Hava Durumu Bugün Nasıl Olacak?

Hava Durumu Bugün Nasıl Olacak?

Son dakika Hava durumu bugün nasıl olacak? haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Hava durumu bugün nasıl olacak? gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Hava durumu bugün nasıl olacak? haber sayfamızda...

Hava Durumu Bugün Nasıl Olacak?

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.241 hava durumu bugün nasıl olacak? haberi bulunmuştur.
Son dakika... Kenya'da baraj çöktü: En az 42 ölü
Son dakika... Kenya'da baraj çöktü: En az 42 ölü Kenya hükümeti, bölgede bulunan bir barajın çöktüğünü ve 42 kişinin yaşamını yitirdiğini duyurdu.
29.04.2024 Dünya
Antalya'da sel felaketi: 3 ilçede okullar yarın tatil
Antalya'da sel felaketi: 3 ilçede okullar yarın tatil  Olumsuz hava şartları sebebiyle Antalya'nın 3 ilçesinde yarın da okullar tatil edildi.
13.02.2024 Gündem
İSTANBUL'DA BEKLENEN YAĞIŞ BAŞLADI! Hava durumu bugün nasıl olacak, işte son durum!
İSTANBUL'DA BEKLENEN YAĞIŞ BAŞLADI! Hava durumu bugün nasıl olacak, işte son durum! Hava durumuna ilişkin yayımlanan son verilere göre bugün yurdun batı kesimlerin yağış etkili olacak. Özellikle Çanakkale, Tekirdağ, Balıkesir ve Kütahya çevreleri ile İstanbul'un batısı, Manisa'nın kuzeydoğusu, Edirne ve Bursa'nın güney kesimlerinde kuvvetli olması bekleniyor. İstanbul-Ankara-İzmir başta olmak üzere il il hava durumu raporu...
28.09.2023 Bilgi Rehberi
HAVA DURUMU 🌧 İstanbul, İzmir, Ankara hava durumu bugün nasıl olacak, yağmur yağacak mı? AKOM'dan İstanbul için uyarı
HAVA DURUMU 🌧 İstanbul, İzmir, Ankara hava durumu bugün nasıl olacak, yağmur yağacak mı? AKOM'dan İstanbul için uyarı Hava durumuna ilişkin yayımlanan son değerlendirmelere göre yurdun büyük bölümü parçalı ve çok bulutlu bir hava hakim olacak. Gece saatlerinden itibaren İstanbul'da yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Öğle saatlerinden itibaren Trakya, Bursa, Balıkesir çevrelerinin yanı sıra İç Ege'de sağanakların etkili olması bekleniyor. İşte il il hava durumu raporu...
27.09.2023 Bilgi Rehberi
Arabalı vapurdan denize attı! Ölüm göz göre göre geldi
Arabalı vapurdan denize attı! Ölüm göz göre göre geldi Bineceği arabalı vapura geç kalan adamı güvenlik ekipleri içeri almadı. İki taraf arasında çıkan tartışma sonrasında ortaya çıkan dehşeti yolcular kaydetti.
6.09.2023 Dünya
Khanun Tayfunu bu sefer Rusya'yı vurdu
Khanun Tayfunu bu sefer Rusya'yı vurdu Çin, Filipinler gibi Asya ülkelerinde etkisini sürdüren Khanun Tayfunu son olarak Rusya'da maddi zarara sebep oldu.
13.08.2023 Dünya
‘Eyyam-ı bahur’ sıcakları geliyor! Uzman isim gün vererek uyardı
‘Eyyam-ı bahur’ sıcakları geliyor! Uzman isim gün vererek uyardı Meteoroloji Genel Müdürlüğü haftalık hava tahmin raporunu yayımladı. Raporda sıcaklıkların hafta ortasından itibaren artarak ülke genelinde mevsim normallerinin 4-7 derece üzerine ulaşması beklendiği ifade edildi. CNN TÜRK Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Şen'de sıcaklıklarla ilgili "Çarşamba günü ısınma başlıyor. Perşembe ve cuma günü bir sıcak hava dalgası geliyor" dedi.
