Hacı

Hacı

Son dakika hacı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan hacı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan hacı haber sayfamızda...

Hacı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 13.315 hacı haberi bulunmuştur.
YÖK Başkanı Özvar: 2027'ye kadar tamamlanmasını bekliyoruz
YÖK Başkanı Özvar: 2027'ye kadar tamamlanmasını bekliyoruz Yükseköğretim Kurulu Başkanı Erol Özvar, "2027 yılına kadar üniversitelerimizin tamamına yakınının akreditasyon süreçlerini tamamlamasını bekliyoruz" dedi.
25.04.2024 Eğitim
Gar katliamı davası sanığı için istenen ceza belli oldu
Gar katliamı davası sanığı için istenen ceza belli oldu Ankara Garı önünde 10 Ekim 2015'te 101 kişinin yaşamını yitirdiği bombalı terör saldırısına ilişkin davada savcı mütalaasını açıklayarak, tutuklu sanık Erman Ekici hakkında 'Anayasal düzeni ihlal' suçundan 1, '101 kişiyi kasten öldürme' suçundan da 101 kez olmak üzere toplam 102 kez ağırlaştırılmış müebbet hapisle cezalandırılmasını talep etti.
24.04.2024 Gündem
Tokat'ta elektrik direğine çarpan araç hurdaya döndü
Tokat'ta elektrik direğine çarpan araç hurdaya döndü Tokat'ta başka bir otomobille çarpıştıktan sonra beton elektrik direğine çarpan otomobil, hurdaya döndü. Kazada, sürücü Hacı Güleç (63) yaralandı.
22.04.2024 Gündem
Kurye Sefa, son yolculuğuna uğurlandı! Yürek yakan detay
Kurye Sefa, son yolculuğuna uğurlandı! Yürek yakan detay Samsun’da ehliyetsiz sürücü M.B.'nin (17) kullandığı otomobilin motosiklete çarptığı kazada ölen kurye Sefa Şerif Efe'nin (23) cenazesi, memleketi Tokat'ta toprağa verildi. Sefa ile ilgili yürek yakan detay herkesi kahretti.
21.04.2024 Gündem
Kuşadası’nda kruvaziyer hareketliliği esnafı sevindirdi
Kuşadası’nda kruvaziyer hareketliliği esnafı sevindirdi Aydın’ın Kuşadası ilçesinde, kruvaziyer turizminde yaşanan hareketlilik esnafın yüzünü güldürdü. Geçtiğimiz yıl 531 gemi seferiyle 785 bin yolcu ağırlayan kente, 2024’te 625 seferle denizden 1 milyonun üzerinde turistin gelmesi bekleniyor.
21.04.2024 Ekonomi
14 yaşındaki kardeş her şeye şahit oldu! Aile katliamında yeni detay
14 yaşındaki kardeş her şeye şahit oldu! Aile katliamında yeni detay Sakarya’nın Hendek ilçesinde babası ile üvey annesini silahla öldüren ağabeyi Mevlüt Çelik’i, sokakta kesici alet ile öldüren Selçuk Çelik tutuklanarak cezaevine gönderildi. Selçuk Çelik’in, 14 yaşındaki kardeşinin ise kan donduran katliamla ilgili sözleri ortaya çıktı.
15.04.2024 Gündem
Son dakika! Malatya’da yolcu otobüsü devrildi: Yaralılar var
Son dakika! Malatya’da yolcu otobüsü devrildi: Yaralılar var Malatya'da otomobile çarparak devrilen yolcu otobüsündeki 1'i ağır 22 kişi yaralandı.
15.04.2024 Gündem
İran’ın İsrail’e saldırısı Tahran’da coşkuyla kutlandı
İran’ın İsrail’e saldırısı Tahran’da coşkuyla kutlandı İran’ın İsrail topraklarını insansız hava aracı ve füzelerle hedef aldığı saldırı İran’da coşkuyla kutlandı.
14.04.2024 Haberler
Geleneksel sahne kuruldu
Geleneksel sahne kuruldu Hilmi Zafer Şahin’in hazırladığı “Geleneksel Türk Tiyatrosu” Orta Asya’dan Anadolu’ya uzanan ve günümüze ulaşan Türk tiyatro sahnesine kapsamlı bir bakış. Kitap hem akademik bir kılavuz hem de tiyatroseverler için keyifli, öğretici bilgilere sahip
14.04.2024 Kültür Sanat
AFP servis etti! İran'ın İsrail'e saldırısı sonrası Tahran böyle görüntülendi
AFP servis etti! İran'ın İsrail'e saldırısı sonrası Tahran böyle görüntülendi İran devlet televizyonu, İran Devrim Muhafızları Ordusu’nun İsrail'deki hedeflere yönelik kapsamlı İHA operasyonunun başladığını duyurdu. İran'ın kararı sonrası Tahran'da birçok kişi Filistin bayraklarıyla meydanlara çıktı.
14.04.2024 Dünya
İran'dan İsrail'e konsolosluk cevabı! Hava saldırısı başlattılar
İran'dan İsrail'e konsolosluk cevabı! Hava saldırısı başlattılar İran Devrim Muhafızları Ordusu tarafından yapılan açıklamada, İsrail’in Şam'daki İran konsolosluğuna yönelik saldırısına cevap olarak İsrail'e düzinelerce insansız hava aracı ve füzelerin ateşlendiği kaydedildi.
13.04.2024 Dünya
KİBAR FEYZO OYUNCULARI - KONUSU: Kibar Feyzo filmi nerede çekildi? Kibar Feyzo oyuncu kadrosu-karakterler ve isimleri
KİBAR FEYZO OYUNCULARI - KONUSU: Kibar Feyzo filmi nerede çekildi? Kibar Feyzo oyuncu kadrosu-karakterler ve isimleri Kemal Sunal'ın başrolde yer aldığı Kibar Feyzo filmi, 1978 yapımı yerli komedi türündeki yapımdır. Televizyon izleyicileri karşısına çıkan Kibar Feyzo'nun çekimleri ise Hatay'da yapıldı. İşte, Kibar Feyzo oyuncu kadrosu...
