İlk Maç

İlk Maç

Son dakika ilk maç haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan ilk maç gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan ilk maç haber sayfamızda...

İlk Maç

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 78.061 ilk maç haberi bulunmuştur.
Arda Güler, Manchester City maçının kadrosunda
Arda Güler, Manchester City maçının kadrosunda Milli futbolcu, Real Madrid'in çarşamba günü yapacağı Manchester City maçının kadrosunda yer aldı.
15.04.2024 İspanya La Liga
Fenerbahçe Opet - Eczacıbaşı Dynavit: 2-3! Final serisi uzadı
Fenerbahçe Opet - Eczacıbaşı Dynavit: 2-3! Final serisi uzadı Fenerbahçe Opet, Sultanlar Ligi play-off final serisi 2'nci maçında Eczacıbaşı Dynavit ile karşı karşıya geldi. Eczacıbaşı karar setine giden mücadeleyi 3-2 kazandı.
13.04.2024 Voleybol
Sivasspor, Trabzonspor deplasmanında galip!
Sivasspor, Trabzonspor deplasmanında galip! Trendyol Süper Lig'in 32'nci haftasında Sivasspor, Trabzonspor deplasmanından 1-0 galip ayrıldı.
12.04.2024 Trabzonspor
Garsonluk yaptığı lokantada kurdu, 2.3 trilyon $'a koştu
Garsonluk yaptığı lokantada kurdu, 2.3 trilyon $'a koştu Amerikalı çip devi Nvidia'nın piyasa değeri 2.3 trilyon doları aşarken CEO Jensen Huang'ın serveti 82 milyar dolara tırmandı. Hayatı bir dönem ıslahevinde geçen Tayvan doğumlu Jensen Huang Nvidia'yı bir ara garsonluk yaptığı restoranda yemek yerken kurmuş!
5.04.2024 Milliyet Executive
Şansın böylesi! Son dakikalarda 3 gol oldu, Misli’de 91 bin 868 TL kazandı!
Şansın böylesi! Son dakikalarda 3 gol oldu, Misli’de 91 bin 868 TL kazandı! Misli üyeleri hem kazanmaya hem kazandırmaya devam ediyor… Bir Misli üyesi yüksek oranlı tercihlerde bulunduğu 2 maçlık bir kupon yaptı. 2 maça da “İlk Yarı Karşılıklı Gol Var” seçeneğini oynayan üye için oldukça heyecanlı bir kupon oldu. Üye, kuponu Misli Arena platformunda da paylaştı.
29.03.2024 Futbol
EURO 2024 GRUP MAÇLARI ne zaman? Avrupa Şampiyonası Türkiye'nin rakipleri kimler?
EURO 2024 GRUP MAÇLARI ne zaman? Avrupa Şampiyonası Türkiye'nin rakipleri kimler? 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası takvimi belli oldu. A Milli Takımımızın da yer aldığı EURO 2024'te rakipler netleşti. Şampiyonada Türkiye F grubunda mücadele edecek. Peki, EURO 2024 grup maçları ne zaman başlıyor? Türkiye'nin rakipleri kimler, ilk maç ne zaman?
28.03.2024 Bilgi Rehberi
ÖZEL | Yılmaz Vural, Milli Takım'daki Semih Kılıçsoy krizini yorumladı! 'Eğer dediyse bir daha gelmesin'
ÖZEL | Yılmaz Vural, Milli Takım'daki Semih Kılıçsoy krizini yorumladı! 'Eğer dediyse bir daha gelmesin' A Milli Futbol Takımı, hazırlık maçında Avusturya'ya 6-1 kaybetti. Ağır yenilgi sonrası Yılmaz Vural Skorer'e özel açıklamalarda bulundu. Karşılaşmayı değerlendiren tecrübeli teknik adam, Semih Kılıçsoy krizine de değindi.
27.03.2024 Milli Takım
Trabzonspor'da kader virajı! Zorlu fikstür başlıyor
Trabzonspor'da kader virajı! Zorlu fikstür başlıyor Trabzonspor’u milli aradan sonra zorlu bir fikstür bekliyor. Karadeniz ekibi, Trendyol Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası’nda birbirinden zorlu 10 karşılaşmaya çıkacak.
