Harris

Harris

Son dakika Harris haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Harris gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Harris haber sayfamızda...

Harris

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.071 harris haberi bulunmuştur.
The King's Man: Başlangıç konusu nedir, oyuncuları kimler? Bu akşam TV'de ilk kez!
The King's Man: Başlangıç konusu nedir, oyuncuları kimler? Bu akşam TV'de ilk kez! The King's Man: Başlangıç filmi bu akşam TV'de ilk kez izleyici ile buluşacak. 2022 yılında vizyona giren film, aksiyon ve casusluk türünde. Yönetmen koltuğunda Matthew Vaughn oturduğu filmin kadrosunda Ralph Fiennes, Gemma Arterton, Rhys Ifans gibi isimler yer alıyor. Peki The King's Man: Başlangıç konusu nedir, oyuncuları kimler? İşte detaylar...
6.05.2024 Bilgi Rehberi
SERVET OPERASYONU KONUSU VE OYUNCU KADROSU: Servet Operasyonu oyuncuları kimler, konusu nedir? Servet Operasyonu filmi ne zaman?
SERVET OPERASYONU KONUSU VE OYUNCU KADROSU: Servet Operasyonu oyuncuları kimler, konusu nedir? Servet Operasyonu filmi ne zaman? Servet Operasyonu oyuncuları ve konusu merak ediliyor. Yönetmen koltuğunda Guy Ritchie'in oturduğu filmin Ritchie, Ivan Atkinson ve Marn Davies senaristliğini üstleniyor. Amerikan casus aksiyon komedi filmi Servet Operasyonu televizyonda filmseverlerle buluşuyor. 2023 yılında vizyona giren Servet Operasyonu oyuncuları ve karakterleri izleyiciler tarafından araştırılıyor. Peki, Servet Operasyonu oyuncuları kimler, konusu nedir? İşte Servet Operasyonu filmi vizyon tarihi...
30.04.2024 Bilgi Rehberi
Biden: ABD İran’a karşı saldırıda yer almayacak!
Biden: ABD İran’a karşı saldırıda yer almayacak! ABD Başkanı Joe Biden, İran’ın İsrail’e önceki gece saatlerinde düzenlediği saldırının ardından İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu ile gerçekleştirdiği telefon görüşmesinde, ülkesinin İran’a yapılacak herhangi bir karşı saldırıya müdahil olmayacağını söylediği bildirildi.
15.04.2024 Dünya
Olaylar nasıl gelişti? Şimdilik ‘geçti’ ama ‘bitmedi!’
Olaylar nasıl gelişti? Şimdilik ‘geçti’ ama ‘bitmedi!’ İran, günlerdir beklenen İsrail’e yönelik misilleme saldırısını önceki gece sabaha karşı gerçekleştirdi. Tahran yönetimi başka saldırı olmayacağını söylerken, Tel Aviv’den “Doğru zamanda intikam alacağız” açıklaması geldi.
15.04.2024 Dünya
Ülke tarihine geçti, görevine başladı! Gazze için çağrı yapacak
Ülke tarihine geçti, görevine başladı! Gazze için çağrı yapacak İrlanda parlamentosun yapılan oylama ile ülkenin eski Başbakanı Leo Varadkar’dan boşalan koltuğa 37 yaşındaki Simon Harris seçildi. Harris, ülkenin en genç başbakanı unvanını aldı. Harris, İrlanda'nın Avrupa Birliği'ndeki konumunu kullanarak ateşkes çağrısında bulunacağını belirtti.
9.04.2024 Dünya
Şanlıurfaspor, Ümraniyespor deplasmanında galip!
Şanlıurfaspor, Ümraniyespor deplasmanında galip! Trendyol 1. Lig'in 29'uncu haftasında Ümraniyespor, Şanlıurfaspor'a 1-0 mağlup oldu.
6.04.2024 1.Lig
Sakaryaspor, Şanlıurfaspor'a yenildi! Eyüpspor kazanırsa Süper Lig vizesi alacak
Sakaryaspor, Şanlıurfaspor'a yenildi! Eyüpspor kazanırsa Süper Lig vizesi alacak Trendyol 1. Lig'in 28. haftasında Şanlıurfaspor evinde karşılaştığı Sakaryaspor’u 2-0 yendi. Bu sonuç sonrası lider Eyüpspor yarın Adanaspor'u deplasmanda mağlup ettiği takdirde Süper Lig'e adını yazdıracak.
