Hasan

Hasan

Son dakika Hasan haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Hasan gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Hasan haber sayfamızda...

Hasan

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 74.558 hasan haberi bulunmuştur.
Bakan Güler, Katar Genelkurmay Başkanı'nı kabul etti
Bakan Güler, Katar Genelkurmay Başkanı'nı kabul etti Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Katar Genelkurmay Başkanı Hava Pilot Korgeneral Salem Bin Hamad Al-Aqel Al-Nabet’i kabul etti.
9.05.2024 Gündem
'Arka Sokaklar'a ses getirecek bir transfer daha! Ferit Aktuğ bu kez şaşırtacak
'Arka Sokaklar'a ses getirecek bir transfer daha! Ferit Aktuğ bu kez şaşırtacak 18 yıldır ekrana gelen polisiye dizi 'Arka Sokaklar'ın oyuncu kadrosu büyüyor. İzleyicilerin beğenisini kazanan Kanal D'nin fenomen dizisine bu kez Ferit Aktuğ dahil oldu.
9.05.2024 Cadde
Tam 200 yıllık! Emekli banka müdürü yazları peribacasında yaşıyor
Tam 200 yıllık! Emekli banka müdürü yazları peribacasında yaşıyor Bursa’nın Mudanya ilçesinde yaşayan emekli banka müdürü Hasan Coşkun (70), yazları geldiği memleketi Kayseri'nin Yeşilhisar ilçesinde, peribacasında yaşıyor. Peribacasında kalmayı çok sevdiğini belirten Coşkun, "Ben, dedemden babama kalan bu evde doğdum. Yazdan yaza bu evin bakımını ve kontrolünü yapıyorum " dedi.
9.05.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan peş peşe önemli kabuller! 'İsrail katliam dozunu artırdı'
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan peş peşe önemli kabuller! 'İsrail katliam dozunu artırdı' Cumhurbaşkanı Erdoğan peş peşe önemli kabuller gerçekleştirdi. Erdoğan, İsrail’in katliamın dozunu artırdığını, Ukrayna için savunulan ilke ve kuralların Gazze için de geçerli olması gerektiğini ifade etti.
8.05.2024 Gündem
Dursun Özbek'ten sert çıkış: Bana 'peşkeş çekiyor' diyemezsin!
Dursun Özbek'ten sert çıkış: Bana 'peşkeş çekiyor' diyemezsin! Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Divan Kurulu Toplantısı'nda sert açıklamalarda bulundu
8.05.2024 Galatasaray
Hasan Can Kaya, Oxford'u kahkahaya boğdu!
Hasan Can Kaya, Oxford'u kahkahaya boğdu! Komedyen Hasan Can Kaya, iki yıl önce Oxford Üniversitesi’nde ilgi gören söyleşisinin ardından aldığı davet üzerine bu kez 'Konuşanlar' progamını Oxford’a taşıdı.
8.05.2024 Cadde
Kuveyt ile 6 anlaşma imzalandı! Erdoğan'dan İslam dünyasına çağrı: Filistin Devleti için çalışın!
Kuveyt ile 6 anlaşma imzalandı! Erdoğan'dan İslam dünyasına çağrı: Filistin Devleti için çalışın! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Kuveyt Emiri Meşal el-Ahmed el-Cabir es-Sabah'ın görüşmesinin ardından iki ülke arasında 6 anlaşma imzalandı. İletişim Başkanlığı'ndan görüşmeye ilişkin açıklama yapıldı.
7.05.2024 Gündem
6 kişiye çarpıp ölümüne neden oldu! 'Hayatını kaybedenlerin aileleri hakkını helal etsinler'
6 kişiye çarpıp ölümüne neden oldu! 'Hayatını kaybedenlerin aileleri hakkını helal etsinler' Konya'da otomobiliyle yayalara çarparak 3'ü çocuk 6 kişinin ölümüne, 4 kişinin de yaralanmasına neden olan Sefa Selvi (20) mahkemedeki savunmasında, "Yol karanlıktı. Karanlıktan bir şey geldiğini gördüm. Fren yaptım, ama duramadım. Çarpmamak için refüje manevra yaptım, ancak kazayı engelleyemedim. Olay nedeniyle çok pişmanım. Hayatını kaybedenlerin aileleri bana hakkını helal etsinler" ifadelerini kullandı.
