İspanyol

İspanyol

Son dakika İspanyol haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan İspanyol gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan İspanyol haber sayfamızda...

İspanyol

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 34.569 ispanyol haberi bulunmuştur.
İspanya: Eşi yolsuzlukla suçlanan Başbakan Sanchez kamu görevlerini askıya aldı
İspanya: Eşi yolsuzlukla suçlanan Başbakan Sanchez kamu görevlerini askıya aldı Eşi Begoña Gómez'in yolsuzlukla suçlanmasının ardından Sanchez verdiği arada görevinden istifa edip etmemeye karar vereceğini söyledi.
25.04.2024 Dünya
Athletic Bilbao'da bir dönem sona eriyor! Yıldız futbolcudan ayrılık kararı
Athletic Bilbao'da bir dönem sona eriyor! Yıldız futbolcudan ayrılık kararı İspanyol futbolcu Iker Muniain, 15 sezondur formasını giydiği Athletic Bilbao'dan sezon sonunda ayrılacağını duyurdu.
24.04.2024 İspanya La Liga
Farioli sürprizi! Dünya devinin başına geçiyor
Farioli sürprizi! Dünya devinin başına geçiyor Teknik direktörlük kariyerine Süper Lig'de başlayan, Karagümrük ve Alanyaspor'u çalıştıran İtalyan çalıştırıcı Francesco Farioli, Serie A devinin başına geçebilir.
24.04.2024 İtalya Serie A
İspanya'dan İrfan Can Kahveci iddiası! 'Türk futbolcunun Avrupa'nın her yerinde talibi var'
İspanya'dan İrfan Can Kahveci iddiası! 'Türk futbolcunun Avrupa'nın her yerinde talibi var' Fenerbahçe'de bu sezon gösterdiği performans ile dikkatleri üzerine çeken İrfan Can Kahveci için İspanya'dan önemli bir iddia geldi. Haberde; 'Türk oyuncu 2021'de zaten transferin yörüngesindeydi' ifadeleri kullanıldı.
24.04.2024 Fenerbahçe
PSG'de Luis Enrique'den 4 kupa cevabı!
PSG'de Luis Enrique'den 4 kupa cevabı! Paris Saint Germain Teknik Direktörü Luis Enrique, tüm kulvarlardaki kupa ihtimaline değindi.
23.04.2024 Fransa Ligue 1
Real Madrid'den Lucas Vazquez'e yeni sözleşme!
Real Madrid'den Lucas Vazquez'e yeni sözleşme! Barcelona maçında gösterdiği performansla yıldızlaşan Lucas Vazquez için Real Madrid harekete geçti.
23.04.2024 İspanya La Liga
Eyüpspor transfer iddialarını yalanlamıştı! Luka Modric kararını verdi
Eyüpspor transfer iddialarını yalanlamıştı! Luka Modric kararını verdi Real Madrid ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek Luka Modric'in geleceğine dair kararını verdiği öğrenildi. Hırvat yıldızla ilgili transfer iddiaları Eyüpspor tarafından yalanlanmıştı.
22.04.2024 İspanya La Liga
Basketbolda dengeleri değiştiren hamle! Beşiktaş'ın koçu Dusan Alimpijevic Anadolu Efes'e
Basketbolda dengeleri değiştiren hamle! Beşiktaş'ın koçu Dusan Alimpijevic Anadolu Efes'e Sezona Erdem Can yönetiminde başlayan Anadolu Efes, alınan kötü sonuçlar sonrası yolları ayırmıştı. Şu anda Tomislav Mijatovic ile yola devam eden lacivert-beyazlılardan gelecek sezon için çok konuşulacak bir hamle geldi. Anadolu Efes, Beşiktaş'ın başantrenörünün peşinde. İşte detaylar...
El Clasico sonrası Ancelotti, Arda Güler ile özel görüştü! Kararını açıkladı
El Clasico sonrası Ancelotti, Arda Güler ile özel görüştü! Kararını açıkladı Real Madrid'in El Clasico'da Barcelona'yı 3-2 mağlup ettiği karşılaşmanın ardından takım arkadaşlarıyla sevinç gösterilerine katılmayan Arda Güler için Ancelotti flaş bir karar aldı.
22.04.2024 İspanya La Liga
Yenilmez armada Bayer Leverkusen'de tarih yazan Türk: Devin Özek
Yenilmez armada Bayer Leverkusen'de tarih yazan Türk: Devin Özek Bundesliga'da 128 yıl sonra şampiyonluk ipini göğüsleyip bir ilki gerçekleştiren Bayer Leverkusen'de Xabi Alonso ve Türk asıllı yardımcısı Devin Özek tarihe adını altın harflerle yazdırdı.
22.04.2024 Almanya Bundesliga
Arda Güler'den ayrılığa yeşil ışık! Ezeli rakipler transfer görüşmelerine başlıyor
Arda Güler'den ayrılığa yeşil ışık! Ezeli rakipler transfer görüşmelerine başlıyor Real Madrid'den bu yaz ayrılması beklenen Arda Güler, Florentino Perez ile görüşme gerçekleştirdi ve kiralık olarak ayrılmayı kabul etti. Ezeli rakipler Arda Güler'i transfer etmek için yarış halinde...
