Hayvanat Bahçesi

Hayvanat Bahçesi

Son dakika hayvanat bahçesi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan hayvanat bahçesi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan hayvanat bahçesi haber sayfamızda...

Hayvanat Bahçesi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.010 hayvanat bahçesi haberi bulunmuştur.
‘Tan Tan’a veda
‘Tan Tan’a veda Japonya’da Hanşin depreminden sonra “umudun sembolü” olan ülkenin en yaşlı pandası ‘Tan Tan’ 28 yaşında öldü.
5.04.2024 Dünya
Fotoğraflar Bursa'dan! Pitonlara süt banyosu
Fotoğraflar Bursa'dan! Pitonlara süt banyosu Bursa Hayvanat Bahçesi’nde, yaşam alanı Afrika olan 4 'kraliyet pitonu’ da bulunuyor.
1.03.2024 Gündem
ABD-Çin arasında Panda diplomasisi
ABD-Çin arasında Panda diplomasisi Çin, ABD’deki San Diego Hayvanat Bahçesi’ne bir çift panda göndermeye hazırlanıyor.
23.02.2024 Dünya
ABD'de hayvanat bahçesindeki bir timsahın midesinden 70 adet madeni para çıkarıldı
ABD'de hayvanat bahçesindeki bir timsahın midesinden 70 adet madeni para çıkarıldı ABD'nin Nebraska eyaletindeki hayvanat bahçesinde yaşayan bir timsahın midesinde 70 adet madeni para bulundu. Timsah bunun üzerine ameliyata alındı.
20.02.2024 Dünya
Üniversitenin yeni üyeleri
Üniversitenin yeni üyeleri Ankara Büyükşehir Belediyesi Hayvanat Bahçesi Şube Müdürlüğü tarafından Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi’ne bir çift Ankara tavşanı hediye etti.
15.02.2024 Gündem
Hayvanat değil, insanat bahçesi! 'Rezervasyonlar 3 ay önceden doldu'
Hayvanat değil, insanat bahçesi! 'Rezervasyonlar 3 ay önceden doldu' Hayvanat bahçeleri, anlık seyir keyfi için hayvanların sıkışık kafeslere koyulup doğasından kopmasına neden oluyor. Bu da onların depresyona girerek beslenme sorunları yaşamasına yol açarken, ne yazık ki sonuç ölüme kadar varabiliyor. Yaşanan zulme son vermek isteyen bir hayvanat bahçesi ilke imza attı ve hayvanları değil, insanları kafeslere kapattı.
11.02.2024 Yaşam
Yavaş: Gezeravcı'dan sonra herkesin gökyüzüne ilgisi arttı
Yavaş: Gezeravcı'dan sonra herkesin gökyüzüne ilgisi arttı Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, "Doğru işler yapıyoruz ki diğer adaylar da bizim yaptığımız işlere 'yapacağız' diyor. Buna öncülük yapmak çok çok güzel. 'Gerçek belediyeciliği öğreteceğiz' diye söylemiştim. Belediyecilik budur, daha bizden öğrenecekleri çok şey var" dedi.
2.02.2024 Gündem
'Ağzı bozuk' papağanlarla başları dertte! 'Burası yetişkinlere yönelik bir alana dönebilir'
'Ağzı bozuk' papağanlarla başları dertte! 'Burası yetişkinlere yönelik bir alana dönebilir' Bir hayvanat bahçesinin başı, ağzı bozuk papağanlarıyla dertte. Yetkililer kötü şöhretli papağanlarını 'terbiye' etmek için bir plan dahi buldu.
28.01.2024 Dünya
Antalya'da heyecanlandıran keşif! Birinci Dünya Savaşı'ndan kalma
Antalya'da heyecanlandıran keşif! Birinci Dünya Savaşı'ndan kalma Antalya’da, Birinci Dünya Savaşı'ndan kalma, 2 kilometre uzunluğunda savaş mevzileri ve komuta kontrol merkezi keşfedildi.