2.04.2024 1.Lig
Simpsonlar korkunç kazayı bildi mi? İnterneti karıştıran kehanet
Simpsonlar korkunç kazayı bildi mi? İnterneti karıştıran kehanet Kaza duyulduğu an tüm dünyada son dakika oldu. İnternette yayılan ve gerçekte neler olduğuna dair yapılan tahminler de birbiri ardına geldi. Dünyada olup biten neredeyse her şeyi tahmin etmeleri ile nam salan Simpsonlar'ın bu kez de büyük yıkımı bildiği sosyal medyada yayıldı. Ancak bu kez bir fark vardı, gerçek birkaç gün sonra ortaya çıktı.
2.04.2024 Dünya
KANDAHAR OYUNCULARI VE KONUSU: Kandahar (Burn Run) filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Bu akşam TV’de ilk kez ekranlarda!
KANDAHAR OYUNCULARI VE KONUSU: Kandahar (Burn Run) filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Bu akşam TV’de ilk kez ekranlarda! Kandahar filmi oyuncuları ve konusu merak ediliyor. Başrollerini Gerard Butler, Navid Negahban, Travis Fimmel’ın paylaştığı Kandahar (Burn Run) filmi 1 Nisan Pazartesi akşamı Kanal D’de ekranlara geliyor. Televizyonda ilk kez yayınlanan filmin yönetmen koltuğunda Ric Roman Waugh otururken senaryosunu Mitchell LaFortune kaleme aldı. Peki, Kandahar filminin konusu nedir, oyuncuları kimler?
1.04.2024 Bilgi Rehberi
NBA'de Houston Rockets durdurulamıyor! Üst üste 9. galibiyet
NBA'de Houston Rockets durdurulamıyor! Üst üste 9. galibiyet NBA'de heyecan geçtiğimiz gece oynanan maçlarla devam etti. Milli yıldız Alperen Şengün'ün sakatlığı nedeniyle forma giyemediği maçta Houston Rockets, sahasında Portland Trail Blazers'ı mağlup ederek serisini sürdürdü.
26.03.2024 NBA
Baba baskısı mı lanet mi?
Baba baskısı mı lanet mi? Tüm erkekleri güreşçi olan Von Erich ailesinin hem trajedilerle hem de başarılarla dolu gerçek yaşam öyküsünden uyarlanan “The Iron Claw/Demir Pençe” senenin ilginç filmlerinden.
22.03.2024 Kültür Sanat
BM'den yapay zeka kararı! Tasarı kabul edildi
BM'den yapay zeka kararı! Tasarı kabul edildi Yapay zeka teknolojilerinin güvenli kullanımına yönelik ilk karar tasarısı Birleşmiş Milletler (BM) Genel Kurulu'nda kabul edildi.
22.03.2024 Dünya
Maslak'ta 6 ay içinde ikinci çatışma! Altından İsveç mafyası çıktı
Maslak'ta 6 ay içinde ikinci çatışma! Altından İsveç mafyası çıktı Sarıyer Maslak'ta bir kafeteryanın önünde çıkan silahlı çatışmada öldürülen Mazlum Ayrancı'nın babası saldırıyla ilgili İsveç'te yaşadığını belirttiği suç örgütünü liderini suçladı.
18.03.2024 Gündem
ABD'de Blinken ile görüşen Bakan Fidan'dan Gazze mesajı
ABD'de Blinken ile görüşen Bakan Fidan'dan Gazze mesajı Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'ın, ABD'li mevkidaşı Blinken ile görüştü. ABD'de Blinken ile görüşen Dışişleri Bakanı Fidan, "Gazze'deki vahim durum, uluslararası toplumun masum insanların acılarını durdurmak için acil harekete geçmesini gerektiriyor" dedi.
9.03.2024 Gündem
Ateşkes için bir pürüz kaldı
Ateşkes için bir pürüz kaldı Gazze’de bir ateşkes sağlanmasına yönelik diplomatik çabalar devam ederken, iki tarafın bazı konularda henüz uzlaşıya varamadığı ifade ediliyor.
5.03.2024 Dünya
Harris: Gazze’de acil ateşkes olmalı
