Hyaluronik Asit

Hyaluronik Asit

Son dakika Hyaluronik asit haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Hyaluronik asit gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Hyaluronik asit haber sayfamızda...

Hyaluronik Asit

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 297 hyaluronik asit haberi bulunmuştur.
Kolajen içeren kozmetik üretti
Kolajen içeren kozmetik üretti Migros, Bugamed Biyoteknoloji ile geliştirilen ortak inovasyon projesine gerçekleştirdiği yatırım kapsamında, kendi tesislerinde üretilen kolajeni içeren Voop markalı kozmetik ürün serisini satışa sundu.
27.03.2024 Ekonomi
‘Yüzdeki dolgular yaşlı gösteriyor’
‘Yüzdeki dolgular yaşlı gösteriyor’ 26 yaşındaki manken Kylie Jenner’ın yüzündeki dolgular nedeniyle 40’lı yaşlarında gösterdiği öne sürülürken uzmanlar bunun nedenlerini açıkladı.
28.01.2024 Dünya
Yüzdeki kırışıklığı ütü gibi düzleştirecek güçte! Gece sürünce 1 damlası bile yetiyor
Yüzdeki kırışıklığı ütü gibi düzleştirecek güçte! Gece sürünce 1 damlası bile yetiyor Yaşlanmaya bağlı olarak oluşan kırışıklıklar zamanla belirginleşiyor. Kırışıklıkları gidermek için kullanılan farklı maskeler bulunuyor. Ancak kırışıklık gidermek için asıl yöntem hyalüronik asidin içinde saklı.
20.11.2023 Cilt Bakımı
Su için, meyve ve sebze yiyin! Hyaluronik asiti doğal yollardan artırmak mümkün
Su için, meyve ve sebze yiyin! Hyaluronik asiti doğal yollardan artırmak mümkün Hyaluronik asit, cildin nem düzeyini koruyan ve cildin genç, pürüzsüz ve nemli görünmesini sağlayan önemli bir madde. Yaşlanma, güneş hasarı ve diğer faktörlerle cildin nem düzeyi azalabilir ve cildin gerginliğini kaybetmesine neden olabilir. Hyaluronik asit bu kaybı dengeleyerek cildi nemli tutuyor ve cildin yaşlanma belirtilerinin azaltmasına yardımcı oluyor. İşte hyaluronik asiti doğal olarak artırmanın 5 yolu.
29.10.2023 Genel Sağlık
Estetiğin değişen yüzü
Estetiğin değişen yüzü Geçen yıl tüm dünyada en fazla yapılan estetik cerrahi işlem yağ aldırma olarak da bilinen liposuction, cerrahi olmayan işlem ise botoks oldu. ISAPS raporuna göre, en çok işlem yapılan beşinci ülke konumundaki Türkiye’de de liposuction artık bir numaraya yükselmiş durumda.
30.09.2023 Pazar
Estetikte yeni trend en iyi ‘ben’e ulaşmak
Estetikte yeni trend en iyi ‘ben’e ulaşmak Yaşlanmayan ünlülerden Jennifer Aniston ve Jennifer Lopez’in doktoru, dermatoloji uzmanı Dr. Klaus Hoffmann’la zamanı donduran güzellik teknolojilerini konuştuk.
1.07.2023 Pazar
Doku Medical kurucusundan ‘Neden dudak dolgusu yapılır’ sorusuna yanıt
Doku Medical kurucusundan ‘Neden dudak dolgusu yapılır’ sorusuna yanıt Doku Medical'in kurucusu ve Uzman Dermatolog Dr. Serkan Aygın, ‘Neden dudak dolgusu yapılır?’ sorusuna yanıt verdi. “Dudak dolgusu genellikle hastaların dudaklarında istedikleri estetik görünümü sağlamak için tercih ettikleri bir işlemdir. Bu uygulama, dudak boyutu veya şekli ile ilgili rahatsızlık duyan hastaların ilk seçeneklerinden biridir. Dudak dolgusu, istenilen dudak görünümünü kısa sürede elde etmenin yanı sıra dudaklardaki deformasyonları giderme özelliğine de sahiptir." Diyen Dr. Aygın dudak dolgusu yaptırmanın avantajlarını da anlattı.
19.06.2023 Advertorial
Editör'ün seçtikleri...
Editör'ün seçtikleri... Tonik ferahlığı Aslı Şen’in markası Ashley Joy, bitkisel içeriklerin yer aldığı özel formüllü, yüzde 100 yerli üretim bakım ürünleri ile fark yaratmaya devam ediyor...
28.01.2023 Cadde
Balık mı yoksa sığır mı daha faydalı? 10 maddede her yönüyle kolajen gerçeği
Balık mı yoksa sığır mı daha faydalı? 10 maddede her yönüyle kolajen gerçeği Dokuların yenilenmesini, esnekliğin korunmasını ve cildin nemli tutulmasını sağlayan kolajen, ne yazık ki kadın-erkek fark etmeksizin yaş almayla birlikte vücutta azalmaya başlıyor. Günümüzde pek çok kişi cildini daha genç tutmak için kolajen kullanıyor ancak doğru bilinen yanlışlar nedeniyle yeterli verimi alamıyor. Dr. Elif Pahsa, kolajen kullanımıyla ilgili doğru bilinen 10 yanlışı tüm detaylarıyla açıkladı.
