İkinci Şans

İkinci Şans

Son dakika İkinci Şans haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan İkinci Şans gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan İkinci Şans haber sayfamızda...

İkinci Şans

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 10.290 ikinci şans haberi bulunmuştur.
Okan Kurt'tan Demet Akalın'a: Sen ilk aşkımsın!
Okan Kurt'tan Demet Akalın'a: Sen ilk aşkımsın! İlginç açıklamaları ve sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık adından söz ettiren ünlü şarkıcı Demet Akalın, kızı Hira'nın babası ve hayat arkadaşı Okan Kurt ile birbirlerine sosyal medya hesaplarından yaptıkları yorumlara gündeme geldi.
27.03.2024 Cadde
AÇIKLANDI! Şans Topu çekilişi sonuçları SORGULAMA: 14 Ocak Şans Topu'nda büyük ikramiye kazandıran numaralar açıklandı mı, belli oldu mu?
AÇIKLANDI! Şans Topu çekilişi sonuçları SORGULAMA: 14 Ocak Şans Topu'nda büyük ikramiye kazandıran numaralar açıklandı mı, belli oldu mu? Şans Topu sonuçları 14 Ocak 2024 Pazar günü haftanın son çekilişiyle kazandıran numaralar için geri sayım sona erdi. Çarşamba ve pazar günleri olmak üzere haftanın iki günü düzenlenen Şans Topu'nda pazar günü çekilişi saat 20.00'de noter huzurunda gerçekleşti. İşte 14 Ocak Şans Topu çekilişinde büyük ikramiye kazandıran numaralar...
14.01.2024 Bilgi Rehberi
AÇIKLANDI! Şans Topu çekilişi sonuçları SORGULAMA EKRANI: 10 Ocak Şans Topu'nda büyük ikramiye kazandıran numaralar açıklandı mı, belli oldu mu?
AÇIKLANDI! Şans Topu çekilişi sonuçları SORGULAMA EKRANI: 10 Ocak Şans Topu'nda büyük ikramiye kazandıran numaralar açıklandı mı, belli oldu mu? Şans Topu sonuçları 10 Ocak 2024 Çarşamba günü haftanın ikinci çekilişiyle kazandıran numaralar için geri sona erdi. Çarşamba ve pazar günleri olmak üzere haftanın iki günü düzenlenen Şans Topu'nda çarşamba günü çekilişi saat 20.00'de noter huzurunda gerçekleşti. İşte 10 Ocak Şans Topu çekilişinde büyük ikramiye kazandıran numaralar...
10.01.2024 Bilgi Rehberi
İhanet anını ifşa etti! 'Dudak dudağa şarkı söyleyecek kadar aşağılıklarmış'
İhanet anını ifşa etti! 'Dudak dudağa şarkı söyleyecek kadar aşağılıklarmış' Sosyal medyada ünlü olan 'Kafalar' grubunun üyelerinden Bilal Hancı, 2021 yılında Esin Çepni ile nikah masasına oturmuştu. Ancak çiftten bir yıl sonra kötü haber gelmiş, ikili boşanacaklarını duyurmuştu. Hayranlarını üzen bu haberin ardından aşklarına ikinci şansı vermeyi seçen ve ayrılmaktan vazgeçen ikili, görenleri şoke eden bir olayla gündeme geldi. Esin Çepni, eşi tarafından aldatıldığı görüntüleri sosyal medya hesabından "Siz de görün istiyorum" diyerek yayınladı.
30.10.2023 Magazin
İhanet anını ifşa etti! 'Dudak dudağa şarkı söyleyecek kadar aşağılıklarmış'
İhanet anını ifşa etti! 'Dudak dudağa şarkı söyleyecek kadar aşağılıklarmış' Sosyal medyada ünlü olan 'Kafalar' grubunun üyelerinden Bilal Hancı, 2021 yılında Esin Çepni ile nikah masasına oturmuştu. Ancak çiftten bir yıl sonra kötü haber gelmiş, ikili boşanacaklarını duyurmuştu. Hayranlarını üzen bu haberin ardından aşklarına ikinci şansı vermeyi seçen ve ayrılmaktan vazgeçen ikili, görenleri şoke eden bir olayla gündeme geldi. Esin Çepni, eşi tarafından aldatıldığı görüntüleri sosyal medya hesabından "Siz de görün istiyorum" diyerek yayınladı.
