Halka

Halka

Son dakika halka haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan halka gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan halka haber sayfamızda...

Halka

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 32.205 halka haberi bulunmuştur.
Türkiye'de ilk kez Efes Antik Kenti’nde uygulandı! 'Çok etkileyici'
Türkiye'de ilk kez Efes Antik Kenti’nde uygulandı! 'Çok etkileyici' UNESCO Dünya Miras Listesi'nde yer alan Efes Antik Kenti’nin turistler tarafından gece de ziyaret edilebilmesi için ışıklandırılmasının ardından "gece müzeciliği" lansmanı gerçekleştirildi. Türkiye’de ilk kez Efes’te uygulandı.
4.05.2024 Gündem
ALTINAY SAVUNMA HALKA ARZ ne zaman, hangi bankalarda var? Altınay Savunma Teknolojileri halka arzı kaç lot veriyor, katılım endeksine uygun mu?
ALTINAY SAVUNMA HALKA ARZ ne zaman, hangi bankalarda var? Altınay Savunma Teknolojileri halka arzı kaç lot veriyor, katılım endeksine uygun mu? Altınay Savunma Teknolojileri halka arz oluyor. Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından halka arzı onaylanan Altınay Savunma şirketi katılım endeksine uygun mu? Altınay Savunma Teknolojileri A.Ş. halka arz tarihi ne zaman? Katılım endeksine uygun mu, hangi bankalarda var?
4.05.2024 Bilgi Rehberi
KOÇ METALURJİ HALKA ARZ TARİHLERİ ne zaman? Koç Metalurji halka arz kaç lot veriyor, katılım endeksine uygun mu?
KOÇ METALURJİ HALKA ARZ TARİHLERİ ne zaman? Koç Metalurji halka arz kaç lot veriyor, katılım endeksine uygun mu? Koç Metalurji Halka Arz A.Ş halka arz oluyor! Halka arz takvimini takip eden yatırımcılar, Koç Metalurji şirketi talep toplama sürecini ve halka arz fiyatlarını araştırıyor. Peki, Koç Metalurji halka arz ne zaman, kaç lot veriyor?
4.05.2024 Bilgi Rehberi
Altın, dolar, borsa ve mevduatta yatırımı olanlar dikkat: Enflasyona göre hangisi daha cazip?
Altın, dolar, borsa ve mevduatta yatırımı olanlar dikkat: Enflasyona göre hangisi daha cazip? TÜİK geçtiğimiz gün nisan ayı enflasyon rakamlarını açıkladı. Enflasyon yıllık %69,80, aylık %3,18 artış gösterdi. Özellikle son dönemde mevduat faizleri yüzde 60’a dayanırken, borsa rekor kırmış, altın fiyatlarında ise sert düşüşler görülmüştü. Peki enflasyona göre parasını korumak isteyenler için hangi yatırım aracı daha cazip? Altın ve borsa için beklentiler neler? İşte detaylar...
4.05.2024 Ekonomi
Kenya'daki sel felaketinde bilanço ağırlaşıyor: En az 210 ölü
Kenya'daki sel felaketinde bilanço ağırlaşıyor: En az 210 ölü Doğu Afrika ülkesi Kenya'yı vuran şiddetli yağışların yol açtığı sel felaketinde bilanço ağırlaşıyor. Buna göre, hayatını kaybedenlerin sayısı en az 210'a yükseldi, 90 kişi ise hala kayıp.
3.05.2024 Dünya
KOTON HALKA ARZ kaç lot verir, kaç tl? Koton halka arz tarihleri (HALKA ARZ MAYIS 2024)
KOTON HALKA ARZ kaç lot verir, kaç tl? Koton halka arz tarihleri (HALKA ARZ MAYIS 2024) Yeni haftanın halka arzları devam ediyor. Sermaye Piyasası Kurulu Koton Mağazacılık Tekstil San. ve Tic. A.Ş. halka arzını onayladı. Peki, Koton halka arz tarihleri nedir, nereden, nasıl yapılacak? İşte Koton halka arz ile ilgili merak edilenler.
3.05.2024 Bilgi Rehberi
LİLA KAĞIT (LILAK) halka arz sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanır? Lila Kağıt hisse fiyatı ne kadar, kaç lot verir, hangi bankalarda var, ne zaman işlem görecek?
LİLA KAĞIT (LILAK) halka arz sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanır? Lila Kağıt hisse fiyatı ne kadar, kaç lot verir, hangi bankalarda var, ne zaman işlem görecek? Lila Kağıt halka arz sonuçları bekleniyor. Halka arz takvimine eklenen Lila Kâğıt, 30 Nisan'da talep toplamaya başladı. Lila Kağıt Sanayi ve Ticaret A.Ş. halka arz sonuçlarının açıklanmasının ardından Borsa'da işlem görmeye başlayacak. BİST kodu LILAK olarak belirlenen firma 120 milyon lot dağıtacak. Bu noktada "Lila Kağıt halka arz sonuçları açıklandı mı, kaç lot verdi, borsada ne zaman işlem görecek?" soruları gündemde. İşte, Lila Kâğıt hisse fiyatı, talep toplama tarihleri ve hissenin satıldığı bankalar...
