Güllü

Güllü

Son dakika Güllü haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Güllü gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Güllü haber sayfamızda...

Güllü

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.674 güllü haberi bulunmuştur.
Tarih farklı, facia aynı! 29 kişiye mezar olan gece kulübünde ölümcül eksik
Tarih farklı, facia aynı! 29 kişiye mezar olan gece kulübünde ölümcül eksik İstanbul Gayrettepe’de yaşanan yangın faciası tarihte bir ilk değildi. 1982’de yine İstanbul Ataköy'deki gece kulübünde benzer bir yangın kayıtlara geçmiş ve saniyeler içinde pek çok kişi alevler arasında kalarak hayatını kaybetmişti. 2002 yılına dikkat çeken Prof. Dr. Füsun Demirel, "Eksikler var. Dayanımı yüzde 50 düşüyor" diyerek yangın ile yangının çıktığı binaya dair ölümcül gerçeği anlattı.
3.04.2024 Gündem
Ekipler durdurdu, ayakkabılar çıkarıldı: Külçe külçe altın
Ekipler durdurdu, ayakkabılar çıkarıldı: Külçe külçe altın Kars'ta ekipler, denetimler sırasında durumundan şüphelendikleri 2 kişiyi durdurdu.
3.04.2024 Gündem
Kırım'dan geldi, tüm Türkiye'ye yaydı! Bir tatlıdan çok daha fazlası: 'Güllü aş'ın sırrı
Kırım'dan geldi, tüm Türkiye'ye yaydı! Bir tatlıdan çok daha fazlası: 'Güllü aş'ın sırrı Bir zamanlar yalnızca saray sakinlerinin yiyebildiği bir tatlıydı. Ancak Kırım'dan gelen Abdullah Efendi ülkenin dört bir yanına güllacı yaydı. Bu tatlıyı severek tüketen halk ise tam 1,5 asırdır yarattığı mirası omuzlarında taşıyor. İşte ramazan sofralarının vazgeçilmezi olan tatlının 'Uncu Abdullah' ile başlayıp nesiller boyu devam ettirilen hikayesi.
3.04.2024 Yaşam
'Kurtlar Vadisi'nin Güllü Erhan'ı eridi! Ünlü oyuncunun son hali şaşırttı
'Kurtlar Vadisi'nin Güllü Erhan'ı eridi! Ünlü oyuncunun son hali şaşırttı Bir döneme damga vuran 'Kurtlar Vadisi' dizisinde canlandırdığı 'Güllü Erhan' karakteriyle hafızalarda yer eden Erhan Ufak, kendine bambaşka bir yol çizdi. Tam 55 kilo veren Kurtlar Vadisi yıldızı, son görüntüsüyle bambaşka biri oldu.
7.03.2024 Cadde
Memleket değiştirten aşk, tekerlekli sandalyeye takıldı
Memleket değiştirten aşk, tekerlekli sandalyeye takıldı Engelli çiftin Hatay’dan Şanlıurfa’ya uzanan 3 yıllık aşk hikayesi, yaklaşık 3 ay önce Dünya Engelliler Günü'nde resmiyete döküldü. Birçok engeli aşıp hayırseverlerin destekleriyle evlenen çiftin aşkları, akülü tekerlekli sandalyeye takıldı.
21.02.2024 Haberler
Delil avcısı kadınlar: Hatice ve Güllü
Delil avcısı kadınlar: Hatice ve Güllü Amasya’nın Suluova ilçesinde yaşanan adli vakalarda olay yeri inceleme görevini iki kadın polis üstleniyor. Meslektaşlarının ‘Süper ikili’ diye seslendikleri Hatice Erer ve Güllü Şahin, genelde erkek personellerin üstlendiği olay yeri inceleme görevini olay mahallindeki delilleri en ince detayına kadar titizlikle inceleyerek başarıyla yerine getiriyor. Polis minibüsüyle gece, gündüz olaylara koşan delil avcısı ikiliyi gören şaşırıyor.
18.02.2024 Haberler
'Süper ikili’ Hatice ve Güllü! Gece gündüz koşuyorlar
'Süper ikili’ Hatice ve Güllü! Gece gündüz koşuyorlar Amasya’nın Suluova ilçesinde yaşanan adli vakalarda olay yeri inceleme görevini iki kadın polis üstleniyor. Meslektaşlarının ‘Süper ikili’ diye seslendikleri Hatice Erer ve Güllü Şahin, polis minibüsüyle gece, gündüz olaylara koşuyor. İkiliyi gören şaşkına dönüyor.
18.02.2024 Gündem
İyileşme süreci için destek sürmeli
İyileşme süreci için destek sürmeli Depremin ilk günlerinden itibaren bölgede var gücüyle çalışan sivil toplum kuruluşları, bir yılın sonunda çalışmalarına finansal destek bulmakta zorlanıyor.
12.02.2024 Ekonomi
Mor Yerleşke’de kadınların desteğiyle umut yeniden yeşeriyor
Mor Yerleşke’de kadınların desteğiyle umut yeniden yeşeriyor TKDF’nin Boyner Grup desteğiyle Adıyaman’daki konteyner kentte hayata geçirdiği Mor Yerleşke, afet sonrasının ekonomik, fiziksel ve duygusal yükünün yanı sıra çocukların bakım yükünü taşıyan kadınların hayata tutunmasında kritik rol oynuyor.
5.02.2024 Ekonomi
Gençler dertlerini sanatla anlatıyor
Gençler dertlerini sanatla anlatıyor Ankara’da CerModern’de açılan “Yeni: Şimdi” adlı sergi 30 yaş altı genç isimlerin dünyaya ve sanata dair bakış açılarını yansıtıyor. Sergi, genç sanatçıların yaratıcılığını gözler önüne seriyor.