21.04.2024 İspanya La Liga
Antalya'da turistlere özel karşılama
Antalya'da turistlere özel karşılama Turizmde yeni rekor hedefleyen Antalya'da ören yerlerini ziyaret eden turistler, kırmızı karanfillerle karşılandı. Türkiye'ye 4'üncü kez geldiğini belirten Karmen Peralta, "Çok güzeldi. Çiçekli karşılama da kraliçe gibi hissettirdi" dedi.
21.04.2024 Ekonomi
Pep Guardiola'dan fikstür tepkisi! 'Kabul edilemez'
Pep Guardiola'dan fikstür tepkisi! 'Kabul edilemez' Manchester City Teknik Direktörü Pep Guardiola, Chelsea maçından sonra konuştu.
20.04.2024 Dünyadan Futbol
Kayserispor - Trabzonspor maçına yabancı VAR damga vurdu! 1 gol ve 1 penaltı iptali
Kayserispor - Trabzonspor maçına yabancı VAR damga vurdu! 1 gol ve 1 penaltı iptali Kayserispor, Trendyol Süper Lig'in 33'üncü haftasında Trabzonspor ile karşı karşıya geldi. VAR hakemi Pablo Gonzalez Fuertes'in uyarıları maça damga vurdu.
20.04.2024 Kayserispor
Xabi Alonso: Umarım benim kalmam doğrudur!
Xabi Alonso: Umarım benim kalmam doğrudur! Xabi Alonso, Bayer Leverkusen'de kalma kararına dair konuştu.
20.04.2024 Almanya Bundesliga
Çin'de Max Verstappen ilk sırada başlıyor
Çin'de Max Verstappen ilk sırada başlıyor Formula 1 Çin Grand Prix'si yarın yapılacak. Zorlu yarış öncesi pole pozisyonunu Hollandalı pilotu Max Verstappen kazandı.
20.04.2024 Motor Sporları
Barcelona'da İlkay Gündoğan krizi! Gemileri yaktı, ayrılık kararı
Barcelona'da İlkay Gündoğan krizi! Gemileri yaktı, ayrılık kararı Barcelona'da İlkay Gündoğan krizi yaşanıyor. Son olarak takım arkadaşı Ronald Araujo ile söz dalaşına giren İlkay Gündoğan'ın geleceği için sürpriz iddialar gündeme geldi. İşte detaylar...
20.04.2024 İspanya La Liga
Real Madrid'de Nacho Fernandez'den ayrılık kararı!
Real Madrid'de Nacho Fernandez'den ayrılık kararı! Real Madrid'in sembol isimlerinden Nacho Fernandez'in takımdan ayrılma kararı aldığı öğrenildi.
19.04.2024 İspanya La Liga
Rafael Benitez için Sao Paulo iddiası!
Rafael Benitez için Sao Paulo iddiası! Brezilya temsilcisi Sao Paulo'nun Rafael Benitez'i takımın başına getirmek istediği iddia edildi.
19.04.2024 Dünyadan Futbol
Zinedine Zidane için Bayern Münih iddiaları yalanlandı!
Zinedine Zidane için Bayern Münih iddiaları yalanlandı! Thomas Tuchel ile vedalaşmaya hazırlanan Bayern Münih'in Zinedine Zidane ile anlaşmaya yakın olduğu iddialar yalanlandı.
19.04.2024 Almanya Bundesliga
Sevilla'da Marcao ile ayrılık kararı!
Sevilla'da Marcao ile ayrılık kararı! Sevilla'nın Brezilyalı savunmacı Marcao ile yollarını ayırmak istediği öğrenildi.
19.04.2024 İspanya La Liga
Beşiktaş transferde rota değiştirdi! Prensipte anlaşma sağlandı
Beşiktaş transferde rota değiştirdi! Prensipte anlaşma sağlandı Beşiktaş'ta gelecek sezon şampiyonluk isteyen kurmaylar transfer çalışmalarını hızlandırdı. Siyah-beyazlıların, Güney Amerika'da forma giyen genç yıldızı renklerine bağlamak istediği öne sürüldü.
19.04.2024 Beşiktaş
Mesut Özil'den Arda Güler'e tavsiye: Sabırlı olmalı, zamanı gelecek
Mesut Özil'den Arda Güler'e tavsiye: Sabırlı olmalı, zamanı gelecek Real Madrid, Arsenal ve Fenerbahçe gibi önemli takımların formasını giyen Mesut Özil, Marca'ya açıklamalarda bulundu.
19.04.2024 Dünyadan Futbol
Real Madrid'de Arda Güler'in transferi için resmi temaslar başladı!
Real Madrid'de Arda Güler'in transferi için resmi temaslar başladı! Real Madrid'de forma şansı bulmakta zorlanan Milli yıldız Arda Güler'in takımdaki geleceği için sıcak bir gelişme yaşandı. İspanyol basını Arda Güler'in transferi için resmi temasların başladığını ileri sürdü. İşte detaylar....
19.04.2024 İspanya La Liga
Arkadaşım robot
Arkadaşım robot Bu senenin En İyi Animasyon dalında Oscar adaylarından olan “Robot Dreams/Robot Düşleri” yalnızlık, arkadaşlık, bağlılık temaları üzerine çok duygusal bir hikâye anlatıyor.
19.04.2024 Kültür Sanat

Benzer Haber Etiketleri

İspanyol ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.