Helikopter Düştü

Helikopter Düştü

Son dakika helikopter düştü haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan helikopter düştü gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan helikopter düştü haber sayfamızda...

Helikopter Düştü

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.294 helikopter düştü haberi bulunmuştur.
Kenya'da helikopter kazası! Genelkurmay Başkanının da olduğu 10 kişi öldü
Kenya'da helikopter kazası! Genelkurmay Başkanının da olduğu 10 kişi öldü Kenya'da askeri helikopter düştü. Genelkurmay Başkanı Ogolla da dahil toplam 10 kişi hayatını kaybetti. İşte detaylar...
18.04.2024 Dünya
Helikopter düştü: 3 ölü
Helikopter düştü: 3 ölü İsviçre Alpleri’ndeki Petit Combin dağında bir helikopterin iniş sırasında, kayakçıları bırakırken düştüğü, kazada üç kişinin öldüğü, üç kişinin de yaralandığı bildirildi.
4.04.2024 Dünya
Düşen helikopterde şehit olan pilotla ilgili kahreden detayı babası açıkladı!
Düşen helikopterde şehit olan pilotla ilgili kahreden detayı babası açıkladı! Gaziantep'te düşen polis helikopterinde şehit olan Pilot Emniyet Amiri Cemil Gülen'in (33) Ankara'daki babaevinde yas var. Şehidin babası Mehmet Gülen, "Dün annesiyle gittik alışverişini yaptık, ayın 24'ünde de oğluma nişan yapacaktık. Ama ben yarın oğlumun düğününü yapacağım, cenazesini defnedeceğim" dedi.
4.02.2024 Gündem
Santa Maria Kilisesi'nde saldırı sonrası ilk Pazar ayini yapıldı
Santa Maria Kilisesi'nde saldırı sonrası ilk Pazar ayini yapıldı Sarıyer’de bulunan Santa Maria İtalyan Kilisesi'ne yapılan silahlı saldırı sonrası ilk Pazar ayini yapıldı. Ayinde silahlı saldırıda hayatını kaybeden Tuncer Murat Cihan da anıldı.
4.02.2024 Gündem
Evlenecek gençlere kredi desteği! Başvuru tarihi belli oldu
Evlenecek gençlere kredi desteği! Başvuru tarihi belli oldu Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Aile ve Gençlik Fonu'na ilişkin çalışmaların tamamlandığını belirterek, "Başvuruları 15 Şubat'ta almaya başlayacağız. Başvuruları e-Devlet aracılığıyla alacağız" dedi.
4.02.2024 Ekonomi
İki bölgede tespit edilen 5 PKK'lı etkisiz hale getirildi
İki bölgede tespit edilen 5 PKK'lı etkisiz hale getirildi Milli Savunma Bakanlığı, Hakurk ve Pençe Kilit bölgelerinde tespit edilen 5 PKK'lı teröristiz etkisiz hale getirildiğini duyurdu.
4.02.2024 Gündem
İstanbul'da 3 suç örgütüne operasyon! Çok sayıda gözaltı var
İstanbul'da 3 suç örgütüne operasyon! Çok sayıda gözaltı var Beşiktaş, Bahçelievler ve Üsküdar'da, 3 farklı suç örgütüne karşı yapılan operasyonlarda 17 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerden 10'u tutuklanarak cezaevine gönderilirken 7 şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
4.02.2024 Gündem
İstanbul Boğazı'nda korkunç olay! Kaptan hayatını kaybetti
İstanbul Boğazı'nda korkunç olay! Kaptan hayatını kaybetti İstanbul Boğazı güney girişinde kılavuzluk hizmeti verilecek gemiye transfer sırasında, denize düşen kaptan hayatını kaybetti. Kılavuz Kaptan Oğuz Kök'ün hipotermi sebebiyle öldüğü öğrenildi.
4.02.2024 Gündem
Seyir halindeki otomobilden düştü, zorla araca bindirildi
Seyir halindeki otomobilden düştü, zorla araca bindirildi İstanbul'da bir kadın kapısı açık halde ilerleyen otomobilden yola düştü. O sırada otomobili durduran sürücü araçtan inerek yola düşen kadını zorla araca bindirdi.
4.02.2024 Gündem
Merkez Bankası’nın görev değişimi piyasaları nasıl etkiler? Ekonomist Murat Ferman canlı yayında değerlendirdi
Merkez Bankası’nın görev değişimi piyasaları nasıl etkiler? Ekonomist Murat Ferman canlı yayında değerlendirdi Piyasalar yeni haftayı Merkez Bankası’nın değişimi ile karşılayacak. Merkez Bankası Başkanlığı'na Dr. Fatih Karahan’ın getirilmesi ile para politikasına bir değişim olur mu, bu piyasalara nasıl yansır? Konuyla ilgilil merak edilenleri Prof. Dr. Murat Ferman canlı yayında değerlendirdi. İşte detaylar...
4.02.2024 Ekonomi
Gaziantep'te helikopter düştü! 2 polis şehit oldu
Gaziantep'te helikopter düştü! 2 polis şehit oldu Hatay Havalimanı'ndan havalanan Emniyet Genel Müdürlüğü Havacılık Daire Başkanlığı envanterine kayıtlı EM 708 kuyruk numaralı helikopter, Gaziantep'in Nurdağı ilçesi Kartal Köyü mevkiinde kaza kırıma uğradı. Kazada 2 pilot şehit oldu. Bakan Yerlikaya açıklama yaptı.
4.02.2024 Haberler
Gaziantep'te helikopter düştü! 2 polis şehit oldu
