Hafta

Hafta

Son dakika hafta haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan hafta gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan hafta haber sayfamızda...

Hafta

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 291.218 hafta haberi bulunmuştur.
Dolar, altın ve borsa için rakam verildi! İşte enflasyona göre en iyi yatırım aracı
Dolar, altın ve borsa için rakam verildi! İşte enflasyona göre en iyi yatırım aracı Parasını borsa, altın veya dövizde değerlendirmek isteyen yatırımcılar piyasadaki seyri merakla takip ediyor. Rekor seviyeleri test eden borsada 11 bin puan seviyesi görülür mü? Dolar/TL’de son haftalarda aşağı yönlü hareketler dikkat çekmişti. Dolar/TL, 32 seviyesinin altına sarkar mı? Gram altın için yeni hedefler ne? İşte piyasaya dair tüm merak edilenler...
14.05.2024 Ekonomi
Bankada mevduat hesabı olanlar dikkat: Paraya göre yüksek faiz!
Bankada mevduat hesabı olanlar dikkat: Paraya göre yüksek faiz! Faiz oranlarının yükselmesi ile birlikte mevduata yatırım cazip hale gelmeye başladı. Bankalarda yatırılan paraya göre faiz oranları değişiyor. Yüksek meblağa daha fazla faiz oranı veriliyor. Peki bunun nedeni ne? Faiz oranları daha da yükselir mi? İşte detaylar...
14.05.2024 Ekonomi
SURVİVOR İLK ELEME ADAYI KİM OLDU? Survivor kaptanlık oyununu kim kazandı? Survivor All Star 2024 dokunulmazlık oyunu
SURVİVOR İLK ELEME ADAYI KİM OLDU? Survivor kaptanlık oyununu kim kazandı? Survivor All Star 2024 dokunulmazlık oyunu Survivor All Star yarışması yeni haftaya kaptanlık oyunuyla başladı. Her hafta gerçekleşecek kaptanlık oyunu sonunda yeni takımlar oluşacak. Kaptanlık oyunu sonrasında haftanın ilk dokunulmazlık oyunu için yeni takım yarışmacıları parkurdaki yerlerini alacak. Peki, Survivor kaptanlık oyununu kim kazandı? Survivor dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? Survivor All Star 2024 ilk eleme adayı kim oldu?
14.05.2024 Bilgi Rehberi
Galatasaray'da iletişim uzmanı Okan Buruk!
Galatasaray'da iletişim uzmanı Okan Buruk! Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, ligde fırtına gibi eserken, takım içi doğru iletişimin meyvelerini topladı. Buruk, yıldız futbolcu yönetimini çok iyi başardı, Barış Alper Yılmaz’ı bir yıldıza dönüştürdü, Karagümrük maçında son golü atan Berkan Kutlu’yu da kazanmayı bildi.
14.05.2024 Galatasaray
Süper Lig'de düşme hattı alev aldı! Hesaplar karıştı
Süper Lig'de düşme hattı alev aldı! Hesaplar karıştı Süper Lig’de önceki gün alınan sonuçlarla alt sıralarda hesaplar karıştı. Düşme potasında yer alan 7 takımdan 6’sının birbirleriyle oynayacak olması 37. haftanın önemini ikiye katladı.
14.05.2024 Süper Lig
‘Olumlu gündeme odaklıyız’
‘Olumlu gündeme odaklıyız’ Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yunanistan Başbakanı Miçotakis’i Ankara’da ağırladı. Ortak basında toplantısında yapıcı mesajlar veren Erdoğan, “Görüş ayrılıklarına rağmen diyalog kanallarımızı açık tutarak olumlu gündeme odaklanıyoruz” dedi.
14.05.2024 Gündem
Kurtulmuş’tan, Bahçeli’ye ‘yeni anayasa’ ziyareti
Kurtulmuş’tan, Bahçeli’ye ‘yeni anayasa’ ziyareti TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, yeni Anayasa çalışmalarının yöntemi konusunda görüş ve önerilerini almak üzere siyasi parti lider ve grup başkanlarına yönelik başlattığı görüşme turunu sürdürüyor. Kurtulmuş, bugün de TBMM’De MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile görüşecek.
