Gösteriler

Gösteriler

Son dakika gösteriler haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan gösteriler gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan gösteriler haber sayfamızda...

Gösteriler

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 6.977 gösteriler haberi bulunmuştur.
Otların Rüzgarlı Öyküsü’nden Öz’e Dönüş’e: 13. Alaçatı Ot Festivali
Otların Rüzgarlı Öyküsü’nden Öz’e Dönüş’e: 13. Alaçatı Ot Festivali 18 - 21 Nisan tarihleri arasında 13.’sü gerçekleşecek olan Alaçatı Ot Festivali, birbirinden eğlenceli konserleri, şefler meydanı, sergileri, kıymetli söyleşileri, heyecan dolu yemek yarışmaları ve zengin stantlarıyla unutulmaz anılara ev sahipliği yapacak. Festivalin en renkli görüntülerine sahne olan geleneksel festival korteji 19 Nisan Cuma günü saat 14’te gerçekleşecek.
15.04.2024 Advertorial
Adana’ya 4,5 milyar TL katkı sağlayacak karnaval
Adana’ya 4,5 milyar TL katkı sağlayacak karnaval Adana'da bu yıl 2 milyonun üzerinde yerli ve yabancı katılımcının beklendiği 12’nci Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı’nın bölgeye 4,5 milyar TL katkısı olacağı bildirildi. Tüm Restoran ve Turizmciler Derneği Adana Şube Başkanı Biral Serttaş, Adana’nın yanı sıra çevre illerdeki otellerde de doluluk oranının yüzde 100’e ulaştığını ve kentte günde 200 ton et tüketileceğini öngören restoranların hazırlıklarını sürdürdüğünü söyledi.
7.04.2024 Ekonomi
Peru'da lüks saat soruşturmasında şok istifa! 'Ellerim temiz ayrılıyorum'
Peru'da lüks saat soruşturmasında şok istifa! 'Ellerim temiz ayrılıyorum' Peru'da Devlet Başkanı Dina Boluarte hakkında yürütülen lüks saat soruşturması devam ederken, Peru İçişleri Bakanı Victor Torres istifa etti.
1.04.2024 Dünya
Peru: Devlet Başkanı Boluarte'nin evine polis baskın! Kapı koçbaşıyla kırıldı
Peru: Devlet Başkanı Boluarte'nin evine polis baskın! Kapı koçbaşıyla kırıldı Peru'da Devlet Başkanı Dina Boluarte'nin evine lüks saatlerini mal varlığında beyan etmediği gerekçesiyle hakkında yürütülen ön soruşturma kapsamında baskın düzenlendi. Boluarte'nin evinin kapısı koçbaşıyla kırıldı.
30.03.2024 Dünya
Japonya'da eylemciler Gazze için sokağa indi
Japonya'da eylemciler Gazze için sokağa indi Filistin direnişinin simgelerinden olan 30 Mart Toprak Günü'nde eylemciler Japonya'da sokağa indi. İsrail'e Gazze'de soykırımı durdurma çağrısı yapan yüzlerce göstericiler, acil ateşkes talebinde bulundu.
30.03.2024 Dünya
CHP'deki para sayma görüntüleri! Erdoğan: Kandil'e kadar bu paraların gönderildiği bir dönemi yaşıyoruz
CHP'deki para sayma görüntüleri! Erdoğan: Kandil'e kadar bu paraların gönderildiği bir dönemi yaşıyoruz İstanbul'da gençlerle buluşan Cumhurbaşkanı Erdooğan, CHP'deki para sayma görüntülerine tepki göstererek, "Balya balya dolarlar, balya balya avrolar, bu görüntülerinin ortada dolaştığı hatta Kandil'e kadar bunların gönderildiği bir dönemi yaşıyoruz." ifadelerini kullandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, gençlerle buluşmasında, Ahmet Kaya şarkısında da duygu dolu anlar yaşadı.
30.03.2024 Gündem
Moskova'da terör saldırısı! Kurtulmuş: Başka bir senaryonun parçası
Moskova'da terör saldırısı! Kurtulmuş: Başka bir senaryonun parçası Moskova’daki terör saldırısıyla ilgili konuşan Meclis Başkanı Kurtulmuş, " Burada da bazı ülkeler ‘vekil ülkeler’ olarak kullanılıyor, başka bir senaryonun parçası haline dönüştürülmeye çalışılıyor." dedi.
26.03.2024 Gündem
SOLOTÜRK hayranları ile buluştu: Mühimmatlarımızı Türk savunma sanayimiz üretiyor
