Hademe

Hademe

Son dakika hademe haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan hademe gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan hademe haber sayfamızda...

Hademe

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 152 hademe haberi bulunmuştur.
Pınar öğretmen 45 kilometrelik yolu tek öğrencisi için kat ediyor
Pınar öğretmen 45 kilometrelik yolu tek öğrencisi için kat ediyor Batman'ın Sason ilçesinde tek öğrencisi bulunan kilometrelerce uzaklıktaki köy okulunda görev yapan Pınar Aktaş, okulda hem müdür, hem öğretmen hem de hademe görevini yürütüyor. Pınar öğretmen, teneffüslerde öğrencisine oyunlarında da eşlik ediyor.
14.03.2024 Yaşam
Tayin olduğu okula giden Pınar öğretmeni şaşkına çeviren manzara!
Tayin olduğu okula giden Pınar öğretmeni şaşkına çeviren manzara! Batman'ın Sason ilçesinde tek öğrencisi bulunan kilometrelerce uzaklıktaki köy okulunda görev yapan Pınar Aktaş, okulda hem müdür, hem öğretmen hem de hademe görevini yürütüyor. Pınar öğretmen, teneffüslerde öğrencisine oyunlarında da eşlik ediyor.
13.03.2024 Gündem
Samsun'da feci kaza! Okul servisi 112 metre yuvarlanıp yandı: 2'si öğretmen 4 yaralı
Samsun'da feci kaza! Okul servisi 112 metre yuvarlanıp yandı: 2'si öğretmen 4 yaralı Samsun'da kamyonetle çarpıştıktan sonra yoldan çıkan okul servisi 112 metre şarampole yuvarlandıktan sonra tamamen yandı. Kazada, 2'si öğretmen 4 kişi yaralandı.
3.10.2023 Gündem
‘Tacizin saniyesi dakikası olmaz’
‘Tacizin saniyesi dakikası olmaz’ İtalya’da bir hâkimin on saniyeden kısa süren elle yapılan tacizlerin suç oluşturmadığına yönelik kararını Türkiye’deki kadın hakları savunucuları yorumladı.
16.07.2023 Gündem
Harry Potter Karakterleri: Hogwarts'ın En Sevilen Karakterleri ve İsimleri
Harry Potter Karakterleri: Hogwarts'ın En Sevilen Karakterleri ve İsimleri Piyasaya sürüldükleri günden bu yana hem kitapları hem de filmleri ile 7’den 70’e milyonlarca insanın gönlüne taht kuran Harry Potter hiç şüphesiz en iyi seriler arasında yer alıyor. Büyücülük evreninin baş yapıtlarından Harry Potter’ın karakterleri ve filmdeki oyuncu kadrosu da oldukça geniş. Henüz hiç geçmişe yönelik Harry Potter anılarına tazelemek veya büyücülük evreniyle hiç tanışmamış olanların merak ettiği başlıklar arasında Harry Potter karakterleri yer alıyor. En sevilen Harry Potter karakterleri ve isimleri ile ilgili detaylı bilgilere sizin için hazırladığımız Harry Potter Karakterleri başlıklı içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
5.06.2023 Kültür Sanat
Hem öğretmen hem hademe! 'Dağın başı da olsa gitmeye razıyım'
Hem öğretmen hem hademe! 'Dağın başı da olsa gitmeye razıyım' Hakkari'nin Yüksekova ilçesinin Dilektaşı köyüne bağlı Çalımlı mezrasında ücretli öğretmenlik yapan Müjgen Karaman, bin bir zorlukla öğrencilere ders vermenin yanı sıra soba yakıp okulun temizliğini yapıyor.
12.12.2022 Gündem
Başörtüsü teklifi Meclis'e geliyor! Erdoğan: Aileyi de korumayı hedefliyoruz
Başörtüsü teklifi Meclis'e geliyor! Erdoğan: Aileyi de korumayı hedefliyoruz İlçe Müftüleri İstişare Toplantısı'nda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, yeni anayasayı işaret ederek, "Sapkın akımlar tarafından tehdit edilen aile müessesesini korumayı hedefliyoruz." ifadelerini kullandı.