14.05.2024 Gündem
Endemik türleri kaçıran ABD’li profesöre suçüstü
Endemik türleri kaçıran ABD’li profesöre suçüstü İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı polis ekipleri Türkiye’de yaşayan endemik türdeki hayvanların kaçak yollarla yurtdışına çıkarılacağı ihbarı üzerine harekete geçti
14.05.2024 Gündem
Enflasyondaki düşüş ne olur?
Enflasyondaki düşüş ne olur? Geçen hafta bu yılın ikinci Enflasyon Raporu’nu açıklayan Merkez Bankası önümüzdeki döneme ilişkin senaryosunu sundu. Buna göre her dezenflasyon sürecinde olduğu gibi toplumun önemli bir bölümünü sıkı bir dönem bekliyor.
14.05.2024 Ekonomi
Balkonlara 100 bin ‘ata tohumu’ fidesi
Balkonlara 100 bin ‘ata tohumu’ fidesi Osmangazi Belediyesi, vatandaşları balkon ve teraslarda tarım yapmaya teşvik etmek adına 100 bin domates, biber ve patlıcan fidesi dağıttı. Etkinlik özellikle ev hanımları tarafından ilgi gördü.
14.05.2024 Ekonomi
Kemer Country’de heyecanlı turnuva
Kemer Country’de heyecanlı turnuva Kemer Country, hafta sonu heyecan dolu bir turnuvaya ev sahipliği yaptı.
14.05.2024 Cadde
Fenerbahçe'de Aziz Yıldırım'dan Mourinho sonrası bir bomba daha! Yıldız oyuncu için girişimler başladı
Fenerbahçe'de Aziz Yıldırım'dan Mourinho sonrası bir bomba daha! Yıldız oyuncu için girişimler başladı Fenerbahçe’de Aziz Yıldırım başkanlık için tekrar aday olacağını açıkladı. Yıldırım seçimi kazanması halinde takımın başına dünyaca ünlü teknik adam Jose Mourinho’yu getireceğini vaat etti. Yıldırım'ın ünlü yıldızı sarı-lacivertli takıma kazandırmak için girişimlere başladığı öğrenildi.
14.05.2024 Fenerbahçe
Putin, Şoygu'yu neden görevden aldı? Savaşın ‘ekonomisi’ daha ağır bastı
Putin, Şoygu'yu neden görevden aldı? Savaşın ‘ekonomisi’ daha ağır bastı Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in Savunma Bakanı Sergey Şoygu’yu görevden alması büyük ses getirdi.
14.05.2024 Dünya
PKK’nın bahar kabusu başladı
PKK’nın bahar kabusu başladı Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Irak’ın kuzeyindeki Pençe Kilit harekat bölgesinde baharın gelişiyle birlikte başlattığı havadan ve karadan süratli-sürekli operasyonlar ile kilidi kapatıyor.
14.05.2024 Gündem
8 başlıkta kamuda tasarruf: 3 sene kemer sıkılacak!
8 başlıkta kamuda tasarruf: 3 sene kemer sıkılacak! Taşıt kullanımından, temsil harcamasına, personel alımından, yatırımlara kamu 3 yıl kemer sıkacak. TBMM hariç, istisnasız tüm kamu idareleri ve personelini bağlayacak Tasarruf Genelgesi bu hafta Cumhurbaşkanı Erdoğan’a sunulacak. Hazine ve Maliye Bakanlığı harcamaları izleyip aykırılıkları raporlayacak. Genelgeye uymayana yaptırım var
14.05.2024 Ekonomi
Survivor All Star'da ilk eleme adayı belli oldu! 'Gerçek yüzlerini gördüm'
Survivor All Star'da ilk eleme adayı belli oldu! 'Gerçek yüzlerini gördüm' Survivor All Star'da haftanın kaptanları yeni takımları oluşturdu. Aleyna Kalaycıoğlu, düelloda yaşadıklarıyla ilgili 'Herkesin gerçek yüzünü gördüm' dedi. Dokunulmazlık oyunu nefes kesti. İlk eleme adayı belli oldu. İşte detaylar...
14.05.2024 Cadde
Fenerbahçe'de Aziz Yıldırım'ın Jose Mourinho vaadi Avrupa'da gündem oldu!
Fenerbahçe'de Aziz Yıldırım'ın Jose Mourinho vaadi Avrupa'da gündem oldu! Fenerbahçe'de başkan adaylığını açıklayan Aziz Yıldırım, Jose Mourinho ile görüştüğünü dile getirmişti. Seçimi kazanması durumunda Portekizli teknik direktörü görevlendireceğini belirten Aziz Yıldırım'ın bu vaadi Avrupa'da ses getirdi.
