Teknoloji Google, Pixel ve Pixel XL akıllı telefonları çevrim içi mağazasından kaldırdı

Google, Pixel ve Pixel XL akıllı telefonları çevrim içi mağazasından kaldırdı

11.04.2018 - 10:18 | Son Güncellenme:

Google’ın akıllı telefonları Pixel ve Pixel XL, Google Store’dan kaldırıldı. Google, cihazların artık doğrudan şirketten satın alınamayacağını doğruladı. Bununla birlikte, Pixel ve Pixel XL, Amazon ve Best Buy gibi yerlerden çeşitli renk ve depolama boyutlarında satın alınabilecek.

Google, Pixel ve Pixel XL akıllı telefonları çevrim içi mağazasından kaldırdı

Google’ın akıllı telefonları Pixel ve Pixel XL, şirketin çevrimiçi mağazasından kaldırıldı. Bunun üzerine Google, cihazların artık doğrudan şirketten satın alınamayacağını doğruladı.

Haberin Devamı

Orijinal Pixel ve Pixel XL modelleri, geçen yıl çıkan Pixel 2 ve Pixel 2 XL akıllı telefonların yerini aldığından, Google’ın orijinal Pixel serisini kaldırması mantıklı gözüküyor. Ancak iPhone ve Samsung Galaxy gibi modellere fiyat olarak rakip olmayı başarmış cihazlar, piyasaya sürüldüğü andan beri kullanıcılar için iyi birer alternatif olarak gözüküyordu.

Fiyat aralığındaki diğer telefonların çoğuna karşı makul bir fiyat sergileyen ve bunu koruyan orijinal Pixel serisinin başarılı bir satış grafiği çizdiği de açıklanmıştı.

Bununla birlikte, orijinal Pixel ve Pixel XL cihazlarını Amazon ve Best Buy gibi yerlerden çeşitli renk ve boyutlarda satın alabilirsiniz.