25.03.2024 Trabzonspor
Olympiakos taraftarından Kadıköy açıklaması
Olympiakos taraftarından Kadıköy açıklaması Olympiakos taraftarı Fenerbahçe deplasman yasağına karşı çıktı, 'Yunanistan ve Türkiye, Rusya ile Ukrayna gibi savaş halinde değil. Türklerle savaşımız yok, Fenerbahçe taraftarlarıyla da taraftar rekabetimiz yok' açıklaması yayınladı.
22.03.2024 Konferans Ligi
Yunanistan'da gündem Fenerbahçe! 'Çok korkutucu ve çok zengin'
Yunanistan'da gündem Fenerbahçe! 'Çok korkutucu ve çok zengin' Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi çeyrek finalinde Olympiakos ile karşılaşacak. Yunan basını Olympiakos-Fenerbahçe eşleşmesini manşetlere taşırken sarı-lacivertli takım için 'Çok korkutucu' ifadeleri kullanıldı.
16.03.2024 Fenerbahçe
KONFERANS LİGİ KURA ÇEKİMİ ne zaman, saat kaçta? UEFA Konferans Ligi Fenerbahçe'nin muhtemel rakipleri
KONFERANS LİGİ KURA ÇEKİMİ ne zaman, saat kaçta? UEFA Konferans Ligi Fenerbahçe'nin muhtemel rakipleri UEFA Konferans Ligi son 16 turu maçları son buluyor. Turu atlayan takımlar ise çeyrek finalde hakkı elde ediyor. Temsilcimiz Fenerbahçe'nin de mücadele ettiği Konferans Ligi son 16 turu maçları ardından kura çekimi yapılacak. Peki, Konferans Ligi çeyrek final kura çekimi ne zaman, saat kaçta?
15.03.2024 Bilgi Rehberi
Karabağ, Bayer Leverkusen'i salladı ama yıkamadı!
Karabağ, Bayer Leverkusen'i salladı ama yıkamadı! UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu rövanş maçında Karabağ, Bayer Leverkusen'e 3-2 mağlup oldu.
14.03.2024 UEFA Avrupa Ligi
Viktoria Plzen, Konferans Ligi'nde penaltılarla çeyrek finalde!
Viktoria Plzen, Konferans Ligi'nde penaltılarla çeyrek finalde! UEFA Konferans Ligi Son 16 Turu rövanş maçında Viktoria Plzen, Servette'yi seri penaltı atışlarında eledi.
14.03.2024 Konferans Ligi
Şampiyonlar Ligi’nin keyfi “Şampiyon Oranlar” ile çıkar
Şampiyonlar Ligi’nin keyfi “Şampiyon Oranlar” ile çıkar Şampiyonlar Ligi son 16 turunda rövanş maçlarının heyecanı devam ediyor. Geçtiğimiz hafta oynanan maçlar sonucunda Bayern Münih, PSG, Real Madrid ve Manchester City çeyrek finale kalmıştı. Bugün ve yarın oynanacak maçlar sonrasında 4 takım daha çeyrek finale yükselecek. Futbolseverleri geçtiğimiz hafta olduğu gibi yine çok keyifli maçlar bekliyor.
12.03.2024 Şampiyonlar Ligi
Galatasaray'da Lucas Torreira'dan ilk gol sevinci!
Galatasaray'da Lucas Torreira'dan ilk gol sevinci! Galatasaray'ın yıldızı Lucas Torreira, Rizespor maçında attığı golle sarı-kırmızılı takımda ilk kez rakip fileleri havalandırdı.
8.03.2024 Galatasaray
Fenerbahçe Konferans Ligi’nde sahne alıyor, en yüksek oranlar Misli’de
Fenerbahçe Konferans Ligi’nde sahne alıyor, en yüksek oranlar Misli’de Konferans Ligi son 16 turu ilk maçında temsilcimiz Fenerbahçe, Belçika ekiplerinden Union Saint-Gilloise ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Zorlu mücadelenin heyecanı “Türkiye’nin En Yüksek Oranları” ile yine Misli’de yaşanacak.
7.03.2024 Futbol
İddaa'da günün en çok oynanan maçları
İddaa'da günün en çok oynanan maçları Misli’de, İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik.
