Georges-Kevin N'koudou

Georges-Kevin N'koudou

Son dakika Georges-Kevin N'Koudou haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Georges-Kevin N'Koudou gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Georges-Kevin N'Koudou haber sayfamızda...

Georges-Kevin N'koudou

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 62 georges-kevin n'koudou haberi bulunmuştur.
Georges Kevin N'Koudou fırtınası! Beşiktaş'ı pişman etti
Georges Kevin N'Koudou fırtınası! Beşiktaş'ı pişman etti Beşiktaş'tan ayrıldıktan sonra Suudi Arabistan ekibi Damac FC'ye imza atan Georges Kevin N'Koudou, yeni takımında dikkat çeken bir performansa imza attı.
2.12.2023 Beşiktaş
Georges Kevin N'Koudou ilk maçında golle tanıştı!
Georges Kevin N'Koudou ilk maçında golle tanıştı! Suudi Arabistan Pro Ligi'nin 3'üncü haftasında Al Shabab ile Damac FC arasında denge bozulmadı: 1-1.
25.08.2023 Dünyadan Futbol
Georges Kevin N'Koudou'nun yeni adresi belli oldu
Georges Kevin N'Koudou'nun yeni adresi belli oldu Beşiktaş ile sözleşmesi sona erdikten sonra boşa çıkan Georges Kevin N'Koudou'nnu yeni adresi belli oldu.
14.08.2023 Dünyadan Futbol
Georges Kevin N'Koudou düşünme aşamasında! Fransa'dan talip çıktı
Georges Kevin N'Koudou düşünme aşamasında! Fransa'dan talip çıktı Beşiktaş'tan ayrıldıktan sonra herhangi bir takımla sözleşme imzalamayan Georges Kevin N'Koudou ile ilgili sürpriz bir iddia ortaya atıldı. Kamerunlu oyuncunun, Fransız ekibinin radarında olduğu öğrenildi.
2.08.2023 Dünyadan Futbol
Beşiktaş'ta N'Koudou tesisleri terk etti! Konya maçı öncesi büyük hayal kırıklığı yaşadı
Beşiktaş'ta N'Koudou tesisleri terk etti! Konya maçı öncesi büyük hayal kırıklığı yaşadı Kevin Nkoudou sessiz, sedasız ve bir hayli kırgın biçimde Beşiktaş’tan ayrıldı. Atiba gibi taraftarlara veda etmek isteyen Kamerunlu yıldızın, Konyaspor maçının kadrosunda olmadığını öğrenince büyük hayal kırıklığına uğradığı ve eşyalarını toplayarak tesisleri terk ettiği ortaya çıktı.
12.06.2023 Beşiktaş
Beşiktaş'ta Şenol Güneş pişman oldu! N'Koudou son maçına çıktı
Beşiktaş'ta Şenol Güneş pişman oldu! N'Koudou son maçına çıktı Beşiktaş’ın hocası, Trabzon’da 68’de sahaya sürdüğü N'Koudou ve Muleka’dan hiç katkı alamadı. Maçı 7 top kaybıyla tamamlayan N'Koudou yine sınıfta kalırken, siyah-beyazlı takımdaki kariyerini noktaladı. Muleka da bulduğu bir şansı daha adeta çöpe attı.
18.04.2023 Beşiktaş
Süper Lig'den 4 futbolcu Kamerun Milli Takımı kadrosuna çağrıldı
Süper Lig'den 4 futbolcu Kamerun Milli Takımı kadrosuna çağrıldı Süper Lig'de forma giyen 4 futbolcu, Kamerun Milli Takımı'nın aday kadrosuna davet edildi.
4.03.2023 Süper Lig
Beşiktaş'ta Şenol Güneş biletini kesti! 'Disiplinsiz ve verimsiz'
Beşiktaş'ta Şenol Güneş biletini kesti! 'Disiplinsiz ve verimsiz' Beşiktaş'ta zirve hedefinden uzaklaşılmasının ardından Şenol Güneş ve kurmayları bir yandan da gelecek sezon planlamasına başladı. Tecrübeli teknik adamın, "Disiplinsiz ve verimsiz" olarak nitelendirdiği yıldız futbolcunun üstünü çizdiği öğrenildi.
3.03.2023 Beşiktaş
Beşiktaş'ta Şenol Güneş ayrılığı açıkladı! 'Gitme ihtimali yüksek'
