İş Merkezi

İş Merkezi

Son dakika iş merkezi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan iş merkezi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan iş merkezi haber sayfamızda...

İş Merkezi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 32.439 iş merkezi haberi bulunmuştur.
Kapıda mühürü görünce şoke oldu! Yüzlerce kişiyi dolandırdılar
Kapıda mühürü görünce şoke oldu! Yüzlerce kişiyi dolandırdılar Esenyurt'ta, ruhsatsız fatura ödeme merkezi yüzlerce kişiyi mağdur etti. Fatura ödeme merkezine gelenler kapının mühürlü olduğunu görünce şoke oldu. Mağdur vatandaşlar ise isyan etti.
6.04.2024 Gündem
Kuşadası esnafına pazar yeri müjdesi
Kuşadası esnafına pazar yeri müjdesi Kuşadası’ndaki kapalı pazar yerinde bulunan alanların yeniden ihaleye çıkarılmayacağını söyleyen Belediye Başkanı Ömer Günel, “Esnafımızı mağdur etmeyeceğiz” dedi.
23.03.2024 Ege
Yer: Zeytinburnu! İş merkezinde korkutan yangın! 1 kişi yaralandı
Yer: Zeytinburnu! İş merkezinde korkutan yangın! 1 kişi yaralandı Zeytinburnu’nda bir iş merkezinin 5. katında bulunan ilaç firmasında patlama meydana geldi. Patlamada 1 kişi yaralanırken, çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.
19.03.2024 Gündem
Mahmutbey projesinde kampanya
Mahmutbey projesinde kampanya Özak GYO, yeni projesi İstanbul’daki Hayat City Mahmutbey’de kampanyalı satış dönemini başlattı.
2.03.2024 Ekonomi
Niğde’de iş merkezindeki güvenlik ağı hayat kurtardı
Niğde’de iş merkezindeki güvenlik ağı hayat kurtardı Niğde’de bir iş merkezinin 6’ncı katından apartman boşluğuna düşen çocuk, güvenlik filesi sayesinde beton zemine düşmekten kurtuldu.
29.02.2024 Haberler
Murat Kurum: İstanbul'da toplu ulaşımda indirim yapacağız
Murat Kurum: İstanbul'da toplu ulaşımda indirim yapacağız AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum Beşiktaş'ta esnaf ve vatandaşları ziyaret etti, soruları yanıtladı.
22.01.2024 Haberler
Murat Kurum: İstanbul'da toplu ulaşımda indirim yapacağız
Murat Kurum: İstanbul'da toplu ulaşımda indirim yapacağız AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum Beşiktaş'ta esnaf ve vatandaşları ziyaret etti, soruları yanıtladı.
22.01.2024 Gündem
İstiklal Caddesi'nde doğal gaz kaçağı alarmı!
İstiklal Caddesi'nde doğal gaz kaçağı alarmı! İstiklal Caddesi'nde bir iş merkezinin girişinde bulunan doğal gaz hattında meydana gelen gaz kaçağı paniğe neden oldu.
24.12.2023 Gündem
‘Torba teklif’ bütçe sonrası yasalaşacak
‘Torba teklif’ bütçe sonrası yasalaşacak Çalışan emeklilerin 5 bin lira ikramiye alma umuduyla bekledikleri torba teklifin yasalaşması, TBMM Genel Kurulu’nda 11 Aralık’ta başlayacak ve 24 Aralık’a kadar devam edecek 2024 yılı bütçe görüşmeleri nedeniyle yılın son haftasına kaldı. Henüz 42 maddesi kabul edilen 86 maddelik teklifin bütçe görüşmelerinin hemen ardından ele alınması durumunda dahi ikramiye ödemelerinin yeni yıla sarkması bekleniyor.
9.12.2023 Ekonomi
İlde 'saçma yapı' olarak biliniyor... Yıkım çalışmaları başladı
İlde 'saçma yapı' olarak biliniyor... Yıkım çalışmaları başladı Azerbaycan tarafından finanse edilen Azerbaycan Mahallesi yapım çalışmaları çerçevesinde proje alanı içerisinde kalan Kültür Park’ta yıkım çalışmasına başlandı.
