Google Pixel Xl 2

Google Pixel Xl 2

Son dakika google pixel xl 2 haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan google pixel xl 2 gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan google pixel xl 2 haber sayfamızda...

Google Pixel Xl 2

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 53 google pixel xl 2 haberi bulunmuştur.
Google, Pixel 2 XL modelinde görünen ekran yanması sorununu incelemeye aldı
Google, Pixel 2 XL modelinde görünen ekran yanması sorununu incelemeye aldı Google’ın kısa süre önce satışa sunulan yeni akıllı telefonu Pixel 2 XL ile ilgili dünyanın dört bir yanından şikayet gelmeye başladı. Pek çok kişi Pixel 2 XL ekranında gri bir arka plan görüyor.
23.10.2017 Teknoloji
Google, Pixel 2'de neden kulaklık girişine yer vermedi?
Google, Pixel 2'de neden kulaklık girişine yer vermedi? Apple’ın geçen sene radikal bir kararla iPhone modellerinde 3.5 mm’lik ses çıkışını kaldırmasının ardından Google da yeni akıllı telefonları Pixel 2 ve Pixel 2 XL'da aynısını uyguladı. Google, şimdiyse Pixel 2 ve Pixel 2 XL modellerinde neden 3.5mm kulaklık girişinin olmadığını açıkladı.
Google Pixel 2 ve Pixel 2 XL hangi teknik özelliklerle gelecek?
Google Pixel 2 ve Pixel 2 XL hangi teknik özelliklerle gelecek? Google'ın kısa bir süre sonra düzenleyeceği etkinlikle resmi olarak tanıtacağı Google Pixel 2 ve Google Pixel 2 XL modellerinin teknik özellikleri hakkında yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Peki Google Pixel 2 ve Google Pixel 2 XL hangi teknik özelliklere sahip olacak?
28.09.2017 Teknoloji
Google Pixel 2, Snapdragon 836 ile gelmeyecek
Google Pixel 2, Snapdragon 836 ile gelmeyecek XDA Developers ve Android Police tarafından paylaşılan bilgilere göre Google'ın yeni model akıllı telefonu Pixel 2'nin Snapdragon 836 işlemcisi kullanmayacağı bildirildi.
7.09.2017 Teknoloji
Google Pixel 2, Galaxy Note 8'den daha güçlü olacak
Google Pixel 2, Galaxy Note 8'den daha güçlü olacak Google'ın kısa bir süre tanıtması beklenen akıllı telefonu Google Pixel 2'nin hangi işlemciyle çalışacağı ve ne zaman tanıtılacağı belli oldu. İddialar göre Google Pixel 2, Galaxy Note 8'den güçlü olacak.
24.08.2017 Teknoloji
Google Kamera bir avuç yeni özellik ile güncellendi
Google Kamera bir avuç yeni özellik ile güncellendi Android O Geliştirici Önizlemesi 3 kapsamında Google Kamera uygulaması bir avuç yeni özellik ile güncellendi. Bu sürüm, nihayet mevcut Pixel, Nexus ve Android One cihazları için Play Store'dan indirilebiliyor.
11.08.2017 Teknoloji
Google Pixel 2, Qualcomm'un en güçlü işlemcisiyle gelebilir
Google Pixel 2, Qualcomm'un en güçlü işlemcisiyle gelebilir Google’ın yeni amiral gemisi Pixel 2 ile ilgili yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Bu sefer merakla beklenen Google Pixel 2'nin işlemcisi belli oldu.
24.07.2017 Teknoloji
Google Pixel XL 2'nin tasarımı netleşiyor
Google Pixel XL 2'nin tasarımı netleşiyor Google’ın yeni amiral gemisi Pixel XL 2 ile ilgili yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Şimdi de Google Pixel XL 2'nin tasarımı konsept bir video ile gün yüzüne çıktı.