5.01.2024 Gündem
Paraguay Hakkında Bilgiler; Paraguay Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı
Paraguay Hakkında Bilgiler; Paraguay Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı Paraguay, Amerika Kıtasının ortasında yer almaktadır. Resmi adı Paraguay Cumhuriyetidir. İspanya'nın kolonilerinden biri olan Paraguay, 14 Mayıs 1811 yılında bağımsızlığını ilan etti. Paraguay hakkında en güncel bilgileri ayrıntılı bir şekilde derledik.
3.01.2024 Tatil
Slovakya Hakkında Bilgiler; Slovakya Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı
Slovakya Hakkında Bilgiler; Slovakya Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı Çekoslovakya'nın ikiye bölünmesiyle 1 Ocak 1993 tarihinde Slovakya Cumhuriyeti kuruldu. Avrupa kıtasının ortasında yer alan Slovakya, 2004 yılında Avrupa Birliğine üye oldu. Slovakya'nın resmi para birimi nedir, nüfusu ne kadar? Sizin için derledik.
3.01.2024 Tatil
Letonya Hakkında Bilgiler; Letonya Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı
Letonya Hakkında Bilgiler; Letonya Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı Letonya, Avrupa'nın kuzeyinde yer alan 3 Baltık ülkesinden biridir. Resmi adı Letonya Cumhuriyetidir. Ülke, 1991 yılında Sovyetler Birliğinin dağılmasının ardından bağımsızlığını ilan etti. 2004 yılında NATO ve Avrupa Birliğine üye olan Letonya, güçlü bir ekonomiye sahiptir. Letonya Cumhuriyeti hakkında bilgileri sizin için derledik.
3.01.2024 Tatil
Madagaskar Hakkında Bilgiler; Madagaskar Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve  Saat Farkı
Madagaskar Hakkında Bilgiler; Madagaskar Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı Madagaskar –resmi adıyla Madagaskar Cumhuriyeti-, bir ada ülkesidir. Ülkeye adını da veren ada dünyanın en büyük dördüncü adasıdır. Bir ada ülkesi olması sebebiyle sınır komşuları bulunmuyor. Madagaskar hakkında detaylı bilgiyi derledik.
2.01.2024 Tatil
İstanbul’da filler bizonlar dolaşırdı
İstanbul’da filler bizonlar dolaşırdı 8 bin 500 yıllık tarihe sahip İstanbul’un hayvanları bugünden oldukça farklıydı. Karada bizonlar, filler gezer, denizde carettalar, yunuslar yüzer, havada da akbabalar uçardı.
24.12.2023 Gündem
Kaplanın ağzındaki ayakkabı ele verdi! Hayvanat bahçesinde korkunç son
Kaplanın ağzındaki ayakkabı ele verdi! Hayvanat bahçesinde korkunç son  Hayvanat bahçesine giden bir adam kimse tarafından görülmeden kaplanların kafesine girdi. Personel saatler sonra hayvanlardan birinin ağzında bir 'ayakkabı' olduğunu görene kadar kimse olanları fark edemedi.
12.12.2023 Dünya
Karadeniz Bölgesi'nde ilk olma özelliği taşıyor
Karadeniz Bölgesi'nde ilk olma özelliği taşıyor Karadeniz Bölgesi’nde ilk olma özelliği taşıyan ve açıldığı günden beri çok sayıda ziyaretçiyi ağırlayan Kuş Parkı papağandan, tavus kuşuna, altın sülünden, ispinoza kadar 20 çeşit kuş türüne ev sahipliği yapıyor.
4.12.2023 Haberler
Dev görüşmeye ‘diktatör’ damgası!
Dev görüşmeye ‘diktatör’ damgası! ABD Başkanı Joe Biden ile Çin Devlet Başkanı Şi Cinping arasında beklenen görüşme nihayet gerçekleşti. İki lider 4 saatlik görüşmede önemli bazı konuları görüşüp, üst düzey iletişimi güçlendirme kararı almasına karşın, görüşmeden geriye, Biden’ın Şi hakkında söylediği “diktatör” sözü kaldı.
