Kurum'dan mevcut İBB yönetimine tepki: İstanbul'a tek bir çivi çakmadılar
Kurum'dan mevcut İBB yönetimine tepki: İstanbul'a tek bir çivi çakmadılar Mevcut İBB yönetimine tepki gösteren AK Parti'nin İBB Başkan Adayı Murat Kurum, 'Bu şehri depreme hazırlayacağız' dediler, tek bir çivi çakmadılar. Reklama, algıya ayırdıkları bütçeyi depreme ayırmadılar. 'Ulaşım sorununu çözeceğiz' dediler, tam bir çileye dönüştürdüler.' dedi.
30.03.2024 Gündem
Adım adım geliyor! Bayraktar TB3'ten yeni başarı
Adım adım geliyor! Bayraktar TB3'ten yeni başarı Baykar’ın milli ve özgün olarak geliştirdiği Bayraktar TB3 SİHA, 27 saat havada kaldığı 26. test uçuşunu da başarıyla tamamladı. Yerli elektro-optik sistem ASELFLIR-500 ile havalanan milli SİHA, 27 saatlik uçuşu sırasında gökyüzünde toplam 4.600 km mesafe katetti.
29.03.2024 Gündem
TEKNOFEST rekor tazeledi! Tam 1 milyon 630 bin başvuru
TEKNOFEST rekor tazeledi! Tam 1 milyon 630 bin başvuru Havacılık, uzay ve teknoloji festivali Teknofest'te rekor başvuru. Tam 1 milyon 630 bin yarışmacı teknolojilerini üretmek için yarışacak. Teknofest, yıllara göre başvuru grafiğini sosyal medyasından paylaştı.
25.03.2024 Gündem
AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum: Ayrıştırıcı değil birleştirici olacağız
AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum: Ayrıştırıcı değil birleştirici olacağız AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, "İstanbulluların, gündeminde olmayan hiçbir şey bizim de gündemimizde olmayacak. Ayrıştırıcı değil birleştirici olacağız. Tüm İstanbulluların dostu, kardeşi, yol arkadaşı olacağız" ifadelerini kullandı.
20.01.2024 Gündem
AK Parti'nin İBB Başkan Adayı Murat Kurum metrosu olmayan ilçeye müjdeyi verdi
AK Parti'nin İBB Başkan Adayı Murat Kurum metrosu olmayan ilçeye müjdeyi verdi AK Parti'nin İBB Başkan Adayı Murat Kurum, Avcılar'da yerel seçime ilişkin önemli mesajlar verdi. İBB'nin mührünü alacaklarını belirten Kurum, Avcılar için 1 Nisan'ı işaret etti.
11.01.2024 Gündem
Murat Kurum'dan İstanbul paylaşımı: İlk günden işe koyulduk, ulaşım çilesi bitene kadar durmayacağız
Murat Kurum'dan İstanbul paylaşımı: İlk günden işe koyulduk, ulaşım çilesi bitene kadar durmayacağız AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum sosyal medya hesabından Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu ile birlikte paylaşım yaptı. Kurum, "İlk günden işe koyulduk, ulaşım çilesi bitene kadar durmayacağız" ifadelerini kullandı.
7.01.2024 Gündem
Son dakika... Murat Kurum'dan adaylık sonrası ilk açıklama: İstanbul'un fetret dönemini bitireceğiz
Son dakika... Murat Kurum'dan adaylık sonrası ilk açıklama: İstanbul'un fetret dönemini bitireceğiz AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, ilk açıklamasını yaptı.
7.01.2024 Gündem
Dönüşümde umut depozito sistemi
Dönüşümde umut depozito sistemi Türkiye’de hanede geri dönüşüm yüzde 12’lerde, AB’de ise yüzde 50 seviyelerinde. İnşaat atıklarının dönüşümünde de AB ortalamasının altındayız. STK temsilcileri 2024’te uygulanmaya başlanacak “Depozito Sistemi”nin toplumsal bir değişime ön ayak olabileceğini belirtiyor.
23.12.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri