Hatice Kübra

Hatice Kübra

Son dakika Hatice Kübra haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Hatice Kübra gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Hatice Kübra haber sayfamızda...

Hatice Kübra

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 381 hatice kübra haberi bulunmuştur.
“51 bin 927 işletmeye 16,7 milyar liralık destek sağlandı”
“51 bin 927 işletmeye 16,7 milyar liralık destek sağlandı” Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, 6 Şubat depremlerinde zarar gören işletmeleri yeniden ayağa kaldıracak desteklerin sürdüğünü belirterek, “Dünya Bankası ve JICA iş birliğiyle Türkiye Deprem Sonrası Mikro, Küçük ve Orta Ölçekli İşetmelerin Canlanması Destek Programı kapsamında KOSGEB eliyle bugüne kadar 11 ilde 51 bin 927 işletmeye 16,7 milyar lira destek verildi” dedi.
4.04.2024 Ekonomi
Tankut Turnaoğlu: Biz her alanda eşit görüyoruz!
Tankut Turnaoğlu: Biz her alanda eşit görüyoruz! P&G, 'Yıldız Anneler' projesi kapsamında 10 paralimpik sporcumuz ve annesini de desteklediğini açıkladı. ‘Her alanda eşit görüyoruz’ misyonuyla hareket ettiklerini belirten P&G Türkiye Kafkasya ve Orta Asya Yönetim Kurulu Başkanı Turnaoğlu, “Bunu kadın-erkek eşitliği olarak ele almıyoruz. Fiziksel engeli olan sporcuların da desteklenmesi gerektiğine inanıyoruz” dedi.
31.03.2024 Diğer
Paris Olimpiyat Oyunları'na katılacak milli sporculara destek anlaşması
Paris Olimpiyat Oyunları'na katılacak milli sporculara destek anlaşması Teknoloji şirketlerinden BtcTurk, 2024 Paris Olimpiyat Oyunları'nda yer alacak sporculara destek olmak amacıyla Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi (TMOK) ile resmi sponsorluk anlaşması imzaladı.
21.03.2024 Diğer
'Birilerine rağmen, Hamitler Çöplüğünü kaldıracağız'
'Birilerine rağmen, Hamitler Çöplüğünü kaldıracağız' Osmangazi ilçesi Emek Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya gelen Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş açıklamalarda bulundu.
16.03.2024 Gündem
Bakan Bak: Türkiye spor ülkesi olma yolunda önemli adımlar atmıştır
Bakan Bak: Türkiye spor ülkesi olma yolunda önemli adımlar atmıştır Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Bursa Büyükşehir Belediyesi'nce inşa edilen Mustafakemalpaşa Kültür Merkezi ve Spor Tesisleri'nin açılışını gerçekleştirdi.
23.02.2024 Gündem
Bakan Bak: Türkiye bir spor devrimi yaşıyor
Bakan Bak: Türkiye bir spor devrimi yaşıyor Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından İnegöl’e kazandırılan, İnegölspor tesisleri, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’ın katıldığı törenle hizmete açıldı.
23.02.2024 Gündem
Olimpiyatlarda 100 yılın şeref listesi!
Olimpiyatlarda 100 yılın şeref listesi! Cumhuriyetimizin bir asrını bitirirken, tam 84 gurur tablosu... Hepsi birbirinden değerli, hepsi birbirinden başarılı... Türkiye’yi olimpiyatlarda madalyalarıyla onurlandırdılar, hepimizi gururlandırdılar.
24.12.2023 Diğer
Paris 2024'te mücadele edecek tekvandocular belli oldu!
