Gel

Gel

Son dakika gel haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan gel gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan gel haber sayfamızda...

Gel

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 16.690 gel haberi bulunmuştur.
Oyuncu 🎭 Cem Davran kimdir, kaç yaşında? Cem Davran nereli? İşte oynadığı diziler, filmler, sunduğu programlar
Oyuncu 🎭 Cem Davran kimdir, kaç yaşında? Cem Davran nereli? İşte oynadığı diziler, filmler, sunduğu programlar Demet ve Jess'le Gel Konuşalım programına konuk olan Cem Davran ile ilgili meraklı sorular gündeme geldi. İzleyiciler yıllara damga vuran Cem davran hakkında; Cem Davran kimdir, kaç yaşında? Cem Davran nereli? soruları araştırıyor. İşte Cem Davran'ın oynadığı diziler, filmler, sunduğu programlar
24.04.2024 Bilgi Rehberi
Nereden nereye! Max Kruse, amatör lig ekibine imza attı
Nereden nereye! Max Kruse, amatör lig ekibine imza attı Bir dönem Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'de top koşturan Alman futbolcu Max Kruse sürpriz bir kararla bölgesel lig ekibine transfer oldu.
24.04.2024 Dünyadan Futbol
TFF, VAR kayıtlarını yayınladı! Sivasspor - Fenerbahçe maçındaki hakem konuşmaları ortaya çıktı
TFF, VAR kayıtlarını yayınladı! Sivasspor - Fenerbahçe maçındaki hakem konuşmaları ortaya çıktı Süper Lig’de 33’üncü hafta maçlarının tamamlanmasının ardından VAR kayıtları yayınlandı. Haftanın en çok tartışılan pozisyonları arasında yer alan Sivasspor - Fenerbahçe maçındaki penaltı kararında hakemler arasındaki konuşmalar netlik kazandı.
23.04.2024 Süper Lig
Herkes bırakıp gitti, 32 yıldır direniyor: Yalnızlığa alıştım
Herkes bırakıp gitti, 32 yıldır direniyor: Yalnızlığa alıştım Aksaray'ın Hasan Dağı eteklerindeki Gözlükuyu köyünde oturanlar, su olmadığı için 32 yıl önce başka bölgeye taşınırken, Salman ailesi ise kaldı. Eşinin ölümünün ardından köyde 12 yıldır tek başına yaşamaya devam eden Selami Salman (68), “Burada bulduğum huzuru, başka yerde bulamıyorum’’ dedi.
22.04.2024 Haberler
Herkes bırakıp gitti, 32 yıldır direniyor: Yalnızlığa alıştım
Herkes bırakıp gitti, 32 yıldır direniyor: Yalnızlığa alıştım Aksaray'ın Hasan Dağı eteklerindeki Gözlükuyu köyünde oturanlar, su olmadığı için 32 yıl önce başka bölgeye taşınırken, Salman ailesi ise kaldı. Eşinin ölümünün ardından köyde 12 yıldır tek başına yaşamaya devam eden Selami Salman (68), “Burada bulduğum huzuru, başka yerde bulamıyorum’’ dedi.
22.04.2024 Gündem
Melike’nin düş dünyasına giriş
Melike’nin düş dünyasına giriş 2021’de kaybettiğimiz Melike Abasıyanık Kurtiç anısına Erimtan Müzesi’nde düzenlenen retrospektif sergisi, sanatını rastlantıya ve sezgiye dayandıran özel bir sanatçının düş dünyasına davet.
21.04.2024 Kültür Sanat
“Dizilerde yokum, çünkü istediğim roller gelmiyor”
“Dizilerde yokum, çünkü istediğim roller gelmiyor” Ebru Cündübeyoğlu ile ilk röportajı yaptığım 90’lı yıllarda Uludağ Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü’nü bitirmek üzereydi, bunun için alttan bir dersi geçmesi şarttı.
