Güneş

Güneş

Son dakika güneş haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan güneş gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan güneş haber sayfamızda...

Güneş

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 58.533 güneş haberi bulunmuştur.
Joanna Wolosz'dan Fenerbahçe Opet cevabı! 'Bizim için tokat gibiydi'
Joanna Wolosz'dan Fenerbahçe Opet cevabı! 'Bizim için tokat gibiydi' Imoco Volley Conegliano'nun yıldızı Joanna Wolosz, CEV Şampiyonlar Ligi'ndeki performanslarını değerlendirdi.
5.05.2024 Voleybol
Avrupa’da güneş doğdu mu?
Avrupa’da güneş doğdu mu? Alan Burns’un adını Max Ernst’in tablosundan alan “Yağmurdan Sonra Avrupa” romanı İkinci Dünya Savaşı’nın ardından Avrupa’nın şekillenmesini konu alıyor.
5.05.2024 Kültür Sanat
Türkiye’den yeşil dönüşüm
Türkiye’den yeşil dönüşüm Çevre Bakanı Özhaseki, 2023’ün tüm sektörlerde yeşil dönüşüme yönelik adımların gerçekleştiği bir yıl olduğunu ifade etti. İklim Kanunu’nun önümüzdeki günlerde TBMM’ye gelmesi ve yasalaşmasının ardından ikincil mevzuat çalışmalarına başlanılacak.
5.05.2024 Gündem
Gül ağacının altında buluşalım
Gül ağacının altında buluşalım Baharın gelmesi için önce kıştan kurtulmak gerek. Bahar bir gelir, bir gider, güneş açar, yağmurlar kovalar, ama Hıdırellez ile gerçek anlamda bahar gelmiş, hatta yaz günleri başlamış sayılır. İklim değişikliğinden haberi var mı bilemeyiz ama eskiden Hıdırellez, yaz günlerinin açılış bayramı gibiydi.
4.05.2024 Pazar
Alessia Sorro'dan Fenerbahçe Opet itirafı! 'Koltuk değnekleriyle yürüyordum'
Alessia Sorro'dan Fenerbahçe Opet itirafı! 'Koltuk değnekleriyle yürüyordum' Allianz Vero Volley Milano forması giyen Alessia Sorro suskunluğunu bozdu. İtalyan voleybolcunun, Fenerbahçe Opet eşleşmesine dair itirafı dikkat çekti.
4.05.2024 Voleybol
Marius Mouandilmadji: Önemli olan takımın iyi olması!
Marius Mouandilmadji: Önemli olan takımın iyi olması! Samsunspor'un yıldızı Marius Mouandilmadji, Trabzonspor maçını değerlendirdi.
4.05.2024 Samsunspor
Umut Güneş: Erken goller yedik ve maçı çeviremedik!
Umut Güneş: Erken goller yedik ve maçı çeviremedik! Trabzonsporlu futbolcu Umut Güneş, Samsunspor maçından sonra konuştu.
4.05.2024 Trabzonspor
Trabzonspor kaybetti! Samsunspor düşme hattıyla arayı açtı
Trabzonspor kaybetti! Samsunspor düşme hattıyla arayı açtı Trendyol Süper Lig'in 35'inci haftasında Samsunspor, Trabzonspor'u 3-1 mağlup etti.
4.05.2024 Samsunspor
Bakan Kacır: Yerli üretimi esas almayı sürdüreceğiz
Bakan Kacır: Yerli üretimi esas almayı sürdüreceğiz Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Tekirdağ’da gerçekleştirdiği programların ardından Valiliği ziyaret etti.
4.05.2024 Gündem
Arda Güler'i hiç kimse tutamadı! Carlo Ancelotti söz vermişti, hayran bıraktı
Arda Güler'i hiç kimse tutamadı! Carlo Ancelotti söz vermişti, hayran bıraktı La Liga'nın 34'üncü haftasında Real Madrid ile Cadiz karşı karşıya geldi. Milli futbolcu Arda Güler'in performansı Real Madrid taraftarlarını hayran bıraktı.
4.05.2024 İspanya La Liga
Zehra Güneş'ten sakatlık itirafı! 'Ağrılı bir süreç geçirdim'
Zehra Güneş'ten sakatlık itirafı! 'Ağrılı bir süreç geçirdim' VakıfBank ve A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın yıldızlarından Zehra Güneş açıklamalarda bulundu. Tecrübeli voleybolcu, 2024 Paris Olimpiyat Oyunları öncesi sağlık durumuna dair konuştu.
4.05.2024 Voleybol
Bakan Kacır açıkladı: Kritik teknolojileri üreten Türkiye'yi inşa ediyoruz
Bakan Kacır açıkladı: Kritik teknolojileri üreten Türkiye'yi inşa ediyoruz Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, "Sayın Cumhurbaşkanımızın ısrarı, iddiası ve güçlü liderliğiyle, ekonomik ve siyasi bağımsızlığımızın teknolojik bağımsızlığımızdan geçtiği anlayışıyla kritik teknolojileri üreten ve geliştiren Türkiye'yi inşa ediyoruz. Milli Teknoloji Hamlesi hedeflerimiz doğrultusunda; savunma sanayimizin başrolde olduğu bir dönüşüme tanıklık ediyoruz. Geçmişin acı tecrübeleri bize gösterdi ki; ateş çemberi içerisinde güvenli bir liman olan Türkiye'nin bekası ancak ve ancak savunma sanayisinde milli ve özgün teknolojiler geliştirerek mümkündür" dedi.
4.05.2024 Ekonomi
Adana'da sağanak hazırlıksız yakaladı
Adana'da sağanak hazırlıksız yakaladı Adana’da kısa süre etkili olan sağanak, sokaktaki vatandaşları hazırlıksız yakaladı, bazı caddeleri su bastı.
3.05.2024 Haberler
Ay'ın karanlık yüzü: Çin keşif aracı gönderdi!
Ay'ın karanlık yüzü: Çin keşif aracı gönderdi! Çin Chang'e-6 keşif aracını, Ay'ın karanlık yüzünden örnek toplamak üzere uzaya gönderdi. Çin yanı sıra, 2019’da ayın karanlık yüzüne inen ilk ve tek ülke olmuştu.
3.05.2024 Dünya
Bakım yaparken aşamaları es geçmeyin! 'Olmazsa olmaz 2 adım var’
Bakım yaparken aşamaları es geçmeyin! 'Olmazsa olmaz 2 adım var’ Toniklerden temizleyicilere, yaşlanma karşıtı ve gençleştirici ürünlerden, kremlere kadar cilt bakımı endüstrisi sonsuz seçenek barındırıyor. Ancak sayısız ürün olması, cildinize bakım yapmak için hepsini kullanmanız gerektiği anlamına gelmez. Çünkü etkili bir cilt bakımı rutini kişiye göre değişir. Bununla birlikte, sonuçta kaç ürün kullanacağınız, cilt bakımına ayırmanız gereken zamana ve istediğiniz sonuca bağlı olsa da, dermatologlar herkesin en azından cilt bakımı için günlük bir rutine sahip olması gerektiği konusunda hemfikirdir.
3.05.2024 Cilt Bakımı
Yaz aylarında 'cilt donukluğu' yaşayabilirsiniz! Derinlemesine temizlik şart
Yaz aylarında 'cilt donukluğu' yaşayabilirsiniz! Derinlemesine temizlik şart Cildinizin güçlü UV ışınları, aşırı kirlilik ve nem eksikliğiyle uğraşması nedeniyle yaz aylarında cilt donukluğu yaşayabilirsiniz. Bu yaz cilt donukluğuyla nasıl savaşabileceğinizi merak ediyorsanız bu ipuçları size yardımcı olacaktır.
3.05.2024 Cilt Bakımı
U16 Kız Milli Futbol Takımı, Kazakistan'ı farklı geçti!
U16 Kız Milli Futbol Takımı, Kazakistan'ı farklı geçti! Belarus'ta düzenlenen UEFA Gelişim Turnuvası'nda U16 Kız Milli Futbol Takımı, ilk maçında karşılaştığı Kazakistan'ı 5-0 mağlup etti.
2.05.2024 Futbol
Köylüler salçayı böyle yapıyor, salça küflenmiyor! İşin sırrı meğer buymuş
Köylüler salçayı böyle yapıyor, salça küflenmiyor! İşin sırrı meğer buymuş Yemeklerin olmazsa olmazı salça taze domatesten yapıldığında lezzeti ikiye katlanıyor. Ancak salçayı yaparken dikkat edilmesi gereken bazı püf noktalar var. Özellikle köylülerin bu yöntemi salçanın küflenmesini engelliyor.
2.05.2024 Püf Noktası
'Taş Kağıt Makas'ta kartlar yeniden dağıtıldı!
'Taş Kağıt Makas'ta kartlar yeniden dağıtıldı! Kanal D’nin her çarşamba akşamı ekrana gelen dizisi 'Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu'nda kartlar yeniden dağıtıldı. Ters köşe sahneleri ile şaşırtmaya devam eden dizide Umut’un, Fecir’in doğum günü partisinde Büşra Korkmaz’ın yorumladığı 'Hep Sonradan' şarkısını hediye etmesi ve Rüya’nın bir anda şüpheli durumuna düşmesi gecenin en çok konuşulan konusu oldu.
2.05.2024 Cadde
İşte Türkiye'nin En Etkin 50 CFO'su
İşte Türkiye'nin En Etkin 50 CFO'su İş dünyasında yaşanan hızlı değişim ve dönüşüm, CFO'ları (Chief Financial Officer - Mali İşler Başkanı / Finans Direktörü) organizasyonların karar süreçlerinin merkezi figürleri haline getirdi...
2.05.2024 Milliyet Executive
Beşiktaş'ta ilk teknik direktörü adayı belli oldu! Dünyaca ünlü isim
Beşiktaş'ta ilk teknik direktörü adayı belli oldu! Dünyaca ünlü isim Çalkantılı geçen sezonda tam 6 kez teknik direktör değişikliğine giden Beşiktaş'ta ilk aday belli oldu. Başkan Hasan Arat, başarılı teknik adamla en kısa sürede görüşecek.
2.05.2024 Beşiktaş
‘Hamsiye kota’ geliyor
‘Hamsiye kota’ geliyor Son yıllarda miktar olarak beklentileri karşılayamayan ve boyu küçülen hamsiyi gelecek nesillere aktarmak için Tarım ve Orman Bakanlığı ile balıkçılar harekete geçti.
2.05.2024 Ekonomi
27 binden fazla ‘gizli’ uzay taşı
27 binden fazla ‘gizli’ uzay taşı ABD’li gök bilimciler, bazıları Dünya’ya tehlikeli derecede yakın olan 27 bin 500 adet yeni asteroit (gök taşı) keşfetti.
2.05.2024 Dünya
Toz haline getirip saksı dibine dökün! Açmayan çiçekleri coşturan tüyo
Toz haline getirip saksı dibine dökün! Açmayan çiçekleri coşturan tüyo Bahçe veya evdeki saksı çiçeklerinin açmaması, her bitki severin karşılaştığı bir sorundur. Ancak çiçeklerinizi coşturmak için bazı pratik yöntemler var. Çiçeğinizin dibine serpiştirdiğinizde açmayan çiçekleri bile coşturacak.
1.05.2024 Püf Noktası

Benzer Haber Etiketleri

Güneş ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.