Hamzabeyli

Hamzabeyli

Son dakika Hamzabeyli haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Hamzabeyli gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Hamzabeyli haber sayfamızda...

Hamzabeyli

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 528 hamzabeyli haberi bulunmuştur.
Bulgaristan, kontrolleri sıklaştırdı: TIR kuyruğu oluştu
Bulgaristan, kontrolleri sıklaştırdı: TIR kuyruğu oluştu Edirne'de Hamzabeyli Sınır Kapısı'nda, 31 Mart'tan itibaren Avrupa Birliği (AB) içinde serbest dolaşım imkanı sağlayan Schengen bölgesine katılacak Bulgaristan'ın Lesovo gümrüğünde kontrolleri sıklaştırması nedeniyle, 20 kilometreyi bulan TIR kuyrukları oluştu.
22.03.2024 Ekonomi
Kaçak göçmenlerin planı: Alüminyum folyo kaplı kıyafetler
Kaçak göçmenlerin planı: Alüminyum folyo kaplı kıyafetler Bulgaristan’a çıkış yapmak için Hamzabeyli Sınır Kapısı'na gelen TIR, şüphe üzerine x-ray cihazına yönlendirildi.
13.03.2024 Gündem
Schengen nedeniyle kontroller sıkılaştı: 10 kilometrelik TIR kuyruğu!
Schengen nedeniyle kontroller sıkılaştı: 10 kilometrelik TIR kuyruğu! Edirne'de ihracat yükü taşıyan TIR’lar, 31 Mart'ta Schengen bölgesine geçecek Bulgaristan'ın, Lesovo gümrüğünde kontrolleri sıkılaştırması nedeniyle, Hamzabeyli Sınır Kapısı yolunda 10 kilometreyi bulan kuyruk oluşturdu.
1.03.2024 Ekonomi
463 kilo uyuşturucu ve 13 ton kaçak çay ele geçirildi
463 kilo uyuşturucu ve 13 ton kaçak çay ele geçirildi İstanbul Havalimanı ve Kapıkule Gümrük Kapısı'nda 463 kilogram uyuşturucu, Hamzabeyli Gümrük Kapısı'nda ise 13 ton kaçak çay ele geçirildi.
15.02.2024 Gündem
Kapıkule’deki yaya geçişi yeniden başladı
Kapıkule’deki yaya geçişi yeniden başladı Avrupa’ya açılan dünyanın en büyük kara sınır kapılarından Kapıkule’de 3 yılın ardından yaya geçişi yeniden başladı.
29.12.2023 Ekonomi
Edirne'nin yüksek kesimlerine kar yağdı
Edirne'nin yüksek kesimlerine kar yağdı Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün kar ve fırtına uyarısında bulunduğu bölgeler arasındaki Trakya'da, Edirne'nin yüksek kesimlerine kar yağdı. Tekirdağ'da ise kuvvetli rüzgar etkili oldu.
16.12.2023 Haberler
Kar Trakya'dan giriş yaptı! Meteoroloji'den peş peşe uyarılar
Kar Trakya'dan giriş yaptı! Meteoroloji'den peş peşe uyarılar Meteoroloji Genel Müdürlüğü, İstanbul ve İzmir dahil 17 il için sarı ve turuncu kodlu uyarı yayınlarken birçok kentte de şiddetli sağanak, fırtına ve kar yağışının beklendiğini paylaştı. Prof. Dr. Orhan Şen de İstanbul'da yaşayan vatandaşlara 'Akşama dışarıda kalmayın' çağrısında bulunurken Edirne'de sabah saatlerinde başlayan kar yağışı etkili oldu.
16.12.2023 Gündem
Balkanlar’da yollar kardan kapandı! 20 kilometre TIR kuyruğu
Balkanlar’da yollar kardan kapandı! 20 kilometre TIR kuyruğu Bulgaristan ve Romanya'da yoğun kar yağışı nedeniyle Avrupa ülkelerine ihraç ürünleri taşıyan Türk TIR'ları, Edirne'den Bulgaristan'a açılan Hamzabeyli Sınır Kapısı'nda 20 kilometreyi bulan kuyruk oluşturdu.
