İos 6

İos 6

Son dakika ios 6 haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan ios 6 gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan ios 6 haber sayfamızda...

İos 6

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 789 ios 6 haberi bulunmuştur.
Rahatsız Etme Modu Nedir? İphone'larda Rahatsız Etme Modu Nasıl Kapatılır?
Rahatsız Etme Modu Nedir? İphone'larda Rahatsız Etme Modu Nasıl Kapatılır? İphone kullanıcıları, bu cihazların bir takım özelliklerini bilmemektedir. Bunlardan bir tanesi de Rahatsız Etme modudur. Bu mod Denetim Merkezi ile Ayarlar sekmesinde yer almaktadır ve pek çok kullanıcı tarafından da merak edilmektedir. Rahatsız etme modu nedir? Iphone'larda rahatsız etme modu nasıl kapatılır? İşte, bilinmesi gereken tüm detaylar.
9.06.2021 Apple
Telegram nedir? Telegram web sürümü var mı?
Telegram nedir? Telegram web sürümü var mı? Birçok kişi tarafından kullanılan Telegram nedir? Telegram uygulamasının web sürümü var mı? Telegram'da ne yapılır? İşte Telegram ile ilgili merak edilen soruların yanıtı.
22.11.2019 Gündem
WhatsApp bazı telefonlarda çalışmayı durduracak! Peki ne yapmak gerekiyor?
WhatsApp bazı telefonlarda çalışmayı durduracak! Peki ne yapmak gerekiyor? WhatsApp eski mobil işletim sistemleri için desteğini sonlandırıyor. Facebook'a ait uygulama, Nokia S40, Android Gingerbread ve iOS 7 için desteğin sona ereceğini paylaştı.
7.12.2018 Teknoloji
WhatsApp yakında belirli telefonlarda çalışmayı durduracak! Peki ne zaman ve ne yapmanız gerekiyor
WhatsApp yakında belirli telefonlarda çalışmayı durduracak! Peki ne zaman ve ne yapmanız gerekiyor WhatsApp eski mobil işletim sistemleri için desteğini sonlandırıyor. Facebook'a ait uygulama, Nokia S40, Android Gingerbread ve iOS 7 için desteğin sona ereceğini paylaştı.
7.12.2018 Teknoloji
iPhone 3GS yeniden satışa çıkıyor
iPhone 3GS yeniden satışa çıkıyor iPhone 3GS, SK Telink adlı Güney Koreli bir şirket tarafından 44 bin won (yaklaşık 40 dolar) fiyat etiketiyle yeniden satışa çıkarılacak.
15.06.2018 Apple
WhasApp, bazı cihazlarda çalışmayı durduracak
WhasApp, bazı cihazlarda çalışmayı durduracak Bir WhatsApp sözcüsü, kullanıcıların WhatsApp'ı sorunsuz bir şekilde kullanmaya devam edebilmeleri için gerekli işletim sistemlerini açıkladı. Bu açıklamayla birlikte bir başka rapor da şirketin hangi cihazlarda çalışmayı durduracağı açıklması yapıldı. Peki bu cihazlar hangileri?
4.06.2018 Teknoloji
WhatsApp neden açılmıyor? WhatsApp çöktü mü?
WhatsApp neden açılmıyor? WhatsApp çöktü mü? Dünyaca ünlü mobil mesajlaşma uygulaması WhatsApp'tan kötü haber geldi. WhatsApp kullanıcıları bir süredir uygulamayı kullanamıyor. Peki WhatsApp çöktü mü, WhatsApp neden çalışmıyor?
1.01.2018 Gündem
WhatsApp binlerce eski telefona desteği kesecek
WhatsApp binlerce eski telefona desteği kesecek WhatsApp, eski model cihazlardaki desteğini bu gece itibarıyla kaldıracak. Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp yeni yıldan itibaren Windows ve Blackberry dahil olmak üzere, bazı eski işletim sistemlerinde çalışmayı durduracak. Peki hangi telefonlarda WhatsApp çalışmayacak?
31.12.2017 Teknoloji
WhatsApp eski Android cihazlara desteğini ne zaman kesecek?
WhatsApp eski Android cihazlara desteğini ne zaman kesecek? WhatsApp geçtiğimiz yıl bazı eski Android sürümlerine desteğini keseceğini açıklamıştı. Şimdiyse bu sürümlerin desteğin ne zaman kesileceğine dair tarihler paylaşıldı.
21.06.2017 Teknoloji
Facebook Messenger o telefonlarda çalışmayacak
Facebook Messenger o telefonlarda çalışmayacak Windows Phone işletim sistemi küresel olarak ne yazık ki Android ve iOS'un gerisinde kaldı. Şimdi ise Facebook Messenger Windows Phone'un bazı sürümlerinde kullanılamayacak.
28.03.2017 Teknoloji
Whatsapp'ın çalışmayacağı telefonların tam listesi belirlendi