29.11.2023 Gündem
Torbadan fenomene vergi muafiyeti çıktı
Torbadan fenomene vergi muafiyeti çıktı Yeni torba yasa teklifine göre, sosyal medya fenomenlerine gelir vergisi muafiyetinin sınırı genişliyor, ürün tanıtımından sağladıkları kazançlar için gelir vergisi ödemeyecekler
25.11.2023 Ekonomi
Ev sahibi-kiracı kavgasında kan aktı! Öldürüp olay yerinden kaçtı
Ev sahibi-kiracı kavgasında kan aktı! Öldürüp olay yerinden kaçtı İzmir'in Torbalı ilçesinde ev sahibi Halil İbrahim U. (78), sokakta karşılaşıp tartıştığı kiracısı Ahmet Alkan'ı (28) tabancayla vurarak öldürdü. Polis, kaçan Halil İbrahim U.'yu yakalamak için çalışma başlattı.
12.11.2023 Gündem
15 yıl sonra acı tesadüf! Ali ve Merve'nin kahreden sonu
15 yıl sonra acı tesadüf! Ali ve Merve'nin kahreden sonu Antalya’da sabaha karşı feci kazada tıbbi laboratuvar bölümü mezunu genç ile kız arkadaşı olay yerinde can verdi. Kızlarının cenazesini almaya gelen anne ve baba ise gözyaşlarına boğuldu. Öte yandan ölen genç ile ilgili ortaya çıkan tesadüf herkesi kahretti.
12.11.2023 Gündem
99 ofisin bulunduğu iş merkezi 7 saatte söndürüldü! Korkunç manzara
99 ofisin bulunduğu iş merkezi 7 saatte söndürüldü! Korkunç manzara Bursa’da küle dönen 10 katlı iş merkezindeki yangın, soğutma çalışmalarının ardından 7 saat sonra tamamen söndürüldü. 99 ofisin zarar gördüğü yangının boyutu, gün ağırınca ortaya çıktı.
12.11.2023 Gündem
İSTANBUL VERGİ DAİRESİ BAŞKANLIĞINDAN İLANEN TEBLİĞ
İSTANBUL VERGİ DAİRESİ BAŞKANLIĞINDAN İLANEN TEBLİĞ İSTANBUL VERGİ DAİRESİ BAŞKANLIĞINDAN İLANEN TEBLİĞ...
8.11.2023 Resmi İlanlar
Şişli'de bir iş merkezinde yangın çıktı
Şişli'de bir iş merkezinde yangın çıktı İstanbul Şişli'de bir iş merkezinde yangın çıktı. Dış cepheden de görülen bilen yangına müdahale için, olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi.
1.11.2023 Haberler
İSTANBUL VERGİ DAİRESİ BAŞKANLIĞINDAN İLANEN TEBLİĞ
İSTANBUL VERGİ DAİRESİ BAŞKANLIĞINDAN İLANEN TEBLİĞ İSTANBUL VERGİ DAİRESİ BAŞKANLIĞINDAN İLANEN TEBLİĞ   İhbarnamenin Numarası Vergi Kimlik No Adı soyadı/Unvan Adres Verginin Türü Cezanın Türü V...
13.10.2023 Resmi İlanlar
Şanlıurfa'da arbede: 40 gözaltı
Şanlıurfa'da arbede: 40 gözaltı Şanlıurfa'da HDP, DBP ve Yeşil Sol Parti üyesi bir grup, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Suriye'deki terör hedeflerine yönelik başlattığı operasyonları kınamak için basın açıklaması yapmak istedi.
12.10.2023 Gündem
İstiklal Caddesi'nde iş merkezinde yangın paniği
İstiklal Caddesi'nde iş merkezinde yangın paniği İstiklal Caddesi'nde bulunan bir iş merkezinde yangın çıktı. Yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kısa sürede söndürüldü.
19.09.2023 Gündem
Uşak'ta sağanak yağış! Çok sayıda ev ve iş yerini su bastı
Uşak'ta sağanak yağış! Çok sayıda ev ve iş yerini su bastı Uşak'ta şiddetli sağanak nedeniyle cadde ve sokaklar suyla doldu; çok sayıda ev ve iş yerini su bastı.
2.09.2023 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

İş Merkezi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.