27.11.2023 Gündem
Çiftçinin yüzü güldü! 'Altın gibi bir şey bu'
Çiftçinin yüzü güldü! 'Altın gibi bir şey bu' Son yılların en kurak döneminin yaşandığı Edirne'de, çiftçinin yüzünü güldüren günler yaşanıyor.
26.11.2023 Gündem
Kar, Balkanlar'dan üzerinden Edirne'ye giriş yaptı!
Kar, Balkanlar'dan üzerinden Edirne'ye giriş yaptı! Edirne’nin rakımı yüksek köylerinde başlayan kar yağışı kısa sürede her yeri beyaza bürüdü. Kar yağışının belli aralıklarla devam edeceği tahmin ediliyor.
26.11.2023 Gündem
Edirne'de sınır kapısında kaçak göçmenler kendilerini ihbar etti! Dayanamadılar polisi aradılar
Edirne'de sınır kapısında kaçak göçmenler kendilerini ihbar etti! Dayanamadılar polisi aradılar Edirne'de polise gelen ihbar ile harekete geçildi ve şok bir manzara ile karşılaşıldı. Hamzabeyli Sınır Kapısı’ndan Bulgaristan’a çıkış yapmaya çalışan bir TIR'daki 36 kaçak göçmen havasız kalınca polisi arayıp kendi kendilerini ihbar etti. Havasızlıktan bitkin hale düşen göçmenlere sağlık ekipleri müdahale etti. İşte merak edilen detaylar...
24.11.2023 Gündem
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları A Word kelime oyunudur. Milyonlarca indirmesi bulunan bu oyunda 2000 seviye bulunur. Bölüm atladıkça cevapları bulmak da bir o kadar zorlaşır. Bu oyunda amaç altıgen harflerden oluşan kelimeleri bulmaktır. Seviye ilerledikçe bulunması istenen kelime sayısı da artar. Hem eğlendirici hem de öğretici özelliği bulunan oyunda puan toplayarak 20 farklı rozet kazanmak gerekir. Bu oyun zeka ve beyin egzersizi yapmaya yardımcı olur. A Word Kelime Oyunu nasıl oynanır? “A Word Cevapları” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
26.09.2023 Oyun
Sınırda yoğunluk bitti, Bulgarlardan Edirne'ye akın var
Sınırda yoğunluk bitti, Bulgarlardan Edirne'ye akın var Gurbetçilerin Edirne'deki sınır kapılarında oluşturduğu yoğunluğun sona ermesiyle birlikte Bulgar turistler, günübirlik alışveriş için Edirne'ye gelmeye başladı.
13.09.2023 Gündem
Sistem güncellemesi sınırda tır kuyruğuna yol açtı
Sistem güncellemesi sınırda tır kuyruğuna yol açtı Bulgaristan'da gümrük kapılarındaki sistem güncellemesi sebebiyle tır sürücüleri, Edirne’nin Kapıkule ve Hamzabeyli sınır kapılarında günlerce bekliyor.
6.09.2023 Ekonomi
Edirne'de kontrolden çıkan TIR devrildi: 1 ölü
Edirne'de kontrolden çıkan TIR devrildi: 1 ölü Edirne'nin Lalapaşa ilçesinde, kavşakta devrilerek yol kenarındaki ağaçlığa düşen TIR'ın sürücüsü Romanya uyruklu Tiving İon (57), hayatını kaybetti.
24.08.2023 Haberler
Edirne'de kontrolden çıkan TIR devrildi: 1 ölü
Edirne'de kontrolden çıkan TIR devrildi: 1 ölü Edirne'nin Lalapaşa ilçesinde, kavşakta devrilerek yol kenarındaki ağaçlığa düşen TIR'ın sürücüsü Romanya uyruklu Tiving İon (57), hayatını kaybetti.
24.08.2023 Gündem
Sınır kapılarından 1 milyon 300 bin gurbetçi geldi
Sınır kapılarından 1 milyon 300 bin gurbetçi geldi Edirne'de Bulgaristan ve Yunanistan'a açılan sınır kapılarından gurbetçilerin kara yolu ile ülkeye girişleri sürüyor. Trakya Gümrük ve Dış Ticaret Bölge Müdürlüğü verilerine göre; son 1 ayda 5 sınır kapısından 323 bin 600 araç ile 1 milyon 300 bin gurbetçi ülkeye giriş yaptı.