31.10.2023 Cadde
Eski eşler bir araya geldi! 'Bu tablo ben ve kardeşim için çok değerli'
Eski eşler bir araya geldi! 'Bu tablo ben ve kardeşim için çok değerli' Yönetmen Hamdi Alkan, iki kez evlenip boşandığı kızlarının annesi oyuncu Canan Hoşgör ile uzun süre sonra bir araya geldi. Çiftin kızları Zeynep Alkan, sürpriz buluşmadan fotoğraf paylaştı.
12.09.2023 Cadde
Büyük aşk yedi ayda bitti! Burcu Binici'den eski eşe 'çürük' göndermesi
Büyük aşk yedi ayda bitti! Burcu Binici'den eski eşe 'çürük' göndermesi Burcu Binici (36), 1 Eylül 2022'de evlendiği rapçi Tankurt Manas (31) ile 22 Mart'ta anlaşmalı olarak tek celsede boşanmıştı. Manas'ın, ünlü oyuncuyu aldattığı iddiası ise "Bu kararda herhangi bir üçüncü kişinin etkisi bulunmamaktadır" şeklindeki ortak açıklamayla yalanlanmıştı. Son olarak güzel oyuncu, eski eşine ağır bir göndermede bulundu.
12.05.2023 Cadde
Demet Akalın'ın romantik paylaşımına Okan Kurt ve Hande Yener kayıtsız kalmadı!
Demet Akalın'ın romantik paylaşımına Okan Kurt ve Hande Yener kayıtsız kalmadı! Şarkıcı Demet Akalın, eski eşi ve kızı Hira'nın babası Okan Kurt'un yeni yaşını aşk dolu bir paylaşımla kutladı. Ünlü popçunun romantik mesajına, Okan Kurt'tan cevap gecikmedi. Meslektaşı Demet Akalın ile uzun yıllar küs kaldıktan sonra barışan Hande Yener'in yanı sıra Pınar Altuğ ve Işın Karaca gibi ünlü isimlerden de dikkat çeken yorumlar geldi.
20.04.2023 Cadde
Kadın girişimcilere ikinci şans verilsin
Kadın girişimcilere ikinci şans verilsin TBMM Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu (KEFEK) bünyesinde kurulan Kadın İstihdamının Arttırılması, Girişimciliğinin ve Koperatifçiliğinin Güçlendirilmesi Araştırma Alt Komisyonu, ayakta kalma savaşındaki kadın girişimcilere “ikinci şans” verilmesi için düzenlemeler yapılmasını istedi.
4.04.2023 Gündem
Bige Önal, Aras Bulut İynemli ile ayrılığı açıkladı!
Bige Önal, Aras Bulut İynemli ile ayrılığı açıkladı! Oyuncu Bige Önal, yedi yıldır aşk yaşadığı Aras Bulut İynemli ile önceki yaz kısa bir ayrılık süreci yaşamıştı. Aşklarına bir şans daha verme kararı alan ikili, geçtiğimiz haftalarda ilişkiyi sonlandırdı. Etiler’de objektiflere yansıyan Bige Önal'a, "Kaç senelik en yakın arkadaşım" dediği Aras Bulut'la ayrılık nedeni soruldu.
7.01.2023 Cadde
EuroLeague'de yenilgisi sonrası Dimitris Itoudis: Utanç verici
EuroLeague'de yenilgisi sonrası Dimitris Itoudis: Utanç verici Turkish Airlines EuroLeague'in 17. haftasında Fenerbahçe Beko deplasmanda Zalgiris Kaunas farklı kaybederken mücadele sonrası sarı-lacivertli başantrenör Dimitris Itoudis sert konuştu.
