Göçer

Göçer

Son dakika Göçer haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Göçer gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Göçer haber sayfamızda...

Göçer

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.107 göçer haberi bulunmuştur.
'Türkiye Gazetecilik Başarı Ödülleri' sahiplerine verildi! Demirören Medya'ya 5 ödül
'Türkiye Gazetecilik Başarı Ödülleri' sahiplerine verildi! Demirören Medya'ya 5 ödül Türkiye Gazeteciler Cemiyeti (TGC) tarafından bu yıl 65'incisi düzenlenen 'Türkiye Gazetecilik Başarı Ödülleri' sahiplerine verildi. Toplam 33 ödülün verildiği törende Demirören Haber Ajansı'na 2 ödül verilirken Demirören Medya toplam 5 ödüle layık görüldü.
22.04.2024 Gündem
Minibüs elektrik direğine çarptı! 2 kişi hayatını kaybetti
Minibüs elektrik direğine çarptı! 2 kişi hayatını kaybetti Mersin'in Tarsus ilçesinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği minibüsün elektrik direğine çarptığı kazada 2 kişi öldü, 3 kişi yaralandı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
21.04.2024 Gündem
Aksaray’da kontrolden çıkan yolcu otobüs bahçe duvarına çarptı: 8 yaralı
Aksaray’da kontrolden çıkan yolcu otobüs bahçe duvarına çarptı: 8 yaralı Aksaray'da önüne aniden bir otomobilin geçmesi üzerine fren yapan tıra, arkadan gelen yolcu otobüsü çarptı. Çarpmanın etkisiyle kontrolden çıkan otobüs bir fabrikanın bahçe duvarına çarparak durabildi. Kazada otobüs sürücüsüyle birlikte toplam 8 kişi yaralandı.
19.04.2024 Gündem
Isparta'da AK Parti'li Şükrü Başdeğirmen ikinci kez seçildi
Isparta'da AK Parti'li Şükrü Başdeğirmen ikinci kez seçildi Isparta'da resmi olmayan seçim sonuçlarına göre mevcut Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen ikinci kez seçildi. İlçelerde ise 8'inde AK Parti, 2'sinde İYİ Parti kazandı. CHP ve MHP ise 1'er ilçede seçimi önde tamamladı.
31.03.2024 Gündem
Malatya'da AK Parti'li Sami Er başkan seçildi
Malatya'da AK Parti'li Sami Er başkan seçildi Malatya'da 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde resmi olmayan sonuçlara göre, AK Parti'li Sami Er, Büyükşehir Belediye Başkanı oldu. İlçelerde ise AK Parti 7, CHP 5 ve MHP 1 belediye başkanlığını kazandı.
31.03.2024 Gündem
Grammy adayı şarkıyı seslendirecek
Grammy adayı şarkıyı seslendirecek Ferhat Göçer, Kuzey Amerika Turnesi kapsamında gittiği Kanada’da, besteci ve prodüktör Alvand Jalali’nin yapacağı ve Grammy adayı olacak şarkı için stüdyoya girecek.
29.03.2024 Cadde
Kan parası, hukuk yarası! Murat Aci'nin ailesine 'para' teklif edilmesiyle yeniden gündemde
Kan parası, hukuk yarası! Murat Aci'nin ailesine 'para' teklif edilmesiyle yeniden gündemde Suçlu tarafın şikâyetten vazgeçsin diye verdiği kan parası, T.C’nin cipiyle çarpıp öldürdüğü Murat Aci’nın ailesine ‘para’ teklif edilmesiyle yeniden gündemde. Konuyu hukukçulara sorduk.
20.03.2024 Gündem
Ferhat Göçer'in beklediği özür geldi! 'Gözden kaçan bir hata'
Ferhat Göçer'in beklediği özür geldi! 'Gözden kaçan bir hata' Nuri Bilge Ceylan'ın, 341 bin 884 biletli seyirci ile kariyerinin en çok izlenen filmi 'Kuru Otlar Üstüne'de, aynı zamanda MSG Başkanı olan Ferhat Göçer'in 'Son Aşkım' adlı şarkısını izinsiz kullandığı ortaya çıkmıştı. Ünlü yönetmenin şirketi, telif ihlali konusunda özür diledi.