Paris 2024'te mücadele edecek tekvandocular belli oldu! Dünya Tekvando Federasyonu tarafından hazırlanan olimpik ve paralimpik sıralamalar sonrasında, Paris’te madalya mücadelesi verecek sporcular netleşti. Dev organizasyonda 13 sporcumuz kürsü için ter dökecek.
19.12.2023 Diğer
Tekvandoda Paris bereketi! 13 kota birden
Tekvandoda Paris bereketi! 13 kota birden Ülkemizi Paris'te 2024 yaz Olimpiyatları'nda temsil edecek tekvandocular belli oldu.
18.12.2023 Diğer
Hatice Kübra İsminin Anlamı Nedir? Hatice Kübra Ne Demek, Ne Anlama Gelir?
Hatice Kübra İsminin Anlamı Nedir? Hatice Kübra Ne Demek, Ne Anlama Gelir? Aileler dünyaya yeni getirecekleri bebeklere isim koymadan önce ince eleyip sık dokumaktadır. Kız bebeklere sıklıkla verilen isimlerden bir tanesi de Hatice Kübra ismidir. Hatice Kübra ismini koymadan önce anlamını bilmek isteyebilirsiniz. Hatice Kübra isminin anlamı nedir? Hatice Kübra ismi Kuran’da geçiyor mu? Sizler için Hatice Kübra ismi ile ilgili merak edilenleri bir araya getirdik.
25.09.2023 Eğitim
Hatice Kübra İlgün bronz madalyanın sahibi oldu
Hatice Kübra İlgün bronz madalyanın sahibi oldu Polonya'da düzenlenen 2023 Avrupa Oyunları'nda tekvando kadınlarda Hatice Kübra İlgün bronz madalya kazandı.
24.06.2023 Diğer
Hatice Kübra İlgün, dünya 3'üncüsü oldu
Hatice Kübra İlgün, dünya 3'üncüsü oldu Azerbaycan'da düzenlenen Dünya Büyükler Tekvando Şampiyonası'nda ülkemizi temsil eden Hatice Kübra İlgün, 57 kilo yarı finalinde Chia-ling Lo'ya 2-1 mağlup olarak dünya 3'üncüsü oldu.
29.05.2023 Diğer
Hatay'da iki otomobil çarpıştı: 2 ölü, 4 yaralı
Hatay'da iki otomobil çarpıştı: 2 ölü, 4 yaralı Hatay'ın Erzin ilçesinde iki otomobilin çarpıştığı kazada Zeynep Yağmur Okur (18) ile Mustafa Eker (41) hayatını kaybetti, 4 kişi yaralandı.
21.05.2023 Haberler
Hatay'da iki otomobil çarpıştı: 2 ölü, 4 yaralı
Hatay'da iki otomobil çarpıştı: 2 ölü, 4 yaralı Hatay'ın Erzin ilçesinde iki otomobilin çarpıştığı kazada Zeynep Yağmur Okur (18) ile Mustafa Eker (41) hayatını kaybetti, 4 kişi yaralandı.
21.05.2023 Gündem
Milli tekvandocular 3 altın 2 bronz madalya kazandı
Milli tekvandocular 3 altın 2 bronz madalya kazandı Milli tekvandocular, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları’na kota puanı veren İspanya Açık Tekvando Turnuvası’nda 3’ü altın 5 madalya kazandı.
16.04.2023 Diğer
CHP MİLLETVEKİLİ ADAYLARI LİSTESİ 2023: 28. dönem CHP milletvekili adayları kimler? İl İl CHP milletvekili adayları
CHP MİLLETVEKİLİ ADAYLARI LİSTESİ 2023: 28. dönem CHP milletvekili adayları kimler? İl İl CHP milletvekili adayları CHP milletvekili adayları belli oldu. Bu sıcak gelişmenin ardından seçmenler yoğun şekilde "CHP il il milletvekili adayları kimler?" sorusunu yöneltiyor. İşte açıklanan milletvekili aday listesi...
11.04.2023 Bilgi Rehberi
CHP'de il il milletvekili adayı listesi: Mustafa Sarıgül sürprizi
