Türkiye'de görülmesi gereken kanyonlar
Türkiye'de görülmesi gereken kanyonlar Üç tarafı denizlerle kaplı olan Türkiye'nin dört yanının da güzelliklerle kaplı olduğunu söylesek abartmış olmayız. Farklı bölgelerinde hiç ummadığınız anda karşınıza çıkan güzellikleriyle Türkiye hem yerli hem de yabancı turistleri büyülüyor. Bu güzellikler arasında kanyonları da saymak gerekiyor. Zira Türkiye dünyanın en büyük ikinci kanyonu olan Ulubey Kanyonu'na ev sahipliği yapmasının yanında onun kadar güzel çok sayıda doğa harikasını barındırıyor. İşte Türkiye'nin dört bir yanında mutlaka görülmesi gereken muhteşem güzellikleriyle büyüleyici kanyonlar...
20.10.2021 Tatil
İnceğiz Kanyonu Denizli İlinde Nerede? Nasıl Gidilir, Giriş Ücretli Midir?
İnceğiz Kanyonu Denizli İlinde Nerede? Nasıl Gidilir, Giriş Ücretli Midir? Ülkemizde doğal güzellikleri ve mükemmel manzarası ile ilgi çeken birçok kanyon bulunmaktadır. Bunlardan birisi de İnceğiz Kanyonu'dur. Peki, İnceğiz Kanyonu Denizli ilinde nerede? Nasıl gidilir, giriş ücretli midir? Yazımızda sizlere İnceğiz Kanyonu hakkında bilgileri detaylıca açıkladık.
25.09.2020 Tatil
Doğa harikası İnceğiz Kanyonu tamamen kurudu
Doğa harikası İnceğiz Kanyonu tamamen kurudu Denizli'nin Kale ilçesinde binlerce yılda oluşan doğa harikası İnceğiz Kanyonu'nda akan Akçay mevsim sıcaklarının etkisiyle kurudu.
14.09.2020 Tatil
İnceğiz Kanyonu hayranlık uyandırıyor
İnceğiz Kanyonu hayranlık uyandırıyor Denizli'nin Kale ilçesindeki İnceğiz Kanyonu, doğal güzelliğiyle ziyaretçilerin ilgisini çekiyor. Kıvrımlı yapısıyla Norveç fiyortlarını andıran İnceğiz Kanyonu'nda, corona virüs salgını nedeniyle en sessiz günler yaşanıyor.
28.05.2020 Tatil
Ege'nin 'büyüleyici' güzelliği: İnceğiz Kanyonu
Ege'nin 'büyüleyici' güzelliği: İnceğiz Kanyonu Denizli'nin Kale ilçesinde bulunan, Aydın ve Muğla sınırları arasındaki İnceğiz Kanyonu, ziyarete gelen misafirlerine eşsiz bir manzara sunuyor.
1.09.2019 Gündem