Halıt

Halıt

Son dakika Halıt haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Halıt gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Halıt haber sayfamızda...

Halıt

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 7.910 halıt haberi bulunmuştur.
Korgeneral Metin Tokel, Selçuk Bayraktar ve Ahmet Akyol’dan Mehmetçiklere bayram ziyareti
Korgeneral Metin Tokel, Selçuk Bayraktar ve Ahmet Akyol’dan Mehmetçiklere bayram ziyareti 2. Ordu Komutanı Korgeneral Metin Tokel, Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar ve Aselsan Genel Müdürü Ahmet Akyol, yüksek teknoloji ile donatılmış; sınır, sınır ötesi birlikler ve üs bölgelerinde görev yapan Mehmetçiklere bayram ziyareti gerçekleştirdi.
14.04.2024 Gündem
Soma'da maden ocağında iş kazası: 1 işçi hayatını kaybetti
Soma'da maden ocağında iş kazası: 1 işçi hayatını kaybetti Manisa'nın Soma ilçesinde özel bir maden ocağında meydana gelen iş kazasında 1 işçi hayatını kaybetti.
13.04.2024 Gündem
Ramazan ve bayram sevinci
Ramazan ve bayram sevinci Kültürümüzde derin ve müstesna bir yeri olan ramazan ve bayram coşkusu edebiyatımıza da yansımış. Bayramları ele alıp yücelten eserlere edebiyatımızda “iydiyye” ya da “bayramiyye” denilirdi. Ramazanla ilgili şiir ve kasidelere de ramazaniyye...
12.04.2024 Gündem
Fehmi Özgüler için düzenlenen organizasyon tamamlandı!
Fehmi Özgüler için düzenlenen organizasyon tamamlandı! Spor basınının duayeni Fehmi Özgüler adına düzenlenen “Efsane Gazeteci Fehmi Özgüler 47+ Veteran Futbol Turnuvası” dün oynanan final maçıyla tamamlandı.
8.04.2024 Futbol
Bergüzar Korel takıntılarını açıkladı: Kimseye dokunmayı sevmem
Bergüzar Korel takıntılarını açıkladı: Kimseye dokunmayı sevmem Son olarak dijital bir platformda yer alan bir proje ile ekranlara gelen Bergüzar Korel, geçtiğimiz gün katıldığı bir programda samimi açıklamalarda bulundu. Ünlü isim daha önce kimsenin duymadığı takıntılarından bahsetti.
8.04.2024 Cadde
Oktay Kaynarca 'Süleyman Çakır'ı' unutmadı! Ölümünün 20'nci yıl dönümünde videolu mesaj
Oktay Kaynarca 'Süleyman Çakır'ı' unutmadı! Ölümünün 20'nci yıl dönümünde videolu mesaj Kurtlar Vadisinin efsane karakteri Süleyman Çakır ölümünün 20'nci yıl dönümünde unutulmadı. 2003 yılında ilk bölümüyle ekrana gelen ve ilgiyle izlenen Kurtlar Vadisi'nde 'Süleyman Çakır' karakterini canlandıran Oktay Kaynarca, geleneği bozmayarak bu yıl da paylaşım yaptı.
8.04.2024 Magazin
Oktay Kaynarca 'Süleyman Çakır'ı' unutmadı! Ölümünün 20'nci yıl dönümünde videolu mesaj
Oktay Kaynarca 'Süleyman Çakır'ı' unutmadı! Ölümünün 20'nci yıl dönümünde videolu mesaj Kurtlar Vadisinin efsane karakteri Süleyman Çakır ölümünün 20'nci yıl dönümünde unutulmadı. 2003 yılında ilk bölümüyle ekrana gelen ve ilgiyle izlenen Kurtlar Vadisi'nde 'Süleyman Çakır' karakterini canlandıran Oktay Kaynarca, geleneği bozmayarak bu yıl da paylaşım yaptı.
8.04.2024 Cadde
Gümüşhane'nin en büyük köyüne genç muhtar!