30.07.2023 Gündem
İsviçre'de orman yangını
İsviçre'de orman yangını İsviçre'nin Bitsch bölgesinde dün akşam saatlerinde çıkan orman yangınını söndürme çalışmaları sürüyor. Bölgeden en az 200 kişi tahliye edilirken, yangına ilişkin geniş çaplı soruşturma başlatıldı.
18.07.2023 Dünya
Pekin'de Haziran ayı sıcaklık rekoru
Pekin'de Haziran ayı sıcaklık rekoru Çin’in başkenti Pekin’de hava sıcaklığının 40 santigrat dereceyi aşmasıyla Haziran ayı sıcaklık rekoru kırıldı.
22.06.2023 Dünya
Ardahan buz kesti: Eksi 24,8 derece
Ardahan buz kesti: Eksi 24,8 derece Son yılların en kurak kışının yaşandığı Ardahan'da etkili olmaya başlayan dondurucu soğuk, önceki yılları aratmadı. En düşük hava sıcaklığının sıfırın altında 24,8 derece olduğu kent merkezinde yüzeyleri kırağı kapladı; çeşmeler buz tuttu.
26.01.2023 Gündem
Bugün hava durumu nasıl olacak? Meteoroloji'den şiddetli yağış uyarısı! İstanbul-İzmir-Ankara hava durumu raporu...
Bugün hava durumu nasıl olacak? Meteoroloji'den şiddetli yağış uyarısı! İstanbul-İzmir-Ankara hava durumu raporu... Hava durumu raporuna ilişkin son gelişmeler Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yayımlandı. Bugün Marmara Bölgesi'nde Parçalı ve çok bulutlu bir hava bekleniyor. Ege'de az bulutlu açık bir hava beklenirken Karadeniz'de parçalı çok bulutlu ve aralıklarla sağanak yağışlı bir havanın hakim olması bekleniyor. İşte il il hava durumu raporu...
13.09.2022 Bilgi Rehberi
Marmara'da yerel sağanaklar etkili olmaya devam ediyor! Hava durumu bugün nasıl olacak? İşte il il hava durumu raporu
Marmara'da yerel sağanaklar etkili olmaya devam ediyor! Hava durumu bugün nasıl olacak? İşte il il hava durumu raporu Hava durumuna ilişkin son veriler Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yayımlandı. Yayımlanan son hava durumu raporuna göre Kuzey ve batı kesimleri yer yer çok bulutlu olması bekleniyor. Yağışların Marmara Bölgesi ve Batı Karadeniz çevrelerinde etkili olması bekleniyor. İşte il il hava durumu raporu...
1.09.2022 Bilgi Rehberi
İstanbul'da kuvvetli yağış! Araçlar mahsur kaldı
İstanbul'da kuvvetli yağış! Araçlar mahsur kaldı Meteoroloji'nin uyarılarının ardından İstanbul'da sağanak yağış etkili oluyor. Çok sayıda araç göle dönen yollarda mahsur kaldı.
1.09.2022 Gündem
27 Haziran Hava durumu bugün nasıl olacak? Meteoroloji'den 6 il için kırmızı kodlu uyarı! Batı Karadeniz'de aşırı yağış etkili oluyor
27 Haziran Hava durumu bugün nasıl olacak? Meteoroloji'den 6 il için kırmızı kodlu uyarı! Batı Karadeniz'de aşırı yağış etkili oluyor Hava durumuna ilişkin son veriler Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yayımlandı. Yayımlanan son hava durumu raporuna göre bugün Batı Karadeniz'de yer alan Zonguldak, Bartın, Kastamonu, Karabük ve Sinop için aşırı yağış uyarısı yapıldı. Yağışların Orta Karadeniz ve Marmara'nın güneydoğusunda yer alan Sakarya için kuvvetli yağış uyarısında bulundu. Yağışların bugün akşam saatlerinden itibaren İstanbul'da da etkili olabileceği ifade edildi. İşte il il hava durumu raporu...
