Elizabeth'in torunları cenaze başında nöbet tuttu
Elizabeth'in torunları cenaze başında nöbet tuttu İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth'in torunları, Londra'daki Westminster Hall'de Kraliçe'nin tabutunun başında nöbet tuttu.
17.09.2022 Haberler
Kraliçe II. Elizabeth'in cenazesi Londra'da!
Kraliçe II. Elizabeth'in cenazesi Londra'da! İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth'in cenazesi, Buckingham Sarayı'na götürülmek üzere Edinburgh'dan Londra'ya getirildi.
13.09.2022 Haberler
Kraliçe II. Elizabeth'in çocukları cenaze başında nöbet tuttu
Kraliçe II. Elizabeth'in çocukları cenaze başında nöbet tuttu İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth'in çocukları, İskoçya'daki Aziz Giles Katedrali'nde kraliçenin cenazesinin başında nöbet tuttu.
12.09.2022 Haberler
Kraliçe II. Elizabeth'in cenazesi Holyroodhouse Sarayı'na getirildi
Kraliçe II. Elizabeth'in cenazesi Holyroodhouse Sarayı'na getirildi İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth'in cenazesi İskoçya'nın başkenti Edinburgh'taki Holyroodhouse Sarayı'na taşındı.
11.09.2022 Haberler
Kraliçeye ret şoku! Planı hazırdı ama bozuldu
Kraliçeye ret şoku! Planı hazırdı ama bozuldu İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth bu yaz için tüm ailesi için harika planlar yaptı. Ancak iddialara göre hazırlıklar için emir veren kraliçe şimdilerde reddedilmenin şokunu yaşıyor.
28.07.2022 Haberler
İngiltere Kraliçesi için tüm Birleşik Krallık toprakları fenerlerle aydınlatıldı
İngiltere Kraliçesi için tüm Birleşik Krallık toprakları fenerlerle aydınlatıldı İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth'in tahttaki 70'inci yıl dönümü için Birleşik Krallık ve deniz aşırı topraklarında 3 bin 500'den fazla ışık yakıldı.
3.06.2022 Dünya
Aşkı uğruna takma isim kullanmış
Aşkı uğruna takma isim kullanmış Prenses Anne’in evliyken polis korumasıyla yaşadığı aşk, diziye konu olunca tekrar gündeme geldi. Prensesin o dönem evli polis sevgilisini ararken “Bayan Wallis” adını kullandığı ortaya çıktı. Gizli aşkın tarafları buluşmak için de “Ülkede bir gün” cümlesinden oluşan parolayı kullanıyormuş
29.11.2020 Dünya