İdman

İdman

Son dakika idman haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan idman gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan idman haber sayfamızda...

İdman

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 15.639 idman haberi bulunmuştur.
Yusuf Şimşek sürprizi! 1. Lig ekibiyle anlaştı
Yusuf Şimşek sürprizi! 1. Lig ekibiyle anlaştı Altay'dan ayrıldıktan sonra boşa çıkan Yusuf Şimşek'in Bandırmaspor ile anlaştığı iddia edildi.
18.03.2024 1.Lig
Galatasaray, Kasımpaşa maçına hazır!
Galatasaray, Kasımpaşa maçına hazır! Süper Lig'in 30'uncu haftasında Kasımpaşa'ya konuk olacak Galatasaray'da hazırlıklar tamamlandı.
16.03.2024 Galatasaray
Galatasaray'da Kasımpaşa mesaisi devam etti!
Galatasaray'da Kasımpaşa mesaisi devam etti! Süper Lig'in 30'uncu haftasında Kasımpaşa ile karşı karşıya gelecek Galatasaray'da hazırlıklar bugün gerçekleştirilen antrenmanla devam etti.
14.03.2024 Galatasaray
Beşiktaş'ta Antalyaspor hazırlıkları devam etti!
Beşiktaş'ta Antalyaspor hazırlıkları devam etti! Süper Lig'in 30'uncu haftasında Antalyaspor ile karşı karşıya gelecek Beşiktaş'ta hazırlıklar bugün gerçekleştirilen antrenmanla sürdürüldü.
14.03.2024 Beşiktaş
Beşiktaş'ta Antalyaspor maçı mesaisi başladı
Beşiktaş'ta Antalyaspor maçı mesaisi başladı Süper Lig'de Antalyaspor ile karşılaşacak olan Beşiktaş, bugün yaptığı antrenmanla maçın hazırlıklarına başladı.
13.03.2024 Beşiktaş
Galatasaray, Kasımpaşa maçı hazırlıklarını sürdürdü
Galatasaray, Kasımpaşa maçı hazırlıklarını sürdürdü Süper Lig'de Kasımpaşa ile karşılaşacak olan Galatasaray, maçın hazırlıklarını sürdürdü.
13.03.2024 Galatasaray
Union Saint-Gilloise Teknik Direktörü Alexander Blessin: Asla bitti diyemem
Union Saint-Gilloise Teknik Direktörü Alexander Blessin: Asla bitti diyemem Union Saint-Gilloise Teknik Direktörü Alexander Blessin, Konferans Ligi'nde Fenerbahçe ile oynayacakları maç öncesinde açıklamalarda bulundu.
13.03.2024 Konferans Ligi
Fenerbahçe'de Konferans Ligi için hazırlıklar sürüyor!
Fenerbahçe'de Konferans Ligi için hazırlıklar sürüyor! UEFA Konferans Ligi Son 16 turu rövanş maçında Union Saint-Gilloise ile karşılaşacak olan Fenerbahçe, mücadelenin hazırlıklarını sürdürdü.
12.03.2024 Fenerbahçe
Galatasaray'a müjdeli haber! Kaan Ayhan takımla birlikte çalıştı
Galatasaray'a müjdeli haber! Kaan Ayhan takımla birlikte çalıştı Süper Lig’in 30'uncu haftasında Kasımpaşa ile karşılaşacak olan Galatasaray, maçın hazırlıklarına devam ederken sakatlığını atlatan yıldız oyuncu takımla birlikte çalıştı. İşte detaylar...
12.03.2024 Galatasaray
Rizespor'da Gaziantep FK mesaisi başladı!
Rizespor'da Gaziantep FK mesaisi başladı! Süper Lig'in 30'uncu haftasında Gaziantep FK ile karşı karşıya gelecek Rizespor'da hazırlıklar bugün gerçekleştirilen antrenmanla start aldı.
11.03.2024 Rizespor
Fenerbahçe rotayı Union Saint-Gilloise rövanşına çevirdi
Fenerbahçe rotayı Union Saint-Gilloise rövanşına çevirdi Sarı-lacivertli takım, Konferans Ligi Son 16 turu rövanş maçının hazırlıklarına start verdi.
11.03.2024 Konferans Ligi
Fenerbahçe'de İrfan Can Kahveci gelişme! Hazırlıklar tamamlandı
Fenerbahçe'de İrfan Can Kahveci gelişme! Hazırlıklar tamamlandı Fenerbahçe, Süper Lig'in 29. haftasında oynayacağı Pendikspor maçının hazırlıkalrını tamamladı. Sakatlığını atlatan İrfan Can Kahveci takımla çalışmalara başladı.
9.03.2024 Fenerbahçe
Arda Güler için tarihi fırsat! Ancelotti özel görüştü ve söz verdi
Arda Güler için tarihi fırsat! Ancelotti özel görüştü ve söz verdi Real Madrid'de forma giyen milli futbolcu Arda Güler, Ancelotti ile özel görüşme gerçekleştirdi. İtalyan teknik adam, Arda Güler'e oynayacağı karşılaşmayı söyledi.
9.03.2024 İspanya La Liga
Real Madrid'de Arda Güler hayrete düşürdü! Davide Ancelotti'den özel tebrik