31.10.2022 Siyaset
Kafalar Karışık oyuncuları karakterler kim? Kafalar Karışık filmi nerede çekildi, konusu nedir?
Kafalar Karışık oyuncuları karakterler kim? Kafalar Karışık filmi nerede çekildi, konusu nedir? Youtuber üç arkadaş Atakan, Bilal ve Fatih'in yer aldığı yerli komedi filmi Kafalar Karışık konusu araştırılıyor. Sinema salonlarının ardından televizyon ekranlarında film severlerle buluşuyor. Peki, Kafalar Karışık filmi oyuncu kadrosunda kimler var?
27.03.2022 Cadde
"Torrent için hademe diyorlardı! | Ne Sosa ne Mesut Özil, Arda Güler..." CEZA SAHASI
"Torrent için hademe diyorlardı! | Ne Sosa ne Mesut Özil, Arda Güler..." CEZA SAHASI Milliyet Gazetesi Spor Muhabirleri Serdar Sarıdağ, Nevzat Dindar ve Senad Ok'un Süper Lig gündemini değerlendirdiği Ceza Sahası'nın yeni bölümü sizlerle.
17.03.2022 Programlar
Müstahdem Ne Demek, Tdk Sözlük Anlamı Nedir? Müstahdem Kime Denir?
Müstahdem Ne Demek, Tdk Sözlük Anlamı Nedir? Müstahdem Kime Denir? Arapça kökenli bir sözcük olan müstahdem kelimesi, istihdam sözcüğünden türetilmiştir. İstihdam kelimesinin ilk anlamı bir yeri kamu yararına hizmete açmaktır. Bu kelime günümüzde daha çok işe alma ve çalıştırma manasında kullanılır. Müstahdem kelimesi ise bir yerde ücret karşılığı çalışan kişi demektir. Müstahdem ne demek? Müstahdem TDK sözlük anlamı nedir tüm detayları ile derledik.
6.11.2021 Sözlük
1 Ekim Cuma hutbesi Diyanet İşleri Bakanlığı tarafından yayımlandı! 1 Ekim Cuma hutbesi konusu ve içeriği...
1 Ekim Cuma hutbesi Diyanet İşleri Bakanlığı tarafından yayımlandı! 1 Ekim Cuma hutbesi konusu ve içeriği... 1 Ekim Cuma hutbesi Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından yayımlandı. Her hafta Diyanet İşleri Başkanlığı Din Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan Cuma hutbesinin bu haftaki konusu Mümin Camiye Vefalıdır olarak duyuruldu. 1-7 Ekim tarihinin Camiler ve Din Görevlileri Haftası olması münasebetiyle camilere verilen değerin önemine dikkat ediliyor. İşte 1 Ekim Cuma hutbesi konusu ve içeriği...
1.10.2021 Gündem
Kafalar Karışık filmi konusu nedir, başrol oyuncuları kimlerdir? Kafalar Karışık nerede, ne zaman çekildi?
Kafalar Karışık filmi konusu nedir, başrol oyuncuları kimlerdir? Kafalar Karışık nerede, ne zaman çekildi? 2018 yılında İstanbul, Antalya – Kaş, Muğla – Elmalı, Antalya – Korkuteli gibi yerlerde çekilip vizyona giren ve büyük beğeni toplayan Kafalar Karışık filmi, bu akşam bir kez daha ekranlara geliyor. Peki Kafalar Karışık filmi konusu nedir, başrol oyuncuları kimlerdir? İşte Kafalar Karışık filmi ile ilgili bilinmesi gerekenler...
19.05.2020 Cadde
Kafalar Karışık konusu nedir, oyuncuları kimler? Kafalar Karışık nerede çekildi?
Kafalar Karışık konusu nedir, oyuncuları kimler? Kafalar Karışık nerede çekildi? YouTube videoları ile adından söz ettiren Atakan Özyurt, Fatih Yasin ve Bilal Hancı’nın başrollerinde yer aldığı Kafalar Karışık filmi bugün televizyon ekranlarında yer alacak. Komedi türündeki filmin oyuncuları ve konusu araştırılıyor. Peki Kafalar Karışık konusu nedir, oyuncuları kimler?