27.06.2022 Gündem
İstanbul'da beklenen yağış ne zaman başlayacak? Hava durumu bugün nasıl olacak? Yağışlar ne zaman sona erecek?
İstanbul'da beklenen yağış ne zaman başlayacak? Hava durumu bugün nasıl olacak? Yağışlar ne zaman sona erecek? Hava durumuna ilişkin yayımlanan son rapora göre Kutuplar üzerinden gelen soğuk hava dalgası bugün akşam saatlerinde İstanbul başta olmak üzere birçok ilde etkili olacak. Soğuk hava girişi ile birlikte sıcaklıkların 2-8 derece düşmesi beklenirken sıcaklıkların bahar değerlerinin altına gerilemesi bekleniyor. İşte İstanbul başta olmak üzere il il hava durumu raporları...
18.05.2022 Gündem
Kaymakamdan köylülere kar uyarısı: İlçe merkezine inin
Kaymakamdan köylülere kar uyarısı: İlçe merkezine inin Zonguldak'ın Devrek İlçe Kaymakamı Ümit Altay, yoğun kar yağışı beklentisi nedeniyle köylülere çağrıda bulunarak, ilçede evleri olanlara merkeze inmeleri tavsiyesinde bulundu.
21.01.2022 Gündem
Meteoroloji'den kar uyarısı: Bu gece başlıyor
Meteoroloji'den kar uyarısı: Bu gece başlıyor Meteoroloji'den yapılan son dakika açıklamada, bu gece saatlerinden itibaren Ordu, Giresun, Trabzon ve Artvin'de kuvvetli ve yer yer çok kuvvetli yağışların görüleceği, yağışların 1100 metre üzeri yüksek kesimlerde kuvvetli kar yağışı şeklinde olacağı belirtildi. Doğu Anadolu Bölgesi'nde de karla karışık yağmur ve kar beklendiği bildirildi.
24.10.2021 Gündem
Son dakika... Hafta sonu plan yapanlar dikkat! Bu illerde şiddetli yağış var
Son dakika... Hafta sonu plan yapanlar dikkat! Bu illerde şiddetli yağış var Gelen son dakika haberine göre; hafta sonu için plan yapanlara hava durumu uyarısı geldi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden Marmara ve Kuzey Ege bölgesi için şiddetli yağış açıklaması yapıldı. İl il paylaşılan hava durumu tahminlerinde çarpıcı detaylara yer verildi. İşte MGM'nin cuma, cumartesi ve pazar günkü hava durumu tahminleri...
8.10.2021 Gündem
Bugün hava durumu nasıl olacak? Hafta sonu yağışlar devam edecek mi? İl il hava durumu raporu...
Bugün hava durumu nasıl olacak? Hafta sonu yağışlar devam edecek mi? İl il hava durumu raporu... Hava durumu bugün nasıl olacak sorusu araştırma konusu olmaya devam ediyor. Dün gece saatlerinden itibareb Marmara genelinde etkili olmaya başlayan sağanak yağış sabah saatlerinde de etkisini azalttı. Yağışın gün boyunca aralıklarla İstanbul'da etkili olması bekleniyor. İstanbul'un yanı sıra Bursa, Kocaeli, Sakarya ve Bilecik çevrelerinde de yoğun yağış görülmesi bekleniyor. İşte Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan son hava durumu raporu...
10.09.2021 Gündem
Meteoroloji'den kuvvetli yağış ve rüzgar uyarısı! İstanbul'da hava durumu bugün nasıl olacak?
