Gürsel Aksel Stadı

Gürsel Aksel Stadı

Son dakika Gürsel Aksel Stadı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Gürsel Aksel Stadı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Gürsel Aksel Stadı haber sayfamızda...

Gürsel Aksel Stadı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 799 gürsel aksel stadı haberi bulunmuştur.
Göztepe rövanş peşinde
Göztepe rövanş peşinde Sarı-kırmızılı ekip çarşamba günü deplasmanda Kocaelispor'la karşılaşacak. Rakibine sezonun ilk yarısında 1-0 mağlup olan Göztepe rövanşı almak istiyor.
31.03.2024 1.Lig
Göztepe taraftarından büyük destek! Süper Lig’e fark attı
Göztepe taraftarından büyük destek! Süper Lig’e fark attı 1’inci Lig’de son olarak evinde Ankara Keçiörengücü ile golsüz berabere kalarak en yakın rakibi Sakaryaspor’un 9 puan önünde Süper Lig yarışında çok büyük avantajla milli araya giren Göztepe’nin taraftarı yine fark yarattı.
19.03.2024 1.Lig
Göztepe adım adım Süper Lig'e! Bileği bükülmüyor
Göztepe adım adım Süper Lig'e! Bileği bükülmüyor En yakın takipçisi Kocaelispor'la arasındaki puan farkını 7'ye çıkaran Göztepe, adım adım Süper Lig hedefine yaklaşıyor.
4.03.2024 1.Lig
90+3 Ege'de Futbol | Efsane geri dönüyor
90+3 Ege'de Futbol | Efsane geri dönüyor Adanaspor engelini 3 golle geçerek zirve yürüyüşünü sürdüren Göztepe’yi değerlendiren usta kalemlerimiz, ‘‘Oynadığı futbol ve elde ettiği sonuçlarla adım adım Süper Lig’e yaklaşıyorlar. En yakın rakiplerinin üst üste puan kayıpları ise sarı kırmızılılar adına büyük kazanım. Şimdi daha fazla kenetlenmeleri şart’’ dedi.
28.02.2024 1.Lig
Göztepe 3 puana kilitlendi
Göztepe 3 puana kilitlendi İzmir temsilcisi, yarın deplasmanda Play-Off hattında bulunan Bandırmaspor'la karşı karşıya gelecek.
10.02.2024 1.Lig
Göztepe'de yeniden basketbol heyecanı başladı!
Göztepe'de yeniden basketbol heyecanı başladı! Türkiye Basketbol 2. Ligi'nde 2024-2025 sezonundan itibaren mücadele etmeye başlayacak Göztepe Erkek Basketbol Takımı'nın lansmanı yapıldı.
8.02.2024 Basketbol
İzmir'de derbi haftası: Göztepe-Altay
İzmir'de derbi haftası: Göztepe-Altay Süper Lig'i hedefleyen Göztepe ile küme düşme hattından kurtulmak isteyen Altay İzmir derbisinde karşılaşacak.
2.02.2024 1.Lig
Göztepe'de çifte sakatlık şoku
Göztepe'de çifte sakatlık şoku Altay derbisinde galibiyeti hedefleyen İzmir ekibinde Doğan Erdoğan ve Billel Messaoudi'nin sakatlığı moralleri bozdu.
30.01.2024 1.Lig
Göztepe'de Kenneth Mamah seferberliği
Göztepe'de Kenneth Mamah seferberliği Ümraniyespor'u konuk edecek İzmir ekibinde Nijeryalı golcü izin seferberlik ilan edildi.
20.01.2024 1.Lig
Göztepe'den Lis hamlesi! Tapusunu alacak
Göztepe'den Lis hamlesi! Tapusunu alacak Stoilov yönetiminde çıkış yakalayan ve sezonun ilk yarısını üçüncü sırada tamamlayan sarı-kırmızılı takım, kaleci Mateusz Lis’in bonservisini alacak.
1.01.2024 1.Lig
Dev maça Göztepe'den büyük ilgi! Kapalı gişe
Dev maça Göztepe'den büyük ilgi! Kapalı gişe 2023'ün son iç saha maçına yoğun ilgi gösteren Göztepeli futbolseverlerin satışa çıkan biletlerin büyük çoğunluğunu tükettiği ifade edildi.
18.12.2023 1.Lig
Göztepe silindir gibi!
Göztepe silindir gibi! Tuzlaspor ve Giresunspor maçlarından 3 puanla ayrılarak Süper Lig iddiasını kuvvetlendiren İzmir ekibi, Ziraat Türkiye Kupası'nda da yola devam etti.
7.12.2023 1.Lig
Göztepe rahat turladı: 3-0