CHP'de il il milletvekili adayı listesi: Mustafa Sarıgül sürprizi CHP’de milletvekili adayları listesi şekillenmeye başladı. Listede Saadet Partili, DEVA Partili, Demokrat Partili ve Gelecek Partili adaylar da bulunuyor.
9.04.2023 Haberler
CHP'de tam liste belli oldu! İşte il il milletvekili aday listesi
CHP'de tam liste belli oldu! İşte il il milletvekili aday listesi CHP’de milletvekili adayları listesi netleşti. Listede Saadet Partili, DEVA Partili, Demokrat Partili ve Gelecek Partili adaylar da bulunuyor.
11.04.2023 Gündem
Gülüşüyle herkesin yüreğini ısıttı
Gülüşüyle herkesin yüreğini ısıttı Termometrelerin -10 dereceleri gösterdiği Elbistan’da yıkılan enkazların üstü karla kaplandı. Pazarcık’ta 12 yaşındaki Hatice Kübra Aytemiz 46 saat sonra kurtarıldı. Kübra, ekiplerin sevincine gülümseyerek ortak oldu.
9.02.2023 Gündem
Enkaz altındaki 46. saatin ardından hayata böyle gülümsedi
Enkaz altındaki 46. saatin ardından hayata böyle gülümsedi Kahramanmaraş merkezli 10 ilde büyük yıkıma neden olan depremler sonrası enkaz altındaki vatandaşları arama ve kurtarma çalışmaları sürüyor. Kahramanmaraş’ta enkaz altında kalan baba ve 2 evladı Trabzon ve Bursa AKUT ekipleri tarafından kurtarılırken,12 yaşındaki Hatice Kübra enkaz altından çıkarılmasının ardından ekiplerin sevincine gülümseyerek ortak oldu.
8.02.2023 Haberler
Enkaz altındaki 46. saatin ardından hayata böyle gülümsedi
Enkaz altındaki 46. saatin ardından hayata böyle gülümsedi Kahramanmaraş merkezli 10 ilde büyük yıkıma neden olan depremler sonrası enkaz altındaki vatandaşları arama ve kurtarma çalışmaları sürüyor. Kahramanmaraş’ta enkaz altında kalan baba ve 2 evladı Trabzon ve Bursa AKUT ekipleri tarafından kurtarılırken, 12 yaşındaki Hatice Kübra enkaz altından çıkarılmasının ardından ekiplerin sevincine gülümseyerek ortak oldu.
8.02.2023 Gündem
Haydi görev başına
Haydi görev başına Dile kolay; tam 68 yıldır dimdik ayakta sizlerle ortaklaşa kurduğumuz ve her sene üstüne yeni bir tuğla koyduğumuz geleneksel Gillette-Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri bu yıl yine nefesleri kesecek. Elde ettikleri inanılmaz başarılarla Türk halkının göğsünü kabartan birbirinden başarılı altı aday 2022'nin en iyisi olmak için sevenlerinden oy bekleyecek.
20.01.2023 Skorer
Yusuf Fehmi Genç dünya rekorunu egale etti
Yusuf Fehmi Genç dünya rekorunu egale etti Yusuf Fehmi Genç silkmede 182 kiloluk kaldırışıyla altın madalya kazandı. Dünya şampiyonu olan milli halterci gençler dünya rekorunu da egale etti.
11.12.2022 Diğer
Milli tekvandocular yurda döndü
Milli tekvandocular yurda döndü MEKSİKA'DA düzenlenen Dünya Tekvando Şampiyonası'nda kadınlarda gümüş madalya kazanan Rukiye Yıldırım ve bronz madalya alan Hatice Kübra İlgün, yurda döndü.
22.11.2022 Diğer
Milli tekvandocu Rukiye Yıldırım, dünya 2'ncisi oldu
Milli tekvandocu Rukiye Yıldırım, dünya 2'ncisi oldu Dünya Tekvando Şampiyonası'nın son gününde milli sporcu Rukiye Yıldırım, gümüş madalya kazandı.
21.11.2022 Diğer

Benzer Haber Etiketleri

Hatice Kübra ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.