Beşiktaş'ta Şenol Güneş ayrılığı açıkladı! 'Gitme ihtimali yüksek' Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, “Sahamızda kayıp aklıma gelecek bir şey değil. Beşiktaş’ın ismi şampiyonluğa oynar. Üzgünüz. Bu taraftara oyun ve sonuç borcumuz var. Takımı taşıyanı taşırız. Bu takımın başarıya, iyi oyun ihtiyacı var” dedi.
26.02.2023 Beşiktaş
Beşiktaş transfer için teklif yükseltti! Borini karşılığında para artı oyuncu
Beşiktaş transfer için teklif yükseltti! Borini karşılığında para artı oyuncu Şenol Güneş yönetimindeki Beşiktaş'ta kurmaylar transfer çalışmalarına hız verdi. Karagümrük beraberliği ve Sivasspor mağlubiyeti ile şampiyonluk yarışında ağır bir yara alan siyah-beyazlılar, Fatih Karagümrük forması giyen Fabio Borini için yeni transfer teklifini sundu. Siyah-beyazlıların İstanbul ekibine önerdiği isim belli oldu. İşte transfer haberinin ayrıntıları...
5.02.2023 Beşiktaş
Beşiktaş taraftarları çok sinirlendi! 2 yıldıza büyük tepki, saha karıştı
Beşiktaş taraftarları çok sinirlendi! 2 yıldıza büyük tepki, saha karıştı Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu'nda Ankaragücü ile Beşiktaş karşı karşıya geldi. Şenol Güneş'in ilk 11'de forma şansı verdiği 2 oyuncuya taraftarlar büyük tepki gösterdi. Tecrübeli futbolcu, taraftarları çok sinirlendirdi. Tribünden saha içine yabancı maddeler atıldı.
19.01.2023 Türkiye Kupası
Beşiktaş'ın Kasımpaşa maçı kadrosu açıklandı
Beşiktaş'ın Kasımpaşa maçı kadrosu açıklandı Spor Toto Süper Lig’in 18’inci haftasında yarın sahasında Kasımpaşa’yı konuk edecek Beşiktaş, maçın hazırlıklarını akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla tamamlayarak kampa girdi
6.01.2023 Beşiktaş
Beşiktaş'tan Nwakaeme bombası! Sözleşme detayları ortaya çıktı
Beşiktaş'tan Nwakaeme bombası! Sözleşme detayları ortaya çıktı Şenol Güneş yönetimindeki Beşiktaş'ta flaş bir transfer gelişmesi yaşandı. Siyah-beyazlıların Anthony Nwakaeme için yeniden harekete geçtiği kaydedildi. Beşiktaş'ın transfer etmek istediği yıldız futbolcuya sunduğu sözleşme şartları ortaya çıktı.
27.12.2022 Beşiktaş
Beşiktaş'ta Georges Kevin N'Koudou kendini yaktı! Şenol Güneş ve takım arkadaşları tepki gösterdi
Beşiktaş'ta Georges Kevin N'Koudou kendini yaktı! Şenol Güneş ve takım arkadaşları tepki gösterdi Kevin N'Koudou, Gaziantep deplasmanında Kitsiou’ya attığı kafaya rağmen sarı kart görse de yönetim, teknik heyet ve takım arkadaşlarının büyük tepkisini topladı. Siyah-beyazlıların sezon sonu sözleşmesi bitecek Kamerunlu oyuncuyu ara transferde elden çıkarmayı planladığı aktarıldı.
27.12.2022 Beşiktaş
Gaziantep FK - Beşiktaş maçı sonrası Atilla Karaoğlan'a eski hakemden ağır eleştiri! 'Dünyanın her yerinde buna kırmızı çıkar'
Gaziantep FK - Beşiktaş maçı sonrası Atilla Karaoğlan'a eski hakemden ağır eleştiri! 'Dünyanın her yerinde buna kırmızı çıkar' Beşiktaş, Süper Lig'in 15'inci haftasında Gaziantep FK deplasmanından bir puanla ayrıldı. Müsabakanın 24'üncü dakikasında Georges Kevin N'Koudou ile Kitsiou arasında yaşananlar tartışmaları beraberinde getirdi. Eski hakemler bu pozisyona dair ağır eleştirilerde bulundu.
26.12.2022 Beşiktaş
FIFA'dan Türkiye'ye para yağdı! İnanılmaz rakam
FIFA'dan Türkiye'ye para yağdı! İnanılmaz rakam 2022 FIFA Dünya Kupası'nda 16 oyuncusu forma giyen İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester City'nin kasasına 5,5 milyon dolar girecek. Dört büyükler ve Süper Lig takımlarının da ne kadar kazandığı net olarak belli oldu.
