Halk Ekmek

Halk Ekmek

Son dakika Halk ekmek haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Halk ekmek gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Halk ekmek haber sayfamızda...

Halk Ekmek

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.782 halk ekmek haberi bulunmuştur.
İBB Başkanı İmamoğlu: Hazırlıklarımız tamam, sandıkta kontrolümüz en üst seviyede
İBB Başkanı İmamoğlu: Hazırlıklarımız tamam, sandıkta kontrolümüz en üst seviyede İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Beyoğlu'nda proje tanıtım toplantısına katıldı. İmamoğlu, “Hazırlıklarımız tamam, sandıkta kontrolümüz en üst seviyede var. Ama seçim günü, bir fazla kişi daha görev alırsa, gücümüze güç katacak" dedi.
21.03.2024 Gündem
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Yavaş: Yaptığımız birçok çalışma ödüllendirildi
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Yavaş: Yaptığımız birçok çalışma ödüllendirildi Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, "Ankara'da ne Mansur Yavaşlar var. Yeter ki önünü açın. İnsanları korkutup, oy vermelerinin önüne geçmeyin. 'Yönetemez' dedikleri Mansur Yavaş, İngiltere'den 'Dünya Başkent Belediyeleri Belediye Başkan Ödülü' aldı. 'Dünya Şeffaflık Ödülü' aldı" dedi.
27.02.2024 Gündem
Belediye binasında öldürüldü!  Zeydan Karalar: Bunun arkasında başka bir şey var
Belediye binasında öldürüldü! Zeydan Karalar: Bunun arkasında başka bir şey var Adana'da makamında, belediyeye bağlı Halk Ekmek Fabrikası'nda çalışan Mikail G. tarafından tabancayla vurularak öldürülen, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar'ın özel kalem müdür vekili Samet Güdük (40) için tören düzenlendi.
13.02.2024 Gündem
Adana Büyükşehir Belediyesi'nde silahlı saldırı: Zeydan Karalar'ın özel kalem müdürü vekili vuruldu
Adana Büyükşehir Belediyesi'nde silahlı saldırı: Zeydan Karalar'ın özel kalem müdürü vekili vuruldu Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar'ın Özel Kalem Müdürü Vekili Samet Güdük belediye binasında kimliği meçhul bir kişinin silahı saldırısına uğradı. Öte yandan saldırganın da kimliği belli oldu.
12.02.2024 Haberler
Son dakika! Adana Büyükşehir Belediyesi'nde silahlı saldırı: Zeydan Karalar'ın Özel Kalem Müdür Vekili Güdük vuruldu
Son dakika! Adana Büyükşehir Belediyesi'nde silahlı saldırı: Zeydan Karalar'ın Özel Kalem Müdür Vekili Güdük vuruldu Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar'ın Özel Kalem Müdür Vekili Samet Güdük belediye binasında silahlı saldırıya uğradı. Saldırıya uğrayan Adana Büyükşehir Belediyesi Özel Kalem vekili hayatını kaybetti.
12.02.2024 Gündem
Günlük dört bin ekmek üretiliyor
Günlük dört bin ekmek üretiliyor Ekmek zammının ardından Marmaris Belediyesi Halk Ekmek Büfeleri’ne ilgi arttı. Ortalama 3000 olan günlük satış miktarı 4000’e çıktı, uzun kuyruklar oluştu.
6.01.2024 Ege
İBB deprem bölgesinde 6 ayda neler yaptı?
İBB deprem bölgesinde 6 ayda neler yaptı? İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Maraş merkezli depremlerin ardından AFAD’ın yönlendirmesiyle Hatay’daki yardım faaliyetlerini yürüttü.
6.08.2023 Gündem
İstanbul’da Halk Ekmek’e yüzde 66 zam
İstanbul’da Halk Ekmek’e yüzde 66 zam İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı İstanbul Halk Ekmek tarafından üretilen 250 gram normal ve kepekli ekmeğin fiyatı yüzde 66 artarak 3 TL’den 5 TL’ye yükseldi.