6.04.2020 Gündem
Yüz binlerce Iraklı Türkiye sınırında
Yüz binlerce Iraklı Türkiye sınırında Irak’ta Saddam Hüseyin’in saldırısından kaçan yüz binlerce mülteci, 1991 yılının nisan ayında Türkiye sınırına dayandı. Suriye krizinde olduğu gibi Türkiye bu insanlık dramında da yalnız bırakıldı. 2 Nisan 1991’de Milli Güvenlik Konseyi, BM’yi göreve çağırdı...
2.04.2020 Gündem
Tacizci hademenin çalıştığı okulun müdürüne soruşturma!
Tacizci hademenin çalıştığı okulun müdürüne soruşturma! Konya’da, kız öğrencilere tacizde bulunduğu iddiasıyla gözaltına alınan ve sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece adli kontrolle serbest kalan hademe Mehmet E.'nin (27) görev yaptığı okulun müdürü Necdet A. hakkında, soruşturma izni verildi. İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nce görevlendirilen müfettişlerin hazırladığı raporda Necdet A.'nın, mağdurların şikayetlerini ilgili kurumlara iletmediği, okul müdürü olarak yetki ve görevlerini yerine getirmediği, yargılanmasını gerektirecek yeterli delil, bilgi ve belge bulunduğu belirtildi.
14.01.2020 Gündem
En düşük emekli maaşı 2.661, en düşük memur maaşı 4 bin TL! İşte 2020 zamlı emekli ve memur maaşları
En düşük emekli maaşı 2.661, en düşük memur maaşı 4 bin TL! İşte 2020 zamlı emekli ve memur maaşları Emekli ve memur maaşlarına Ocak ayında uygulanacak olan zam oranları Aralık ayı enflasyon rakamlarının açıklanmasının ardından netlik kazandı. Buna göre emeklilerin 2020 yılının ilk 6 ayında alacağı zam oranı 6,49 olurken memur ve memur emeklilerinin alacağı zam oranı da 5,49 olarak açıklandı. İşte zamlı 2020 emekli ve memur maşları...
5.01.2020 Gündem
Memur zammı 2020 ne kadar? Memur zammı 2020 hesaplama (Öğretmen - Polis - Mühendis - Zabıta - Avukat - Hakim - Hemşire maaşı...)
Memur zammı 2020 ne kadar? Memur zammı 2020 hesaplama (Öğretmen - Polis - Mühendis - Zabıta - Avukat - Hakim - Hemşire maaşı...) Son dakika haberleri arasında memur zammı haberleri de yer aldı. Memur zammı 2020 ne kadar oldu? Devlet memurları, sözleşmeliler ve memur emeklilerine yeni yılda yapılacak zam oranı belli oldu. Öğretmen - Polis - Mühendis - Zabıta - avukat - hakim - hemşire maaşı ne kadar? İşte açıklanan enflasyon rakamları sonrasında yapılan memur zammı 2020...
4.01.2020 Gündem
Emekli zammı, memur zammı 2020 ne kadar oldu? Emekli maaşı ne kadar oldu 2020?
Emekli zammı, memur zammı 2020 ne kadar oldu? Emekli maaşı ne kadar oldu 2020? Milyonlarca emekli ve memur için beklenen açıklama geldi. Aralık ayı enflasyon rakamlarının belli olması ile birlikte 2020 yılı SSK ve Bağ-Kur emekli maaşı, memur ve memur emeklisi maaşlarına gelen zam oranları da belli oldu. Peki 2020 emekli maaşı ne kadar oldu? Emekliye ne kadar zam verildi? İşte emekli zammı ve memur zammı...
4.01.2020 Ekonomi
Emekli maaşı ne kadar oldu? Memur maaşı zammı ne kadar?