24.07.2017 Teknoloji
Google Pixel XL 2'nin tasarımı ve teknik özellikleri netleşiyor
Google Pixel XL 2'nin tasarımı ve teknik özellikleri netleşiyor Google’ın yeni amiral gemisi Pixel XL 2 ile ilgili yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Pixel XL 2'nin yeni görselleri ve özellikleri ortaya çıktı.
18.07.2017 Teknoloji
Google Pixel 2'nin en net tasarımı ortaya çıktı!
Google Pixel 2'nin en net tasarımı ortaya çıktı! Google Pixel 2'nin tanıtımına kısa bir süre kala güvenilir bir kaynaktan cihazın tasarımını ortaya koyan görsel paylaşıldı. İşte Google Pixel 2’nin en net görseli.
12.07.2017 Teknoloji
Google Pixel XL 2 kim tarafından üretilecek?
Google Pixel XL 2 kim tarafından üretilecek? Geçtiğimiz yıl cihazların HTC ile birlikte üreten Google'ın, yeni Pixel XL serisinde üretici değişikliğine gittiği ortaya çıktı. Peki Pixel XL 2 kim tarafından üretilecek?
14.06.2017 Teknoloji Haberleri
Google Pixel XL 2 ortaya çıktı
Google Pixel XL 2 ortaya çıktı Google'ın bu yıl piyasaya sürmesi beklenen yeni akıllı telefonu Pixel XL 2, performans testinde ortaya çıktı. Böylece telefonun teknik özellikleri de netlik kazandı.
12.06.2017 Teknoloji
Google Pixel 4 XL inceleme
Google Pixel 4 XL inceleme Google tarafından piyasaya sunulan amiral gemisi Pixel 4 XL, incelemesi ile birlikteyiz. Teknik özellikleri kamera performansı ve sentetik test sonuçlarıyla birlikte kullanıcılarına neler sunduğunu sizlerle paylaşacağım. Google Pixel 4 XL teknik özellikleri neler? Google Pixel 4 XL fiyatı ne kadar? Tüm bu soruların cevabı bu incelemede!
13.04.2020 Teknoloji
Google Pixel 3 Lite Nokia 3310 ile yan yana görüntülendi
Google Pixel 3 Lite Nokia 3310 ile yan yana görüntülendi Google'ın uygun fiyatlı yeni akıllı telefonu Google Pixel 3 Lite, Nokia 3310'la yan yana görüntülendi. Görseller, Pixel 3'ün boyutu hakkında fikir veriyor.
6.12.2018 Teknoloji
Google Pixel 3 ve Pixel 3 XL'ın yeni görüntüleri ortaya çıktı
Google Pixel 3 ve Pixel 3 XL'ın yeni görüntüleri ortaya çıktı Google'ın yeni nesil akıllı telefonları Pixel 3 ve Pixel 3 XL modellerinin tasarımlarına dair net fikirler veren yeni görüntüleri ortaya çıktı.
19.09.2018 Teknoloji
Google, Pixel 3 ve Pixel 3 XL'ın resmi tanıtım tarihini açıkladı
Google, Pixel 3 ve Pixel 3 XL'ın resmi tanıtım tarihini açıkladı Google, Pixel serisinin yeni üyeleri Pixel 3 ve Pixel 3 XL'ı New York'ta 9 Ekim'de düzenleyeceği resmi bir etkinlikle duyuracak.
7.09.2018 Teknoloji
Android 9.0 Pie güncellemesini hangi telefonlar alacak?
Android 9.0 Pie güncellemesini hangi telefonlar alacak? Google, mobil işletim sisteminin yeni sürümü olan Android 9.0 Pie’ı resmi olarak yayınladı. Bunun ardından "Benim telefonum Android 9.0 Pie güncellemesini alacak mı?" sorusunun kendinize sormuş olabilirsiniz. İşte Android 9.0 Pie güncellemesini alacak tüm cihazlar...