27.07.2023 Ekonomi
İstanbul'da halk ekmek fiyatı zamlandı
İstanbul'da halk ekmek fiyatı zamlandı İstanbul'da halk ekmek fiyatlarına yüzde 66 zam geldi. Normal ekmeğin fiyatı da 5 TL'ye yükseldi.
26.07.2023 Ekonomi
15 bin Aydınlı iftarlarda buluştu
15 bin Aydınlı iftarlarda buluştu Köşk Yavuzköy Mahallesi’ndeki iftar programına katılan Büyükşehir Başkanı Çerçioğlu, “Ramazan’ın bereketini ve dayanışmayı birlikte yaşıyoruz” dedi.
1.04.2023 Ege
Erzak kolilerinde fiyatlar hareketli!
Erzak kolilerinde fiyatlar hareketli! Perşembe günü başlayacak Ramazan ayı için marketlerde, online platformlarda erzak kolisi ve hediye çekleri alışverişi hızlandı. Bu yıl erzak kolisi fiyatları 230 liradan başlıyor. Geçen yıla göre erzak kolisi fiyatlarında yüzde 130 artış görüldü.
21.03.2023 Ekonomi
Fıstığı alacak katkı sunacak
Fıstığı alacak katkı sunacak İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Osmaniye programı kapsamında Yarbaşı Belediye Başkanı Mustafa Kaynar ve Cevdetiye Belediye Başkanı Mehmet Özer’i ziyaret etti.
20.02.2023 Ege
Ekipler İstanbul'dan deprem bölgesine doğru yola çıktı
Ekipler İstanbul'dan deprem bölgesine doğru yola çıktı Kahramanmaraş'da meydana gelen 7.4 şiddetindeki depremde enkaz altında kalanlara yardım için İstanbul'dan da çok sayıda ekip bölgeye gönderiliyor.
6.02.2023 Gündem
Başkentte hayırsever vatandaş halk ekmek büfesinde bin adet ekmek dağıttırdı
Başkentte hayırsever vatandaş halk ekmek büfesinde bin adet ekmek dağıttırdı Ankara'da hayırsever bir vatandaş, halk ekmek büfesi aracılığıyla vatandaşlara ücretsiz ekmek dağıttırdı.
1.02.2023 Haberler
Aydın’da 5, Uşak’ta 3 TL
Aydın’da 5, Uşak’ta 3 TL Aydın’da 200 gram ekmek 5 lira oldu.
2.01.2023 Ege
CHP'li 11 büyükşehir belediyesindeki AK Parti'li grup başkan vekillerinden ortak açıklama
CHP'li 11 büyükşehir belediyesindeki AK Parti'li grup başkan vekillerinden ortak açıklama CHP'li başkanların görev yaptığı 11 büyükşehrin AK Parti'li belediye meclisi grup başkan vekilleri, ortak açıklama yaptı. Açıklamada, "Özellikle Ankara ve İstanbul belediye başkanları, boş hayal kurmalarının bedelini, Ankara ve İstanbul'da yaşayan hemşehrilerimize ödetti. Belediye başkanlığı görevlerini önemsemediler, şehirlerini sahipsiz bıraktılar, belediye işleri ile ilgilenmediler. Bırakın yeni projeleri mevcut rutin belediye görevlerini bile yerine getiremediler" denildi.