3.05.2024 Bilgi Rehberi
Delacroix yeniden müzede
Delacroix yeniden müzede 19. yüzyıl ressamının dünyaca ünlü ve geniş çapta kopyalanan, Fransız bayrağını sallayan ve silahlı adamları savaşa yönlendiren çıplak göğüslü bir kadını tasvir eden Eugène Delacroix’nin “Halka Yol Gösteren Özgürlük” tablosu altı ay aradan sonra yeniden Louvre Müzesi’nde.
3.05.2024 Kültür Sanat
Kenya'daki korkunç sel felaketi: Ölü sayısı en az 188!
Kenya'daki korkunç sel felaketi: Ölü sayısı en az 188! Doğu Afrika ülkesi Kenya'yı vuran şiddetli yağışların yol açtığı sel felaketinde hayatını kaybedenlerin sayısı en az 188'e yükseldi.
2.05.2024 Dünya
İstanbul'da 565 hayvan ele geçirildi! Komodo ejderi, timsah yavruları ve yılanlar...
İstanbul'da 565 hayvan ele geçirildi! Komodo ejderi, timsah yavruları ve yılanlar... İstanbul Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri kent genelinde, hayvan kaçakçılarına yönelik operasyon düzenledi. 36 kişinin gözaltına alındığı operasyonda 565 hayvan ele geçirildi.
2.05.2024 Haberler
İstanbul'da 565 hayvan ele geçirildi! Komodo ejderi, timsah yavruları ve yılanlar...
İstanbul'da 565 hayvan ele geçirildi! Komodo ejderi, timsah yavruları ve yılanlar... İstanbul Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri kent genelinde, hayvan kaçakçılarına yönelik operasyon düzenledi. 36 kişinin gözaltına alındığı operasyonda 565 hayvan ele geçirildi.
2.05.2024 Gündem
Giyim markası Koton halka arz oluyor
Giyim markası Koton halka arz oluyor Koton Mağazacılık ve Tekstil Sanayi ve Ticaret A.Ş.’nin halka arz için yaptığı başvuru 25 Nisan 2024 tarihinde Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından onaylandı.
2.05.2024 Ekonomi
İşte Türkiye'nin En Etkin 50 CFO'su
İşte Türkiye'nin En Etkin 50 CFO'su İş dünyasında yaşanan hızlı değişim ve dönüşüm, CFO'ları (Chief Financial Officer - Mali İşler Başkanı / Finans Direktörü) organizasyonların karar süreçlerinin merkezi figürleri haline getirdi...
2.05.2024 Milliyet Executive
GÜNCEL HALKA ARZ TARİHLERİ TAKVİMİ 2024 BU HAFTA 💥 Yeni Halka Arz var mı, halka arz olan şirketler Koton Mağazacılık, Lila Kağıt...
GÜNCEL HALKA ARZ TARİHLERİ TAKVİMİ 2024 BU HAFTA 💥 Yeni Halka Arz var mı, halka arz olan şirketler Koton Mağazacılık, Lila Kağıt... Halka arz tarihleri, yatırım yapacakların yakın takibinde! Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından halka arzı onaylanan şirketler bir bir talep toplama sürecine giriyor. Yatırımcılar ise kaç lot veriyor, katılım endeksine uygun mu? sorularını sıralıyor. Bu hafta yeni halka arz olacak şirketler neler? İşte, halka arz takvimi...
1.05.2024 Bilgi Rehberi
Kayalara çelik ağ! 'Bu yol için her zaman risk söz konusu'
Kayalara çelik ağ! 'Bu yol için her zaman risk söz konusu' Gümüşhane ile Giresun illerini birbirine bağlayan Gümüşhane-Kürtün Karayolu’nda kaya düşme riski bulunan dağlar ve yamaçlar endüstriyel dağcılar tarafından çelik ağlarla örülüyor.
1.05.2024 Gündem
Hayatı boyunca göz altı morluklarıyla uğraştı! 'Muhteşem bir yağ adeta hepsini sildi'
Hayatı boyunca göz altı morluklarıyla uğraştı! 'Muhteşem bir yağ adeta hepsini sildi' Koyu halkalardan şikayetçi olduğunu belirten bir sosyal medya kullanıcısı, hayatı boyunca göz altı morluklarıyla uğraşmıştı. Ancak tatlı badem yağı, cildinde oluşan problemleri çözmeye yetti. İşte detaylar.
