İntikam

İntikam

Son dakika intikam haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan intikam gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan intikam haber sayfamızda...

İntikam

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 8.643 intikam haberi bulunmuştur.
Olaylar nasıl gelişti? Şimdilik ‘geçti’ ama ‘bitmedi!’
Olaylar nasıl gelişti? Şimdilik ‘geçti’ ama ‘bitmedi!’ İran, günlerdir beklenen İsrail’e yönelik misilleme saldırısını önceki gece sabaha karşı gerçekleştirdi. Tahran yönetimi başka saldırı olmayacağını söylerken, Tel Aviv’den “Doğru zamanda intikam alacağız” açıklaması geldi.
15.04.2024 Dünya
Reisi'den İsrail'e uyarı: Cevabımız pişman edici olacaktır
Reisi'den İsrail'e uyarı: Cevabımız pişman edici olacaktır İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi, İran'ın İsrail'e düzenlediği “Ya Resulullah” kod adlı “Gerçek Vaad” operasyonunun ardından yaptığı yazılı açıklama yaptı.
14.04.2024 Dünya
Şişli'de korkunç son! Ciple geldiler, kurşun yağdırdılar
Şişli'de korkunç son! Ciple geldiler, kurşun yağdırdılar Şişli’de bir kıraathanenin önünde duran 30 yaşındaki genç, silahlı saldırıda hayatını kaybetti. Korkunç cinayetle ilgili yeni detaylar da ortaya çıktı.
11.04.2024 Gündem
'Siyasi rüşvet' mektubu! Uğur Dündar'ın sözleri gündemde: Buna susamam
'Siyasi rüşvet' mektubu! Uğur Dündar'ın sözleri gündemde: Buna susamam Gazeteci Uğur Dündar, bir televizyon programında eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında 'siyasi rüşvet' iddiasında bulunmuştu. Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından Uğur Dündar'a ağır eleştirilerde bulunarak yanıt verdi.
9.04.2024 Gündem
Gazze'deki savaşta son dakika... Dünya İran'ın İsrail'e teklifini konuşuyor! Umman üzerinden ABD'ye iletildi
Gazze'deki savaşta son dakika... Dünya İran'ın İsrail'e teklifini konuşuyor! Umman üzerinden ABD'ye iletildi Suriye'nin başkenti Şam'da gerçekleşen saldırıda Devrim Muhafızları komutanlarının ölmesiyle Orta Doğu sarsıldı, İran'ın misillemesi beklenirken sürpriz teklifin zamanlaması özellikle dikkat çekici. Öte yandan Hamas’ın üst düzey yetkililerinden Ali Baraka, Mısır’ın başkenti Kahire’de Hamas ve İsrail arasında devam eden ateşkes müzakerelerinde kendilerine sunulan son teklifi reddettiklerini açıkladı.
8.04.2024 Dünya
Semih Yalçın: MHP'li binbir surat olamaz; kılıktan kılığa giremez
Semih Yalçın: MHP'li binbir surat olamaz; kılıktan kılığa giremez MHP'li Yalçın, 31 Mart 2024 Pazar günü gerçekleşen Mahalli İdareler Seçimleri'nin sonuçlarıyla ilgili tartışmalara ilişkin yazılı açıklama yaptı.
7.04.2024 Gündem
Ev sahibi ile kiracı kavgasında ortalık savaş alanına döndü! 6 yaralı
Ev sahibi ile kiracı kavgasında ortalık savaş alanına döndü! 6 yaralı Esenyurt'ta, evden çıkmadığı iddia edilen kiracı ile ev sahibi arasında çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Ailelerin de dahil olduğu olayda, 6 kişi yaralandı.
6.04.2024 Gündem
13 yıllık intikam cinayet! Ölen gencin babası konuştu
13 yıllık intikam cinayet! Ölen gencin babası konuştu Oto tamircisi Mehmet Yıldız’ı sokak ortasında tabancayla vurarak öldüren sanık hakkında iddianame hazırlandı.
6.04.2024 Gündem
Brent petrol 90 doları aştı
Brent petrol 90 doları aştı Jeopolitik gerilimler ve OPEC+'ın üretim kesintilerini yılın ilk yarısında devam ettireceğine yönelik açıklamaları petrol fiyatlarını yükseltiyor.