Emekli maaşı ne kadar oldu? Memur maaşı zammı ne kadar? Günlerdir aralık ayı enflasyon rakamları bekleniyordu. Bugün enflasyon rakamları açıklandı ve emekli ve memur maaşları şekillendi. Zam oranlarının açıklanmasıyla birlikte en çok sorulan soru "Emekli maaşı ne kadar oldu? Memur maaşı zammı ne kadar?" şeklindeydi.
3.01.2020 Gündem
Emekli ve memur maaşı zam oranları açıklandı! İşte 2020 SSK- Bağ-Kur emekli ve memur maaşları
Emekli ve memur maaşı zam oranları açıklandı! İşte 2020 SSK- Bağ-Kur emekli ve memur maaşları Emekli ve memur maaşı zam oranları açıklandı. Aralık ayı enflasyon rakamlarının açıklanmasının ardından emekli ve memurların 2020 yılının ilk 6 ayı içerisinde alacağı zam oranları da belli oldu. Buna göre Temmuz-Aralık sürecindeki emekli maaşı enflasyon farkı oranı 6,49 olarak açıklanırken memurlar için bu oran 5,59 olarak duyuruldu. Peki en düşük memur ve emekli maaşı ne kadar oldu? İşte 2020 zamlı emekli ve memur maaşları...
3.01.2020 Ekonomi
Son dakika: 2020 emekli ve memur maaşı zam oranları açıklandı! SSK, Bağ-Kur zamlı emekli ve memur maaşları
Son dakika: 2020 emekli ve memur maaşı zam oranları açıklandı! SSK, Bağ-Kur zamlı emekli ve memur maaşları Son dakika haberine göre aralık ayı enflasyon rakamlarının 11,84 olarak açıklanmasından sonra memur ve memur emeklilerinin alacağı enflasyon farkı belli oldu. Memur ve memur emeklisinin alacağı zam oranı yüzde 5.5 olacak. SSK ve Bağ-Kur emeklisi yüzde 6.5 zam alacak..
3.01.2020 Ekonomi
Okulun spor salonunda iğrenç olay! 'Bana cinsel içerikli video açıp...'
Okulun spor salonunda iğrenç olay! 'Bana cinsel içerikli video açıp...' Konya'da, lisede kız öğrencilere tacizde bulunduğu öne sürülen ve gözaltına alınıp, mahkemece adli kontrol kararıyla serbest bırakılan hademe Mehmet E.'nin (26) taciz ettiği kız öğrencinin ifadesi ortaya çıktı. 11'inci sınıf öğrencisi S.Ö.'nün (16), ifadesinde, "Spor salonunda otururken, yanıma geldi. Telefonundan bana, cinsel içerikli video izletti" dediği öğrenildi.
28.10.2019 Gündem
Konya'da öğrencileri taciz eden hademe gözaltına alındı!
Konya'da öğrencileri taciz eden hademe gözaltına alındı! Konya’da lisede 3 kız öğrenciye tacizde bulunduğu ileri sürülen işitme ve konuşma engelli hizmetli Mehmet E. (26) gözaltına alındı. Öğrenciler ve veliler, okul bahçesinde taciz olayına tepki gösterdi.
25.10.2019 Gündem
AK Parti'den flaş İstanbul açıklaması: Hepsi doğru çıkıyor
AK Parti'den flaş İstanbul açıklaması: Hepsi doğru çıkıyor AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz parti genel merkezinde basın toplantısı düzenledi. Yavuz açıklamasında, "YSK'ya itirazda bulunurken gerekçelerimiz vardı. Ara kararlar gösteriyor ki baştan beri ne ileri sürdüysek hepsi doğru çıkıyor" dedi.
2.05.2019 Siyaset
AK Parti'den flaş İstanbul açıklaması: Hepsi doğru çıkıyor
AK Parti'den flaş İstanbul açıklaması: Hepsi doğru çıkıyor AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz parti genel merkezinde basın toplantısı düzenledi. Yavuz açıklamasında, "YSK'ya itirazda bulunurken gerekçelerimiz vardı. Ara kararlar gösteriyor ki baştan beri ne ileri sürdüysek hepsi doğru çıkıyor" dedi.
2.05.2019 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Hademe ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.