Meteoroloji'den kuvvetli yağış ve rüzgar uyarısı! İstanbul'da hava durumu bugün nasıl olacak? Hava durumu bugün nasıl olacak sorusu araştırma konusu olmaya devam ediyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada kuvettli yağış ve rüzgar uyarısında bulunuldu. Yağışların Orta Karadeniz'in iç kesimleri Karadeniz kıyıları ile Zonguldak, Düzce, Barın ve Adana Mersin çevrelerinde şiddetli olmasının beklendiği duyuruldu. İstanbul'da bugün hava durumunun parçalı bulutlu olması beklenirken Anadolu Yakasında aralıklarla sağanak yağış olması bekleniyor.
2.06.2021 Gündem
Son dakika... Tüm Türkiye’de başlıyor! WhatsApp’tan mesaj gelecek
Son dakika... Tüm Türkiye’de başlıyor! WhatsApp’tan mesaj gelecek Ani gelişen meteorolojik afetlere karşı ‘cepten’ ve ‘WhatsApp’tan erken uyarı sistemi geliyor. Mülki amirler ve vatandaşlar mesaj yoluyla uyarılacak.
29.05.2021 Gündem
Marmara Bölgesi'nde parçalı ve çok bulutlu hava bekleniyor
Marmara Bölgesi'nde parçalı ve çok bulutlu hava bekleniyor Meteoroloji 1. Bölge Müdürlüğünden yapılan son değerlendirmelere göre, bölgedeki sıcaklıkların 1 ila 3 derece artacağı tahmin ediliyor.
10.04.2021 Gündem
Hava durumu bugün nasıl olacak? Sıcaklıklar ne zaman yükselecek, kar yağışı devam edecek mi?
Hava durumu bugün nasıl olacak? Sıcaklıklar ne zaman yükselecek, kar yağışı devam edecek mi? Hava durumuna ilişkin veriler vatandaşlar tarafından araştırma konusu olmaya devam ediyor. Cemrelerin düşmesi ile herkes baharın geldiğine sevinirken Mart sürpriz yaptı ve yurdun büyük bölümünde soğuk hava ile beraber kar yağışı da etkili olmaya devam ediyor. Vatandaşlar soğuk ve yağışlı havanın ne zaman sona ereceği ve sıcaklıkların ne zaman yükseleceği konusunda araştırmaya devam ediyor. Peki Hava durumu bugün nasıl olacak? İşte il il hava durumu raporu...
25.03.2021 Gündem
23 Mart Hava durumu! İstanbul, İzmir, Ankara başta olmak üzere il il hava durumu raporları...
23 Mart Hava durumu! İstanbul, İzmir, Ankara başta olmak üzere il il hava durumu raporları... Dün akşam saatlerinde başlayan sağanak yağışla birlikte bugün gözle görülür düşüşler yaşanmaya başlandı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son açıklamada hava sıcaklıklarında yaşanan düşüşlere dikkat çekilirken aynı zamanda kuvvetli yağış ve rüzgar uyarısı yapıldı. Peki Hava durumu bugün nasıl olacak? İşte il il hava durumu raporları...
23.03.2021 Gündem
Hava durumu bugün nasıl olacak? Meteoroloji'den kuvvetli rüzgar ve yağış uyarısı...
Hava durumu bugün nasıl olacak? Meteoroloji'den kuvvetli rüzgar ve yağış uyarısı... Hava durumu bugün nasıl olacak sorusu vatandaşlar tarafından araştırma konusu olmaya devam ediyor. Dün akşam saatlerinde İstanbul'da etkili olan sağanak yağışın ardından bugün gün boyunca da aralıklarla yağışın etkisini sürdürmesi bekleniyor. İstanbul dışında yurt genelinde Şanlıurfa dışında kalan tüm bölgelerde yağış bekleniyor. Yağışların orta ve doğu Akdeniz'de kuvvetli olması beklenirken kar örtüsü bulunan bölgeler için ise çığ uyarısı yapıldı. İşte il il hava durumu raporu...
17.03.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Hava Durumu Bugün Nasıl Olacak? ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.