İrem Helvacıoğlu: İsmim geçtiği için cevap veriyorum!
İrem Helvacıoğlu: İsmim geçtiği için cevap veriyorum! 'Sen Anlat Karadeniz' dizisiyle geniş bir hayran kitlesi yakalayan oyuncu İrem Helvacıoğlu, geçtiğimiz gün bir otel çıkışında görüntülendi. Gazetecilerle konuşan Helvacıoğlu, şimdilerde rol aldığı 'Yürek Çıkmazı' dizisindeki rolünün önce Ayça Ayşin Turan'a teklif edildiği iddialarıyla ilgili konuşarak, sert bir açıklamada bulundu.
31.12.2022 Cadde
İrem Helvacıoğlu: Hâlâ koronavirüsün etkisinden çıkamıyorum!
İrem Helvacıoğlu: Hâlâ koronavirüsün etkisinden çıkamıyorum! 'Sen Anlat Karadeniz' dizisiyle geniş bir hayran kitlesi yakalayan İrem Helvacıoğlu, önceki gün TRT 1’de yayınlanan yeni projesinin setinden çıkar çıkmaz soluğu Bebek’te aldı. Oyuncu, kendisini görüntüleyen basın mensuplarıyla ayaküstü sohbet etti.
28.12.2022 Cadde
Nakliyat firması ortaya çıkardı! Bige Önal, Aras Bulut İynemli ile yaşadığı evden taşındı
Nakliyat firması ortaya çıkardı! Bige Önal, Aras Bulut İynemli ile yaşadığı evden taşındı Ünlü oyuncular Aras Bulut İynemli ile Bige Önal, önceki yaz kısa bir ayrılık süreci yaşadıktan sonra 'Aşk yeniden' demişti. Ancak ilişkilerini gözlerden uzak yaşamayı tercih eden çiftten geçtiğimiz günlerde bir kez daha kötü haber gelmiş ve ikilinin yollarını ayırdığı öğrenilmişti. Son olarak evlenmeleri beklenirken ayrılan çiftten Önal'ın, İynemli ile beraber yaşadığı evden taşındığı ortaya çıktı.
28.12.2022 Cadde
West’ten kurtulmak için ‘İkinci Şans’
West’ten kurtulmak için ‘İkinci Şans’  Son dönemlerin en tartışmalı ismi Kanye West, Yahudi karşıtı açıklamalarıyla hedefe konmuş pek çok marka onunla iş birliğine son vermişti.
20.12.2022 Kültür Sanat
İbrahim Kutluay'ı güldüren soru: Abi boyun kaç?
İbrahim Kutluay'ı güldüren soru: Abi boyun kaç? İbrahim Kutluay, önceki gün Bebek'te ATM'den para çekerken görüntülendi. Kutluay, o sırada minik hayranlarının kendisiyle fotoğraf çekilme isteğini geri çevirmedi. Fotoğraf çekildikten sonra hayranının "Abi boyun kaç?" sorusuna gülen İbrahim Kutluay, yanıtıyla minik hayranını şaşırttı.
15.11.2022 Cadde
Bıçak sırtı yarış
Bıçak sırtı yarış ABD ara seçimlerinde Cumhuriyetçiler bekledikleri büyük zaferi alamamış gözüküyor. Temsilciler Meclisi’nde kontrolün Cumhuriyetçilere geçmesi bekleniyor ancak bıçak sırtı bir yarışın yaşandığı Senato’da başa baş bir sonuç ortaya çıktı
10.11.2022 Dünya
Demet Akalın'dan Okan Kurt paylaşımı: Hira kime benziyor?' tartışması bitmiştir!
Demet Akalın'dan Okan Kurt paylaşımı: Hira kime benziyor?' tartışması bitmiştir! Zaman zaman açıklamaları bazen de sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen Demet Akalın, Instagram hesabından hayat arkadaşı ve kızının babası Okan Kurt'un çocukluk fotoğrafını paylaştı. Daha önce kendi çocukluk pozları Hira'ya benzetilen 50 yaşındaki ünlü şarkıcı, paylaşımında; "Hira kime benziyor?' tartışması an itibariyle bitmiştir" dedi.