SOLOTÜRK hayranları ile buluştu: Mühimmatlarımızı Türk savunma sanayimiz üretiyor Türk Hava Kuvvetleri gösteri timi SOLOTÜRK, İstanbul Hava Kuvvetleri Müzesi'nde imza günü düzenledi. SOLOTÜRK Pilotları Binbaşı Murat Bakıcı ve Binbaşı Yasin Dikkule gençlere SOLOTÜRK ile ilgili bilgi verdi, tecrübelerini aktardı. Binbaşı Bakıcı, "Bizlere çok soru geliyor, F-16 olmasaydı hangi uçakla gösteri yapmak isterdiniz diye? 'Yerli ve milli' uçağımızla yapmak isterdik. İnşallah, KAAN'ın pilotları da aranızdan çıkacak" dedi.
23.03.2024 Gündem
İranlılar 'Shopping Fest' için Van’a geliyor: Hedef 1 milyon turist
İranlılar 'Shopping Fest' için Van’a geliyor: Hedef 1 milyon turist   Van Ticaret ve Sanayi Odası tarafından kentin sahip olduğu tarihi ve kültürel zenginliklerin tanıtılması, marka değerine katkı sağlanması, yerel piyasanın canlandırılması için 15 Mart ile 5 Nisan tarihinde 'Shopping Fest' adıyla alışveriş günleri düzenleniyor. İranlı turistler, 14 günlük nevruz tatillerini geçirmek için kente gelmeyi sürdürürken, Van Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Necdet Takva, 2023 yılında 590 bin İranlının Van'a giriş yaptığını belirterek, bu yılki hedeflerinin 1 milyon turist olduğunu dile getirdi.
19.03.2024 Ekonomi
Muğla’da plajlar halka kaldı
Muğla’da plajlar halka kaldı Geçen yıl Muğla’nın Menteşe ilçesinde Muğla Çevre Vakfı (MUÇEV) tarafından kiraya verilen Akbük Plajı’nda kıyıların işgaline karşı vatandaşlar “Havlunu Al Gel” sloganıyla eylemler düzenlemiş, bölgedeki plajlarda Yunanistan’daki “Havlu Hareketi” benzeri, sahile havlu serilip yapılan gösteriler kamuoyuna yansımıştı.
19.03.2024 Gündem
Son dakika: Erdoğan'dan İmamoğlu'na tepki: Yalandan başka bir şey yok, yaptıklarımıza sahip çıkıyor
Son dakika: Erdoğan'dan İmamoğlu'na tepki: Yalandan başka bir şey yok, yaptıklarımıza sahip çıkıyor Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakırköy Sahil- Bahçelievler- Güngören- Bağcılar Kirazlı Metro Hattı Açılış Töreni'nde konuştu. 'Yarım gün mesaiyle İstanbul yönetilmez' diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "5 yıl bitti, 5 yıl. Büyükşehir belediyesi acaba kaç metro hattı yaptı? Yalandan başka bir şey yok." ifadelerini kullandı.
10.03.2024 Gündem
Sevgilisiyle çadırda kalan İspanyol turiste toplu tecavüz!
Sevgilisiyle çadırda kalan İspanyol turiste toplu tecavüz! Geceyi geçirmek için kamp kuran İspanyol çifte yedi cani saldırdı, başına defalarca darbe alan erkek turistin ağzı paramparça oldu. Saldırganlar sosyal medyada 200 bini aşkın takipçisi olan seyahat blogger'ını ise dövüp tecavüz etti.
3.03.2024 Dünya
Şehit Fethi Bey ölümünün 110. yılında Fethiye'de anıldı
Şehit Fethi Bey ölümünün 110. yılında Fethiye'de anıldı Türk havacılık tarihinin ilk şehit pilotu Yüzbaşı Tayyareci Fethi Bey, vefatının 110'uncu yılında düzenlenen törenle ismi verilen Fethiye'de anıldı. Törene, 'Solotürk' ekibinin gösteri uçuşu damga vurdu.
27.02.2024 Haberler
Küresel savaşın adresi açığa çıktı! 'Ukrayna ve Gazze'den sonra üçüncü parça'
Küresel savaşın adresi açığa çıktı! 'Ukrayna ve Gazze'den sonra üçüncü parça' Rusya’nın Ukrayna’yı işgalinin yıldönümü için hafta sonu Kiev’e giden İtalya Başbakanı Giorgia Meloni, “Rusya Ukrayna'yı işgal etmeseydi Hamas İsrail'e saldırmazdı” dedi. İtalya başbakanı ayrıca küresel savaşın çıkacağı konumu adeta dünyaya duyurdu.
26.02.2024 Dünya
İsrail'de halk ayaklandı! Netanyahu karşıtı protesto
İsrail'de halk ayaklandı! Netanyahu karşıtı protesto İsrail’in başkenti Tel Aviv’de binlerce kişi hükümeti protesto etmek için sokaklara akın etti. Söz konusu protestolarda 21 kişi gözaltına alındı.