20.04.2024 Pazar
Tolgay Arslan'dan Fenerbahçe yönetimine eleştiri! 'Galatasaray daha iyi'
Tolgay Arslan'dan Fenerbahçe yönetimine eleştiri! 'Galatasaray daha iyi' Bir dönem Beşiktaş ve Fenerbahçe'de forma giyen, şu sıralar Melbourne City'de kariyerini sürdüren Tolgay Arslan, Fanatik'e açıklamalarda bulundu.
19.04.2024 Fenerbahçe
Bebek İsimleri 2024: Farklı, Değişik, Yeni ve Anlamı Güzel Kız ve Erkek Unisex Bebek İsim Önerileri
Bebek İsimleri 2024: Farklı, Değişik, Yeni ve Anlamı Güzel Kız ve Erkek Unisex Bebek İsim Önerileri Dünyanın en güzel duygularından bir tanesi de hiç şüphesiz anne ve baba olmak. Aileye yeni katılması beklenen üyenin yanında çiftleri isim heyecanı da sarar. Bebek isimleri ile ilgili uzun ve derin bir araştırma sürecine giren anne ve adayları çocuklarının isminin en güzel ve en anlamlı olmasını isterler. Hamilelik döneminde cinsiyetin belli olmasının ardından en çok üzerine düşülen konulardan bir tanesidir. Ömür boyu taşıyacakları ismin kulağa hoş gelmesini tercih eden aileler bebeklerinin isminin keşfedilmemiş, en zor ve nadir bulunan, değişik, duyulmamış, özel ve farklı olmasını isterler. Bunun dışında kız ve erkek bebeklerine verecekleri ismin unisex olmasını isteyen aileler de var. Ancak ismin güzelliği kadar anlamlarının da güzel olmasını önemserler. En güzel, duyulmamış, modern, değişik kız ve erkek bebekler için unisex isimler sözlüğü ve anlamları hakkında daha fazla bilgi almak istiyorsanız “Bebek İsimleri 2024” içeriğimize bakabilirsiniz.
18.04.2024 Bebek
Bakan Şimşek duyurdu: KDV oranlarında artış yapmadık!
Bakan Şimşek duyurdu: KDV oranlarında artış yapmadık! Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "KDV oranlarında artış yapmadık! Suistimalleri engellemeye yönelik tedbir alıyoruz." ifadelerini kullandı. DMM, yiyecek ve içecek KDV oranlarında artış olmadığını açıkladı.
16.04.2024 Ekonomi
İlker Aksum'dan gündem olan fotoğrafa yorum: Nasıl ama güzel değil miydi?
İlker Aksum'dan gündem olan fotoğrafa yorum: Nasıl ama güzel değil miydi? 'Küçük Kıyamet', '7. Koğuştaki Mucize' ve '20 Dakika' gibi yapımlarda yer alan İlker Aksum, önceki gün eşi Dilay Ekmekçioğlu ile görüntülendi. Kahve içen ikiliden ünlü oyuncu, geçtiğimiz günlerde gündem olan "üç İlker'li" fotoğraf hakkında yorum yaptı.
16.04.2024 Cadde
Meghan Markle'ın Prens Harry kıskançlığı! 'Kocasına yapışıp duruyor'
Meghan Markle'ın Prens Harry kıskançlığı! 'Kocasına yapışıp duruyor' Sussex Dükü Prens Harry ile Sussex Düşesi Meghan Markle, bir hayır kurumunu desteklemek üzere Florida'da düzenlenen polo maçına katıldılar. Harry'nin de oynadığı maçın sonunda Prens'e kupa takdim eden Markle'ın, bir kadının eşinin yanında poz vermek istemesi üzerine yaptığı hareket magazin gündemine oturdu. İşte detaylar...
15.04.2024 Cadde
Kripto para dolandırıcılarına para kaptıran kadın kayboldu
Kripto para dolandırıcılarına para kaptıran kadın kayboldu Bağcılar’da kripto para dolandırıcılarına 700 bin lirasını kaptıran kadın ortadan kayboldu. Ekrem Tank ve ailesi günlerdir ablasından gelecek olan iyi haberi bekliyor.