19.10.2022 Cadde
Sürpriz aşıklar Kubilay Aka ve Danla Bilic baş başa eğlendi!
Sürpriz aşıklar Kubilay Aka ve Danla Bilic baş başa eğlendi! Yakışıklı oyuncu Kubilay Aka ile ünlü fenomen Danla Bilic yeni bir aşka yelken açtı. Çiçeği burnunda sevgililer Kubilay Aka ve Danla Bilic, şarkıcı Berkay'ın Kuruçeşme Açıkhava'daki konserinin ardından soluğu Oligark'ta aldı. Çift, trafik yoğunluğundan dolayı el ele yürüyerek mekana geldi.
26.09.2022 Cadde
Aşklarına ikinci şans veren İrem Helvacıoğlu ile Yolaç Özcan ilk kez yan yana
Aşklarına ikinci şans veren İrem Helvacıoğlu ile Yolaç Özcan ilk kez yan yana Oyuncu Cansel Elçin, önceki gün 50'nci doğum gününü kendisi gibi oyuncu eşi Zeynep Tuğçe Bayat ve dostları ile birlikte Bebek'te bir mekanda kutladı. Gece katılanlar arasında, kısa bir ayrılık sonrası yeniden bir araya gelen oyuncu İrem Helvacıoğlu ile gurme Yolça Özcan çifti de vardı. Barıştıktan sonra ilk kez birlikte görüntülenen ünlü çift, ilişkileri hakkında konuştu.
24.09.2022 Cadde
Danla Bilic'ten Yusuf Engin açıklaması!
Danla Bilic'ten Yusuf Engin açıklaması! YouTube'da yayınladığı makyaj videolarıyla büyük bir izleyici kitlesine ulaşan Danla Bilic, kozmetik sektöründe faaliyet gösteren iş insanı Yusuf Engin ile ilişkisine ikinci bir şans vermişti. Uzun süredir birlikte görünütlenmeyen ikiliden Bilic, önceki gece Bebek'deki bir mekana girerken görüntülendi. Ayaksütü muhabirlerle sohbet eden sosyal medya fenomeni, aşk sorularına yanıt verdi.
19.09.2022 Cadde
Tecavüzle suçladığı adamı öldürmüştü: Denetimli serbestlik kararıyla dışarıda
Tecavüzle suçladığı adamı öldürmüştü: Denetimli serbestlik kararıyla dışarıda ABD’de iki yıl önce 15 yaşındayken kendisine tecavüz ettiğini söylediği adamı bıçaklayarak öldüren Pieper Lewis hakkında, beş yıllık denetimli serbestlik kararı verildi.
15.09.2022 Dünya
Tecavüzle suçladığı adamı öldüren kıza denetimli serbestlik
Tecavüzle suçladığı adamı öldüren kıza denetimli serbestlik ABD’de 15 yaşındayken kendisine tecavüz ettiğini söylediği adamı bıçaklayarak öldüren bir kıza beş yıllık denetimli serbestlik verildi.
14.09.2022 Dünya
Fenerbahçe'de taraftardan Dinamo Kiev maçına büyük ilgi!
Fenerbahçe'de taraftardan Dinamo Kiev maçına büyük ilgi! Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi'nde bu akşam Ukrayna'nın Dinamo Kiev takımını konuk edecek. Sarı-lacivertli taraftarlar müsabakaya büyük ilgi gösterdi.
8.09.2022 Fenerbahçe
Avrupa'da maç günü! Fenerbahçe, Trabzonspor, Başakşehir ve Sivasspor galibiyet peşinde
Avrupa'da maç günü! Fenerbahçe, Trabzonspor, Başakşehir ve Sivasspor galibiyet peşinde UEFA Avrupa Ligi'nde Fenerbahçe ve Trabzonspor, UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde ise Başakşehir ile Sivasspor gruplarında ilk maçlarına çıkıyor.
8.09.2022 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

İkinci Şans ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.