17.01.2023 Gündem
412 bin TL harcayıp bu hale geldi! 'İnsanlar bana gülüyor ama umrumda değil'
412 bin TL harcayıp bu hale geldi! 'İnsanlar bana gülüyor ama umrumda değil' Genç kadın, bazıları ameliyat olan toplam 43 estetik uygulamanın sonucunda dünyanın en büyük dudaklarına sahip oldu ancak operasyonlara devam edeceğini söylüyor.
3.12.2022 Dünya
Gençlik iksiri aşı!
Gençlik iksiri aşı! Cildin nem ve canlılığını kazandırmak, ince kırışıklıkları gidermek, elastikiyetini geri kazandırmak amacıyla uygulanan ‘Gençlik Aşısı’ mucize etkiler yaratıyor.
2.11.2022 Cadde
Editörün seçtikleri
Editörün seçtikleri Bebeksi cilt Simple’ın yeni serum serisinin üç farklı varyantı, Simple yüzde 10 Vitamin C, E, F Aydınlatıcı Booster Serum, Simple yüzde 10 Vitamin B3 Niacinamide Booster Serum ve Simple yüzde 3 Hyalüronik Asit + B5 Nemlendirici Booster Serum serisi raflardaki yerini aldı...
10.09.2022 Cadde
Yüzü gençleştirmenin yolu: Yeni nesil mezoterapi 7K lifting
Yüzü gençleştirmenin yolu: Yeni nesil mezoterapi 7K lifting Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Eser Aydoğdu, yüzdeki belli bölgelere yapılarak lifting (kaldırma) etkisi işlemden hemen sonra bile fark edilen yeni nesil mezoterapi uygulaması 7K Lifting'i anlattı. Botoks kadar basit bir işlem olan 7K lifting ile işlem sonrası morarma ve şişme olmadan günlük hayata devam etmek mümkün.
23.07.2022 Estetik
Kadınlara fark attı! Erkeklerin tercih ettiği en popüler estetik uygulama hangisi?
Kadınlara fark attı! Erkeklerin tercih ettiği en popüler estetik uygulama hangisi? Gerek yaşlanmanın etkilerini azaltmak gerekse de memnuniyetsizlik oluşturan bölgeye müdahale etmek amacıyla yapılan estetik uygulamalara en az kadınlar kadar erkekler de ilgi gösteriyor. Özellikle beyaz yakalı genç yetişkin erkeklerin medikal estetik olarak bilinen botoks ve dolgu uygulamalarına ilgisi ciddi oranda artış gösterdi. Medikal Estetik Uzmanı Dr. Nihat Mustafayev'e göre bu durumun en önemli sebebi sosyal medya ve dijitalleşme.
20.07.2022 Estetik
Körlüğe neden olabilir! Dolgu uygulamasında ultrason kullanımının 3 faydası
Körlüğe neden olabilir! Dolgu uygulamasında ultrason kullanımının 3 faydası Estetikte cerrahi uygulamaların yerini minimal invaziv yöntemler aldı. Kişilerin bıçak altına yatmadan, acısız ve ağrısız şekilde estetik görünüme kavuşmasını sağlayan bu yöntemlerden en popüler olanı ise emilebilir dolgular. Medikal Estetik Uzmanı Dr. Nihat Mustafayev, "Dolgu uygulaması esnasında ya da sonrasında körlük ve cilt nekrozu (doku ölümü) gibi ciddi komplikasyonlar yaşama riski çok yüksek. Bu nedenle tıp alanındaki yeni uygulamalardan olan ultrason görüntülemesi altında yapılan hyalüronik asit dolgu uygulaması olası risklerin yaşanmasını önlüyor" dedi.
28.06.2022 Estetik
Pırlanta dolgu nedir?
Pırlanta dolgu nedir? İnsan yüzünün yaşlanması kalıtsal özelliklere, yaşam şekline ve çevresel faktörlere bağlı olarak zaman içinde kırışıklık, gevşeme, sarkma, çöküklük ve cilt yüzeyi değişiklikleri ile kendini gösteriyor. Yüzümüzde oluşan bu değişiklikleri düzeltmek için ameliyatsız estetik uygulamalardan dolgu uygulamaları oldukça yaygın şekilde kullanılıyor.
7.06.2022 Estetik
20’li yaşlarda en sık tercih edilen uygulamalar nelerdir?
20’li yaşlarda en sık tercih edilen uygulamalar nelerdir? Gün geçtikçe iyi bir görünüme sahip olma isteğinde yaş sınırı düşüyor. Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Ufuk Askeroğlu 20’li yaşlarda sıklıkla tercih edilen uygulamaları ve tüm detaylarını sizler için anlatıyor.
29.05.2022 Estetik
Editör'ün seçtikleri...
Editör'ün seçtikleri... Yaz enerjisi Vakko Mare, ‘2022 yaz koleksiyonu’, gündelik yaşam ve şık plaj tasarımlarını kendine has zarif çizgileriyle yorumluyor...
