Erzurum'da toprağın donduğu kış dönemi için 800 mezar kazılıyor
Erzurum'da toprağın donduğu kış dönemi için 800 mezar kazılıyor Erzurum'da kış döneminde hava sıcaklığının sıfırın altında 35 dereceye kadar düşerek toprağı kazılamayacak hale getimesi nedeniyle 800 mezar açılarak, hazır tutulacak.
13.11.2020 Gündem
Erzurum'da kışa hazırlık: 800 mezar kazılıyor
Erzurum'da kışa hazırlık: 800 mezar kazılıyor Erzurum'da kış döneminde hava sıcaklığının sıfırın altında 35 dereceye kadar düşerek toprağı kazılamayacak hale getirmesi nedeniyle 800 mezar açılarak, hazır tutulacak.
13.11.2020 Gündem
Cevher Hazırlama Mühendisliği Bölümü Nedir, Dersleri Nelerdir? Mezunu Ne İş Yapar?
Cevher Hazırlama Mühendisliği Bölümü Nedir, Dersleri Nelerdir? Mezunu Ne İş Yapar? Lise öğrencileri üniversite hazırlığı döneminde pek çok bölümü araştırmaktadır. Son dönemlerde en popüler olan bölümlerden birisi de Cevher Hazırlama Mühendisliği Bölümüdür. Peki Cevher Hazırlama Mühendisliği bölümü nedir, dersleri nelerdir? Mezunu ne iş yapar? Sizlere Cevher Hazırlama Mühendisliği bölümü hakkında merak edilenleri detaylıca açıkladık.
3.11.2020 Eğitim
Konservesini evde hazırlayanlar kavanoz kapağına talebi artırdı
Konservesini evde hazırlayanlar kavanoz kapağına talebi artırdı Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle "evde kal" çağrılarına uyan ve konserve ürün hazırlamayı tercih eden vatandaşlar, kavanoz kapağına olan talebi artırdı.
1.10.2020 Ekonomi
Hamburger yerken bir daha düşünün
Hamburger yerken bir daha düşünün Bir fast food restoranında çalışanın hamburger ekmeğine yaptıkları, görenlerin midelerini allak bullak etti. Hamburger ekmeğini yere atan eleman, bir süre ekmeği yerde gezdiriyor. Yaptığı bu işten keyif aldığı görülen şahıs, insan sağlığını hiçe sayıyor.
11.09.2019 İlginç Videolar

Benzer Haber Etiketleri