Kim Milyoner Olmak İster'de 1 milyon kazanan Arda Ayten'in ilk sözleri
Kim Milyoner Olmak İster'de 1 milyon kazanan Arda Ayten'in ilk sözleri Devlet yurdunda kalan üniversiteli Arda Ayten, atv’de milyoner oldu. “Kim Milyoner Olmak İster”de bir ilke imza atarak 1 milyon liralık ödüle ulaşan 19 yaşındaki Arda, “Şimdi daha çok kitap okuyacağım” dedi.
7.10.2019 Gündem
All Star Yiğit Dikmen'in ilk sözleri
All Star Yiğit Dikmen'in ilk sözleri All Star Yiğit Dikmen'in ilk sözleri
11.09.2019 Televizyon
All Star Elif Şadoğlu'nun ilk sözleri
All Star Elif Şadoğlu'nun ilk sözleri All Star Elif Şadoğlu'nun ilk sözleri
11.09.2019 Televizyon
İşte Nani'nin ilk sözleri!
İşte Nani'nin ilk sözleri! F.Bahçe'nin İstanbul'a getirdiği Nani, "Alves ve Meireles gibi tanıdığım oyuncularla oynayacağım. Kendimi ailemin arasında gibi hissediyorum. F.Bahçe Türkiye’de hep ilk sırayı hedeflemiş bir takım. Bu başarılara beraber yürümeyi hedefliyoruz" dedi
6.07.2015 Futbol
İşte Erkan'nın ilk sözleri!
İşte Erkan'nın ilk sözleri! Trabzonspor'un yeni transferi Erkan Zengin, ilk açıklamasına özel uçakta yaptı.  Trabzonspor'un uzun süredir bitirmek için büyük uğraş verdiği Erkan Zengin transferinde mutlu sona ulaştı. Başkan İbrahim Heacıosmanoğlu, teknik direktör Ersun Yanal ve Kulüp CEO'su Burak Gürdal, İsveç'e gidip oyuncuyla ve menajeriyle görüşerek anlaşmaya vardı. İsveç'den, Trabzon'a dönüş sırasında ise bordo-mavili takımın yeni transferi Erkan Zengin ilk açıklamasını özel uçakta yaptı.
21.01.2015 Futbol
İşte Prandelli'nin ilk sözleri!
İşte Prandelli'nin ilk sözleri! Galatasaray'ın yeni teknik direktörü Cesare Prandelli, Florya Metin Oktay Tesisleri'ni gezdi. Prandelli, "Buraya geldiğim için çok heyecanlı ve mutluyum" dedi.
8.07.2014 Futbol
Hacıosmanoğlu'ndan ilk sözler!
Hacıosmanoğlu'ndan ilk sözler! Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor'un başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, tatil edilen Fenerbahçe karşılaşmasının ardından ilk açıklamasını yaptı
30.06.2020 Fenerbahçe
Drogba: "Sabırsızlanıyorum"
Drogba: "Sabırsızlanıyorum" Galatasaray'ın yeni transferi Didier Drogba, sarı kırmızılı kulübe transferiyle ilgili konuştu.
30.06.2020 Galatasaray