5.04.2024 Uzmanpara
Acı çekme eşiği yüksekler için
Acı çekme eşiği yüksekler için Dev Patel de oyunculuktan yönetmenliğe geçenler kervanına katıldı. İlk uzun metrajlı filmi “Monkey Man/Maymun Adam”da “John Wick” serisini anımsatan bir aksiyona imza atıyor.
5.04.2024 Kültür Sanat
Hicr Suresi Okunuşu, Türkçe Anlamı, Arapça Yazılışı, Fazileti ve Diyanet Meali
Hicr Suresi Okunuşu, Türkçe Anlamı, Arapça Yazılışı, Fazileti ve Diyanet Meali Toplamda 99 ayetten oluşan Hicr suresi, Kur’an-ı Kerim’in 15. suresidir. Surenin geneli Mekke’de inmiştir. Yalnızca surenin 87.ayeti Medine’de inmiştir. Sure adını 80. ayette geçen Hicr kelimesinden almıştır. Hicr Medine’nin kuzeyinde eski dönemde Semud kavmi'nin yaşadığı yerin adıdır. Okuması oldukça faziletli surelerdendir. Hicr Suresinde Allah'ın varlığından, birliğinden ve peygamberlerden söz edilmektedir. Hicr Suresi okunuşu, Türkçe anlamı, Arapça yazılışı, fazileti ve diyanet meali ile ilgili detaylı bilgiye içeriğimizden ulaşabilirsiniz.
4.04.2024 Sureler
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Şehir eşkıyalarına nefes aldırmayacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Şehir eşkıyalarına nefes aldırmayacağız Cumhurbaşkanı Erdoğan, Emniyet, Jandarma ve Sahil Güvenlik mensupları ile iftar programında açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Dağdaki eşkıyaya nasıl müsaade etmiyorsak, kendini devletten, hukuktan üstün gören şehir eşkıyalarına da nefes aldırmayacağız." ifadelerini kullandı.
3.04.2024 Gündem
Ekonomi Koordinasyon Kurulu'ndan sosyal refah ve enflasyonla mücadele açıklaması
Ekonomi Koordinasyon Kurulu'ndan sosyal refah ve enflasyonla mücadele açıklaması Ekonomi Koordinasyon Kurulu (EKK), Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz başkanlığında bir araya geldi. Yapılan açıklamada, "Temel önceliğimiz olan enflasyon ile mücadelemizi sürdürecek, Türkiye Yüzyılı vizyonu ile sürdürülebilir büyümeyi sağlayarak, sosyal refahı kalıcı olarak artıracağız." denildi.
3.04.2024 Gündem
Bakan Fidan, David Cameron ile görüştü
Bakan Fidan, David Cameron ile görüştü Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Belçika’nın başkenti Brüksel’de İngiltere Dışişleri Bakanı David Cameron ile görüştü.
3.04.2024 Dünya
Son dakika: Ankara'da geri dönüşüm tesisinde yangın
Son dakika: Ankara'da geri dönüşüm tesisinde yangın Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde Hurdacılar Sitesi'nde atık kağıtlar ve eski lastiklerin tutuşmasıyla başlayan yangın, çevredeki iş yerlerine sıçradı. Gökyüzünü kaplayan ve kentin büyük bölümünden görünen dumanlar korkuya yol açtı.
4.04.2024 Gündem
Gazze'de son durum, Orta Doğu'da son dakika... İran gemileri yaktı, Orta Doğu'da intikam yemini: Yakında saldıracağız
Gazze'de son durum, Orta Doğu'da son dakika... İran gemileri yaktı, Orta Doğu'da intikam yemini: Yakında saldıracağız F-35 savaş uçaklarının ateşlediği füzelerin İran Büyükelçiliği'ndeki Devrim Muhafızları generallerini öldürmesi, savaşta yeni bir eşiğin aşıldığını gösteriyor. Yerel medya 'Pişman edeceğiz' ve 'Ezici karşılık senaryoları' gibi başlıklar atarken, CNN Internatinoal'ın analizi gözden kaçmadı. İran kanadı ise İsrail'in Tahran'ın generallerini katlettiği saldırılara yanıt vereceğini duyurdu.