Gümüşhane'nin en büyük köyüne genç muhtar! 2 bin 331 nüfusuyla Gümüşhane'nin en büyük köyü olan, bir süre önce de mahkeme kararıyla belde olan Tekke Köyü’nde geçici muhtarlık görevine 24 yaşındaki Nurican Alkan seçildi.
6.04.2024 Gündem
Kayseri Yeşilhisar'da itiraz üzerine oylar tekrar sayıldı: Halit Taşyapan yeniden kazandı
Kayseri Yeşilhisar'da itiraz üzerine oylar tekrar sayıldı: Halit Taşyapan yeniden kazandı Kayseri’nin Yeşilhisar ilçesinde 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri’nde, İYİ Parti ve AK Parti'li yetkililerin İlçe Seçim Kuruluna yaptığı itiraz sonrası oylar yeniden sayıldı. Sayım sonucu, AK Parti'li mevcut Belediye Başkanı Halit Taşyapan, 4 bin 355 oyla yeniden başkan seçildi.
5.04.2024 Gündem
3 ve 5 yaşındaki iki kardeşin el freni oyunu! 1 kişinin yaralandığı olayda faciadan dönüldü
3 ve 5 yaşındaki iki kardeşin el freni oyunu! 1 kişinin yaralandığı olayda faciadan dönüldü Şişli'de 3 ve 5 yaşlarındaki iki kardeş, babalarının aracın camını temizlediği sırada el frenini indirdi. Baba, kayan aracı durdurmaya çalışırken; çevredekiler ise kapıyı açarak içeriye girmeye çalıştı. Tüm çabalara rağmen kayan araç, bir servis minibüsüne çarptı ardından trafiğe çıkarak bariyerlere vurdu. Facianın eşiğinden dönülen olayda servis şoförü kazayı hafif sıyrıklarla atlattı.
4.04.2024 Gündem
3 ve 5 yaşındaki iki kardeş el frenini indirdi! Kayan araç önce arabaya, sonra trafiğe karıştı
3 ve 5 yaşındaki iki kardeş el frenini indirdi! Kayan araç önce arabaya, sonra trafiğe karıştı Şişli'de 3 ve 5 yaşlarındaki iki kardeş, babalarının aracın camını temizlediği sırada el frenini indirdi. Baba, kayan aracı durdurmaya çalışırken; çevredekiler ise kapıyı açarak içeriye girmeye çalıştı. Tüm çabalara rağmen kayan araç, bir servis minibüsüne çarptı ardından trafiğe çıkarak bariyerlere vurdu. Facianın eşiğinden dönülen olayda servis şoförü kazayı hafif sıyrıklarla atlattı.
4.04.2024 Haberler
KADİR SURESİ Oku: Kadir Gecesi Suresi Okunuşu (İnna Enzelnahü), Türkçe Anlamı (Meali), Arapça Yazılışı, Fazileti ve Tefsiri
KADİR SURESİ Oku: Kadir Gecesi Suresi Okunuşu (İnna Enzelnahü), Türkçe Anlamı (Meali), Arapça Yazılışı, Fazileti ve Tefsiri Kadir suresi İslam aleminde kandil ve Mübarek ramazan ayı içerisinde en fazla araştırma konusu olan sureler arasında yer alıyor. Kadir Suresi Kuran-ı Kerim'de yer alan 97. sure olarak bilinmektedir. Kadir Suresinde Kadir Gecesinin önemi ve Kuran-ı Kerim'in bu gece indirilmeye başlandığından bahsedilir. 5 ayeti kerimeden oluşan Kadir Suresi bu özel gecenin önemi bildirilmektedir. İlk ayeti kerimede doğrusu biz onu (Kuran-ı) Kadir gecesinde indirdik buyrulmuştur. İşte Kadir Suresi Türkçe meali ve Arapça okunuşunun yanı sıra diyanet tefsiri ve faziletini haberimizde bulabilirsiniz.
4.04.2024 Sureler
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Samsun BŞB Başkanı Doğan’a tebrik telefonu
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Samsun BŞB Başkanı Doğan’a tebrik telefonu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan tebrik telefonu! Erdoğan, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan’ı arayarak tebrik etti.
