ve siyonist anlayışın, insanlığın kanseri olduğunu ifade etmek istiyorum” sözleriyle katılımcılardan büyük alkış aldı.
17.05.2024 Gündem
Kobani davasında karar! Sanıklara ceza yağdı
Kobani davasında karar! Sanıklara ceza yağdı  Kobani’deki çatışmalar sebebiyle 6-8 Ekim 2014 tarihlerinde Türkiye’de düzenlenen protestolar sonrasında, ‘terör faaliyetiyle devletin birliğine ve bütünlüğünü bozma’ suçlamasıyla 2016’da tutuklanan ve 2021’den bu yana da yargılanan HDP’li siyasetçiler için karar çıktı.
17.05.2024 Gündem
Avrupa Meta’yı soruşturuyor
Avrupa Meta’yı soruşturuyor Avrupa Komisyonu, ABD’li Meta şirketi hakkında, sahibi olduğu Facebook ve Instagram’ın çocuklarda bağımlılık yarattığı, ruh sağlığına zarar verdiği gerekçesiyle soruşturma başlattı.
17.05.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Gazetehaberi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.