Hazırlıklar

Hazırlıklar

Son dakika hazırlıklar haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan hazırlıklar gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan hazırlıklar haber sayfamızda...

Hazırlıklar

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 8.159 hazırlıklar haberi bulunmuştur.
SON DAKİKA | Beşiktaş'ta Nuri Şahin derken ters köşe! Yeşil ışık yaktı
SON DAKİKA | Beşiktaş'ta Nuri Şahin derken ters köşe! Yeşil ışık yaktı Yeni teknik direktörü adına temaslarda bulunan Beşiktaş'ta gözler Nuri Şahin'e çevrilmişken sürpriz bir gelişme yaşandı. Avrupa'yı bu sezon kasıp kavuran genç teknik adam siyah-beyazlılara yeşil ışık yaktı.
5.05.2024 Beşiktaş
Galatasaray'da Sivasspor maçı hazırlıkları tamamlandı!
Galatasaray'da Sivasspor maçı hazırlıkları tamamlandı! Süper Lig'in 35'inci haftasında Sivasspor'u konuk edecek Galatasaray'da hazırlıklar sona erdi.
4.05.2024 Galatasaray
Konyasporlu N'Zonzi, Fenerbahçe maçı öncesi açıkladı! 'Asla geri çekilmeyeceğiz'
Konyasporlu N'Zonzi, Fenerbahçe maçı öncesi açıkladı! 'Asla geri çekilmeyeceğiz' Konyaspor'un tecrübeli orta sahası Steven N'Zonzi, Fenerbahçe maçı öncesi konuştu.
3.05.2024 Konyaspor
Galatasaray'da Sivasspor mesaisi devam etti!
Galatasaray'da Sivasspor mesaisi devam etti! Süper Lig'in 35'inci haftasında Sivasspor ile karşı karşıya gelecek Galatasaray'da hazırlıklar devam etti.
2.05.2024 Galatasaray
Beşiktaş'ta Rizespor maçı mesaisi tamamlandı!
Beşiktaş'ta Rizespor maçı mesaisi tamamlandı! Süper Lig'in 35'inci haftasında Rizespor'u konuk edecek Beşiktaş'ta hazırlıklar sona erdi.
2.05.2024 Beşiktaş
TFF'den açıklama: Azınlık çoğunluğa tahakküm edemez
TFF'den açıklama: Azınlık çoğunluğa tahakküm edemez TFF resmi sitesinden seçim tarihi ile ilgili açıklama yapıldı. Açıklamada 'Kulüplerin sponsorlarına tehdit mesajları gönderen, toplumsal huzura zarar verecek kavgacı bir tavır takınan bu azınlığın, çoğunluk üzerinde tahakküm kurma çabalarına asla izin verilmeyecektir" denildi.
1.05.2024 Futbol
Hakkari'de 100 kilometrelik yeni fay hattı! Uzmanlar uyardı: Enerji bu alanda birikti
Hakkari'de 100 kilometrelik yeni fay hattı! Uzmanlar uyardı: Enerji bu alanda birikti Hakkari bölgesinde yapılan incelemelerde, yerleşim yerlerinden geçen aktif bir fay hattı tespit edildi. Öte yandan AFET ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), olası Hakkari depremi için hazırlıklara başladı.
29.04.2024 Gündem
Beşiktaş'ta Fenerbahçe derbisi hazırlıkları tamamlandı!
Beşiktaş'ta Fenerbahçe derbisi hazırlıkları tamamlandı! Süper Lig'in 34'üncü haftasında Fenerbahçe deplasmanında sahaya çıkacak Beşiktaş'ta hazırlıklar tamamlandı.
26.04.2024 Beşiktaş
Çalışan annelere destekte 2. evre! 325 euroluk yardım...