6.12.2022 Gündem
İBB Meclisi'nde Ahmet İsvan Halk Ekmek Fabrikası tartışması
İBB Meclisi'nde Ahmet İsvan Halk Ekmek Fabrikası tartışması İBB Meclisi Kasım ayı ikinci birleşimi yapıldı. İBB AK Parti Meclis Üyesi Ömer Çetinkaya, Ahmet İsvan Halk Ekmek Fabrikası'nda üretim yapıldığına dair kanıt isteyerek, "Çeşitli haber kanallarında fabrika üretim yapılmadığına dair görüntüler yayımlanmıştır. Bahse geçen fabrikanın elektrik tüketim kayıtları da fabrikanın çalışmadığını işaret etmektedir. Fabrikada kaç personel çalışmaktadır? Fabrikada güvenlik kamerası mevcut mudur? Kamera kayıtlarında ekmek üretimlerini gösteren görüntüler var mıdır? Bunları meclis üyeleri ile paylaşmak ister misiniz" dedi. CHP Meclis Grup Sözcüsü Tarık Balyalı bu sorulara cevap olarak gelecek ay bütün meclis üyelerini fabrikada gezdirebileceklerini ifade etti.
21.11.2022 Siyaset
Başkentte pastörize süt 1 ay indirimli
Başkentte pastörize süt 1 ay indirimli Ulusal Süt Konseyi’nin 14 Ekim 2022 tarihinden geçerli olmak üzere çiğ süt fiyatlarına yüzde 13.3 zam yapmasının ardından Ankara Büyükşehir Belediyesi harekete geçti.
17.10.2022 Ekonomi
2. şube hizmette
2. şube hizmette Menderes Belediyesi, ikinci Halk Ekmek şubesini Görece Mahallesi’nde hizmete açtı.
11.09.2022 Ege
Aldıkları ekmeğin içinden çıkanı görünce şok oldular
Aldıkları ekmeğin içinden çıkanı görünce şok oldular Bilecik'te halk ekmek satış noktasından ekmek alan bir şahıs ekmeği böldüğünde içinden çıkan böceği görünce şok oldu.
24.08.2022 Gündem
AK Parti'li Ünal: Bizi millet getirdi, yine bu aziz milletin kararı götürür
AK Parti'li Ünal: Bizi millet getirdi, yine bu aziz milletin kararı götürür AK Parti Grup Başkan Vekili Mahir Ünal, "İktidarı, millet belirler. Bizi kim getirdi? Bizi bu millet, getirdi. Peki, bizi kim götürür? Yine bu aziz milletin kararı götürür. Bugün hamdolsun, bu ülkenin evlatları, milli egemenliğe sahip çıkmış" dedi.
17.08.2022 Siyaset
33 dönüme ekim yapıldı: Jet yakıtı üretilecek
33 dönüme ekim yapıldı: Jet yakıtı üretilecek Anadolu'da 400 yıllık bir geçmişe sahip olan bitkiden jet yakıtı üretilmesi için başlatılan projede Ankara ve Eskişehir’in de aralarında bulunduğu 5 şehirde binlerce dönümlük alana ekim yapıldı.
5.08.2022 Haberler
Ekrem İmamoğlu Esenyurt'ta kütüphane açılışına katıldı
Ekrem İmamoğlu Esenyurt'ta kütüphane açılışına katıldı İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Esenyurt Kıraç Şehitler Mahallesi'nde yapımı tamamlanan, "Gülten Akın Kütüphanesi"nin resmi açılışını gerçekleştirdi.
5.08.2022 Gündem
Ankara'da halk ekmeğe zam
Ankara'da halk ekmeğe zam Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), Ankara Halk Ekmek Fabrikası’nda üretilen 250 gram ekmeğin perakende satış fiyatının, 8 Ağustos 2022 tarihi itibarıyla 3 TL olarak belirlendiğini açıkladı.
5.08.2022 Ekonomi
33 dönüme ekim yapıldı: Jet yakıtı üretilecek
33 dönüme ekim yapıldı: Jet yakıtı üretilecek Anadolu'da 400 yıllık bir geçmişe sahip olan bitkiden jet yakıtı üretilmesi için başlatılan projede Ankara ve Eskişehir’in de aralarında bulunduğu 5 şehirde binlerce dönümlük alana ekim yapıldı.
5.08.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Halk Ekmek ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.