1.05.2024 Cilt Bakımı
LİLA KAĞIT HALKA ARZ! Lila Kağıt Sanayi ve Ticaret A.Ş halka arz hangi bankalarda var, kaç lot dağıtacak? Lila Kağıt Halka arz fiyatı ne kadar?
LİLA KAĞIT HALKA ARZ! Lila Kağıt Sanayi ve Ticaret A.Ş halka arz hangi bankalarda var, kaç lot dağıtacak? Lila Kağıt Halka arz fiyatı ne kadar? Yeni hafta ile birlikte SPK'dan onay alan ve halka arz olacak şirketler belli oldu. Bu şirketler arasında Lila Kağıt San. ve Tic. A.Ş'de yer alıyor. Yıllık 271 bin ton kağıt üretimine sahip olan Lila Kağıt'ın Sermaye Piyasası Kurulu'na yaptığı halka arz başvurusu onaylanırken halka arz detayları da netleşti. Lila Kağıt Halka arz işlemleri hakkında yatırımcı dağıtılacak lot sayısı ve hisse kodu gibi bilgileri merak ediyor. İşte Lila Kağıt Halka arz hakkında merak edilenler...
1.05.2024 Bilgi Rehberi
KARA BELA KONUSU VE OYUNCU KADROSU: Kara Bela filmi oyuncuları kimler, konusu nedir? Kara Bela filmi nerede çekildi?
KARA BELA KONUSU VE OYUNCU KADROSU: Kara Bela filmi oyuncuları kimler, konusu nedir? Kara Bela filmi nerede çekildi? Kara Bela filmi konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Burak Aksak'ın ikinci filmi olan Kara Bela filmi, halka açık gala düzenleyerek de bir ilki gerçekleştirmiştir. Filmin başrollerinde Cengiz Bozkurt, Seda Bakan ve Erkan Kolçak Köstendil yer alıyor. Film 2015 yılında vizyona girdi. Peki, Kara Bela filmi oyuncuları kimler, konusu nedir? Kara Bela filmi nerede çekildi? İşte, Kara Bela filmi oyuncu kadrosu ve karakterler...
30.04.2024 Bilgi Rehberi
VakıfBank 70 yaşında!
VakıfBank 70 yaşında! Türkiye’nin ekonomik kalkınmasına katkıda bulunmak amacıyla 1954 yılında 50 milyon liralık sermaye ile kurulan VakıfBank, bugün 2.8 trilyon lira aktif büyüklüğe ulaşarak Türkiye’nin halka açık en büyük bankası olma rolünü üstleniyor. Banka, milli ekonomiye yaklaşık 2 trilyon liralık katkısı ve sürdürülebilir kalkınmadaki anahtar rolü ile 70. yılını kutlamanın gururunu yaşıyor.  
30.04.2024 Ekonomi
Cinsel saldırıyla suçlanan Gerard Depardieu mahkemeye çıkacak!
Cinsel saldırıyla suçlanan Gerard Depardieu mahkemeye çıkacak! Asteriks ve Oburiks'in yıldızı ünlü oyuncu Gerard Depardieu, 13 kadın tarafından cinsel taciz suçlamasıyla karşı karşıya kalmıştı. Söz konusu suçlamaları reddeden dünyaca ünlü aktörün gözaltına alındığı ve önümüzdeki aylarda mahkemeye çıkarılacağı belirtildi.
30.04.2024 Cadde
Manisa'da renkli görüntüler! 7 ton mesir macunu halka saçıldı
Manisa'da renkli görüntüler! 7 ton mesir macunu halka saçıldı UNESCO Somut Olmayan Kültürel Miras Listesi'nde yer alan, 3 yıl koronavirüs, 1 yıl da deprem nedeniyle gerçekleştirilemeyen ve bu yıl 484'üncüsü düzenlenen Uluslararası Manisa Mesir Macunu Festivali, renkli görüntülerle başladı
28.04.2024 Gündem
‘Gizli’ hazinelere dünya da hayran
‘Gizli’ hazinelere dünya da hayran CNN International, Şerefiye Sarnıcı, Dara Sarnıcı, Göbeklitepe, Derinkuyu, Rumeli Han, Sancaklar Camii ve Yeraltı Camii’ni “Türkiye’nin altında saklı harika yapılar” diye tanıttı.
28.04.2024 Gündem
Balık mezatında yoğun mesai
Balık mezatında yoğun mesai Av sezonunun sona ermesiyle birlikte gözler, yılın 12 ayı serbest avcılık yapan “kıyı balıkçılığına” çevrildi.
27.04.2024 Ege
İngiltere Kralı 3. Charles, kanser tedavisi sonrası görevine geri dönüyor
İngiltere Kralı 3. Charles, kanser tedavisi sonrası görevine geri dönüyor Açıklamaya göre 75 yaşındaki Kral, halka açık ziyaretlerden ilkini 30 Nisan'da bir kanser tedavi merkezine yapacak.
27.04.2024 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Halka ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.