7.04.2024 Cadde
İstanbul'da sosyal medya linci can aldı! Yazılanları okudu aort damarı patladı
İstanbul'da sosyal medya linci can aldı! Yazılanları okudu aort damarı patladı İstanbul Avcılar'da teknesinden iddiaya göre denize atık boşaltırken görüntülenen ve sosyal medyada paylaşılan balıkçı Ömer Karakaya, hakkında yazılan yorumları okurken fenalaştı. Kalp krizi geçiren Karakaya kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
7.04.2024 Haberler
İstanbul'da sosyal medya linci can aldı! Yazılanları okudu aort damarı patladı
İstanbul'da sosyal medya linci can aldı! Yazılanları okudu aort damarı patladı İstanbul Avcılar'da teknesinden iddiaya göre denize atık boşaltırken görüntülenen ve sosyal medyada paylaşılan balıkçı Ömer Karakaya, hakkında yazılan yorumları okurken fenalaştı. Kalp krizi geçiren Karakaya kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
7.04.2024 Gündem
İran'da gece yarısı sirenler çaldı! Çatışma kayıt altında
İran'da gece yarısı sirenler çaldı! Çatışma kayıt altında Devrim Muhafızları'nın İsrail ya da ABD hedeflerini vuracak misillemesi beklenirken, Çabahar'da patlama ve silah sesleri dakikalarca kesilmedi.
7.04.2024 Haberler
Projeler kapsamında Sivas'ta çiftçiye tohum dağıtıldı
Projeler kapsamında Sivas'ta çiftçiye tohum dağıtıldı Sivas'ta çiftçilere projeler kapsamında 415 ton tohum dağıtıldı. İşte detaylar...
4.04.2024 Gündem
Gazze'de son durum... İran bu kez kendi topraklarında vuruldu! Cephaneliği ele geçirdiler, savaş yayılıyor
Gazze'de son durum... İran bu kez kendi topraklarında vuruldu! Cephaneliği ele geçirdiler, savaş yayılıyor Hafta başında Suriye'nin başkenti Şam'daki büyükelçilik binası İsrail tarafından füzelerle vurulan İran, bu kez kendi topraklarında saldırıya uğradı.
4.04.2024 Haberler
Orta Doğu'da yüksek gerilim! ‘Ceza’ ve ‘intikam’ sözleri
Orta Doğu'da yüksek gerilim! ‘Ceza’ ve ‘intikam’ sözleri İsrail’in Suriye’de de olsa doğrudan İran’a ait bir hedefi vurması büyük ses getirirken, bu saldırının Ortadoğu’da İsrail ve İran arasındaki gerilimi daha da yükseltmesi bekleniyor.
3.04.2024 Dünya
İranlı iki general Şam büyükelçiliğine hava saldırısında öldürüldü
İranlı iki general Şam büyükelçiliğine hava saldırısında öldürüldü İran Devrim Muhafızları, İsrail'in Suriye'nin başkenti Şam'daki İran Konsolosluğu binasına düzenlediği saldırıda yedi subayın öldüğünü duyurdu.
2.04.2024 Dünya
Yerel Seçim Sonuçları 2024 | Diyarbakır’da DEM Parti’li Küçük başkan seçildi
Yerel Seçim Sonuçları 2024 | Diyarbakır’da DEM Parti’li Küçük başkan seçildi Diyarbakır’da Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na DEM Parti'nin Adayı Ayşe Serra Bucak Küçük seçildi. 13 ilçeyi DEM Parti, 4 ilçeyi ise AK Parti kazandı.
1.04.2024 Gündem
AK Partili Osman Karaaslan, Ankara'da son yolculuğuna uğurlandı
AK Partili Osman Karaaslan, Ankara'da son yolculuğuna uğurlandı Ankara'da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden AK Parti Genel Merkez Ar-Ge ve Eğitim Başkan Yardımcısı Osman Karaaslan (42), son yolculuğuna uğurlandı.
29.03.2024 Gündem
Diyarbakırlı Ramazan Hoca'nın katili için istenen ceza belli oldu
Diyarbakırlı Ramazan Hoca'nın katili için istenen ceza belli oldu Fatih’te, sosyal medyada 'Diyarbakırlı Ramazan Hoca' olarak tanınan Ramazan Pişkin'in işlettiği çay ocağında bıçaklanarak öldürülmesine ilişkin soruşturma tamamlandı. Savcılık, tutuklu şüpheli Erkan Baykut hakkında müebbet hapis istemiyle dava açtı.
29.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Mesele Erdoğan değil, Türkiye'dir
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Mesele Erdoğan değil, Türkiye'dir Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Tokat’ta düzenlenen mitingde konuşma yapıyor.
25.03.2024 Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Mesele Erdoğan değil Türkiye'dir
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Mesele Erdoğan değil Türkiye'dir Tokat'ta konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Akıl ve vicdan sahibi herkes biliyor ki, mesele Tayyip Erdoğan değildir, mesele AK Parti değildir, mesele Cumhur İttifakı değildir, mesele doğrudan Türkiye'dir, Türk milletidir. Milletimizin dünyanın bu müstesna coğrafyasındaki varlığından öylesine rahatsızlar ki, aradan bin yıl geçmiş olmasına rağmen kinleri halen dipdiri.' dedi.
25.03.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Hacı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.