Real Madrid'de Arda Güler hayrete düşürdü! Davide Ancelotti'den özel tebrik Real Madrid, Celta Vigo maçı için hazıorlıklarını sürdürürken istediği süreleri almakta zorlanan Arda Güler ise antrenmanlarda yeteneklerini sergiliyor. Milli futbolcu takımının son idmanında sergilediği resitalin ardından özel tebrik aldı. İşte detaylar...
9.03.2024 İspanya La Liga
Fenerbahçe'de ayrılık! Ferdi Kadıoğlu derken ters köşe: Rekor bonservis
Fenerbahçe'de ayrılık! Ferdi Kadıoğlu derken ters köşe: Rekor bonservis UEFA Avrupa Konferans Ligi son 16 turu ilk maçında Fenerbahçe, Union Saint-Gilloise'yı 3-0 mağlup ederek çeyrek final kapsını araladı. Mücadele sonrası sarı-lacivertlilerdeki gelişmeleri Milliyet Gazetesi muhabiri Senad Ok değerlendirirken sezon sonu rekor bonservisle ayrılabilecek oyuncuyu duyurdu. İşte detaylar...
8.03.2024 Fenerbahçe
Bursaspor'da Serik Belediyespor mesaisi başladı!
Bursaspor'da Serik Belediyespor mesaisi başladı! 2. Lig'in 29'uncu haftasında Serik Belediyespor'a konuk olacak Bursaspor hazırlıklarına bugün gerçekleştirdiğ antrenmanla start verdi.
7.03.2024 2.Lig
Beşiktaş kondisyon ve taktik çalışması yaptı
Beşiktaş kondisyon ve taktik çalışması yaptı Siyah-beyazlı takım, pazartesi günü rakip sahada yapacağı Gaziantep FK maçının hazırlıklarına devam etti.
7.03.2024 Beşiktaş
Galatasaray'da yeni transferden kötü haber! Yener İnce açıkladı
Galatasaray'da yeni transferden kötü haber! Yener İnce açıkladı Galatasaray Takım Foktoru Yener İnce, sakatlıkları bulundan futbolcuların son durumlarına dair bilgileri basın mensuplarıyla paylaştı.
6.03.2024 Galatasaray
Fenerbahçe'nin mücevherleri Edin Dzeko ve Dusan Tadic! Kusursuz saat gibi
Fenerbahçe'nin mücevherleri Edin Dzeko ve Dusan Tadic! Kusursuz saat gibi Fenerbahçe’nin dünyaca ünlü yıldızları Edin Dzeko ve Dusan Tadic ilerleyen yaşlarına rağmen şapka çıkarılacak performanslar sergiliyor. Sakatlık nedir bilmeyen müthiş ikili hem sahada hem de saha dışında takıma liderlik yaparken, takım arkadaşlarına da örnek oluyor.
6.03.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe, Union Saint-Gilloise maçının hazırlıklarını sürdürdü
Fenerbahçe, Union Saint-Gilloise maçının hazırlıklarını sürdürdü Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi Son 16 Turu ilk maçında oynayacağı Union Saint-Gilloise karşılaşmasının hazırlıklarını sürdürdü.
5.03.2024 Konferans Ligi
Fenerbahçe, Union Saint-Gilloise maçı hazırlıklarına ara vermeden başladı!
Fenerbahçe, Union Saint-Gilloise maçı hazırlıklarına ara vermeden başladı! UEFA Konferans Ligi'nde Belçika ekibi Union Saint-Gilloise ile karşılaşacak olan Fenerbahçe, maçın hazırlıklarına başladı.
3.03.2024 Fenerbahçe
Bright Osayi Samuel: Konferans Ligi'ni de kazanmak istiyoruz!
Bright Osayi Samuel: Konferans Ligi'ni de kazanmak istiyoruz! Fenerbahçe'nin Nijeryalı yıldızı Bright Osayi Samuel, Hatayspor'u deplasmanda 2-0 mağlup ettikleri maçtan sonra konuştu.
2.03.2024 Fenerbahçe
Beşiktaş'ta Galatasaray mesaisi devam etti!
Beşiktaş'ta Galatasaray mesaisi devam etti! Süper Lig'in 28'inci haftasında Galatasaray ile karşı karşıya gelecek Beşiktaş'ta hazırlıklar bugün gerçekleştirilen antrenmanla sürdürüldü.
1.03.2024 Beşiktaş
Galatasaray'da Icardi antrenmanda yer almadı
Galatasaray'da Icardi antrenmanda yer almadı Galatasaray'da Beşiktaş derbisinin hazırlıkları başladı. Mauro Icardi tedbir amaçlı antrenmanda yer almadı.
1.03.2024 Galatasaray
Fenerbahçe'de Hatayspor maçı hazırlıkları tamamlandı
Fenerbahçe'de Hatayspor maçı hazırlıkları tamamlandı Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 28. haftasında oynayacağı Hatayspor karşılaşmasının hazırlıklarını tamamladı.
1.03.2024 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

İdman ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.