Gökçe Kırgız

Gökçe Kırgız

Son dakika Gökçe Kırgız haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Gökçe Kırgız gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Gökçe Kırgız haber sayfamızda...

Gökçe Kırgız

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 78 gökçe kırgız haberi bulunmuştur.
'Kızlar dikkatli olun! Kocama attığınız mesajları ben okuyorum!'
'Kızlar dikkatli olun! Kocama attığınız mesajları ben okuyorum!' Yılmaz Taner ile Şubat 2021'de hayatını birleştiren Gökçe Kırgız, evliliğine dair çarpıcı itiraflarda bulundu. Nikâh öncesi eşinin telefonuna el koyduğunu söyleyen şarkıcı, "Yılmaz, İzmir bölgesinin Tarkan’ı" sözleriyle de dikkat çekti.
24.02.2024 Cadde
‘Gökçe’lerin isim savaşında karar!
‘Gökçe’lerin isim savaşında karar! Gökçe Kırgız Durukan’ın, marka haline getirdiği adından ‘haksız kazanç’ elde ettiği iddiasıyla Gökçe Kırgız Taner’e açtığı davada karar çıktı.
19.01.2024 Cadde
'İki Gökçe Kırgız' davasında karar! 'Haklı mücadelemizi kazandık'
'İki Gökçe Kırgız' davasında karar! 'Haklı mücadelemizi kazandık' 'Kalbime Gömerim' şarkısıyla tanınan Gökçe Kırgız Durukan'ın, marka haline getirdiği isminden haksız kazanç elde ettiği iddiasıyla şarkıcı Gökçe Kırgız Taner'e (Merve Doğan) açtığı davada karar çıktı.
18.01.2024 Cadde
Cumhuriyet coşkusu her yerde
Cumhuriyet coşkusu her yerde Sanatçılar, hem yurt içinde hem de yurt dışındaki mekanlarda sahne alarak, Cumhuriyet’in 100’üncü yılını sevenleriyle kutladı.
31.10.2023 Cadde
Gökhan Türkmen'in 'Kalem'inin son 1 dakikası çölde vaha hissi veriyor
Gökhan Türkmen'in 'Kalem'inin son 1 dakikası çölde vaha hissi veriyor 2022'nin bahar aylarında yayınladığı 'Mahşer' şarkısıyla paşa gönlü istediğinde gerek radyolarda gerekse dijital mecralarda 'tutabilecek' bir şarkı kaydedebileceğini cümle aleme gösteren Gökhan Türkmen, diğer yandan da müziğini trendleştiren işler yayınlamaya devam ediyor. Son olarak 'Kalem' adını verdiği single'la yoluna devam eden Gökhan Türkmen, 15 yıl önce 'Büyük İnsan' olarak başladığı diskografisini zenginleştirmeye devam ediyor. Türkmen, birçok açıdan pozitif anlamda şaşırttığı yeni şarkısıyla elindeki renkli ve keskin uçlu 'Kalem'le okkalı bir imza atıyor, bir 'Müzik İnsanı' olarak gücünü tekrar hatırlatıyor.
18.07.2023 Müzik
'Mustafa Sandal'a da bunu diyemezsin!'
'Mustafa Sandal'a da bunu diyemezsin!' Gökçe Kırgız, önceki akşam Hilton Kozyatağı'nda bir mekanda sevenleriyle buluştu. Ünlü şarkıcı, son günlerde magazin gündeminden düşmeyen popçu Mustafa Sandal ile rapçi Uzi arasında yaşanan polemik hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Kırgız, Musti'nin hit parçası 'Aya Benzer' vurgusu yapmayı da ihmal etmedi.
14.07.2023 Cadde
Cem Belevi: İrem Derici çok güzel bir şey söyledi!
Cem Belevi: İrem Derici çok güzel bir şey söyledi! Katıldığı davette gazetecilere poz veren Cem Belevi, 'ihanet' iddialarının ardından olaylı bir şekilde yollarını ayırdığı eski sevgilisi İrem Derici'yle aralarındaki buzları erittiğini dile getirdi. Şarkıcı, "Güzel oldu karşılıklı anlaştık. Sonuçta üç günlük, dünya geçiyor gidiyoruz. Küs kalmanın, kin tutmanın hiç kimseye faydası yok" dedi.
10.01.2023 Cadde
‘2022’yi attık’
‘2022’yi attık’ Gökmen Tanaçar’la boşanan Tuğba Özerk, “2022’yi attık ve unuttuk. 2023’ten çok umutluyum” dedi.
9.01.2023 Cadde
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde Kazananlar açıklandı  İstanbul Hazır Giyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği (İHKİB) tarafından düzenlenen 30...
10.12.2022 Cadde
İki Gökçe Kırgız’ın davasında bilirkişi raporu geldi!
İki Gökçe Kırgız’ın davasında bilirkişi raporu geldi! 'Kalbime Gömerim O Zaman' isimli şarkısıyla bilinen Gökçe Kırgız Durukan'ın, marka haline getirdiği adından haksız kazanç elde ettiğini iddia ettiği Gökçe Kırgız Taner'in yargılanmasına devam edildi. Mahkemeye gelen bilirkişi raporunda, marka haklarına ihlal ve tecavüzün söz konusu olduğu yönünde görüş bildirildi. İşte detaylar...