29.01.2024 Kültür Sanat
Maaş zammını veliye yüklediler
Maaş zammını veliye yüklediler Ocak ayında asgari ücrete gelen zamla birlikte öğretmen maaşlarındaki artışları gerekçe gösteren bazı kurslar, aradaki farkı velilerden istemeye başladı.
21.01.2024 Eğitim
KANDİL MESAJLARI RESİMLİ 2024 | Regaip Kandili için Kandil Mesajları anlamlı, duaları, yeni, en güzel 💐 HAYIRLI KANDİLLER MESAJLARI
KANDİL MESAJLARI RESİMLİ 2024 | Regaip Kandili için Kandil Mesajları anlamlı, duaları, yeni, en güzel 💐 HAYIRLI KANDİLLER MESAJLARI Regaip Kandili mesajları ve sözleri araştırılmaya başlandı. Müslüman alemi tarafından ibadetlerle geçirilen Regaip Kandili Recep ayındaki ilk perşembeyi cumaya bağlayan geceye denk geliyor. İslam aleminin kandilini kutlamak isteyenler en güzel, anlamlı, yeni dualı ve resimli Regaip Kandili mesajlarını arıyorlar. İşte 2024 güllü kandil mesajları ve kutlama sözleri...
11.01.2024 Bilgi Rehberi
Zeynep Koçak elinde paspasla Boğaz manzaralı evini temizledi!
Zeynep Koçak elinde paspasla Boğaz manzaralı evini temizledi! Ünlü oyuncu Zeynep Koçak aldığı kilolar ve yaptırdığı estetik operasyonlarla bambaşka birine dönüşmüştü. Koçak, son olarak Boğaz manzaralı evinde temizlik yaptığı anları sosyal medya hesabında takipçileri ile paylaştı.
9.01.2024 Cadde
G ile Başlayan Kız Bebek İsimleri 2024: G Harfi ile Başlayan Kız İsimleri ve Anlamları Nelerdir?
G ile Başlayan Kız Bebek İsimleri 2024: G Harfi ile Başlayan Kız İsimleri ve Anlamları Nelerdir? Bebek bekleyen çiftlerin yaşadığı mutluluğun yanında bir telaş da sarıyor. Çocuklarının cinsiyetini öğrenme heyecanı yaşayan aileler ardından isim araştırmasına giriyor. Kız bebekleri için anlamlı isimler seçmek isteyen aileler nadir bulunan, modern ve günümüz çağına uygun isimleri tercih ediyor. İsmin kendisi kadar kulağa hoş gelmesi de anne ve baba adaylarının dikkat ettiği faktörler arasında yer alıyor. G harfi ile başlayan kız isimleri ve anlamları nelerdir? “G ile Başlayan Kız Bebek İsimleri” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
4.01.2024 Bebek
Türkan Şoray: Bu zihniyet yavaş yavaş yıkılıyor!
Türkan Şoray: Bu zihniyet yavaş yavaş yıkılıyor! Yeşilçem efsanesi Türkan Şoray, Türkiye'de kadınlara seçme ve seçilme hakkının verilmesinin yıl dönümü kapsamında Antalya'da düzenlenen söyleşiye onur konuğu olarak katıldı. Usta sanatçı, "Ülkemizdeki en büyük sorunu kadınlarımızın eğitiminin tamamlanmaması" dedi.
6.12.2023 Cadde
Hastaneye cebinde ceset torbasıyla geldi: Hepsinin mucizesi oldum
Hastaneye cebinde ceset torbasıyla geldi: Hepsinin mucizesi oldum 6 Şubat'taki depreme Adıyaman’daki evlerinde yakalandı; enkaz altında 108 saat yaşam savaşı verdi. Eline geçirdiği bir fayans parçasını betona vurarak son anda sesini duyurabildi ve 5 gün sonra enkazdan yaralı çıkarıldı. Lisedeyken milli folklorcu olarak dünya şampiyonluğu alan 60 yaşındaki Ayşe Keskin, depremden sonra her iki bacağını da kaybetti. Berat Keskin ise "İstanbul’a geldiğimde ceplerimi boşaltırken sol cebimden annem için aldığım ceset torbası çıktı. Ben İstanbul’a bununla geldim, şimdi karşılıklı zeybek oynayabilmenin mutluluğunu tarif edemem" dedi.
1.12.2023 Gündem
Yoksulluk ve ön yargı adalete erişimde engel
Yoksulluk ve ön yargı adalete erişimde engel Hukukçular, Türkiye’deki kadınların adalete erişimde karşılaşılaştığı engelleri Ankara’da düzenlenen panelde masaya yatırdı. En önemli engellerin bilgi eksikliği, yoksulluk, dışlanma korkusu, ön yargılar, çocuklara yönelik endişe olduğu belirtilirken, kadınların birçok ayrımcılıkla mücadeleyle süreci yürüttüğü vurgulandı.
29.11.2023 Gündem
‘Bağlantısızlar’dan ‘kadın’ konferansı
‘Bağlantısızlar’dan ‘kadın’ konferansı Bağlantısızlar Hareketi’nin ilk uluslararası konferansında cinsiyet eşitliğinin önündeki engeller tartışıldı. Konferansta, erken evlilik, kız çocuklarının eğitime erişimi, kadının iş ve sosyal hayata katılımı, şiddetle mücadele gibi konular ele alındı.
23.11.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Güllü ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.