İçme

İçme

Son dakika içme haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan içme gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan içme haber sayfamızda...

İçme

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 12.168 içme haberi bulunmuştur.
Sobanın üstündeki sıcak patatesi yiyen çocuk ölümden döndü
Sobanın üstündeki sıcak patatesi yiyen çocuk ölümden döndü Kars'ta, annesinin dışarıda olduğu sırada sobanın üzerinde pişen sulu patatesi yiyen 6 yaşındaki Muhammet Emir Çiçek, nefes alamaz hale gelince Elazığ'a sevk edildi. Özel bir hastanede Uzm. Dr. Güneri Atalan ve ekibinin tedavisi sonucu tedavi edilen ve 6 gün komada kalan Muhammet, sağlığına kavuşmasıyla taburcu edildi.
11.05.2024 Haberler
Patates yedi, 6 gün komada kaldı: Hiçbir belirti yoktu
Patates yedi, 6 gün komada kaldı: Hiçbir belirti yoktu Kars'ta, annesinin dışarıda olduğu sırada sobanın üzerinde pişen sulu patatesi yiyen 6 yaşındaki Muhammet Emir Çiçek, nefes alamaz hale gelince Elazığ'a sevk edildi. Uzm. Dr. Güneri Atalan ve ekibinin tedavisi sonucu tedavi edilen ve 6 gün komada kalan Muhammet, sağlığına kavuşmasıyla taburcu edildi.
11.05.2024 Gündem
İklim Krizi: Aşırı sıcaklar elektriksiz bıraktı!
İklim Krizi: Aşırı sıcaklar elektriksiz bıraktı! Meksika’yı etkisi altına alan sıcak hava dalgası sebebiyle elektrik talebinin artması sonucu, ülkede 21 eyalette elektrik kesintileri yaşandı.
9.05.2024 Dünya
Teknik direktör İlhan Palut çay topladı
Teknik direktör İlhan Palut çay topladı Karadeniz ekibinin teknik patronu İlhan Palut, çay bahçesine girerek çay topladı.
9.05.2024 Rizespor
60 bin TL maaşa çoban bulunamıyor
60 bin TL maaşa çoban bulunamıyor Türkiye’nin çeşitli bölgelerindeki hayvan besicileri sürülerini otlatmaya çoban bulamıyor. Masrafsız aylık 35 bin ila 60 bin TL arasında değişen ‘çoban aranıyor’ ilanları sonuç vermiyor. Hayvancılığın bitme noktasına geldiğinden yakınan besiciler çareyi ithal çobanda arıyor...
9.05.2024 Gündem
Yeni çalışma: Ekonomiye atık yağ dopingi yolda
Yeni çalışma: Ekonomiye atık yağ dopingi yolda Toplanılan bitkisel atık yağ ve bundan üretilen biyodizelin ekonomik büyüklüğü 78 milyon dolar. Evlerde biriken en az 5 litre atık yağın toplanması ve vatandaşın litrede 14-18 lira civarı kazanç elde etmesine yönelik bir çalışma var.
9.05.2024 Ekonomi
Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan KDV oranları artırılıyor iddialarına ilişkin açıklama
Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan KDV oranları artırılıyor iddialarına ilişkin açıklama Hazine ve Maliye Bakanlığı, KDV oranlarının artırılacağı iddialarını yalanlayarak, bu konuda bir çalışma bulunmadığını açıkladı.
7.05.2024 Ekonomi
İzmir’de 6 yeni sondaj kuyusu
İzmir’de 6 yeni sondaj kuyusu İZSU Genel Müdürlüğü, yaz aylarında artması beklenen su ihtiyacının sorunsuz şekilde karşılanması için çevre ilçelerde çalışmalarını kesintisiz sürdürüyor.
4.05.2024 Ege
'Maden Kanunu' teklifi Meclis'te kabul edildi