28.07.2023 Ekonomi
İpsala'da TIR parkı açan Bakan Bolat: İhracatta gümrük kapılarımızın altyapısı önemli
İpsala'da TIR parkı açan Bakan Bolat: İhracatta gümrük kapılarımızın altyapısı önemli Edirne'den Yunanistan'a açılan İpsala Sınır Kapısı'nda 400 TIR ve 100 yolcu aracına hizmet verecek TIR parkının açılışını yapan Ticaret Bakanı Ömer Bolat, "2022 yılında ihracatımızın yüzde 59'u deniz yoluyla, yüzde 31'i kara yoluyla, yüzde 8'i ise hava yoluyla yapılmıştır. Aynı yıl Avrupa'ya yapılan ihracatımızın da yüzde 37,5'i kara yoluyla gerçekleştirilmiştir. Dolayısıyla kara yoluyla yapılan ihracatta, gümrük kapılarımız ve bu kapılarımızın altyapısı büyük bir önem taşımaktadır" dedi.
23.07.2023 Ekonomi
Edirne'de 2 otomobil çarpıştı: 6 yaralı
Edirne'de 2 otomobil çarpıştı: 6 yaralı Edirne’de düğün dönüşünde köylerine gitmekte olan ailenin içinde bulunduğu araç, Bulgaristan’dan Türkiye’ye giriş yapan ve içinde Bulgar ailenin olduğu başka bir otomobil ile çarpıştı, 2'si çocuk toplam 6 kişi yaralandı.
3.07.2023 Gündem
Tatil başlamadan trafik işkencesi!
Tatil başlamadan trafik işkencesi! 9 günlük bayram tatili için yollara düşen sürücüler, trafiği kilitledi. Birçok yerde trafik durma noktasına gelirken, sıcak havanın da etkisiyle sinirler gerildi, yol kavgaları yaşandı.
25.06.2023 Gündem
Kapıkule'den 100 bin gurbetçi giriş yaptı
Kapıkule'den 100 bin gurbetçi giriş yaptı Avrupa'da yaşayan, hem yaz tatillerini hem de Kurban Bayramı'nı memleketlerinde geçirmek isteyen gurbetçiler, Kapıkule Sınır Kapısı'nda yoğunluk oluşturuyor. Yetkililer, Kapıkule Sınır Kapısı'ndan 1 Haziran'dan bu yana 28 bin 325 araçla, 100 bin 543 gurbetçinin ülkeye giriş yaptığını belirtti.
24.06.2023 Ekonomi
Yurt dışı seçmen sandık başında
Yurt dışı seçmen sandık başında Yurt dışına kayıtlı 3.5 milyon Türk vatandaşlarının gümrük kapılarında ve yurt dışı temsilciliklerinde oy verme işlemleri dün sabah Türkiye saatiyle 08.00’de başladı.
28.04.2023 Gündem
Edirne'deki sınır kapılarında oy verme sandıkları kuruldu
Edirne'deki sınır kapılarında oy verme sandıkları kuruldu Türkiye'de 14 Mayıs'ta yapılacak Cumhurbaşkanı ve milletvekilliği seçimlerinde yurt dışı seçmen kütüğüne kayıtlı kişilerin oy kullanacağı sınır kapılarında sandıklar kuruldu, hazırlıklar tamamlandı.
26.04.2023 Gündem
Kayganlaşan yolda kontrolden çıkan ITR tarlaya uçtu: 1 yaralı
Kayganlaşan yolda kontrolden çıkan ITR tarlaya uçtu: 1 yaralı Hamzabeyli Sınır Kapısı’ndan Türkiye’ye giriş yapan Romanya plakalı TIR, Lalapaşa-Edirne yolunda kontrolden çıkarak tarlaya uçtu.
25.04.2023 Haberler
Beyaz eşya yüklü TIR, park halindeki kamyonete çarptı
Beyaz eşya yüklü TIR, park halindeki kamyonete çarptı Edirne'de beyaz eşya yüklü TIR, güvenlik şeridinde park halindeki kamyonete çarptı. Ölen ya da yaralananın olmadığı kazada devrilen TIR’daki eşya kolileri yola saçıldı.
8.04.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Hamzabeyli ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.