Gaziantep'te helikopter düştü! 2 polis şehit oldu Hatay Havalimanı'ndan havalanan Emniyet Genel Müdürlüğü Havacılık Daire Başkanlığı envanterine kayıtlı EM 708 kuyruk numaralı helikopter, Gaziantep'in Nurdağı ilçesi Kartal Köyü mevkiinde kaza kırıma uğradı. Kazada 2 pilot şehit oldu. Bakan Yerlikaya açıklama yaptı.
10.02.2024 Gündem
Kırgızistan’da askeri helikopter düştü
Kırgızistan’da askeri helikopter düştü Kırgızistan’ın başkenti Bişkek'te Mi-8 tipi askeri helikopterin eğitim uçuşu sırasında düşmesi sonucu 1 asker hayatını kaybetti, 8 kişi yaralandı.
17.01.2024 Dünya
Irak Savunma Bakanlığı açıkladı! Askeri helikopter düştü: 2 yaralı
Irak Savunma Bakanlığı açıkladı! Askeri helikopter düştü: 2 yaralı Irak’ta eğitim uçuşu yapan askeri helikopterin düşmesi sonucu 2 pilot yaralandı.
25.09.2023 Dünya
Düşen helikopterdeki personelin kurtarılma anlarına dair görüntüler ortaya çıktı
Düşen helikopterdeki personelin kurtarılma anlarına dair görüntüler ortaya çıktı İzmir'in Menderes ilçesinde meydana gelen orman yangınına müdahale eden ve içerisinde 4 kişinin bulunduğu bir helikopterin su aldığı esnada Tahtalı Barajı'na düşmüştü. Mürettebatlardan birisinin kurtarılma anına ait yeni görüntüler ortaya çıktı.
17.09.2023 Gündem
Uşak’ta akılalmaz kavga! Yanlışlıkla ağabeyini öldürdü
Uşak’ta akılalmaz kavga! Yanlışlıkla ağabeyini öldürdü Uşak’ta iki grup arasında çıkan kavgada kardeşi yanlışlıkla ağabeyini tüfekle vurarak öldürdü. Öte yandan, kavga anı güvenlik kamerasına yansıdı.
17.09.2023 Gündem
İzmir'de düşen helikopterdeki 3 kişiyi arama çalışmaları sürüyor
İzmir'de düşen helikopterdeki 3 kişiyi arama çalışmaları sürüyor İzmir'in Menderes ilçesinde meydana gelen orman yangınına müdahale eden bir helikopter, su aldığı esnada Tahtalı Barajı'na düştü. 4 kişilik mürettebattan 1 kişiye sağ ulaşılırken, kayıp 3 kişiyi arama çalışmaları, günün aydınlanmasıyla beraber yeniden başladı.
17.09.2023 Haberler
İzmir'de yangına müdahale eden helikopter düştü
İzmir'de yangına müdahale eden helikopter düştü Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı İzmir'de yangına müdahale eden helikopterin baraja düştüğünü açıkladı. Yumaklı, "Görevli dört mürettebatımızdan biri sağ olarak kurtarılmış olup, diğer üç mürettebatımızı arama kurtarma çalışmalarımız devam etmektedir." bilgisi verdi.
17.09.2023 Haberler
Son dakika: İzmir'de yangına müdahale eden helikopter düştü!
Son dakika: İzmir'de yangına müdahale eden helikopter düştü! İzmir'in Menderes ilçesinde meydana gelen orman yangınına müdahale eden bir helikopter, su aldığı esnada Tahtalı Barajı'na düştü. Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı'dan düşen helikopterle ilgili açıklama geldi.
17.09.2023 Gündem
Afyonkarahisar’da helikopter düştü! 2 kişi yara almadan kurtuldu
Afyonkarahisar’da helikopter düştü! 2 kişi yara almadan kurtuldu Afyonkarahisar'da 5 yıldızlı bir otelin bahçesine iniş yapmak isteyen helikopter, kırım geçirdi. Kırım geçiren helikopterdeki 2 kişinin kazayı yara almadan atlattığı öğrenildi.
16.09.2023 Gündem
Afyonkarahisar’da helikopter düştü! Ekipler bölgede
Afyonkarahisar’da helikopter düştü! Ekipler bölgede Afyonkarahisar’da 5 yıldızlı termal oteller bölgesinde iki kişilik özel helikopter iniş yaptığı sırada ağaçlara takılarak düştü. Olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi.
16.09.2023 Haberler
ABD askeri helikopteri düştü, çok sayıda ölü ve yaralı var
ABD askeri helikopteri düştü, çok sayıda ölü ve yaralı var Avustralya'da uzak bir tropik adaya çakılan Osprey helikopteri 23 ABD askeri taşıyordu, üç denizcinin öldüğü açıklandı. Yaralılardan beşinin durumu ağır.
27.08.2023 Dünya
Avustralya'da askeri helikopter kazası!
Avustralya'da askeri helikopter kazası! Avustralya’nın Queensland eyaletinde gerçekleştirilen Talisman Sabre Tatbikatı kapsamında uçuş yaparken düşen askeri helikopterdeki 4 kişinin kayıp olduğu açıklandı.
29.07.2023 Dünya
Sisam Adası’nda Türk şirkete ait helikopter düştü
Sisam Adası’nda Türk şirkete ait helikopter düştü Yunanistan’ın Paros Adası’ndan Türkiye’ye dönen bir Türk şirketine ait helikopter Sisam Adası’nda düştü.
28.07.2023 Dünya
Kanada’da askeri helikopter düştü: 2 kişi hayatını kaybetti
Kanada’da askeri helikopter düştü: 2 kişi hayatını kaybetti Kanada Kraliyet Hava Kuvvetleri’ne ait Chinook tipi askeri helikopterin Ottawa Nehri'ne düşmesi sonucu 2 asker hayatını kaybetti, 2 asker de yaralandı.
20.06.2023 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Helikopter Düştü ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.