'Maden Kanunu' teklifi Meclis'te kabul edildi Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Genel Kurulu, Meclis Başkanvekili Bekir Bozdağ başkanlığında toplandı. Genel Kurul'da, enerji alanında düzenlemeler içeren 16 maddelik 'Maden Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi', kabul edildi.
2.05.2024 Gündem
1 ay diye gitti, bir daha dönmedi! 'Tek Türk'üm, gün yüzüne çıkmamış altın yatakları var'
1 ay diye gitti, bir daha dönmedi! 'Tek Türk'üm, gün yüzüne çıkmamış altın yatakları var' Isparta’dan binlerce kilometreye uzanan bir yaşamın kahramanı... Güneydoğu Asya ülkesi olan Doğu Timor’a abisinin işletmesine yardım için 1 aylığına gidince tüm hayatı değişti. Daha öncesinde ülkeyle ilgili hiçbir bilgisi olmayan adadaki tek Türk Ayhan Kırkar, yaşadıklarını ve neden asla Türkiye'ye dönmeyeceğini anlattı.
2.05.2024 Yaşam
Naci Görür'ü endişelendiren 4 il! Son günlerdeki hareketliliğe dikkat çekti
Naci Görür'ü endişelendiren 4 il! Son günlerdeki hareketliliğe dikkat çekti Bilim Akademisi üyesi, yer bilimci ve deprem uzmanı Prof. Dr. Naci Görür, Türkiye'de son günlerde endişe duyduğu illeri sıraladı.
1.05.2024 Haberler
Naci Görür'ü endişelendiren 4 il! Son günlerdeki hareketliliğe dikkat çekti
Naci Görür'ü endişelendiren 4 il! Son günlerdeki hareketliliğe dikkat çekti Bilim Akademisi üyesi, yer bilimci ve deprem uzmanı Prof. Dr. Naci Görür, Türkiye'de son günlerde endişe duyduğu illeri sıraladı.
1.05.2024 Gündem
Perakendeye yeni marka yatırımı
Perakendeye yeni marka yatırımı Metro’nun yeni global markası BonVeno, ilk mağazalarını İstanbul’da açtı. Yeme-içme ve temel ihtiyaç ürünlerini birlikte sunacak olan zincirin bu yıl 350 milyon liralık yatırımla 50 mağazaya ulaşması hedefleniyor.
1.05.2024 Ekonomi
Kenti karıştıran olay! Fuhuş yapan yabancı kadınlar hasta çıktı
Kenti karıştıran olay! Fuhuş yapan yabancı kadınlar hasta çıktı Tekirdağ'ın Marmaraereğlisi ilçesinde düzenlenen fuhuş operasyonunda 34 yabancı kadın ve 6 zanlı yakalandı. 2 kadında cinsel yolla bulaşan hastalık taşıdığı tespit edildi.
30.04.2024 Haberler
Kenti karıştıran olay! Fuhuş yapan yabancı kadınlar hasta çıktı
Kenti karıştıran olay! Fuhuş yapan yabancı kadınlar hasta çıktı Tekirdağ'ın Marmaraereğlisi ilçesinde düzenlenen fuhuş operasyonunda 34 yabancı kadın ve 6 zanlı yakalandı. 2 kadında cinsel yolla bulaşan hastalık taşıdığı tespit edildi.
30.04.2024 Gündem
Birinci çeyrek turizm rakamları açıklandı
Birinci çeyrek turizm rakamları açıklandı Turizm geliri Ocak, Şubat ve Mart aylarından oluşan I. çeyrekte bir önceki yılın aynı çeyreğine göre %5,4 artarak 8 milyar 784 milyon 800 bin dolar oldu. Turizm gelirinin %21'i ülkemizi ziyaret eden yurt dışı ikametli vatandaşlardan elde edildi.
30.04.2024 Ekonomi
Gümüşhane 54 yıl sonra rekor kırdı! 'İnsanlar nefes darlığı çekmeye başladı'
Gümüşhane 54 yıl sonra rekor kırdı! 'İnsanlar nefes darlığı çekmeye başladı' Meteoroloji’nin 54 yıllık kayıtlarına göre Gümüşhane’de Nisan ayının en sıcak gün rekoru 30,7 dereceyle 25 Nisan 2024 tarihinde kırıldı.