7.05.2024 Gündem
Ricardo Quaresma teklifi açıkladı: Beşiktaş'a dönmemi istedi
Ricardo Quaresma teklifi açıkladı: Beşiktaş'a dönmemi istedi Beşiktaş'ın Türkiye Kupası'nda Ankaragücü ile oynayacağı maçı yerinden takip edecek olan Ricardo Quaresma, eski takımı hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
7.05.2024 Beşiktaş
Masrafları karşıladı
Masrafları karşıladı Hasan Can Kaya, Hatay’da AHBAP tarafından inşa edilen bir lisedeki müzik sınıfının tüm masraflarını karşıladı.
7.05.2024 Cadde
Oğuz Aydın, Galatasaray'a transfer olacak mı? Alanyaspor'dan açıklama geldi
Oğuz Aydın, Galatasaray'a transfer olacak mı? Alanyaspor'dan açıklama geldi Galatasaray'ın Alanyaspor'un başarılı futbolcusu Oğuz Aydın'ı transfer listesine eklediği haberleri gündemde yer alırken Akdeniz ekibinden konu hakkında açıklama geldi.
6.05.2024 Alanyaspor
KKTC futbolunda yeni dönem başladı!
KKTC futbolunda yeni dönem başladı! Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Süper Ligi'nde, Video Yardımcı Hakem (VAR) sistemi, resmi olarak uygulanmaya başlandı. KKTC Süper Ligi'nde sezonun son haftasında oynanan Göçmenköy - Doğan Türk Birliği karşılaşmasında kullanılan VAR sistemi ile Ada futbolunda yeni bir dönemin başlangıcı oldu.
6.05.2024 Futbol
Gazze suçlularının varlıkları dondurulacak
Gazze suçlularının varlıkları dondurulacak İslam İşbirliği Teşkilatı’nın (İİT), Gambiya’nın başkenti Banjul’daki zirvesinde, Türkiye’nin önerisi üzerine “Gazze’deki suçlardan sorumlu özel ve tüzel kişilerin varlıklarının dondurulması” yönünde tedbir kararı alındı. Zirveye, Türkiye’yi temsilen Dışişleri Bakanı Hakan Fidan katılırken, sonuç bildirisi de dün yayınlandı.
6.05.2024 Dünya
İade-i ziyaret bu ay bekleniyor
İade-i ziyaret bu ay bekleniyor CHP, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın iade-i ziyaretini mayıs ayı bitmeden gerçekleştirmesini bekliyor. CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Erdoğan’ı Parti Genel Merkezi’nde 12. kattaki kendi makamında ağırlayacak. CHP, iade-i ziyaretten önce görüşmede gündeme gelen konularda hükümetten somut adım görmek istiyor.
6.05.2024 Gündem
Fatih Erbakan: 63 belediyemizin bulunduğu yerlerde ‘Refah Market’ler kuracağız
Fatih Erbakan: 63 belediyemizin bulunduğu yerlerde ‘Refah Market’ler kuracağız Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, yerel seçimlerde kazandıkları tüm belediyelerde ‘Refah Market’ kuracaklarını belirterek, “Bizim aldığımız 63 belediyenin bulunduğu yerlerde inşallah Refah marketleri kuracağız. Bu refah marketleri o bölgede inşallah satış yapacak. Derecik'in tahini ve unu gerekirse Urfa’da satılacaktır.” dedi.
