Fernandao'nun Corinthians'a attığı şık golü izliyoruz...
Fernandao'nun Corinthians'a attığı şık golü izliyoruz... Bursaspor ve Fenerbahçe formaları giyen Fernandao, Neo Quimica Arena'da oynanan maçta Goias formasıyla Corinthians'a şık bir gol attı.
22.12.2020 Futbol
Son Dakika | Fernandao Goias'a transfer oldu
Son Dakika | Fernandao Goias'a transfer oldu Türkiye'de transfer döneminde uzun bir süre Konyaspor, Göztepe ve Karagümrük ile görüşmeler yapan Brezilyalı futbolcu Fernandao, Brezilya Ligi takımlarından Goias'a transfer oldu.
15.10.2020 Futbol
Goias-Sao Paulo maçı, santradan önce koronavirüs nedeniyle iptal edildi
Goias-Sao Paulo maçı, santradan önce koronavirüs nedeniyle iptal edildi Brezilya ekibi Goias'ta 10 kişide yeni tip koronavirüse (Kovid-19) rastlanırken, takımın Sao Paulo ile oynayacağı lig maçı başlama vuruşuna dakikalar kala iptal edildi.
10.08.2020 Dünyadan Futbol
Brezilya'da cezaevinde vahşet
Brezilya'da cezaevinde vahşet Goias'taki Colonia Agroindustrial hapishanesinde iki çete birbirine girdi, silahlı çatışma sonucunda dokuz can kaybı var. Kurbanlardan birinin kafası kesildi.
2.01.2018 Dünya
Korkunç görüntüler Brezilya'yı ayağa kaldırdı! Hepsini soyup...
Korkunç görüntüler Brezilya'yı ayağa kaldırdı! Hepsini soyup... Goias eyaletindeki cezaevlerinde mahkumlara işkence edildiğini kanıtlayan videoların yayılması üzerine, soruşturma başlatıldı. Polis ve gardiyanların mahkumlara şok silahı kullanması dikkat çekiyor.
1.12.2017 Dünya
Korkunç görüntüler Brezilya'yı ayağa kaldırdı! Hepsini soyup...
Korkunç görüntüler Brezilya'yı ayağa kaldırdı! Hepsini soyup... Goias eyaletindeki cezaevlerinde mahkumlara işkence edildiğini kanıtlayan videoların yayılması üzerine, soruşturma başlatıldı. Polis ve gardiyanların mahkumlara şok silahı kullanması dikkat çekiyor.
1.12.2017 Dünya
Bir pozisyon iki Oscarlık performans
Bir pozisyon iki Oscarlık performans Brezilya Serie B'de Goias ile Vila Nova arasında oynanan maçta tartışan Walter ve Marcelo kafa kafaya geldikten sonra ikiside Oscarlık bir performans ile kendilerini yere attılar.
17.10.2016 Futbol
Gol sonrası futbolcuları kovaladı!
Gol sonrası futbolcuları kovaladı! Brezilya'da Pelotas ile Goias takımları arasında oynanan maçta Goias'ın golü sonrası sahaya giren bir köpek futbolcuları kovalayarak ortaya ilginç görüntüler çıkmasına neden oldu.
4.09.2016 Futbol
Brezilya'yı sallayan gol...
Brezilya'yı sallayan gol... Brezilya Serie A'da Goias  ve Coritiba arasında oynanan maçta Joao Paulo müthiş bir gole imza attı..
19.11.2015 Futbol
Yüzüne kramponu yedi!
Yüzüne kramponu yedi! Brezilya'da Flamengo ile Goias arasında oynanan maçta Goiaslı futbolcu Erik yüzüne aldığı sert darbe ile yerde kaldı.
11.11.2015 Futbol
Brezilya'nın genç yeteneği: Erik Lima
Brezilya'nın genç yeteneği: Erik Lima Brezilya basını, Fenerbahçe'nin yıldız isim için 7.5 milyon euro bonservis bedeli karşılığında anlaştığını yazdı. Oyuncu da Twitter hesabından Fenerbahçe ile ilgili paylaşımları favorilerine eklemeye başladı.
1.09.2015 Futbol
Antrenmanda yumruk yumruğa kavga
Antrenmanda yumruk yumruğa kavga Brezilya ekibi Goias antrenmanında yumruk yumruğa kavga yaşandı. Defans oyuncusu Pedro Henrique ile forvet Danilo arasında yaşanan kavga işte böyle görüntülendi.