25.02.2024 Dünya
Halk oyunlarına modern yorum
Halk oyunlarına modern yorum Anadolu Ateşi, 25 yıldır geleneksel Türk halk oyunlarının çeşitliliğini ve zenginliğini modern estetikle harmanlayan gösteriler sunuyor. Topluluğun Türk halk oyunlarına etkisini uzmanlar değerlendirdi.
20.02.2024 Kültür Sanat
Öfke büyük...
Öfke büyük... Rus muhalif Aleksey Navalni’nin tutuklu olduğu hapishanede 47 yaşında ölümü hem Rusya içinde hem de dünyada büyük öfke ve tepkiyle karşılandı. Navalni’nin naaşı ailesine teslim edilmedi, Rus kentlerinde eylemlere sert müdahale gerçekleşti.
18.02.2024 Dünya
Beyazıt Öztürk: Herkes sevgili hayal ediyor, ben pazı sarması hayal ediyorum!
Beyazıt Öztürk: Herkes sevgili hayal ediyor, ben pazı sarması hayal ediyorum! Komedyen ve şovmen Beyazıt Öztrük, geçtiğimiz gün Kuruçeşme'de alışveriş yaparken görüntülendi. Ayaküstü gazetecilerin sorularını yanıtlamayı ihmal etmeyen ünlü isim, 14 Şubat Sevgililer Günü'nde mutfak alışverişi yapması sorulunca güldüren bir açıklama yaptı.
16.02.2024 Cadde
Macaristan'da siyasi deprem! Cumhurbaşkanı Novak ve eski Adalet Bakanı Varga istifa etmek zorunda kaldı
Macaristan'da siyasi deprem! Cumhurbaşkanı Novak ve eski Adalet Bakanı Varga istifa etmek zorunda kaldı Çocuklara cinsel tacizde bulunan çocuk esirgeme kurum müdürüne yardım eden yardımcısına çıkarılan özel af, Doğu Avrupa ülkesini sarstı. Papa'nın Macaristan ziyaretinde imzalanan şahsa mahsus özel af, bir yıl sonra ortaya çıktı.
11.02.2024 Dünya
Yunanistan: 'Özel üniversite' protestoları sürüyor
Yunanistan: 'Özel üniversite' protestoları sürüyor Yunanistan’ın başkenti Atina’da binlerce öğrenci, hükümetin özel üniversitelerin kurulmasına izin veren yeni yasa tasarısını protesto etmek için yeniden sokağa indi.
9.02.2024 Dünya
Bornova’da dolu dolu ara tatil
Bornova’da dolu dolu ara tatil Bornova Belediyesi yarıyıl tatiline giren öğrencileri geleneksel Türk tiyatrosu ile tanıştırdı.
3.02.2024 Ege
Ankara Üniversitesi'nden DHA'ya ödül
Ankara Üniversitesi'nden DHA'ya ödül Ankara Üniversitesi tarafından bu yıl ilki düzenlenen 'Ankara Üniversitesi Ödülleri' töreninde akademisyen ve medya temsilcileri ödüllerini aldı. Törende, Demirören Haber Ajansı (DHA) Ankara Haber Müdürü Ersin Ercan'a ödül verildi.
30.01.2024 Haberler
Ankara Üniversitesi'nden DHA'ya ödül
Ankara Üniversitesi'nden DHA'ya ödül Ankara Üniversitesi tarafından bu yıl ilki düzenlenen 'Ankara Üniversitesi Ödülleri' töreninde akademisyen ve medya temsilcileri ödüllerini aldı. Törende, Demirören Haber Ajansı (DHA) Ankara Haber Müdürü Ersin Ercan'a ödül verildi.
30.01.2024 Gündem
5 yıldızlı sınav kampı turizmi! 7 bin liraya kadar günlük ücret...
5 yıldızlı sınav kampı turizmi! 7 bin liraya kadar günlük ücret... Öğrencilerin sınavlara hazırlığı tatillerde de sürüyor. Bazı okullar, 5 yıldızlı otellerde ‘Her şey dahil sınav kampı’ düzenliyor. Saatlerce soru çözen öğrenciler, ders aralarında eğleniyor. Sınav kampı ücretleri günlük 1500- 7000 TL arası.
26.01.2024 Eğitim
Şehir şehir gezdi! 14. durağı Kırıkkale oldu: Örümcek adam yollarda
Şehir şehir gezdi! 14. durağı Kırıkkale oldu: Örümcek adam yollarda Örümcek adam kostümüyle 81 ili gezme hayalini gerçekleştirmek için yollara düşen 28 yaşındaki genç, 14'üncü il olarak Kırıkkale'ye geldi. Cadde ve sokaklarda vatandaşlarla hatıra fotoğrafı çeken örümcek adam, çocukların da ilgi odağı oldu.
23.01.2024 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

Gösteriler ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.