3.04.2024 Dünya
Araç alacaklara Nisan ayı için uyarı! Bayram öncesi piyasa hareketlendi! Yeni rekor geldi
Araç alacaklara Nisan ayı için uyarı! Bayram öncesi piyasa hareketlendi! Yeni rekor geldi Araç piyasasına dair dikkat çeken veriler gelmeye başladı. Mart ayında otomobil satışlarına önemli artışlar gerçekleşti. Peki bayram öncesinde piyasadaki hareketlenmenin nedeni ne? Sıfır ve ikinci elde en çok hangi marka ve modeller tercih ediliyor? İşte detaylar...
3.04.2024 Ekonomi
Orta Doğu'da yüksek gerilim! ‘Ceza’ ve ‘intikam’ sözleri
Orta Doğu'da yüksek gerilim! ‘Ceza’ ve ‘intikam’ sözleri İsrail’in Suriye’de de olsa doğrudan İran’a ait bir hedefi vurması büyük ses getirirken, bu saldırının Ortadoğu’da İsrail ve İran arasındaki gerilimi daha da yükseltmesi bekleniyor.
3.04.2024 Dünya
Perdenin en sevimli oyuncuları
Perdenin en sevimli oyuncuları Bazen filmin başkahramanlarından rol çalan, bazen de başrolün ta kendisi olan köpek dostlarımız arasında kimler yok ki…
31.03.2024 Kültür Sanat
Yıllar sonra kan donduran intikam! Eski patronunu sokak ortasında öldürdü
Yıllar sonra kan donduran intikam! Eski patronunu sokak ortasında öldürdü Beyoğlu’nda, Mustafa S., yıllar önce marketinde çalışırken kendisine sürekli mobbing uygulayıp, aşağıladığını iddia ettiği eski patronu Salih Aka'yı (66) pazar tezgahının başında kurşunlayarak öldürdü.
28.03.2024 Haberler
Bandırma'da sahile ceset vurdu! Kayıp mürettebata ait olabilir
Bandırma'da sahile ceset vurdu! Kayıp mürettebata ait olabilir Balıkesir’in Bandırma ilçesinde sahile vurmuş bir erkek cesedi bulundu. Cesedin 15 Şubat'ta batan 'BATUHAN A' adlı geminin kayıp 3 mürettebatından 1'ine ait olup olmadığı araştırılıyor.
28.03.2024 Gündem
Yıllar sonra kan donduran intikam! Eski patronunu sokak ortasında öldürdü
Yıllar sonra kan donduran intikam! Eski patronunu sokak ortasında öldürdü Beyoğlu’nda, Mustafa S., yıllar önce marketinde çalışırken kendisine sürekli mobbing uygulayıp, aşağıladığını iddia ettiği eski patronu Salih Aka'yı (66) pazar tezgahının başında kurşunlayarak öldürdü.
28.03.2024 Gündem
Eski sevgilisine geri döndü! Melisa Döngel-Sergen Yalçın aşkı yeniden alevlendi
Eski sevgilisine geri döndü! Melisa Döngel-Sergen Yalçın aşkı yeniden alevlendi 'Sen Çal Kapımı', 'Aşk Mantık İntikam' ve 'Aşk Taktikleri' gibi projelerde boy gösteren Melisa Döngel, kariyerinin yanı sıra özel hayatıyla da adından sıkça söz ettiriyor. Güzel oyuncunun, geçtiğimiz yaz Çeşme'de yakınlaştığı eski sevgilisi Sergen Yalçın'a geri döndüğü konuşuluyor.
28.03.2024 Cadde
İbrahim Üzülmez'den çok konuşulacak sözler: Fenerbahçe'nin ligden çekilmesi...
İbrahim Üzülmez'den çok konuşulacak sözler: Fenerbahçe'nin ligden çekilmesi... Pendikspor Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez, Fenerbahçe maçıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Öte yandan Beşiktaş gündemini değerlendiren Üzülmez, Necip Uysal ile ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı.
27.03.2024 Pendikspor
Heyecan bir an olsun düşmedi
Heyecan bir an olsun düşmedi Kanal D’nin fenomen dizisi ‘Yargı’nın son bölümünde intikam ateşiyle yanan Eren’in (Uğur Aslan) sahneleri ekrana damga vurdu.
26.03.2024 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

İntikam ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.