11.02.2015 Futbol
Brezilya'da haftaya damga vuran röveşata
Brezilya'da haftaya damga vuran röveşata Brezilya'da Internacional ile Goias'ı karşı karşıya getiren maçta tek gol Paulao'nun harika röveşatası ile geldi. Internacional sahadan 1-0 galip ayrıldı.
17.11.2014 Futbol
Yine Brezilya, yine şiddet!
Yine Brezilya, yine şiddet! Dünya Kupası öncesinde artan tribün şiddeti kupa sonrasında yine hortladı. Goias ile Figueirese arasında oynanan maç sırasında taraftarlar tekme tokat birbirlerine girdiler.
7.10.2014 Futbol
Alex'ten 1 gol 1 asist
Alex'ten 1 gol 1 asist Brezilya Serie A'nın 8. haftasında lige kötü başlangıç yapan Coritiba sahasında Goias'ı konuk etti. Alex de Souza'nın 1 gol 1 asist ile oynadığı maçı ev sahibi ekip 3-0 galip tamamladı.
1.06.2014 Futbol
Bu adamlar ne yapıyor?
Bu adamlar ne yapıyor? Brezilya Kupası yarı final maçında Flamengo ve Goias arasındaki maçta Flamengo'nun 2-1'lik galibiyeti sonra Flamengolu oyuncular ilginç bir şekilde sevinç yaşadılar.
8.11.2013 Futbol
Flamengo frikik ile güldü
Flamengo frikik ile güldü Brezilya Kupası'nda Goias deplasmanına çıkan Flamengo sahadan Paulinho ve Chicao'nun golleri ile 2-1 galip ayrıldı. Evsahibi ekibin tek sayısı Vitor'dan geldi.
31.10.2013 Futbol
Dünyanın en kötü frikiği!
Dünyanın en kötü frikiği! Brezilya Serie A Goias ve Sao Paulo arasından oynanan maçta Goiaslı Walter Henrique dünya tarihinin en kötü frikiklerinden birine imza attı!
25.09.2013 Futbol
Alex yoksa Lincoln var
Alex yoksa Lincoln var Brezilya Serie A'da Coritiba sahasında Goias ile 2-2 berabere kalırken Coritiba'nın ilk golü eski Galatasaraylı Cassio Lincoln'den geldi.
19.09.2013 Futbol
Goiaslı güzeller yürekleri hoplattı!
Goiaslı güzeller yürekleri hoplattı! Brezilya'nın köklü kulüplerinden Goias, en güzel taraftar yarışmasına katılan yarışmacıları tanıtırken taraftarların seksi görüntüleri yürek hoplattı.
17.08.2013 Futbol
Alex'in füzesi zirveye ortak oldu
Alex'in füzesi zirveye ortak oldu Brezilya Serie A'nın 5. haftasından muhteşem goller izledik. Alex de Souza'nın füzesi en iyi 5 gol listesinin zirvesine ortak oldu.
15.06.2013 Futbol
Kırmızı kartı sonuna kadar haketti
Kırmızı kartı sonuna kadar haketti Brezilya'da Fluminense ile Goias arasında oynanan maçta Fluminense forveti Rhaynerr, kaleci Renan'a yaptığı faul ile kırmızı kartı sonuna kadar haketti.
11.06.2013 Futbol
Sobis hayatının golünü attı!
Sobis hayatının golünü attı! Brezilya'da oynanan Fluminense - Goias maçında Fluminense takımında forma giyen Rafael Sobis attığı harika gol ile izleyenleri kendine hayran bıraktı.
10.06.2013 Futbol
Sao Paulo'ya sahasında şok!
Sao Paulo'ya sahasında şok! Brezilya Serie A'nın 4. haftasında Sao Paulo sahasında Goias'a henüz 2. dakikada Rodrigo Baldasso'nun attığı golle 1-0 mağlup oldu. Sao Paulo bu sezonki ilk yenilgisini tatmış oldu.
6.06.2013 Futbol
Kaçırmak zordu ama Pato zoru sever!
Kaçırmak zordu ama Pato zoru sever! Brezilya'da oynanan Corinthians - Goias maçında Corinthians'ın yıldız ismi Alexandre Pato, öyle bir gol kaçırdı ki kimse bu goln nasıl kaçtığına inanamadı.
30.05.2013 Futbol