Çalışan annelere destekte 2. evre! 325 euroluk yardım... AB’nin finansman desteği sağladığı Çalışan anneye bakıcı desteği projesinin ikinci fazı başlıyor. İlk etapta Ankara, İstanbul ve İzmir’de 12 ay boyunca 0-3 yaş arası çocuğu olan çalışan annelere 325 euro bakıcı desteği verilecek.
26.04.2024 Ekonomi
Galatasaray'da Adana Demirspor maçı hazırlıkları devam ediyor
Galatasaray'da Adana Demirspor maçı hazırlıkları devam ediyor Trendyol Süper Lig 34. haftasında Adana Demirspor'la deplasmanda karşılaşacak olan Galatasaray'da hazırlıklar sürüyor.
24.04.2024 Galatasaray
Galatasaray'da Adana Demirspor maçı mesaisi devam etti!
Galatasaray'da Adana Demirspor maçı mesaisi devam etti! Süper Lig'in 34'üncü haftasında Adana Demirspor ile karşı karşıya gelecek Galatasaray'da hazırlıklar devam etti.
23.04.2024 Galatasaray
Sivasspor'da Konyaspor maçı mesaisi başladı!
Sivasspor'da Konyaspor maçı mesaisi başladı! Süper Lig'in 34'üncü haftasında Konyaspor ile karşı karşıya gelecek Sivasspor'da hazırlıklar start aldı.
23.04.2024 Sivasspor
Donald Trump seçimlere hile karıştırmakla suçlandı! 'Basit bir sahtekarlıktı'
Donald Trump seçimlere hile karıştırmakla suçlandı! 'Basit bir sahtekarlıktı' ABD’nin eski Başkanı Donald Trump’a yönelik tarihi “sus payı” davasının jüri seçimi sonrası ilk gününde savcılar, Trump’ı 2016 seçimlerine hile karıştırmakla suçladı.
22.04.2024 Dünya
Macaristan'dan flaş dünya savaşı açıklaması! 'Brüksel'de hazırlıklar yoğunlaşıyor'
Macaristan'dan flaş dünya savaşı açıklaması! 'Brüksel'de hazırlıklar yoğunlaşıyor' Kuzey'de Rusya - Ukrayna, Orta Doğu'da İsrail- Filistin savaşı devam ederken Macaristan Dışişleri Bakanı Peter Szijjarto'dan dikkat çeken bir açıklama geldi. Szijjarto “Brüksel’de yeni bir dünya savaşı için hazırlıklar yoğunlaşıyor.” diyerek bir an önce hazırlılıkların durdurulması çağrısında bulundu. İşte detaylar...
22.04.2024 Dünya
Bakan Özhaseki'den 'kentsel dönüşüm' açıklaması
Bakan Özhaseki'den 'kentsel dönüşüm' açıklaması Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, "Bakın şimdi seçimler yeni bitti. Belediye başkanı arkadaşlar göreve başladılar. Benim onlardan ricam lütfen kentsel dönüşüm yapacak şekilde şehirlerinin depreme dayanıksız bölgelerinde hazırlıklar yapsınlar. Gelsinler, kapısı sonuna kadar açık. Hangi partili olursa olsun, A'dan Z'ye aklınıza gelen bütün partiler gelsin. Kentsel dönüşüm yapmak istediklerinde elimizden ne geliyorsa yapacağız" dedi.
20.04.2024 Haberler
Bakan Özhaseki'den 'kentsel dönüşüm' açıklaması
Bakan Özhaseki'den 'kentsel dönüşüm' açıklaması Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, "Bakın şimdi seçimler yeni bitti. Belediye başkanı arkadaşlar göreve başladılar. Benim onlardan ricam lütfen kentsel dönüşüm yapacak şekilde şehirlerinin depreme dayanıksız bölgelerinde hazırlıklar yapsınlar. Gelsinler, kapısı sonuna kadar açık. Hangi partili olursa olsun, A'dan Z'ye aklınıza gelen bütün partiler gelsin. Kentsel dönüşüm yapmak istediklerinde elimizden ne geliyorsa yapacağız" dedi.