16.03.2024 Cadde
Ferhat Göçer: Avukatlar 'En az 10 bin dolar alırsın' dediler!
Ferhat Göçer: Avukatlar 'En az 10 bin dolar alırsın' dediler! Nuri Bilge Ceylan'ın yönetmen koltuğunda oturduğu 'Kuru Otlar Üstüne' filminde, Ferhat Göçer'in 'Son Aşkım' adlı şarkısı izinsiz kullanılmıştı. Müzik eserlerinin teliflerini toplamakla yükümlü Musiki Eseri Sahipleri Grubu Meslek Birliği'nin (MSG) başkanı olan Ferhat Göçer, yeni bir açıklamada bulundu.
14.03.2024 Cadde
Yeni yönetim
Yeni yönetim 1989 yılında kurulan Popüler Müzik Sanatı Vakfı’nın (POPSAV) 18. Genel Kurulu yapıldı.
14.03.2024 Cadde
Ferhat Göçer'in şarkısı ödüllü filmde izinsiz kullanıldı! 'Bu seferlik affediyorum'
Ferhat Göçer'in şarkısı ödüllü filmde izinsiz kullanıldı! 'Bu seferlik affediyorum' Dünyaca ünlü yönetmen Nuri Bilge Ceylan’ın 76. Cannes Film Festivali’nde Merve Dizdar’a En İyi Kadın Oyuncu Ödülü’nü kazandıran filmi 'Kuru Otlar Üstüne'de, Ferhat Göçer’in 'Son Aşkım' şarkısının izinsiz kullanıldığı ortaya çıktı.
13.03.2024 Cadde
Ramazan Bayramı tatilinde hangi ünlü nerede sahne alacak?
Ramazan Bayramı tatilinde hangi ünlü nerede sahne alacak? Turizm sezonunun başlangıç dönemine denk gelen Ramazan Bayramı tatilinde, Antalya ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti başta olmak üzere otellerde ünlü sanatçıların konser ve gösterileri olacak.
13.03.2024 Cadde
Somali Cumhurbaşkanı, oğlunun teslim olma sürecini CNN TÜRK'e anlattı
Somali Cumhurbaşkanı, oğlunun teslim olma sürecini CNN TÜRK'e anlattı Türkiye'nin Afrika açılımının en önemli ayaklarından Somali'nin Cumhurbaşkanı Hasan Şeyh Mahmud, Antalya'da Diplomasi Formu için Türkiye'ye geldi. Mahmud, CNN TÜRK spikeri Büşra Arslantaş'a konuştu.
3.03.2024 Haberler
Somali Cumhurbaşkanı, oğlunun teslim olma sürecini CNN TÜRK'e anlattı
Somali Cumhurbaşkanı, oğlunun teslim olma sürecini CNN TÜRK'e anlattı Türkiye'nin Afrika açılımının en önemli ayaklarından Somali'nin Cumhurbaşkanı Hasan Şeyh Mahmud, Antalya'da Diplomasi Formu için Türkiye'ye geldi. Mahmud, CNN TÜRK spikeri Büşra Arslantaş'a konuştu.
3.03.2024 Dünya
Müzik nereye sen oraya
Müzik nereye sen oraya İngiltere’de bir turizm şirketi Taylor Swift’in “London Boy” şarkısından yola çıkarak şarkıda bahsi geçen yerlerin gezdirildiği turlar düzenliyor. İlk dinleyişte bir aşk şarkısı gibi görünse de insanın kafasına sahiden Londra’da turistik bir gezi yapma fikrini sokan bir şarkı “London Boy”. Shoreditch gecelerini, Brixton öğleden sonralarını bir göresiniz geliyor dinledikçe. Peki benzer turlar Türkiye’de düzenlenseydi, hani şarkılardan yola çıkılıp, nerelere gidilirdi acaba?
2.03.2024 Pazar
6 Şubat depreminin yeni görüntüleri ortaya çıktı!
6 Şubat depreminin yeni görüntüleri ortaya çıktı! 6 Şubat 2023'te meydana gelen Kahramanmaraş Elbistan merkezli 7.6 büyüklüğündeki deprem anında çekilen yeni görüntüler ortaya çıktı.
26.02.2024 Haberler
6 Şubat depreminin yeni görüntüleri ortaya çıktı!