29.02.2024 Futbol
Mert Aydın yazdı: Dünya Kupası’nın unutulmaz ilkleri!
Mert Aydın yazdı: Dünya Kupası’nın unutulmaz ilkleri! Bu haftaki konumuz futbolun en büyük vitrini olan Dünya Kupası’na katılan ülkelerin attığı ilk goller olacak. Bu onuru yakalayan fautbolcular kimler? Gelin hep birlikte bu tarihi isimlerle bir bakalım.
25.02.2024 Futbol
Belçikalı gazeteciden Fenerbahçe'ye uyarı! 'Hiçbir takımdan korkmuyorlar'
Belçikalı gazeteciden Fenerbahçe'ye uyarı! 'Hiçbir takımdan korkmuyorlar' UEFA Konferans Ligi Son 16 Turu'nda Fenerbahçe'nin rakibi Belçika temsilcisi Royale Union Saint Gilloise oldu. Sarı-lacivertlilerin, Belçika temsilcisi ile eşleşmesinin ardından ilk uyarı Belçikalı gazeteciden geldi.
23.02.2024 Fenerbahçe
SON DAKİKA: Fenerbahçe'ye 'kapalı kutu' rakip! Belçika'yı kasıp kavuruyorlar
SON DAKİKA: Fenerbahçe'ye 'kapalı kutu' rakip! Belçika'yı kasıp kavuruyorlar UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde son 16 turu eşleşmeleri belli oldu. Konferans Ligi'nde mücadele eden temsilcimiz Fenerbahçe, son yıllarda Belçika'yı kasıp kavuran ekiple eşleşti.
23.02.2024 Konferans Ligi
FENERBAHÇE KONFERANS LİGİ RAKİBİ BELLİ OLDU! 🔵🟡 UEFA Konferans Ligi son 16 turu'nda Fenerbahçe hangi takımla eşleşti? İşte Fenerbahçe'nin rakibi
FENERBAHÇE KONFERANS LİGİ RAKİBİ BELLİ OLDU! 🔵🟡 UEFA Konferans Ligi son 16 turu'nda Fenerbahçe hangi takımla eşleşti? İşte Fenerbahçe'nin rakibi Konferans Ligi son 16 turu kura çekimi saat 15:00'te İsviçre'nin Nyon kentinde gerçekleştirildi. Grubunu lider olarak tamamlayan ve son 16 turuna direkt olarak katılım şansı elde eden temsilcimiz Fenerbahçe'nin son 16 turundaki rakibi belli oldu. Peki Konferans Ligi son 16 turu'nda temsilcimiz Fenerbahçe'nin rakibi kim oldu?
23.02.2024 Futbol
Ajax, Bodo Glimt engelini uzatmalarda geçti!
Ajax, Bodo Glimt engelini uzatmalarda geçti! UEFA Konferans Ligi Son 16 Play-Off Turu rövanşında Ajax, Bodo Glimt'i deplasmanda uzatmalar sonucunda mağlup etti.
22.02.2024 Konferans Ligi
Freiburg, Lens'i uzatmalarda yıktı!
Freiburg, Lens'i uzatmalarda yıktı! UEFA Avrupa Ligi Son 16 Play-Off Turu rövanşında Freiburg normal süresi 2-2 biten maçta Lens'i uzatmalar sonucunda 3-2 mağlup etti.
22.02.2024 UEFA Avrupa Ligi
UEFA Avrupa Ligi Son 16 Play-Off Turu yarın oynanacak maçlarla tamamlanacak
UEFA Avrupa Ligi Son 16 Play-Off Turu yarın oynanacak maçlarla tamamlanacak UEFA Avrupa Ligi'nde Son 16 Play-Off Turu rövanş maçları yarın oynanacak. Temsilcimiz Galatasaray, Sparta Prag'a konuk olacak.
21.02.2024 UEFA Avrupa Ligi
Galatasaray'da Altay Bayındır gelişmesi! Nevzat Dindar canlı yayında duyurdu
Galatasaray'da Altay Bayındır gelişmesi! Nevzat Dindar canlı yayında duyurdu Trendyol Süper Lig ve UEFA Avrupa Ligi'nde yoluna kayıpsız devam eden Galatasaray'da sıcak gelişmeler yaşanıyor. Milliyet'in Galatasaray muhabiri Nevzat Dindar, sarı-kırmızılılardaki son gelişmeleri Skorer TV canlı yayınında değerlendirdi.
19.02.2024 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

İlk Maç ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.