17.11.2023 Dünya
Yurt dışından gizlice getirdi! Türkiye'de satmak isterken yakalandı
Yurt dışından gizlice getirdi! Türkiye'de satmak isterken yakalandı Aksaray'da ülkeye kaçak olarak getirdiği Mısır yılanı ile taratulayı 20 bin liraya satmak isteyen A.A. (25), jandarma ekiplerince yakalandı.
5.10.2023 Haberler
Yurt dışından gizlice getirdi! Türkiye'de satmak isterken yakalandı
Yurt dışından gizlice getirdi! Türkiye'de satmak isterken yakalandı Aksaray'da ülkeye kaçak olarak getirdiği Mısır yılanı ile taratulayı 20 bin liraya satmak isteyen A.A. (25), jandarma ekiplerince yakalandı.
5.10.2023 Gündem
İngilizce Kelimeler ve Anlamları: İngilizcede En Çok Kullanılan Kelimeler Nelerdir?
İngilizce Kelimeler ve Anlamları: İngilizcede En Çok Kullanılan Kelimeler Nelerdir? Dünya dilleri arasında yer alan İngilizce günümüzde en çık kullanılan diller arasında yer alır. Yeni bir dil öğrenmenin en temel kriterleri arasında kelimeler ve dil bilgisi konusu gelmektedir. Bu yüzden İngilizce öğrenmede İngilizce kelimeler ve anlamları konusu oldukça önemlidir. İngilizcede her ne kadar bir milyona yakın kelime bulunsa da günlük konulma dili, yazı dili, kitap ve dergilerde kullanılan kelime sayısı yarısı kadardır. İngilizce'de en çok kullanılan kelimeleri ve anlamlarını bilmek yeterli olacaktır. İngilizcede en çok kullanılan kelimeler nelerdir? İngilizce kelimeler ve anlamları ile ilgili detaylı bilgilere içeriğimizden ulaşabilirsiniz.
28.08.2023 Eğitim
Türkiye'de eyyam-ı bahur etkisi! Denizli'de asfalt eridi, Antalya'da nem yüzde 76'ya ulaştı
Türkiye'de eyyam-ı bahur etkisi! Denizli'de asfalt eridi, Antalya'da nem yüzde 76'ya ulaştı Eyyam-ı bahur sıcakları ülke genelinde etkisini hissettirmeye devam ediyor. Denizli'de sıcaktan asfalt erirken, Antalya'da nem oranı yüzde 76'ya ulaştı. Peki önümüzdeki günler hava sıcaklıkları nasıl olacak? İşte haberin ayrıntıları...
5.08.2023 Gündem
Hayvanat bahçesinde ilginç kare: Ayı değil insan
Hayvanat bahçesinde ilginç kare: Ayı değil insan Bir hayvanat bahçesinde çekilen ve kafaları karıştıran görüntü ABD ve İngiliz medyasında kısa sürede gündem haline geldi.
1.08.2023 Dünya
Berlin'de panik! Aslan kaçtı, zırhlı araçlar sokakta
Berlin'de panik! Aslan kaçtı, zırhlı araçlar sokakta Almanya'nın başkentinde başıboş bir aslan için gece yarısı helikopterlerle başlayan arama, henüz sonuç vermedi. Berlin sakinlerinden evlerinden dışarı çıkmaması ve ormanlık alanlardan uzak durması isteniyor.
20.07.2023 Dünya
Tayland, Budist Tapınağı’nda işkence gören fili geri aldı
Tayland, Budist Tapınağı’nda işkence gören fili geri aldı Tayland’ın 2001 yılında Sri Lanka’ya hediye ettiği ancak daha sonra Budist tapınağında işkence gördüğü iddia edilen fil ana vatanına döndü.
3.07.2023 Haberler
Tayland, Budist Tapınağı’nda işkence gören fili geri aldı
Tayland, Budist Tapınağı’nda işkence gören fili geri aldı Tayland’ın 2001 yılında Sri Lanka’ya hediye ettiği ancak daha sonra Budist tapınağında işkence gördüğü iddia edilen fil ana vatanına döndü.
3.07.2023 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Hayvanat Bahçesi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.