13.04.2024 Gündem
'İnci Taneleri'nin ekrana dönüşü muhteşem olacak!
'İnci Taneleri'nin ekrana dönüşü muhteşem olacak! Kanal D'nin reyting rekorları kıran fenomen dizisi ‘İnci Taneleri’, iki haftalık aranın ardından ekrana muhteşem bir dönüş yapacak. Yeni bölümünde, Dilber’in hem şarkısı, hem de yeni dansı çok konuşulacak.
11.04.2024 Cadde
Brezilyalı Mara Leao'nun Ebrar Karakurt cevabı tepki çekti! Yumruk iması
Brezilyalı Mara Leao'nun Ebrar Karakurt cevabı tepki çekti! Yumruk iması Brezilyalı voleybolcu Mara Leao, Ebrar Karakurt ile ilgili gelen soruya verdiği cevap ile tartışma yarattı. Türk taraftarlar sosyal medyadan konuya tepki gösterdi.
6.04.2024 Voleybol
Ünlü çiftin bitmeyen davasında 'gizlilik sözleşmesi' detayı! Mühürlü dosyalar gözünü korkutmuş
Ünlü çiftin bitmeyen davasında 'gizlilik sözleşmesi' detayı! Mühürlü dosyalar gözünü korkutmuş Dünyaca ünlü oyuncu çift Brad Pitt ile Angelina Jolie, birlikteliklerini 2016 yılında sonlandırmıştı. Boşanmaları hâlâ resmi olarak sonuçlanamayan ikilinin davasına ait yeni belgeler basına sızdı. Mahkeme belgelerindeki 'gizlilik sözleşmesi' iddiası, magazin gündemine bomba gibi düştü.
6.04.2024 Cadde
Gece kulübü faciasında ustası baba ve oğlu toprağa verildi! Yeni detaylar ortaya çıktı
Gece kulübü faciasında ustası baba ve oğlu toprağa verildi! Yeni detaylar ortaya çıktı İstanbul’un Beşiktaş ilçesinde, gece kulübünde tadilat sırasında çıkan yangında hayatını kaybeden 29 kişiden işçi Akın Kıhrı (36) ve kaynak ustası babası Yılmaz Kıhrı'nın (59) cenazeleri Giresun'un Tirebolu ilçesinde toprağa verildi. Yılmaz Kıhrı’nın yeğeni Salim Kıhrı, "Bu resmen bir facia, bilerek işlenmiş bir cinayet" dedi.
4.04.2024 Haberler
Ölüm kapanında 6 dakika! Birlikte ölen baba ve oğlu ile ilgili yeni detaylar
Ölüm kapanında 6 dakika! Birlikte ölen baba ve oğlu ile ilgili yeni detaylar İstanbul’un Beşiktaş ilçesinde, gece kulübünde tadilat sırasında çıkan yangında hayatını kaybeden 29 kişiden işçi Akın Kıhrı (36) ve kaynak ustası babası Yılmaz Kıhrı'nın (59) cenazeleri Giresun'un Tirebolu ilçesinde toprağa verildi. Yılmaz Kıhrı’nın yeğeni Salim Kıhrı, "Bu resmen bir facia, bilerek işlenmiş bir cinayet" dedi.
4.04.2024 Gündem
Cenaze Namazı Nasıl Kılınır? Cenaze Namazı Duaları Nelerdir?
Cenaze Namazı Nasıl Kılınır? Cenaze Namazı Duaları Nelerdir? Cenaze namazı, rüku ve secdesi olmayan namazlardan birisidir. Selam vermenin vacip olduğu cenaze namazında, dört tekbir getirilerek kılınır. Cenaze namazı nasıl kılınır, hangi dualar edilir, cenaze namazı kaç rekattır gibi soruların yanıtlarını derledik.