15.12.2022 Dünya Kupası
Fransa artık tercih edilmiyor! Katar'da 137 futbolcu başka ülkenin formasını giydi
Fransa artık tercih edilmiyor! Katar'da 137 futbolcu başka ülkenin formasını giydi 2022 Katar Dünya Kupası heyecanı sürerken gözler takımların oyuncularına döndü. Bu yıl 137 futbolcu kendi doğduğu ülke yerine başka bir ülkeyi temsil etmeyi tercih etti.
8.12.2022 Dünya Kupası
Dünya Kupası'nda bir ilk! Kadın hakemlere görev
Dünya Kupası'nda bir ilk! Kadın hakemlere görev Katar'da 20 Kasım-18 Aralık tarihleri arasında düzenlenecek 2022 FIFA Dünya Kupası heyecanı, yarın oynanacak açılış karşılaşmasıyla start alacak.
19.11.2022 Dünya Kupası
Beşiktaş'ta Georges Kevin N'Koudou depremi! Fenerbahçe derbisi öncesi
Beşiktaş'ta Georges Kevin N'Koudou depremi! Fenerbahçe derbisi öncesi Spor Toto Süper Lig'de hafta sonu Fenerbahçe'yi konuk edecek Beşiktaş'ta kötü haber geldi. Kamerun Milli Takımı'nın kampında sakatlanan Georges Kevin N'Koudou'nun dev derbide forma giyemeyeceği öğrenildi.
30.09.2022 Beşiktaş
Yeni transfer bir ilke imza attı! Penaltı kararı sonrası dikkat çeken anlar
Yeni transfer bir ilke imza attı! Penaltı kararı sonrası dikkat çeken anlar Spor Toto Süper Lig'in 5'inci haftasında Ankaragücü, Beşiktaş'ı konuk etti. Zorlu müsabakaya Beşiktaş'ın yeni transferleri damga vurdu. Siyah-beyazlıların son dakikalarda kazandığı penaltı sonrası yaşananlar dikkat çekti.
5.09.2022 Beşiktaş
Georges Kevin N'Koudou: Allah'ın yardımıyla bunun karşılığını alıyorum
Georges Kevin N'Koudou: Allah'ın yardımıyla bunun karşılığını alıyorum Spor Toto Süper Lig'in 3'üncü haftasında Beşiktaş, Fatih Karagümrük'ü 4-1 mağlup etti. Siyah-beyazlılarda iyi bir performans gösteren Georges Kevin N'Koudou maçı değerlendirdi.
22.08.2022 Beşiktaş
Beşiktaş'ta Georges Kevin N'Koudou seriye bağladı
Beşiktaş'ta Georges Kevin N'Koudou seriye bağladı Beşiktaş’ın Fransız yıldızı Georges Kevin N’Koudou, Alanyaspor maçının ardından Fatih Karagümrük mücadelesini de boş geçmedi ve 3. maçında 2. golünü kaydetti.
22.08.2022 Beşiktaş
Beşiktaş - Karagümrük maçına yeni transfer damga vurdu! Süper Lig tarihine geçti
Beşiktaş - Karagümrük maçına yeni transfer damga vurdu! Süper Lig tarihine geçti Spor Toto Süper Lig'in 3'üncü haftasında Beşiktaş, Fatih Karagümrük'le karşı karşıya geldi. Kritik müsabakaya siyah-beyazlıların yeni transferi damga vurdu. Tecrübeli futbolcu, Spor Toto Süper Lig tarihine geçen bir performans sergiledi.
22.08.2022 Beşiktaş
Georges Kevin N'Koudou: Ne söyleyeceğimi bilmiyorum
Georges Kevin N'Koudou: Ne söyleyeceğimi bilmiyorum Beşiktaş'ın Alanyaspor'la 3-3 berabere kaldığı maçın ardından Georges Kevin N'Koudou soruları cevapladı.
15.08.2022 Beşiktaş
Beşiktaş - Alanyaspor maçına damga vuran karar! Yeni transfer bir ilk yaşadı
Beşiktaş - Alanyaspor maçına damga vuran karar! Yeni transfer bir ilk yaşadı Spor Toto Süper Lig'in 2'nci haftasında Beşiktaş, Alanyaspor'la karşı karşıya geldi. Heyecan dolu müsabaka gol yağmuruna sahne oldu. Mücadelenin hakemi Yasin Kol'un kararları maça damga vurdu. Beşiktaş'ın yeni transferi bir ilke imza attı.
15.08.2022 Beşiktaş

Benzer Haber Etiketleri

Georges-Kevin N'koudou ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.