Harris: Gazze’de acil ateşkes olmalı ABD Başkan Yardımcı Kamala Harris, Alabama'da yaptığı konuşmada 'Gazze'de acil ateşkes' çağırısı yaptı.
4.03.2024 Dünya
ABD Başkanı Biden'dan Navalny açıklaması! 'Putin sorumlu'
ABD Başkanı Biden'dan Navalny açıklaması! 'Putin sorumlu' ABD Başkanı Joe Biden, Rus muhalif lider Alexei Navalny’nin ölümüne ilişkin yaptığı açıklamada, “Rus yetkililer kendi hikayelerini anlatacaklar. Şüphesiz ki Putin, Navalny'nin ölümünden sorumludur” ifadelerini kullandı.
16.02.2024 Dünya
Navalny'nin ölümünde çarpıcı detaylar! Avrupa'dan ilk yorumlar geldi
Navalny'nin ölümünde çarpıcı detaylar! Avrupa'dan ilk yorumlar geldi NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, Rus muhalif lider Alexei Navalny’nin tutuklu bulunduğu cezaevinde hayatını kaybetmesinin ardından yaptığı açıklamasında, "Tüm gerçeklerin ortaya konması gerekiyor. Rusya’nın cevaplaması gereken sorular var. Navalny, uzun yıllar boyunca özgürlüğün ve demokrasinin güçlü sesi oldu” dedi.
16.02.2024 Dünya
Cihat Arslan: Ayıp bir şey yapmadık, mücadele ettik!
Cihat Arslan: Ayıp bir şey yapmadık, mücadele ettik! Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Cihat Arslan, Ankara Keçiörengücü'ne 1-0 mağlup oldukları maçtan sonra konuştu.
10.02.2024 1.Lig
Ankara Keçiörengücü, Şanlıurfaspor'u deplasmanda yıktı!
Ankara Keçiörengücü, Şanlıurfaspor'u deplasmanda yıktı! Trendyol 1. Lig'in 22'nci haftasında Ankara Keçiörengücü, Şanlıurfaspor'u deplasmanda 1-0 mağlup etti.
10.02.2024 1.Lig
Blinken, Almanya ve Arnavutluk’a gidecek
Blinken, Almanya ve Arnavutluk’a gidecek ABD Dışişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, Dışişleri Bakanı Antony Blinken’in 14-17 Şubat tarihleri arasında Almanya ve Arnavutluk’u ziyaret edeceği duyuruldu.
9.02.2024 Dünya
Son dakika... Dünya şokta! Ürdün'de 3 ABD askeri öldürüldü
Son dakika... Dünya şokta! Ürdün'de 3 ABD askeri öldürüldü CNN’e göre CENTCOM, Ürdün’de Suriye sınırında bir ABD karakoluna yapılan saldırıda 3 ABD askerinin öldürüldüğünü en az 25 askerin yaralandığını teyit etti. Biden'dan ilk açıklama geldi. Detayları CNN TÜRK Washington temsilcisi Yunus Paksoy aktardı.
28.01.2024 Dünya
60 yaş büyük milyoner kocası 7 yıl önce hayatını kaybetmişti! 'Yatağında gizli kameralar vardı'
60 yaş büyük milyoner kocası 7 yıl önce hayatını kaybetmişti! 'Yatağında gizli kameralar vardı' Playboy dergisinin kurucusu Hugh Hefner'ın üçüncü ve son eşi Crystal Harris, hayatını kaybeden milyoner hakkında 'Only Say Good Things: Surviving Playboy and Finding Myself' adlı kitabında çarpıcı ifadelere yer verdi. Hefner'ın yatağında küçük kamera delikleri gördüğünü söyleyen Harris, eşinin bunun karşısında verdiği şoke eden yanıtı da paylaştı.
23.01.2024 Cadde
Şanlıurfaspor, Adanaspor'u 4 golle devirdi!
Şanlıurfaspor, Adanaspor'u 4 golle devirdi! Şanlıurfaspor, Trendyol 1. Lig'in 19'uncu haftasında Adanaspor'u 4-0 mağlup etti.
21.01.2024 1.Lig
Milan, Udinese'yi deplasmanda devirdi!
Milan, Udinese'yi deplasmanda devirdi! Serie A'nın 21'inci haftasında Milan, Udinese deplasmanından 3-2 galip ayrıldı.
20.01.2024 İtalya Serie A

Benzer Haber Etiketleri

Harris ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.