28.04.2024 Gündem
Yeme-içme sektörüne gerçek KDV ayarı geldi
Yeme-içme sektörüne gerçek KDV ayarı geldi Lokanta, kafe, pastane gibi işletmelerin vatandaştan aldığı KDV’nin doğru belgelendirilmesi için düzenleme yapıldı. Konuyla ilgili denetimler de sıkılaştı.
28.04.2024 Ekonomi
Kafe ve restoranda fiyatlar ‘fahiş’ çıktı
Kafe ve restoranda fiyatlar ‘fahiş’ çıktı Türkiye genelinde yapılan ‘kafe ve restoran fiyatları algı araştırması’na göre; kafe ve restoran fiyatlarını oldukça yüksek bulanların oranı %88,3 çıktı.
28.04.2024 Ekonomi
‘Yüksek yargıda hiyerarşi yok’
‘Yüksek yargıda hiyerarşi yok’ AYM Başkanı Kadir Özkaya, yüksek mahkemeler arasındaki gerilimle ilgili, “Anayasa’ya göre yasama, yürütme ve yargı organları arasında hiyerarşik bir ilişki olmadığı gibi yüksek yargı organları arasında da böyle bir ilişki yoktur” dedi.
26.04.2024 Gündem
'İstanbul'un su meselesini ciddiye alıyoruz'
'İstanbul'un su meselesini ciddiye alıyoruz' Katıldığı törende konuşan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Arıtma tesisimiz hızla tamamlanarak Asya yakasında ve Avrupa Yakasında ihtiyaç duyulan noktalara özellikle buradan aktarılacak olan suyla ilgili süreçleri en verimli hale getireceğiz. İnşallah kesintisiz hijyenik su konusunda ciddi bir rahatlama yaşayacağız " şeklinde konuştu. İmamoğlu, "İstanbul gibi bir şehrin su ihtiyacını karşılamak büyük bir meseledir, zorunluluktur.Biz İstanbul'un su meselesini ciddiye alıyoruz." dedi.
25.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Anayasa Mahkemesi'nin 62. Kuruluş Yıl Dönümü Töreni’ne katıldı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Anayasa Mahkemesi'nin 62. Kuruluş Yıl Dönümü Töreni’ne katıldı Cumhurbaşkanı Erdoğan, Anayasa Mahkemesi Yüce Divan Salonu'nda Anayasa Mahkemesinin 62. kuruluş yıl dönümü ve yeni üye Prof. Dr. Ömer Çınar'ın ant içme törenine katıldı.
25.04.2024 Gündem
Avrupa’nın 42 büyükşehri arasında.. En pahalı Zürih En ucuz İstanbul
Avrupa’nın 42 büyükşehri arasında.. En pahalı Zürih En ucuz İstanbul İsviçre Zürih, Avrupa’daki 42 büyükşehir arasında en pahalı kent oldu. Yaşam Maliyet Endeksi’ne göre İstanbul 44 puan ile Avrupa’nın en ucuz şehirleri arasında yer aldı.
25.04.2024 Ekonomi
Korhan Berzeg olayında yeni gelişme! Berzeg’e ait çok sayıda malzeme bulundu
Korhan Berzeg olayında yeni gelişme! Berzeg’e ait çok sayıda malzeme bulundu Dere yatağında bulunan cesedin Korhan Berzeg’e ait olma ihtimali artıyor! Ekonomist Korhan Berzeg’e ait çok sayıda malzeme bulundu. İşte bulunan malzemeler...
24.04.2024 Gündem
Yurt içi turizm rakamları açıklandı: Yüzde 32'lik artış
Yurt içi turizm rakamları açıklandı: Yüzde 32'lik artış Yurt içinde ikamet eden 9 milyon 616 bin kişi seyahate çıktı.
24.04.2024 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

İçme ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.