Göztepe rahat turladı: 3-0 Sarı-kırmızılı takım, Ziraat Türkiye Kupası 4. turunda konuk ettiği 1461 Trabzon'u 3-0 yenerek tur atladı.
6.12.2023 Türkiye Kupası
Göztepe'de yeni teknik patron Stoilov ilk sınavına çıkacak
Göztepe'de yeni teknik patron Stoilov ilk sınavına çıkacak Bulgar teknik direktör ile sözleşme imzalayan İzmir ekibi, yarın 13'üncü hafta maçında evinde Tuzlaspor'u ağırlayacak.
25.11.2023 1.Lig
Göztepe'nin gol umudu Obinna Mamah
Göztepe'nin gol umudu Obinna Mamah Ligde pazartesi günü Adanaspor'la karşı karşıya gelecek sarı-kırmızılı takımda teknik heyet gol yollarında Obinna Mamah'a güveniyor.
30.09.2023 1.Lig
'Göztepe sorununun çözümünü kendi bulacak'
'Göztepe sorununun çözümünü kendi bulacak' Yeni sezona büyük umutlarla başlayan Altay ve Göztepe'nin durumlarını yazarlar Bülent Buda, Fatih Tanfer ve Mehmet Demirtaş değerlendirdi.
30.08.2023 1.Lig
Göztepe'de Başkan Ankersen taraftara müjdeyi verdi
Göztepe'de Başkan Ankersen taraftara müjdeyi verdi İzmir temsilcisinin Danimarkalı Başkanı, "Taraftarımızla bu hafta Gürsel Aksel Stadı'nda yeniden buluşuyoruz" dedi.
22.08.2023 1.Lig
Göztepe transferde Fenerbahçe'nin genç yeteneğinden vazgeçti!
Göztepe transferde Fenerbahçe'nin genç yeteneğinden vazgeçti! Gelecek sezon Süper Lig'e yükselmeyi hedefleyen ve iddialı bir kadro kurmak isteyen Göztepe, transferde Fenerbahçe'nin genç yeteneğinden vazgeçti. İşte detaylar...
3.08.2023 Fenerbahçe
Göztepe yeni sezon formalarını tanıttı
Göztepe yeni sezon formalarını tanıttı Göztepe, yeni sezonda giyeceği formaları sosyal medya hesaplarından tanıttı.
21.07.2023 1.Lig
Göztepe'de Diallo'da işlem tamam
Göztepe'de Diallo'da işlem tamam İzmir ekibi listesindeki Senegalli 20 yaşındaki sol kanat Ibrahima Sory Diallo ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.
2.07.2023 1.Lig
Göztepe'de Ogün Bayrak imzayı attı
Göztepe'de Ogün Bayrak imzayı attı İzmir temsilcisi, dış transferde üçüncü imzayı Ankara Keçiörengücü'nden sağ bek Ogün Bayrak'a attırdı.
1.07.2023 1.Lig
Göztepe, Southampton'la İzmir'de özel maça çıkacak
Göztepe, Southampton'la İzmir'de özel maça çıkacak Spor Toto 1'inci Lig ekiplerinden Göztepe yeni sezon hazırlıkları kapsamında İngiltere ekibi Southampton'la Gürsel Aksel Stadı'nda özel maç yapacak.
16.06.2023 1.Lig
Göztepe'de 98'inci yıl coşkusu yaşandı
Göztepe'de 98'inci yıl coşkusu yaşandı Türkiye'nin en köklü kulüplerinden biri olan Göztepe, 98'inci kuruluş yıl dönümünü yine büyük bir coşkuyla kutladı.
15.06.2023 1.Lig
Fenerbahçe'de Başkan Ali Koç bir ilki yaşadı! 5 yıllık hasret son buldu
Fenerbahçe'de Başkan Ali Koç bir ilki yaşadı! 5 yıllık hasret son buldu 2018 yılında Aziz Yıldırım'la girdiği yarıştan galip çıkan ve tarihi oyla başkan seçilen Ali Koç, 2023'te Fenerbahçe'nin Türkiye Kupası Şampiyonu olmasıyla bir ilki yaşadı.
12.06.2023 Fenerbahçe
Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak: Türk sporu büyük bir atılım içinde
Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak: Türk sporu büyük bir atılım içinde İzmir'de Fenerbahçe ile Medipol Başakşehir arasında oynanan Ziraat Türkiye Kupası final maçının ardından açıklamalarda bulunan Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Türk sporunun büyük bir atılım içinde olduğunu söyledi.
12.06.2023 Diğer

Benzer Haber Etiketleri

Gürsel Aksel Stadı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.