13.05.2024 Fenerbahçe
İbu Yanardağı patladı
İbu Yanardağı patladı Endonezya'da bulunan İbu Yanardağı'nda patlamalar gerçekleştiği bildirildi.
13.05.2024 Haberler
Bu yıl 13’üncü kez yuvasına gelmişti! Yaren Leylek’ten üzen haber
Bu yıl 13’üncü kez yuvasına gelmişti! Yaren Leylek’ten üzen haber Bursa’da yaşayan balıkçı Adem Yılmaz (68) ile dostluğu filme konu olan ve 'Eskikarağaç Leylek Köyü'ne bu yıl 13'üncü kez gelen Yaren leylek ile eşi Nazlı, 4 yavrusundan 2’sini kaybetti.
13.05.2024 Haberler
Aziz Yıldırım, Fenerbahçe'de Ali Koç'a rakip oldu! Jose Mourinho'yu açıkladı: Kazanırsak getireceğim
Aziz Yıldırım, Fenerbahçe'de Ali Koç'a rakip oldu! Jose Mourinho'yu açıkladı: Kazanırsak getireceğim Fenerbahçe'nin eski başkanlarından Aziz Yıldırım, Haziran ayında gerçekleştirilecek Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı'nda başkan adayı oldu. Aziz Yıldırım, seçilmesi halinde teknik direktörlük görevine Jose Mourinho'yu getireceğini duyurdu.
13.05.2024 Fenerbahçe
TFF yayınladı! Süper Lig'de 36'ncı haftanın VAR kayıtları ortaya çıktı
TFF yayınladı! Süper Lig'de 36'ncı haftanın VAR kayıtları ortaya çıktı Trendyol Süper Lig'de 36'ncı hafta maçları heyecanı sona erdi. Türkiye Futbol Federasyonu, haftanın maçlarının tamamlanması sonrası sahada incelenen pozisyonların VAR kayıtlarını yayınladı.
13.05.2024 Süper Lig
Pelin Çelik, Filenin Sultanları'nın Paris hedefini açıkladı! Eda Erdem Dündar cevabı: Tüm kupalardan önemli
Pelin Çelik, Filenin Sultanları'nın Paris hedefini açıkladı! Eda Erdem Dündar cevabı: Tüm kupalardan önemli A Milli Kadın Voleybol Takımı Menajeri Pelin Çelik, FIVB Milletler Ligi öncesi açıklamalarda bulundu. Pelin Çelik, ilk hafta kadrosunda yer almayan Eda Erdem Dündar'la ilgili konuştu.
13.05.2024 Voleybol
Miçotakis'in Hamas sözlerine Erdoğan'dan cevap: Bu konuda mutabık değiliz
Miçotakis'in Hamas sözlerine Erdoğan'dan cevap: Bu konuda mutabık değiliz Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yunanistan Başbakanı Miçotakis ile Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde görüştü. Görüşme sonrası iki lider ortak basın toplantısında konuştu. Miçotakis'in Hamas'ı terör örgütü olarak tanımlaması konusunda mutabık olmadıklarını belirten Erdoğan, "Hamas, terör örgütü değil, bir direniş örgütüdür" dedi. Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yunanistan ile samimi diyalog çağrısını yineleyerek çözülemeyecek bir sorunun olmadığını ifade etti.
13.05.2024 Haberler
Fenerbahçe Başkan adayı Aziz Yıldırım'dan Jose Mourinho bombası!
Fenerbahçe Başkan adayı Aziz Yıldırım'dan Jose Mourinho bombası! Fenerbahçe'de yeniden başkan adayı olan Aziz Yıldırım'ın teknik direktörlük görevine Jose Mourinho'yu getirmek istediği öğrenildi.
13.05.2024 Fenerbahçe
Filenin Sultanları'nın FIVB Milletler Ligi kadrosu belli oldu! Eda Erdem Dündar gerçeği
Filenin Sultanları'nın FIVB Milletler Ligi kadrosu belli oldu! Eda Erdem Dündar gerçeği FIVB Milletler Ligi'nin 1'inci haftasında Antalya'da parkeye çıkacak A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın kadrosu belli oldu. Takım kaptanı Eda Erdem Dündar kadroda yer almadı.
13.05.2024 Voleybol

Benzer Haber Etiketleri

Hafta ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.