Whatsapp'ın çalışmayacağı telefonların tam listesi belirlendi Whatsapp'tan kullanıcılarına kötü bir haber geldi. Whatsapp mobil haberleşme aracı artık bazı model telefonlarda hiçbir şekilde çalışmayacak. Son tarih ise 30 Haziran 2017... Milyonlarca insanın merak ettiği Whatsapp'ın çalışmayacağı telefonların tam listesi belirlendi. İşte o liste...
6.03.2017 Gündem
WhatsApp o telefonlara desteğini çekiyor
WhatsApp o telefonlara desteğini çekiyor WhatsApp, bundan sonra işletim sistemi sürümü eskide kalan ve artık güncelleme almayan akıllı telefonlar için desteğini çekecek.
2.01.2017 Teknoloji
Artık Tabletlerde de MOBA Oynayabilirsiniz
Artık Tabletlerde de MOBA Oynayabilirsiniz Super Evil Megacorp tarafından geliştirilen Vainglory, MOBA (Multiplayer Online Battle Arena) oyun türünü heyecanından hiçbir şey kaybetmeden dokunmatik ekranlara taşıdı. Oyuncuların her an her yerde, alışmış oldukları MOBA deneyimini yaşayabilecekleri Vainglory’de, tarzınıza uygun kahramanı seçerek gerçek oyunculara meydan okuyabilirsiniz. Aralarında Suikastçı, Büyücü, Koruyucu ve Keskin Nişancı gibi sınıfların yer aldığı 20’den fazla kahramanı seçebilirsiniz. Bunlardan […]
30.05.2016 Oyun Dunyasi
iPhone 5S Kullanıcıları Apple’a Dava Açtı!
iPhone 5S Kullanıcıları Apple’a Dava Açtı! iPhone 5S kullanıcıları, Apple ile davalık oldu... Üretimi ve piyasaya sürülüşü itibariyle çok geçmeden büyük ilgi toplayan Apple ürünü iPhone 5S, bir anda tüm mağazalarda stokları eritmiş, piyasada da yüksek...
21.12.2015 Teknoloji
Galaxy S6 ve S6 Edge İçin Android 5.1.1 Yayımlandı!
Galaxy S6 ve S6 Edge İçin Android 5.1.1 Yayımlandı! Samsung’un yeni nesil akıllı telefon modelleri Galaxy S6 ve S6 Edge için Android 5.1.1, dağıtılmaya başladı! İşte ayrıntılar… Güney Koreli üretici Samsung, yeni nesil üst seviye akıllı telefon modelleri olan Galaxy...
23.06.2015 Teknoloji
iPhone'ları kilitleyen mesaj
iPhone'ları kilitleyen mesaj Gönderilen tek satırlık bir kısa mesajla iPhone’ların kilitlenip yeniden başlamasına neden olan bir hata tespit edildi. Kullanıcılar birbirlerine şaka yapmak için bu kısa mesajı göndermeye başladı.
27.05.2015 Teknoloji
iOS 8.3 kullanıma sunuldu
iOS 8.3 kullanıma sunuldu Apple’ın mobil cihazlarında kullandığı iOS işletim sisteminin en son sürümü olan 8.3 kullanıma sunuldu. Sürümün en önemli özelliği Türkçe anlayan Siri’nin bulunması.
8.04.2015 Dünya
MacOS X 10.10 Yosemite Yayımlandı! Hemen İndirin!
MacOS X 10.10 Yosemite Yayımlandı! Hemen İndirin! Apple’ın masaüstü cihazları yani Mac modelleri için geliştirilen MacOS X 10.10 Yosemite, tüm kullanıcılar için ücretsiz olarak yayımlandı! İşte güncellemenin detayları...
23.10.2014 Teknoloji Haberleri
Apple, iPhone 6 İçin Özür Diledi!
Apple, iPhone 6 İçin Özür Diledi! Cupertino merkezli üretici devi Apple, yeni nesil akıllı telefonu iPhone 6’da yaşanan bir hata için özür diledi! Tarihin ilk geç kalınan özrü haberimizde!
15.09.2014 Teknoloji
iPhone, kullanıcılarını çıldırttı!
iPhone, kullanıcılarını çıldırttı! Apple cihazları için iOS 7.1.2 güncellemesini yayınladıktan sonra iPhone, iPad ve iPod cihazlarda ortaya çıkan hatalara şikayet yağdı.
26.07.2014 Gündem
IOS 7 Beklentileri Karşıladı!
IOS 7 Beklentileri Karşıladı! Apple tarafından paylaşılan son raporlara göre, geçtiğimiz yıl büyük şikayetlerle karşılaşan iOS 7, bu ay itibariyle %90 kullanım oranına ulaştı!
17.07.2014 Teknoloji
iPad 2 Geleceğe Taşındı
iPad 2 Geleceğe Taşındı İşin meraklıları sınır tanımıyor!
27.03.2014 Teknoloji
iPhone 4'ler, 7.1'den Sonra Coştu
iPhone 4'ler, 7.1'den Sonra Coştu Apple’ın 2010 yılında piyasaya sürdüğü iPhone 4’ler yeniden hızlanıyor!
18.03.2014 Teknoloji
iPhone'lara Müjde!
iPhone'lara Müjde! iOS 7 belki yarın, belki yarından da yakın!
6.02.2014 Teknoloji
‘iPhone kullanmama  izin vermiyorlar’
‘iPhone kullanmama izin vermiyorlar’ ABD tarihinin teknolojiyi en iyi kullanan lideri olarak tanınan Başkan Barack Obama, Apple’ın akıllı telefonu iPhone kullanılmasına izin verilmediğini açıkladı.
5.12.2013 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

İos 6 ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.