21.05.2022 Cadde
Mezoterapi hangi problemlerde tercih edilebilir?
Mezoterapi hangi problemlerde tercih edilebilir? Kardiyoloji Uzmanı Dr. Emre Topal, mezoterapi işleminin hangi hastalıklarda ve problemlerde uygulandığını tüm ayrıntılarıyla sizler için anlattı. Mezoterapi, cildin orta tabakasına gereken ürünleri, gerektiği miktarda özel iğnelerle enjekte ettiğimiz bir tedavi yöntemidir. Birçok rahatsızlıkta kullanılan mezoterapi çok kozmetik amaçla kullanılmasının yanı sıra, aynı zamanda ağrı mezoterapisi de bazı rahatsızlıklarda iyi bir destek sağlamaktadır. Çok daha az ürünü, çok daha hızlı bir şekilde ilgili alanda rahatlama yaratacak şekilde vermek mümkün olmaktadır. Saç mezoterapisi, vücutta lipolize (yağ yakımına) yönelik yapılabilecek mezoterapi yöntemleri mevcuttur. Mezoterapide; polipeptitler, vitaminler, hyalüronik asit, kollajen, cildi tamir eden birçok kimyasallar ve maddeler kullanılabilmektedir. Uygun teknik, uygun mesafe ve uygun aralıklarla uygulama yapılması ve kişiye özel çözümler yaratılması esastır.
20.05.2022 Güzellik
İşte dünyanın estetik haritası! Türkiye 2 branşta şampiyon
İşte dünyanın estetik haritası! Türkiye 2 branşta şampiyon Türkiye 2 branşta şampiyon olurken estetik işlem sayısının ciddi oranda artacağı açıklandı. Peki hangi ülke nasıl güzelleşiyor, dünyanın estetik haritası bize ne anlatıyor? Uluslararası Estetik Plastik Cerrahi Derneği’nin son raporuna dayanarak cevap arıyoruz.
1.05.2022 Pazar
Bahar aylarında sağlıklı ve rahat bir hamilelik geçirebilmek için 10 öneri
Bahar aylarında sağlıklı ve rahat bir hamilelik geçirebilmek için 10 öneri Kışın soğuk ve kasvetli günlerinin ardından havaların ısındığı, doğanın uyandığı bahar mevsimi anne adayları için dışarıda daha fazla zaman geçirebilme imkanı sunarken, bazı önemli kuralları ihmal etmemek gerekiyor. Anne adaylarına bahar aylarında sağlıklı ve rahat bir hamilelik geçirebilmek için dikkat edilmesi gereken kuralları Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Aysel Nalçakan anlattı.
20.04.2022 Hamilelik
Diz kapağı çevresinin gençleştirilmesinde kullanılan yöntemler
Diz kapağı çevresinin gençleştirilmesinde kullanılan yöntemler Diz kapakları vücudun en fonksiyonel bölgelerinden biri. Bu alanda kullanıma bağlı olarak elastikiyet kaybı, kilo ve hafif sarkmalar, dalgalanmalar, yağlanmalar, kolajen dokuda azalma ile deride incelme, hyalüronik asit miktarında azalma ile daha kuru, buruşuk ve sağlıksız bir görüntü karşımıza çıkabiliyor. Peki diz kapağı çevresini ameliyat olmadan güzel bir görüntüye kavuşturmak mümkün mü? Medikal Estetik Doktoru Yasemin Savaş anlattı.
7.04.2022 Estetik
Kırmızı halı için ayaklara botoks
Kırmızı halı için ayaklara botoks Pandemi sürecinde rahat giyinmeye alışan Hollywood yıldızlarının Oscar töreninde topuklu ayakkabılarla sorun yaşamamak için ayaklarına botoks ve dolgu yaptırdığı ortaya çıktı.
28.03.2022 Dünya
Kış ayları için en uygun estetik işlemler
Kış ayları için en uygun estetik işlemler Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Ufuk Askeroğlu, kış aylarında daha rahat yapılabilecek işlemleri sizler için derledi.
23.12.2021 Estetik
Somon DNA uygulaması nedir? Cilde faydaları nelerdir?
Somon DNA uygulaması nedir? Cilde faydaları nelerdir? Cildimiz yaşlanmayla birlikte kuru, ince, kırışıklık ve lekelerin arttığı bir görünüm kazanmakta ve elastikiyet kaybıyla da sarkmalar oluşmaktadır. Tam bu aşamada karşımıza çıkan Somon DNA aşısı (tedavisi) cildin daha genç ve canlı hale getirilmesine yardımcı olmaktadır. Plastik,Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahı Doç.Dr.İbrahim Aşkar konu hakkında bilgi verdi.
13.12.2021 Cilt Bakımı

Benzer Haber Etiketleri

Hyaluronik Asit ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.