17.08.2018 Teknoloji
Android Pie güncellemesi bazı Pixel XL cihazların hızlı şarj desteğini yok etti
Android Pie güncellemesi bazı Pixel XL cihazların hızlı şarj desteğini yok etti Android 9.0 Pie güncellemesi, bazı Pixel XL cihazlar için ciddi bir soruna sebep oldu. 2016'da piyasaya sürülen bazı Pixel XL sahiplerinin, Android 9 Pie ile hızlı şarj şarj desteğinde sorun yaşadığı bildirildi.
15.08.2018 Teknoloji
Google Pixel 3 XL, 6.7 inç ekran ve 3430mAh pille gelebilir
Google Pixel 3 XL, 6.7 inç ekran ve 3430mAh pille gelebilir Sızan bir video, yaklaşan Google Pixel 3 XL'ı gösteriyor ve telefon hakkında daha fazla bilgi veriyor. Buna göre Google Pixel 3 XL, 6.7 inç ekran ve 3430 mAh pille gelebilir.
14.08.2018 Teknoloji
Fortnite'ın Android betasına katılacak tüm cihazlar belli oldu
Fortnite'ın Android betasına katılacak tüm cihazlar belli oldu Fortnite’ın şu an yalnızca belli Samsung Galaxy cihazlara açık olan Beta’sı başladı. Beta’nın tüm cihazlara açılış tarihi olarak 13 Ağustos belirlenirken Beta’ya katılacak cihazların listesi de açıklandı.
10.08.2018 Oyun
Android 9.0 Pie yayınlandı! Hangi cihazlar Android P güncellemesini alacak?
Android 9.0 Pie yayınlandı! Hangi cihazlar Android P güncellemesini alacak? Android 9.0 Pie işletim sistemi, dört aylık beta sürecinin ardından yayınlandı. Android 9.0 Pie, Google Pixel, Pixel XL, Pixel 2, Pixel 2 XL ve Essential Phone için kullanıma sunuldu.
7.08.2018 Teknoloji
LG kısa süre sonra katlanabilen akıllı telefonunu piyasaya sürebilir
LG kısa süre sonra katlanabilen akıllı telefonunu piyasaya sürebilir LG, iddialara göre katlanan OLED ekran üretmeye başladı. LG'nin bu teknoloji üzerinde çalıştığı ancak teknolojinin hala son aşamaya gelmediği biliniyor.
6.08.2018 Teknoloji
Fortnite'ın Android versiyonu hangi telefonlara gelecek?
Fortnite'ın Android versiyonu hangi telefonlara gelecek? Fortnite Battle Royale'in Android sürümü ilk önce sadece Galaxy Note 9'a gelebilir. Fortnite Battle Royale, ilk önce masaüstü bilgisayara, ardından konsollara iOS'a gelmişti.
30.07.2018 Oyun
Google Pixel 3 ve Pixel 3 XL'dan yeni haber var
Google Pixel 3 ve Pixel 3 XL'dan yeni haber var Google'ın akıllı telefonları Pixel 3 ve Pixel 3 XL kullanıcılar tarafından merakla bekleniyor. Tüm akıllı telefonlardan en iyi kameraya sahip olacağı söylenen Google Pixel 3 ve Pixel 3 XL hakkında yeni bilgiler paylaşıldı. İşte tüm detaylar...
7.06.2018 Teknoloji
Google, Pixel ve Pixel XL akıllı telefonları çevrim içi mağazasından kaldırdı
Google, Pixel ve Pixel XL akıllı telefonları çevrim içi mağazasından kaldırdı Google’ın akıllı telefonları Pixel ve Pixel XL, Google Store’dan kaldırıldı. Google, cihazların artık doğrudan şirketten satın alınamayacağını doğruladı. Bununla birlikte, Pixel ve Pixel XL, Amazon ve Best Buy gibi yerlerden çeşitli renk ve depolama boyutlarında satın alınabilecek.
11.04.2018 Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Google Pixel Xl 2 ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.