4.04.2024 Dini Bilgiler
Halil İbrahim Sofrası Nedir? Halil İbrahim Bereketi Sofra Duası Ve Anlamı
Halil İbrahim Sofrası Nedir? Halil İbrahim Bereketi Sofra Duası Ve Anlamı Halil İbrahim sofrası tabirini mutlaka duymuşuzdur. Müslümanların yardımsever ve paylaşımcı olmasının en büyük sebeplerinden bir tanesi de budur. Bu deyim Hz. İbrahim'in alçak gönüllü ve cömert bir kişi olmasından ortaya çıkmıştır. İçeriğimizde Halil İbrahim Sofrası nedir? Halil İbrahim Sofra duasının hikayesi ve anlamı ile ilgili bilgileri derledik.
4.04.2024 Dini Bilgiler
90'ların unutulmazı Tayfun Duygulu, Kıvanç Tatlıtuğ'a benzetildi! 'Kendime çok yakın buldum'
90'ların unutulmazı Tayfun Duygulu, Kıvanç Tatlıtuğ'a benzetildi! 'Kendime çok yakın buldum' Geçtiğimiz akşam, Cem Karaca Kültür Merkezi'nde sahne alan 90'ların unutulmaz ismi Tayfun Duygulu, müzikseverlerden yoğun ilgi gördü. Sanatçı, eski ve yeni şarkılarının yer aldığı geniş bir repertuvar ile sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı. Katıldığı bir YouTube programında Kıvanç Tatlıtuğ'a benzetilmesi hakkında çıkan haberlere ise ünlü isimden yanıt geldi.
2.04.2024 Cadde
Dakika dakika kaçış planı! Eylem Tok'un ve oğlunun firar gecesinin yeni görüntüleri
Dakika dakika kaçış planı! Eylem Tok'un ve oğlunun firar gecesinin yeni görüntüleri Oğuz Murat Aci'yi, cinayet gibi kazada hayattan koparan Timur Cihantimur ile annesi Eylem Tok hala Amerika'da. Olay gününe ait yeni görüntüler ortaya çıktı. İşte anne Eylem Tok ve oğlunun dakika dakika kaçış planı...
30.03.2024 Haberler
Dakika dakika kaçış planı! Eylem Tok'un ve oğlunun firar gecesinin yeni görüntüleri
Dakika dakika kaçış planı! Eylem Tok'un ve oğlunun firar gecesinin yeni görüntüleri Oğuz Murat Aci'yi, cinayet gibi kazada hayattan koparan Timur Cihantimur ile annesi Eylem Tok hala Amerika'da. Olay gününe ait yeni görüntüler ortaya çıktı. İşte anne Eylem Tok ve oğlunun dakika dakika kaçış planı...
30.03.2024 Gündem
Bakan Yerlikaya açıkladı: 92 milyar liralık mal varlığına el konuldu
Bakan Yerlikaya açıkladı: 92 milyar liralık mal varlığına el konuldu Gözaltına alınan sosyal medya fenomenleri hakkında konuşan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Toplamda da Türkiye’de 92 milyar liralık mal varlığına MASAK raporundan sonra mahkeme el koydu. Bu araçları biz kimden aldık? 421 organize suç örgütünün taşınır taşınmaz mal varlığı hakkında İstanbul Emniyetimiz savcılığa, savcılıkta ilgili mahkemeye müracaat etti. Mahkeme de dedi ki biz bu müracaatı yerinde gördük. Bu taşınır araçları İstanbul Emniyetine tahsis ettik" dedi.
29.03.2024 Gündem
Beyoğlu'ndaki cinayetle ilgili yeni detaylar: 'Oğlu ‘Sefil Bilo', ‘Küçük Emrah' diyerek beni aşağıladı'
Beyoğlu'ndaki cinayetle ilgili yeni detaylar: 'Oğlu ‘Sefil Bilo', ‘Küçük Emrah' diyerek beni aşağıladı' Beyoğlu'nda kurulan bir semt pazarında tezgahta duran 66 yaşındaki adamı silahla ateş açarak öldüren ve Beyoğlu Asayiş Büro Amirliği polisleri tarafından yakalanan saldırganın ifadesi ortaya çıktı. Cinayet anının kameralara yansıdığı olayla ilgili katil zanlısının ifadesi ortaya çıktı.
29.03.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Gel ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.