6 Şubat depreminin yeni görüntüleri ortaya çıktı! 6 Şubat 2023'te meydana gelen Kahramanmaraş Elbistan merkezli 7.6 büyüklüğündeki deprem anında çekilen yeni görüntüler ortaya çıktı.
26.02.2024 Gündem
Sevgililer Günü’ne şarkı
Sevgililer Günü’ne şarkı Ferhat Göçer, 14 Şubat’a özel yaptığı parçasını bugün müzikseverlerle buluşturuyor.
14.02.2024 Cadde
Somali Cumhurbaşkanı'nın oğluna verilen 27 bin 300 lira para cezasının gerekçesi açıklandı
Somali Cumhurbaşkanı'nın oğluna verilen 27 bin 300 lira para cezasının gerekçesi açıklandı Fatih'te motosikletli kurye Yunus Emre Göçer'e çarparak ölümüne neden olduğu iddiasıyla Somali Cumhurbaşkanının oğlu Mohammed Hassan Sheikh Mohamud’un 27 bin 300 lira ceza aldığı kararın gerekçesi açıklandı. Kararda Göçer ailesinin avukatının dosyaya sunduğu dilekçeyle davadaki şikayetlerinden vazgeçtiklerini belirtikleri de ifade edildi.
7.02.2024 Gündem
14. MIXX Awards Türkiye jürisi belirlendi
14. MIXX Awards Türkiye jürisi belirlendi İnteraktif Reklamcılık Derneği (IAB) tarafından bu sene 14’üncüsü düzenlenen MIXX Awards Türkiye yarışmasının jüri üyeleri belli oldu. 5 Şubat’a kadar başvuruların yapılabileceği 14. MIXX Awards Türkiye ödülleri, 15 Nisan tarihinde düzenlenecek tören ile sahiplerine verilecek.
1.02.2024 Ekonomi
Her şey 1961 yılında yaşandı! Belediyeye icra şoku
Her şey 1961 yılında yaşandı! Belediyeye icra şoku Adana’nın Yumurtalık ilçe belediyesine 63 yıllık borçtan dolayı icra geldi. Belediyeye ait bazı araziler ise yarın satışa çıkacak.
29.01.2024 Gündem
Çatlayan duvar yıkılmasın diye telle tutturuldu
Çatlayan duvar yıkılmasın diye telle tutturuldu Çankırı'da eski bir binanın çatlayan duvarı, yıkılmasın diye telle tutturuldu.
24.01.2024 Gündem
Köpeklerin bağırsaklarında yaşayan parazit kemiklerinde yayıldı, çareyi Türkiye'de buldu! 'Artık kanımda Türk kanı var'
Köpeklerin bağırsaklarında yaşayan parazit kemiklerinde yayıldı, çareyi Türkiye'de buldu! 'Artık kanımda Türk kanı var' Nadir görülen ekinokok kistinin leğen kemiğini sarması sonucu yürüyemez hale gelen 56 yaşındaki Mainat Bechieva, Türkiye’de sağlığına kavuştu.
21.01.2024 Gündem
Oğlu Can üniversiteli olmuştu! Ferhat Göçer: Annesine minnettarım
Oğlu Can üniversiteli olmuştu! Ferhat Göçer: Annesine minnettarım Şarkıcı Ferhat Göçer'in 17 yaşındaki oğlu Can, telefonun mucidi Alexander Graham Bell ve Mahatma Gandhi'nin öğrenim gördüğü, dünyanın en iyi 10 üniversitesinden birini kazandı. Can'ın eğitimdeki başarısından duyduğu gururu anlatan sanatçı, yedi yıl evli kaldığı eski eşi Ayla Göksel'le ilgili de konuştu.
20.01.2024 Cadde
Teneffüste herkes 'mavi oda'ya koşuyor! Dünyada yapan tek yer var, sebebi vitamin
Teneffüste herkes 'mavi oda'ya koşuyor! Dünyada yapan tek yer var, sebebi vitamin Kan testleri, vitamin eksikliği başta olmak üzere birçok hastalıkla ilgili de uzmanlara ipucu sunuyor. Kimilerinin hayatını baştan aşağı etkileyen kan değerlerindeki dengesizlikler, 1980’li yıllarda son derece yaygınlaşan bir tedaviyi de beraberinde getirdi. İşte teneffüs zilini duyar duymaz 'mavi oda'ya koşan çocukların ardındaki gerçek.
20.01.2024 Genel Sağlık

Benzer Haber Etiketleri

Göçer ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.