Dünya Arabalı vapurdan denize attı! Ölüm göz göre göre geldi

Arabalı vapurdan denize attı! Ölüm göz göre göre geldi

06.09.2023 - 14:58 | Son Güncellenme:

Bineceği arabalı vapura geç kalan adamı güvenlik ekipleri içeri almadı. İki taraf arasında çıkan tartışma sonrasında ortaya çıkan dehşeti yolcular kaydetti.

Son iki aydır yangınlarla boğuşan Yunanistan'ı dün, Daniel Fırtınası vurdu. Magnisia bölgesinin kıyı kesimindeki Paltsi yakınlarında yürütülen arama çalışmalarında moloz yığınlarının arasında 87 yaşındaki bir kadının cansız bedenine ulaşıldı. Böylece selde can kaybı 2’ye yükseldi. Kayıp 3 kişiyi arama çalışmalarının ise sürdüğü aktarıldı. Selden en çok etkilenen noktaların Volos, Pilion Dağı ve Skiathos Adası olduğu belirtildi. Dün Magnisia bölgesindeki Volos kentinde meydana gelen selde duvarın çökmesi sonucu 1 kişinin hayatını kaybettiği açıklanmıştı.

Haberin Devamı

Arabalı vapurdan denize attı Ölüm göz göre göre geldi

YAĞIŞLAR SÜRECEK

Pazartesi gününden bu yana etkili olan Daniel Fırtınası nedeniyle bir köprü yıkılırken, elektrik direkleri devrildi. Cadde ve sokaklar sular altında kaldı, onlarca araç sel sularında sürüklendi. Şiddetli yağışın 24 saat daha sürmesi bekleniyor.

REZALET OLAY VAPURDAN AŞAĞI ATTI

Fırtınanın etkisini kısmen sürdürdüğü Yunanistan'ın güney limanlarından Pire'de adeta bir skandal meydana geldi. Şoke edici görüntülerde arabalı vapura binmeye çalışan 36 yaşındaki bir kişinin mürettebat tarafından dalgalarla dolu denize atıldığı görüldü. Yerel basında çıkan haberlerde şahsın Girit'e gitmek için bilet aldığı ancak geç kaldığı kayıtlara geçti. Yolcuların kamerasına anbean yansıyan kaosta ise talihsiz adamın dalgaların arasında kaybolduğu görüldü.

Haberin Devamı

Feribotun, pervaneleriyle artan dalgaların boyutu nedeniyle su yüzünde durmakta güçlük çeken şahıs bir süre sonra gözden kayboldu. İhbar üzerine gelen arama kurtarma ekipleri şahsın cansız bedenini suyun dibinden çıkarmayı başardı. Yunanistan Sahil Güvenlik ekipleri de adamın öldüğünü doğruladı.

Arabalı vapurdan denize attı Ölüm göz göre göre geldi

BAKANLIKTAN AÇIKLAMA GELDİ

Yunanistan Denizcilik Bakanı Miltiadis Varvitsiotis, acı olayla ilgili basına verdiği demeçte 'Pire limanında bir kişinin hayatını kaybettiği trajik olaydan dolayı üzüntümü ifade ediyorum' dedi ve ekledi:

'Davayı açıklığa kavuşturmak ve sorumluluğu atamak için Pire Liman İdaresi tarafından gerekli tüm adımlar atılıyor'

Arabalı vapurdan denize attı Ölüm göz göre göre geldi