20.04.2024 Ekonomi
Samsunspor'da Adana Demirspor mesaisi tamamlandı!
Samsunspor'da Adana Demirspor mesaisi tamamlandı! Süper Lig'in 33'üncü haftasında Adana Demirspor ile karşı karşıya gelecek Samsunspor'da hazırlıklar sona erdi.
19.04.2024 Samsunspor
Hatayspor'da Antalyaspor mesaisi devam etti!
Hatayspor'da Antalyaspor mesaisi devam etti! Süper Lig'in 33'üncü haftasında Antalyaspor'a konuk olacak Hatayspor'da hazırlıklar devam etti.
18.04.2024 Hatayspor
Beşiktaş'ta Ankaragücü maçı mesaisi tamamlandı!
Beşiktaş'ta Ankaragücü maçı mesaisi tamamlandı! Süper Lig'in 33'üncü haftasında Ankaragücü'nü konuk edecek Beşiktaş'ta hazırlıklar sona erdi.
18.04.2024 Beşiktaş
Fenerbahçe'de Olympiakos mesaisi sona erdi!
Fenerbahçe'de Olympiakos mesaisi sona erdi! Olympiakos'u konuk edecek Fenerbahçe'de hazırlıklar tamamlandı.
17.04.2024 Konferans Ligi
Olympiakos'ta Fenerbahçe maçı mesaisi tamamlandı!
Olympiakos'ta Fenerbahçe maçı mesaisi tamamlandı! Konferans Ligi'nde Fenerbahçe ile karşı karşıya gelecek Olympiakos'ta hazırlıklar sona erdi.
17.04.2024 Konferans Ligi
anadolu.edu.tr Akademik takvim ✔ AÖF sınav tarihleri ne zaman? 2024 Bahar Dönemi AÖF sınavları hangi ayda, hangi tarihte uygulanacak?
anadolu.edu.tr Akademik takvim ✔ AÖF sınav tarihleri ne zaman? 2024 Bahar Dönemi AÖF sınavları hangi ayda, hangi tarihte uygulanacak? AÖF Bahar Dönemi sınavları için hazırlıklar sürüyor. Öğrenciler sınava çalışırken, diğer yandan sınav takvimi hakkında bilgi almak istiyor. AÖF Bahar Dönemi Ara sınavı tamamlandıktan sonra gündeme AÖF Bahar Dönemi Dönem Sonu Sınavı tarihleri geldi. Peki AÖF sınav tarihleri ne zaman? 2024 Bahar Dönemi AÖF sınavları hangi ayda, hangi tarihte uygulanacak?
15.04.2024 Bilgi Rehberi
Sürpriz gelişme! Weghorst, Süper Lig devine
Sürpriz gelişme! Weghorst, Süper Lig devine Trabzonspor, Onuachu'yu 1 yıl daha kiralayamazsa Beşiktaş'ın eski golcüsü Weghorst için girişimlerde bulunacak. Yaz transfer döneminde gündeme gelen Bruno Petkovic de alternatifler arasında.
15.04.2024 Trabzonspor
Ölümle yaşam arasında 23 saat!
Ölümle yaşam arasında 23 saat! Antalya’da Sarısu-Tünektepe teleferik hattında önceki akşam demir direklerden birinin koparak kabinlerden birine çarpması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi yaşamını yitirmişti... Kazanın ardından duran hatta metrelerce yükseklikte asılı kalan 24 kabindeki 174 kişi 23 saatlik operasyonla kurtarıldı. Kazaya ilişkin başlatılan soruşturmada 13 kişi gözaltına alındı...
14.04.2024 Gündem
Galatasaray'da Alanyaspor mesaisi devam etti!
Galatasaray'da Alanyaspor mesaisi devam etti! Süper Lig'in 32'nci haftasında Alanyaspor ile karşı karşıya gelecek Galatasaray'da hazırlıklar devam etti.
12.04.2024 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Hazırlıklar ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.