3.04.2024 Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Samsun BŞB Başkanı Doğan’a tebrik telefonu
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Samsun BŞB Başkanı Doğan’a tebrik telefonu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan tebrik telefonu! Erdoğan, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan’ı arayarak tebrik etti.
3.04.2024 Gündem
Karadeniz’de kıyasıya yarış
Karadeniz’de kıyasıya yarış Karadeniz bölgesinde bulunan 18 ilden 8’ini CHP, 8’ini AK Parti, 2 ili ise MHP aldı. MHP bir önceki seçimlerde aldığı 5 ilin üçünü CHP’ye ikisini de AK Parti’ye kaptırırken, yüzü Gümüşhane ile güldü
1.04.2024 Gündem
Çıkan olaylarda 3 ölü, 48 yaralı
Çıkan olaylarda 3 ölü, 48 yaralı Sandık bölgelerinde çıkan olaylarda üç kişi hayatını kaybederken, ikisi ağır 48 kişi de yaralandı.
1.04.2024 Gündem
Samsun'da AK Parti'li Halit Doğan Büyükşehir Belediye Başkanı oldu
Samsun'da AK Parti'li Halit Doğan Büyükşehir Belediye Başkanı oldu Samsun'da 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde resmi olmayan sonuçlara göre, AK Parti'li Halit Doğan Büyükşehir Belediye Başkanı oldu.
1.04.2024 Gündem
Kayseri seçim sonucu! AK Parti'li Büyükkılıç başkan seçildi
Kayseri seçim sonucu! AK Parti'li Büyükkılıç başkan seçildi Kayseri'de, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde resmi olmayan sonuçlara göre, AK Parti'li Memduh Büyükkılıç, yeniden Büyükşehir Belediye Başkanı seçildi.
31.03.2024 Gündem
Batman'da yürüyemeyen annesini sırtında taşıyarak oy kullanmaya götürdü
Batman'da yürüyemeyen annesini sırtında taşıyarak oy kullanmaya götürdü Batman'ın Sason ilçesinde bir kişi, yürüyemeyen 97 yaşındaki annesini sırtında taşıyarak oy kullanmaya götürdü.
31.03.2024 Haberler
Altın Mimir: Futbolcularımız bizi gururlandırdı!
Altın Mimir: Futbolcularımız bizi gururlandırdı! Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi Altın Mimir, Fenerbahçe Petrol Ofisi'ni 4-2 mağlup ettikleri maçtan sonra konuştu.
Didem Karagenç: Umarım futbolu burada bırakırım!
Didem Karagenç: Umarım futbolu burada bırakırım! Beşiktaşlı futbolcu Didem Karagenç, Fenerbahçe derbisinin ardından açıklamalarda bulundu.
Türk şirket Körfez Bölgesi’nde ilk pop-up mağazasını Riyad’da açtı
Türk şirket Körfez Bölgesi’nde ilk pop-up mağazasını Riyad’da açtı Türk e-ticaret platformu Trendyol, Körfez Bölgesi’ndeki ilk pop-up mağazasını Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da ünlü dizi oyuncuları Simay Barlas ve Halit Özgür Sarı’nın katıldığı lansmanla açtı.
29.03.2024 Ekonomi
“Hibrit roket motorunu uzayda ateşlemeyi başaran ilk ülke olacağız”
“Hibrit roket motorunu uzayda ateşlemeyi başaran ilk ülke olacağız” Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, “Türkiye, ‘Ay Projesi’ sayesinde kendi geliştirdiği hibrit roket motorunu uzayda ateşlemeyi başaracak ve böylelikle bu teknolojiye uzayda tecrübe kazandırmış ilk ülke olacağız” dedi.
27.03.2024 Ekonomi
Yer: Bursa! Balıkçı restoranında korkutan yangın
Yer: Bursa! Balıkçı restoranında korkutan yangın Bursa’da bir balıkçı restoranının mutfak kısmında çıkan yangın kısa sürede büyüdü. Hem iş yerini hem de bacayı saran alevleri, itfaiye ekipleri güçlükle söndürdü. Yangınla ilgili polis ekiplerinin tahkikatı sürüyor.
23.03.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Halıt ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.