16.11.2022 Cadde
29 Ekim gururu
29 Ekim gururu Kuruluş ve kurtuluşun şehri İzmir, meydanları doldurdu. Fener alayları, zeybek gösterileri, söyleşiler ve konserlerle kentin dört bir yanında Cumhuriyet coşkusu yaşandı.
30.10.2022 Ege
99. yıla yakışacak
99. yıla yakışacak Ege, 29 Ekim’de Cumhuriyet’in 99. yılını özel programlarla kutlayacak. İzmir Büyükşehir, Bergama Zeytindağ’dan başlayacak 3 gün 3 gece etkinlikler düzenleyecek
27.10.2022 Ege
Kırgız’ın 13 uğuru
Kırgız’ın 13 uğuru Gökçe Kırgız, 13’üncü single çalışması ‘Eylül’le müzikseverlerle buluşuyor.
17.09.2022 Cadde
Safiye Soyman'dan Seda Sayan-Çağlar Ökten yorumu!
Safiye Soyman'dan Seda Sayan-Çağlar Ökten yorumu! Ünlü isimler prodüktör Kemal Aslan’ın Uluorta’da verdiği iftarda bir araya geldi. Katılımcılar arasında yer alan Safiye Soyman, kendisinden 25 yaş küçük Çağlar Ökten'le 7 Mayıs'ta Çek Cumhuriyeti'nin başkenti Prag'da evlenecek olan yakın dostu Seda Sayan ile müstakbel eşi arasındaki yaş farkı hakkında konuştu.
22.04.2022 Cadde
Aşk dolu sahneler!
Aşk dolu sahneler! Türkiye’nin yıldız isimleri önceki gün kutlanan Sevgililer Günü’ne özel repertuvarlarıyla sahnelerdeki yerini aldı
16.02.2022 Cadde
‘Herkes aşk  acısı çekmiştir’
‘Herkes aşk acısı çekmiştir’ Gökçe Kırgız, sözü ve müziği Zeynep Akın aranjesi Oben Akın imzalı ‘Köz’ şarkısıyla sevenleriyle buluşmaya hazırlanıyor.
18.12.2021 Cadde
Diva Türkiye’de
Diva Türkiye’de Maya Diab, Cahide Palazzo’da İstanbullularla buluştu.
29.11.2021 Cadde
Düet yaptı
Düet yaptı Gökçe Kırgız, önceki akşam Ulus’taki uluOrta’da sahne aldı.
9.11.2021 Cadde
Gökçe Kırgız-Ferman Toprak düeti
Gökçe Kırgız-Ferman Toprak düeti Gökçe Kırgız, önceki akşam Ulus’ta bir mekanda sahne aldı. Ünlü şarkıcı, meslektaşı Ferman Toprak ile 'Hayatı Tesbih Yapmışım' parçasını seslendirdi.
8.11.2021 Cadde
16 yaşındaki Elif Çakar birinci oldu
16 yaşındaki Elif Çakar birinci oldu Türkiye’nin en köklü modellik yarışmalarından Miss&Mr. Model of Turkey 2021 Kuşadası Palm Wings Hotel’de düzenlenen muhteşem bir finalle gerçekleşti.
20.09.2021 Ege
Gökçe Kırgız 'Adını Anmam'la 'gerçek' olduğunu kanıtladı mı?
Gökçe Kırgız 'Adını Anmam'la 'gerçek' olduğunu kanıtladı mı? Müzik dünyasının en bomba olaylarından biri elbette 'Gökçe Kırgız' meselesi... 2000'li yıllarda hayatımıza giren 'Kalbime Gömerim O Zaman' şarkısını Gökçe Kırgız isimli birinin söylediğini hepimiz az çok hatırlıyoruz. Ama gelin görün ki gerçek Gökçe Kırgız'ın kim olduğu hâlâ bir muamma. Dava devam ediyor. Yeni çıkan 'Adını Anmam' şarkısıyla bir kez daha 'Gökçe Kırgız' meselesine Molatik oluyoruz...
14.09.2021 Müzik
Gökçe Kırgız Taner: Genç yaşlarda bir hata yaptım
Gökçe Kırgız Taner: Genç yaşlarda bir hata yaptım Gökçe Kırgız Taner, önceki gün Nişantaşı’nda görüntülendi. Asıl ismi Merve Doğan olan Gökçe Kırgız Taner’in, Gökçe Kırgız isimli şahsı taklit ettiği ve şarkıyı sahiplendiği öne sürülmüştü. Ünlü şarkıcı genç yaşlarda yaptığı hatayı anlattı.
29.04.2021 Cadde
‘Hanımefendi neredeydi?’
‘Hanımefendi neredeydi?’ Gökçe Kırgız Taner (Merve Doğan), ismini çaldığını söyleyip, kendisine dava açan Gökçe Kırgız hakkında konuştu.
29.04.2021 Cadde
14 yıl sonra  yeniden söyledi
14 yıl sonra yeniden söyledi Gökçe Kırgız, ‘Kalbime Gömerim O Zaman’ parçasını 14 yıl sonra yeniden seslendirdi.
17.04.2021 Cadde
Gökçe Kırgız Taner'e 251 bin TL'lik tazminat davası!
Gökçe Kırgız Taner'e 251 bin TL'lik tazminat davası! Şarkıcı Gökçe Kırgız Taner'e başkasının ismini ve eserini kullandığı iddiasıyla bin TL maddi ve 250 bin TL manevi tazminat davası açıldı. Dava, tanıkların dinlenmesi için ileri bir tarihe ertelendi.
13.04.2021 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Gökçe Kırgız ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.