5.05.2024 Gündem
SON DAKİKA | Beşiktaş'ta Nuri Şahin derken ters köşe! Yeşil ışık yaktı
SON DAKİKA | Beşiktaş'ta Nuri Şahin derken ters köşe! Yeşil ışık yaktı Yeni teknik direktörü adına temaslarda bulunan Beşiktaş'ta gözler Nuri Şahin'e çevrilmişken sürpriz bir gelişme yaşandı. Avrupa'yı bu sezon kasıp kavuran genç teknik adam siyah-beyazlılara yeşil ışık yaktı.
5.05.2024 Beşiktaş
TSK’dan bahar gösterisi
TSK’dan bahar gösterisi Türk Silahlı Kuvvetleri, Mayıs ayı içinde icra edeceği iki büyük tatbikat ile bölgesel bir güç olduğunun mesajını verecek.
5.05.2024 Gündem
‘Thalassophile’ ile su altına yolculuk
‘Thalassophile’ ile su altına yolculuk Geleneksel Türk Sanatı’na yaptığı farklı projelerle adından sıkça söz ettiren Dr. Souadad Kandemir, ‘Thalassophile’ sergisiyle büyük beğeni topladı.
5.05.2024 Cadde
Esenler'de korku dolu anlar! Baba ve oğluna silahlı saldırı düzenlendi
Esenler'de korku dolu anlar! Baba ve oğluna silahlı saldırı düzenlendi Esenler'de gece saatlerinde sokakta yürüyen baba ve oğluna silahlı saldırı düzenlendi. Vücuduna çok sayıda kurşun isabet eden baba ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.
4.05.2024 Gündem
Seçil Erzan hakkında yeni gelişme
Seçil Erzan hakkında yeni gelişme Aralarında spor dünyasının ünlü isimleri Arda Turan, Emre Belözoğlu, Fernando Muslera ve Selçuk İnan’ın da bulunduğu 21 mağdurun dolandırıldığı iddiasına ilişkin davaya, 5 şikayetçiden oluşan 2 yeni iddianame daha eklendi.
4.05.2024 Haberler
Köpeklerden kaçarken otomobil çarptı: O anlar kamerada
Köpeklerden kaçarken otomobil çarptı: O anlar kamerada Antalya'nın Serik ilçesinde başıboş köpeklerden kaçarken otomobil çarpan Hamitcan Haber (15) yüzünden yaralandı. Kaza güvenlik kamerasına yansırken, Hamitcan Haber, "Sokak köpeklerinin saldırısına uğradım, kaçmaya başladım. Araba çarpmış hatırlamıyorum" dedi.
4.05.2024 Haberler
Köpeklerden kaçarken otomobil çarptı: O anlar kamerada
Köpeklerden kaçarken otomobil çarptı: O anlar kamerada Antalya'nın Serik ilçesinde başıboş köpeklerden kaçarken otomobil çarpan Hamitcan Haber (15) yüzünden yaralandı. Kaza güvenlik kamerasına yansırken, Hamitcan Haber, "Sokak köpeklerinin saldırısına uğradım, kaçmaya başladım. Araba çarpmış hatırlamıyorum" dedi.
4.05.2024 Gündem
Seçil Erzan hakkında yeni gelişme
Seçil Erzan hakkında yeni gelişme Aralarında spor dünyasının ünlü isimleri Arda Turan, Emre Belözoğlu, Fernando Muslera ve Selçuk İnan’ın da bulunduğu 21 mağdurun dolandırıldığı iddiasına ilişkin davaya, 5 şikayetçiden oluşan 2 yeni iddianame daha eklendi.
4.05.2024 Gündem
Siyasette yumuşama dönemi! 'Ne kadar anormal durum varsa, hepsi normalleşti'
Siyasette yumuşama dönemi! 'Ne kadar anormal durum varsa, hepsi normalleşti' Cumhurbaşkanı Erdoğan ile CHP liderinin buluşmasının yankısı dün de sürdü. İki lider de görüşmeden duydukları memnuniyeti dile getirdi.
4.05.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Hasan ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.